Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 846
7 mila sztem nagyon baráti ár Clichyért. Én is szeretem, meg is lepett, hogy eladta az Arsenal...
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
Wenger nem szereti a négereket biztos... Először Henry, majd Adebayor, most meg Clichy. 😀
És jön Bendtner és Fabregas is, még vaksi is. 😊 Ja, és Nasri is ma találkozik Wengerrel, ő olaszhonba akar igazolni.
Pedig az idén hatalmas ígérgetések mentek, ami a nagy igazolásokat illeti, aztán elmegy a fél csapat.
Remélem hozzánk jön most Fabregas, Nasri, de Heitinga is jöhetne. 😀

több mint 14 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Hivatalos,Clichy a Man.Cityben....Most komolyan,az egyik legnagyobb ellenfelünknek eladjuk az egyetlen normális balhátvédünket? (Gibbs egész évben felejtős kategória)Nem hiszem el,hogy nem volt a PL-en kívűl érdeklődő.Most tudnék szépségeket írni,de lehet ,hogy nem tűrne nyomdafestéket,ezért inkább kihagyom....Newman
Meg egyáltalán, Clichy-t eladni? Elit balhátvéd... Nem értem azt, ami az Arsenalnál folyik.vassadi
én azt nem értem, hogy miért csak 7 M font...ha jól tudom 2 éve PL Dream Team embere volt, és idén se zárt rossz szezont, fiatal 26 éves, viszont már 8 éve PL-ben játszik tehát rutinosnak mondható, ezenkívül nem is volt sokszor sérült. ha meg Gibbs és Jenkinson (bár, ha jól tudom ő jobbhátvé) fogja váltogatni a balhátvéd pozíciót az már régen rossz. és a piacon se tudok most olyan balhátvédet aki pótolni tudná Clichy-t
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 579 — Poloska confirmed
Meg egyáltalán, Clichy-t eladni? Elit balhátvéd... Nem értem azt, ami az Arsenalnál folyik.vassadi
Lény nyugodt, ezt Wengeren kívül senki nem érti. Szerintem már ő sem. Bár ebből a 7 millióból megint lehet majd venni 10 darab 4 éves gyereket :cool:
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Hivatalos,Clichy a Man.Cityben....Most komolyan,az egyik legnagyobb ellenfelünknek eladjuk az egyetlen normális balhátvédünket? (Gibbs egész évben felejtős kategória)Nem hiszem el,hogy nem volt a PL-en kívűl érdeklődő.Most tudnék szépségeket írni,de lehet ,hogy nem tűrne nyomdafestéket,ezért inkább kihagyom....Newman
Erre csak annyit mondok, hogy aztakurvaéletbe. 3. kedvenc játékosom volt (Theo és Sagna után) Amúgy meg már a 3. emberünket viszik el tőlünk újgazdagék.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Meg egyáltalán, Clichy-t eladni? Elit balhátvéd... Nem értem azt, ami az Arsenalnál folyik.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
uhh de jó dolgot találtam 😊
http://www.youtube.com/watch?v=gtyYJHCUTBU&feature=relatedJoci
Köszi ez nagyon jó volt! 😊
Be kell vallanom, nem is emlékeztem arra, hogy a híres Puskás gólon kívül is mennyi szép gólt rúgtunk még. Az első gól előtt az a Hidegkuti testcsel zseniális volt, és több gólt is gyönyörű összjátékok előzték meg. Nagyon tetszett a videó, köszi mégegyszer.

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Hivatalos,Clichy a Man.Cityben....Most komolyan,az egyik legnagyobb ellenfelünknek eladjuk az egyetlen normális balhátvédünket? (Gibbs egész évben felejtős kategória)Nem hiszem el,hogy nem volt a PL-en kívűl érdeklődő.Most tudnék szépségeket írni,de lehet ,hogy nem tűrne nyomdafestéket,ezért inkább kihagyom....

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
élvezet hallgatni ezt a közvetítést

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Szenzációs :rolleyes:
több mint 14 éve
valaki2 453 — Saints fan
El is mentettem a kedvencek közé. 😊

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
http://www.youtube.com/watch?v=gtyYJHCUTBU&feature=related

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A zonalmarking.net értékelése a brazil meccsről: http://www.zonalmarking.net/2011/07/04/brazil-0-0-venezuela-brazil-fail-to-impress/

A köv. fordulóra annyi kívánságom lenne, hogy Elano kerüljön a kezdőbe Ramires helyére. Friss Libertadores kupa győztesként jobban megértené egymást elsősorban Ganzoval (és Neymarral), amivel talán jobb kapcsolat lenne a középpálya és a támadó szekció között, hogy ne csak hosszú, "előrevágott" labdákból alakuljon ki helyzet. Így talán még a mini-támadósor is működhetne bár sosem voltam és most sem vagyok nagy Pato fan.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Kemény, hogy csak csütörtökön játszunk Jerevánban, de egy kisbusznyi szurkoló már tegnap reggel nekiindult a kalandnak. (Az utolsó info szerint ma délben Isztambulnál jártak). Innentől válik túlélőtúrává az egész. Ezt bevállalni, le a kalappal 😊Bálesz
bátrak a srácok, dehát az EEE már csak ien... 😊

|
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
Kemény, hogy csak csütörtökön játszunk Jerevánban, de egy kisbusznyi szurkoló már tegnap reggel nekiindult a kalandnak. (Az utolsó info szerint ma délben Isztambulnál jártak). Innentől válik túlélőtúrává az egész. Ezt bevállalni, le a kalappal 😊

több mint 14 éve
Nem tudom ki, hogy van vele de eddig elég gyenge ez a Copa. Ez a tegnapi Brazília-Venezuela meccs is kritikán aluli volt. Tudom-tudom fel van forgatva a brazil válogatott de azért egy szaros gólt ezért be tudtak volna passzírozni. Ez még nagyon torna eleji forma, de itt még sokat kell javulni.danyly
A tavalyi világbajnokság elejére emlékeztet...
több mint 14 éve
A B csoport másik meccse is gól nélküli döntetlennel zárult. A VB-nyolcaddöntőjük óta amúgy is félve ülök le Paraguay-meccs elé, utólag jó döntésnek bizonyult kihagyni a tegnapi második mérkőzést.

Nincs mit csodálkozni ezen a brazil játékon...
Neymar a büdös életbe nem tudott irányítani, Robinho egy rakat szar, Pato pedig habár tud befejezőcsatárként is játszani, de ezerszer jobban érzi, ha árnyékéket játszhat a csatár mögött.Stez
Egymás elől szívták el a levegőt, Neymar még úgy-ahogy villogott néha (szemét argentinok egyetlen szép megmozdulást sem játszottak vissza, mindig csak az azt követő szabálytalanságot 😊 ), bár a kaput ő se veszélyeztette, Ganso pedig teljesen el volt veszve. Mondjuk a Lucas-Ramires páros is nevetséges dolgokat művelt, főleg utóbbi.vassadi
Nem is értem, hogy miért nem Sandro vagy esetleg Elano játszik Ramires helyett...
Kétlem, hogy nagyon gyengébbek lennének velük.
Nem is az, hogy egymás elől szívták el a levegőt, de az megpecsételi az egész válogatott sorsát, hogy totál 0 csapatként. Mindenki egyénieskedni akar és csak magáért játszik. Semmi csapatjáték, csak az egyéni érdekek.

több mint 14 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 559 — Dolphins fan
Nem tudom ki, hogy van vele de eddig elég gyenge ez a Copa. Ez a tegnapi Brazília-Venezuela meccs is kritikán aluli volt. Tudom-tudom fel van forgatva a brazil válogatott de azért egy szaros gólt ezért be tudtak volna passzírozni. Ez még nagyon torna eleji forma, de itt még sokat kell javulni. Mondjuk én nem szeretem a brazilokat, én argentin fan vagyok így nekik szurkolok na meg persze annak, hogy Uruguay valami focit is fog mutatni.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
A B csoport másik meccse is gól nélküli döntetlennel zárult. A VB-nyolcaddöntőjük óta amúgy is félve ülök le Paraguay-meccs elé, utólag jó döntésnek bizonyult kihagyni a tegnapi második mérkőzést.

Neymar a büdös életbe nem tudott irányítani, Robinho egy rakat szar, Pato pedig habár tud befejezőcsatárként is játszani, de ezerszer jobban érzi, ha árnyékéket játszhat a csatár mögött.Stez
Egymás elől szívták el a levegőt, Neymar még úgy-ahogy villogott néha (szemét argentinok egyetlen szép megmozdulást sem játszottak vissza, mindig csak az azt követő szabálytalanságot 😊 ), bár a kaput ő se veszélyeztette, Ganso pedig teljesen el volt veszve. Mondjuk a Lucas-Ramires páros is nevetséges dolgokat művelt, főleg utóbbi.
több mint 14 éve
Neymar a büdös életbe nem tudott irányítani, Robinho egy rakat szar, Pato pedig habár tud befejezőcsatárként is játszani, de ezerszer jobban érzi, ha árnyékéket játszhat a csatár mögött.
Nincs ész a középpályán, Pato a seggét kitörölheti, mert helyzetbe nem fogják tudni hozni. Ezen a tegnapi csapaton még egy jelenlegi formában lévő Kaká vagy Ronaldinho is akkorát dobott volna, hogy az már szégyen a tegnapi brazil csapatra nézve.
Kb. pont ugyanaz a helyzet, mint a Milanban annyi különbséggel, hogy ott Pato hátrébbról játszik, illetve hogy nálunk mindig megvolt az a playmaker, aki egy mozdulattal is el tudta dönteni a meccset, Ibra személyében.

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Nem gyenge, ezt is viszik bundavádra? Vagy elhiszik hogy ilyen idióta? Ráadásul világbajnokság... 😂 😂
A magyar bírónő kapitális hibája
több mint 14 éve
gsn 3 548
A Gold Cup győzteseként Mexikó kvalifikálta magát a 2013-as Konföderációs Kupára, ha nyernék a Copa Americát, akkor viszont mivel nem CONMEBOL tagok, így ez nem lenne érvényes... Magyarul valamivel nagyobb tétje volt a Gold Cup szereplésnek, még akkor is, ha nagyobb a rangja a Copa Americának.gsn
És a konföderációs kupának mi is a jelentősége?Hanni
P...é...n...z

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
A Gold Cup győzteseként Mexikó kvalifikálta magát a 2013-as Konföderációs Kupára, ha nyernék a Copa Americát, akkor viszont mivel nem CONMEBOL tagok, így ez nem lenne érvényes... Magyarul valamivel nagyobb tétje volt a Gold Cup szereplésnek, még akkor is, ha nagyobb a rangja a Copa Americának.gsn
És a konföderációs kupának mi is a jelentősége?
több mint 14 éve
gsn 3 548
Mexikó akkor most sajnálhatja, hogy inkább a Gold Cupra vitte el a sztárjait? 😊Hurka
nem mert argentína messzebb van.Höri
ez igaz, de jóval nívósabb eseményHurka
A Gold Cup győzteseként Mexikó kvalifikálta magát a 2013-as Konföderációs Kupára, ha nyernék a Copa Americát, akkor viszont mivel nem CONMEBOL tagok, így ez nem lenne érvényes... Magyarul valamivel nagyobb tétje volt a Gold Cup szereplésnek, még akkor is, ha nagyobb a rangja a Copa Americának.

Uruguayban, esetleg Paraguayban még reménykedem, de lehet, hogy ez egy olyan Copa lesz, ahol abszolút nem lesz kiemelkedő csapat és gyakorlatilag bárki nyerhet.gsn
Én Chilében és Uruguayban reménykedem. Tavaly a világbajnokságon könnyen megtréfálhatták volna a spanyolokat, csak aztán a kapus hibázott egy hatalmasat és volt egy kamu kiállítás is. A 16 között 4 komoly hiányzójuk is volt a brazilok ellen, ki is kaptak. Mondjuk már nem Bielsa az edző, így már nem 3-3-1-3-at játszanak 😀
Kár, hogy Mexikó a Gold Cupra ment a rendes csapatával, elég jó lett volna velük a C csoport.Pocs
Őket véletlen kihagytam, jogos.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Uruguayban, esetleg Paraguayban még reménykedem, de lehet, hogy ez egy olyan Copa lesz, ahol abszolút nem lesz kiemelkedő csapat és gyakorlatilag bárki nyerhet.gsn
Én Chilében és Uruguayban reménykedem. Tavaly a világbajnokságon könnyen megtréfálhatták volna a spanyolokat, csak aztán a kapus hibázott egy hatalmasat és volt egy kamu kiállítás is. A 16 között 4 komoly hiányzójuk is volt a brazilok ellen, ki is kaptak. Mondjuk már nem Bielsa az edző, így már nem 3-3-1-3-at játszanak 😀
Kár, hogy Mexikó a Gold Cupra ment a rendes csapatával, elég jó lett volna velük a C csoport.