Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Mexikó akkor most sajnálhatja, hogy inkább a Gold Cupra vitte el a sztárjait? 😊Hurka
nem mert argentína messzebb van.Höri
ez igaz, de jóval nívósabb esemény
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 579 — Poloska confirmed
Neymartól sem estem hasra fizikailag 0 vsz.
Blevi
50 kilótól nem is nagyon kell.

Mexikó akkor most sajnálhatja, hogy inkább a Gold Cupra vitte el a sztárjait? 😊Hurka
nem mert argentína messzebb van.Höri
Meg amúgy is botlottak volna ők is 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem mert argentína messzebb van.

több mint 14 éve
Mexikó akkor most sajnálhatja, hogy inkább a Gold Cupra vitte el a sztárjait? 😊
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-a-chelsea-brazil-jatekosanak-loveset-egy-kutya-is-varta-2084462

Bazzeg 😀 Milyen a szurkolói kultúra arra, ha kutyát visznek a stadionba 😀
több mint 14 éve
gsn 3 548
Igen gyenge volt. Az argentinok is csalódást okoztak, igaz legalább ott volt egy Agüero, aki amikor beállt, teljesen megváltoztatta a játékot, itt még a cserék se tudtak lendíteni a játékon... Uruguayban, esetleg Paraguayban még reménykedem, de lehet, hogy ez egy olyan Copa lesz, ahol abszolút nem lesz kiemelkedő csapat és gyakorlatilag bárki nyerhet.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Blevi 8 860 — Lions & Cowboys fan
szintelen szagtalan gyenge ez a Brazil csapat, ilyen Fredek játszanak Jézusom...
Neymartól sem estem hasra fizikailag 0 vsz.
Érdekesen indul a Copa
több mint 14 éve
Na ezért nem fog Brazília jó ideig semmit sem nyerni. Nincs olyan klasszis játékos a csapatban aki képes lenne ezeket a tipikus 0-0-ás meccseket eldönteni, mint anno Ronaldo vagy Romário. Csupa iparos játékos.FViktor93
vagy Félix

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Remélem Venezuela kijut a VB-re és akkor lesz az angolok mellett kinek szurkolni :cool:
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Na ezért nem fog Brazília jó ideig semmit sem nyerni. Nincs olyan klasszis játékos a csapatban aki képes lenne ezeket a tipikus 0-0-ás meccseket eldönteni, mint anno Ronaldo vagy Romário. Csupa iparos játékos.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
Ganso eddig elég gány.. nem is csodálkoznék, ha ezek után egyből félre is raknánk a leigazolási tervet vele kapcsolatosan.Stez
Azért egy Milannál szerintem ennél komolyabb scout munka folyik, minthogy egy félidő alapján lemondjanak valakiről.

szerk: Kezdem meggondolni magam. Ez a gyerek ma mit csinál? 😀Schleck
Nem, így is úgy néz ki, hogy lemondtunk róla, de nálunk pont ez az, hogy akár 2-3 szar meccs eltántorítja a kopaszékat egy játékostól...
Ricsi taktikai beszólásai eléggé fárasztóak viszont. 😀
A pálya meg szörnyű, össze-vissza elpattan a labda.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Annyira megérdemelnék a vereséget ezek a brazilok. Semmi akaratot, semmi hajtást nem látok ebben a csapatban.

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Mondjuk Lucas qrvajó volt idén. Persze az valóban más kérdés, hogy a hozzá hasonló stílusú játékosok a régifajta brazil válogatott közelébe se kerültek volna...Mikey
Voltak azért mindig inkább romboló játékosok. Gilberto Silva, vagy Felipe Melo se volt sokkal különb "brazil típusú" játékos az elmúlt évtizedben. Vagy ott van a padon Sandro is, aki szintén hasonló. Illetve nekem Ramires is ez a kategória inkább, bár ő legalább lát a pályán. 😀gsn
Azért a 94-es VB-n a Mauro Silva, Dunga belső középpálya se az a hűde attraktív támadófocit eredményezte, mégis nyertek. 😊
több mint 14 éve
Ganso eddig elég gány.. nem is csodálkoznék, ha ezek után egyből félre is raknánk a leigazolási tervet vele kapcsolatosan.Stez
Azért egy Milannál szerintem ennél komolyabb scout munka folyik, minthogy egy félidő alapján lemondjanak valakiről.

szerk: Kezdem meggondolni magam. Ez a gyerek ma mit csinál? 😀

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
Ganso eddig elég gány.. nem is csodálkoznék, ha ezek után egyből félre is raknánk a leigazolási tervet vele kapcsolatosan.

több mint 14 éve
azért ekkora mentést is ritkán látni 😊
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Ez a Félix srác egész jónak néz ki.Amadeus91
Nem véletlen lőtt tavaly is vagy egy gólt...Bazzani
előtte meg 5 BL meccsen 4 gól...sztem is qrva jó lesz NB1-be,,,

|
több mint 14 éve
Ez a Brazil csapat megcsúfolása mindennek ami szent... ezekkel a hajakkal mint valami bohócok.
Ronaldo gyere vissza.... :/Blevi
gsn
na jó de lagalább focizni tudott 😊
Brazil drukker vagyok ezer éve de ezt a csapatot nekem emészteni kell személy szerint
több mint 14 éve
gsn 3 548
Ez a Brazil csapat megcsúfolása mindennek ami szent... ezekkel a hajakkal mint valami bohócok.
Ronaldo gyere vissza.... :/Blevi

több mint 14 éve
Ronaldo gyere vissza.... :/
több mint 14 éve
gsn 3 548
Mondjuk Lucas qrvajó volt idén. Persze az valóban más kérdés, hogy a hozzá hasonló stílusú játékosok a régifajta brazil válogatott közelébe se kerültek volna...Mikey
Voltak azért mindig inkább romboló játékosok. Gilberto Silva, vagy Felipe Melo se volt sokkal különb "brazil típusú" játékos az elmúlt évtizedben. Vagy ott van a padon Sandro is, aki szintén hasonló. Illetve nekem Ramires is ez a kategória inkább, bár ő legalább lát a pályán. 😀

több mint 14 éve
Lassan kezdődik a Copa a braziloknak is. Neymar és Ganso először a kezdőben együtt (+Pato és Robinho). Kíváncsi leszek Neymar hányszor dobja fel magát, illetve hanyadik után kap sárgát, ez fontosabb stat, mint a gólok száma. 😂gsn
Ganso?
Kajakra azt értettem Faragó szájából, hogy Garcon. 😀

nem nézem, de hajrá Venezuela

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Mondjuk Lucas qrvajó volt idén. Persze az valóban más kérdés, hogy a hozzá hasonló stílusú játékosok a régifajta brazil válogatott közelébe se kerültek volna...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Lassan kezdődik a Copa a braziloknak is. Neymar és Ganso először a kezdőben együtt (+Pato és Robinho). Kíváncsi leszek Neymar hányszor dobja fel magát, illetve hanyadik után kap sárgát, ez fontosabb stat, mint a gólok száma. 😂gsn
Nagyon gáz, hogy ez a Lucas egy brazil válogatott középpályájára befér.

több mint 14 éve
én régóta nem láttam, ezért mondom,: hogy néz ki Robinho? 😂