Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Kijelentettük, hogy augusztus előtt nem igazolunk.Stez
Ennek amúgy mi értelme? Nem akarjátok fizetni az új érkezők nyaralását, vagy mi? 😀fetomy
Értelme nincs, csak várunk.
Tippem szerint arra, Fabregas dűlőre jut-e az Arsenallal, mert biztos vagyok benne, hogy rá fenjük a fogunkat, ha az Arsenal sokat baszakszik a Barcával, mi leszünk a nevető harmadikok. Ráadásul Sanchez igazolásával a Barca nem vagyok benne biztos, hogy most kiadna 45 millát még Fabregasért is...
Vájuk a Copá America végét, ugyanis több Dél-Amerikait akarunk elhozni és abban bízunk, hogy például Ganso brutális ára egy gyengébb Copá után lemegy és olcsóbban hozhatjuk el.
És gondolom meg akarjuk várni, hogy a többi nagy elköltse a pénzét már az elején, csak ez a taktika nálunk kivétel nélkül mindig visszafelé szokott elsülni, az összes targetünket behúzzák előlünk. 😀Stez
röviden: "Fabregas nem csatlakozik a San Siro alakulatához, mert másik klubban folytatja pályafutását." - mondta Galliani a SkySports-nak. (fc-arsenal.hu)
én se hiszek egy Milanhoz való tradeben,szvsz innen már csak a Barcaba megy Cesc... (bár mostanában a SkySports is elveszti hitelességét a sok kamu miatt)

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
NSO cikkcím 😀
Az afrikai foci rákfenéje: nem mernek lőni

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
Ennek amúgy mi értelme? Nem akarjátok fizetni az új érkezők nyaralását, vagy mi? 😀fetomy
Értelme nincs, csak várunk.
Tippem szerint arra, Fabregas dűlőre jut-e az Arsenallal, mert biztos vagyok benne, hogy rá fenjük a fogunkat, ha az Arsenal sokat baszakszik a Barcával, mi leszünk a nevető harmadikok. Ráadásul Sanchez igazolásával a Barca nem vagyok benne biztos, hogy most kiadna 45 millát még Fabregasért is...
Vájuk a Copá America végét, ugyanis több Dél-Amerikait akarunk elhozni és abban bízunk, hogy például Ganso brutális ára egy gyengébb Copá után lemegy és olcsóbban hozhatjuk el.
És gondolom meg akarjuk várni, hogy a többi nagy elköltse a pénzét már az elején, csak ez a taktika nálunk kivétel nélkül mindig visszafelé szokott elsülni, az összes targetünket behúzzák előlünk. 😀

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ennek amúgy mi értelme? Nem akarjátok fizetni az új érkezők nyaralását, vagy mi? 😀
több mint 14 éve
amilyen makacs a Porto elnöke, 50 millió euró alatt el sem adná Hulkot. 70 millió a kivásárlási ára és eléggé ragaszkodó típus. Pedig Hulk is megérdemelné, hogy egy még komolyabb csapatba kerüljön.Habi
Eddig ez így volt, de mióta Villas Boas elment, azóta ő is a távozáson gondolkodik állítólag...
És ugye Villas Boas lehet, hogy visz is magával néhány volt játékosát, pl Falcaot a Chelseabe, így szerintem azért meglesz rá az esély, hogy elhozzuk... Ha akarjuk persze, mert nálunk ez már kiszámíthatatlan. Kijelentettük, hogy augusztus előtt nem igazolunk, addig szépen elviszik előlünk a kiszemelteket, aztán baszhatjuk az egészet.
Ha Hamsíkot elviszi valaki más, akkor biztosan törni-zúzni fogok. 😊

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
amilyen makacs a Porto elnöke, 50 millió euró alatt el sem adná Hulkot. 70 millió a kivásárlási ára és eléggé ragaszkodó típus. Pedig Hulk is megérdemelné, hogy egy még komolyabb csapatba kerüljön.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Stekelenburg dolgot nem igazán értem.. 1-2 hete még folyton szó volt róla, de az elmúlt napokban az Ajax elnöke azt mondta, még csak meg sem keresték őket Stekelenburg miatt.. De őt elhozni szerintem most nem fog menni, Ferguson sem tudta megszerezni. De hát vele nagyot nyerne a Roma, az biztos, a többiek meg még fiatalok, nem tudni, beválnak-e. Kjaeren kívül persze, mert ő fasza.
De ha már fiatalok, mi megszereztük el Shaarwayt 😀
Róla azt mondják, hogy brutálisan jó, kíváncsian várom, támadó kp.Stez
Én is bepánikoltam, hogy gyakorlatilag az olasz újságírók már odaadták nekünk Stekelenburgot, erre azt nyilatkozta az Ajax elnöke, hogy szó nincs róla. Nem fogják tudni megtartni, 12ben lejár a szerződése és most már nem csak az olaszok veszik tényként, hogy jön hozzánk. Angolok is cikkeztek róla, és ugye Babost is már megkeresték az Ajax vezetői 😀 😀
Viszont én most bárkivel merek fogadni sörben, hogy hozzánk fog jönni Stekelenburg. Tapasztalt, jó korban van, rég nem volt ennyire értelmes kapusunk mint Ő.
Shaarway a jövő embere, Milan fan, nagyot nyertetek vele. Sztem ahogy írják, kiadjátok kölcsönbe 1 szezonra, de utána fasza lesz már nagyon nálatok. Jó vétel.
Annak azért örülök, hogy mivel Sabatini argentin buzi, idéntől már 2 nem eu-s játékost lehet hozni. Plusz ha eladsz egyet, akkor a helyére is igazolhatsz. Nálunk meg van pár non-eu player aki valszeg megy 😛 😀Habi
Jah.
Nálunk ez az egyik Taiwo, de ő évekig franciahonban játszott, és már kért állampolgárságot, így valszeg emg is fogja azt kapni, akkor lesz 2 non EU-s helyünk.
Shaarway valszeg megy kölcsönbe, hogy játsszon, de az meg már előre is vetíti, hogy igazolunk egy támadó kp-t. Valszeg Hamsík lesz az, én legalábbis nagyon remélem, imádom a csávót és az egyik legalulértékeltebb, ám legjobb fiatal a posztján. Sok évnyi Serie A-s tapasztalata van ráadásul.
Ráadásul lassan már minden legendánk és korábbi játékosonk azt nyilatkozta, hogy őt igazolná le a Milan helyébe, remélem picit ezek a szavak is dobnak a döntésünkön. Nekem nem kell Ganso, leszarom mekkora tehetség, csak legyen Hamsík.
Még kéne egy csatár, az nálam Hulk lenne, ezzel a pár igazolással meg a BL-ben is lenne sanszunk, megkockáztatnám, hogy a Barca-Real-MÚ trió közelébe kerülnénk.

több mint 14 éve
Stekelenburg dolgot nem igazán értem.. 1-2 hete még folyton szó volt róla, de az elmúlt napokban az Ajax elnöke azt mondta, még csak meg sem keresték őket Stekelenburg miatt.. De őt elhozni szerintem most nem fog menni, Ferguson sem tudta megszerezni. De hát vele nagyot nyerne a Roma, az biztos, a többiek meg még fiatalok, nem tudni, beválnak-e. Kjaeren kívül persze, mert ő fasza.
Róla azt mondják, hogy brutálisan jó, kíváncsian várom, támadó kp.Stez
Én is bepánikoltam, hogy gyakorlatilag az olasz újságírók már odaadták nekünk Stekelenburgot, erre azt nyilatkozta az Ajax elnöke, hogy szó nincs róla. Nem fogják tudni megtartni, 12ben lejár a szerződése és most már nem csak az olaszok veszik tényként, hogy jön hozzánk. Angolok is cikkeztek róla, és ugye Babost is már megkeresték az Ajax vezetői 😀 😀
Viszont én most bárkivel merek fogadni sörben, hogy hozzánk fog jönni Stekelenburg. Tapasztalt, jó korban van, rég nem volt ennyire értelmes kapusunk mint Ő.
Shaarway a jövő embere, Milan fan, nagyot nyertetek vele. Sztem ahogy írják, kiadjátok kölcsönbe 1 szezonra, de utána fasza lesz már nagyon nálatok. Jó vétel.
Annak azért örülök, hogy mivel Sabatini argentin buzi, idéntől már 2 nem eu-s játékost lehet hozni. Plusz ha eladsz egyet, akkor a helyére is igazolhatsz. Nálunk meg van pár non-eu player aki valszeg megy 😛 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
sztem Marcelo kurva jó. Legalább is 1 év alatt sztem nagyon sokat fejlődött. Védekezésben is kell neki még egy kis javulás, de Spanyolországban erre nagyon nincs rákényszerítve. Előre játékban, ahogy azt a góljai is mutatják, sokat fejlődött. És még csak 23 éves múlt májusban.
Róma:
-Stekelenburg napokon belül aláír. Nagggggyon jó vétel 😊
-sajnos úgyfest lemondtunk Ricky Alvarezről, aki megy az Interbe, helyette Lamelara összpontosul a figyelmünk. 12 millió+bónuszokat ajánlottunk. Egy orosz csapat 20at, de Lamela elutasította a szerződésüket.
-Radosav Petrovicért ajánlottunk 7 millió eurót. Belső védő, én úgy tudtam, hogy közel van a Cityhez, de a mai olasz sajtó nagyon hozzánk írja. 21 éves, már 16szoros válogatott, klubbjában a P. Beogradban 69 meccsen 17 gólt lőtt. Kis kiegészítés, most olvastam, hogy Abra vinni akarta Vitessehez, hogy 2-3 év múlva vigye a Chelseahez.
-José Angel gyakorlatilag a mi játékosunk. Ahogy olvasom róla a kommenteket, jó kis balbunkót fogunk vele. A fiatal Crescenzivel fog párt alkotni valszeg bal védő poszton. Riise pedig csatlakozhat tesója mellé, (azt hiszem még ott van) a Fulham várja tárt karokkal
-Kjaer neve újra felbukkant. Jó belső védő, örülnék neki Petrovic mellett.
-És az olasz csapatok 2 nem eu-s játékost igazolhatnak mostantól.Habi
Róla azt mondják, hogy brutálisan jó, kíváncsian várom, támadó kp.

több mint 14 éve
sztem Marcelo kurva jó. Legalább is 1 év alatt sztem nagyon sokat fejlődött. Védekezésben is kell neki még egy kis javulás, de Spanyolországban erre nagyon nincs rákényszerítve. Előre játékban, ahogy azt a góljai is mutatják, sokat fejlődött. És még csak 23 éves múlt májusban.
Róma:
-Stekelenburg napokon belül aláír. Nagggggyon jó vétel 😊
-sajnos úgyfest lemondtunk Ricky Alvarezről, aki megy az Interbe, helyette Lamelara összpontosul a figyelmünk. 12 millió+bónuszokat ajánlottunk. Egy orosz csapat 20at, de Lamela elutasította a szerződésüket.
-Radosav Petrovicért ajánlottunk 7 millió eurót. Belső védő, én úgy tudtam, hogy közel van a Cityhez, de a mai olasz sajtó nagyon hozzánk írja. 21 éves, már 16szoros válogatott, klubbjában a P. Beogradban 69 meccsen 17 gólt lőtt. Kis kiegészítés, most olvastam, hogy Abra vinni akarta Vitessehez, hogy 2-3 év múlva vigye a Chelseahez.
-José Angel gyakorlatilag a mi játékosunk. Ahogy olvasom róla a kommenteket, jó kis balbunkót fogunk vele. A fiatal Crescenzivel fog párt alkotni valszeg bal védő poszton. Riise pedig csatlakozhat tesója mellé, (azt hiszem még ott van) a Fulham várja tárt karokkal
-Kjaer neve újra felbukkant. Jó belső védő, örülnék neki Petrovic mellett.
-És az olasz csapatok 2 nem eu-s játékost igazolhatnak mostantól.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Jah,20 millkó+Garay :/ Így Marcelonak lecsó leszJoeyPorter
Marcelo szar, örülj neki.. alakul a csapatStez
Gondolom, nem láttál valami sok Real meccset.

Clichy azért volt ilyen olcsó, mert 1 év volt hátra a szerződéséből és nem akart hosszabbítani.Pocs
de, pechedre elég sok Real meccset láttam...
a Seria A középcsapatai és kiesőjelöltjei ellen nálunk Antonini is jól lehozta a meccseket, attól függetlenül bűn szar volt szinte az egész szezonban, Marcelo is csak a normális csapatok ellen mondott csődöt..
mondjuk Mourinho taktikát akar váltani és 4-3-3-mat játszatni, ahhoz pont elférne a csapatban Marcelo, hiszen támadni tud, ettől függetlenül nem minőségi játékos a posztján

szerk.:

höhö... még Fabregas oltotta Agüerot, aztán ő legújabban már edzeni sem hajlandó a csapattal csak azért, hogy eladják 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Clichy azért volt ilyen olcsó, mert 1 év volt hátra a szerződéséből és nem akart hosszabbítani.Pocs
bár sztem többet ér az h egy évig még ő a kezdő, mint a 7millió
wenger knows
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Coentrao hivatalos a Realnál, 30 millióért.Stez
Marcelo szar, örülj neki.. alakul a csapatStez
Gondolom, nem láttál valami sok Real meccset.

Clichy azért volt ilyen olcsó, mert 1 év volt hátra a szerződéséből és nem akart hosszabbítani.

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 579 — Poloska confirmed
Múltkor páran már a 15öt is sokallták érte, ami SZERINTEM reális lenne, de ez a 30 / 20+G more than szánalmas.
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
clichy meg 7 milla 😂
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 172
érthetetlen, hogy minek. Hype a szőke cola.
több mint 14 éve
Marcelo szar, örülj neki.. alakul a csapat

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 645 — Volt egy kis zápor
Jah,20 millkó+Garay :/ Így Marcelonak lecsó lesz

több mint 14 éve
Coentrao hivatalos a Realnál, 30 millióért.

több mint 14 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 559 — Dolphins fan
Basszus elnéztem. Köszi.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Na az uruk sem tudták megmutatni mi a frankó. Sajnálom. De nagyon várom az argentin henger beindulását ma este (hajnalban).danyly
nem ma, hanem holnap hajnalban lesz, ugyanis ma szünnap van a Copán
több mint 14 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 559 — Dolphins fan
Na az uruk sem tudták megmutatni mi a frankó. Sajnálom. De nagyon várom az argentin henger beindulását ma este (hajnalban).

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 172

ezért a képért megéri élni. 😀
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Nyugati csoportban lesz az MTK NB2-benDeny
a keleti csoport viszont szánalmasan gyenge...
több mint 14 éve
maximilien 214 — #5
Huntelaar, Robinho, Drenthe, Sneijder, van der Vaart, talán Saviola, Baptista, McManaman, Beckham szinte végig alibizett, kivéve Capello keze alatt nem, Owen, Woodgate, Juánfran, Javi Garcia, Cicinho, Cassano, Pablo Garcia, M.Diarra, Reyes, Albiol, Metzelder is eltűntStez
Huntelaar azalatt a fél év alatt felejtett el focizni,aha..
Robinho ugyanazt a szintet képviseli azóta is,semmivel sem több,kevesebb.
Drenthének volt egy jó utánpótlás vb-je,ennyi. szar a srác
Sneijder és Vaart mindkettő jó játékos,de Realban sem voltak rosszak,csak hülyeség volt őket eladni.
Baptistát elbaszták,mert középpályást játszatott vele Capello.
Beckham középen játszott,más szerepkör. de nem volt gáz,csak nem illett ide.
Owen egy évet játszott itt,rúgta a gólokat,nem volt gond vele csak felesleges volt,el is adták.
Reyes már az Arsenalban szar volt.
M.Diarra a sérülése után lelassult.
Albiol meg megbízható csere,nem több.
Javi García alapember a Benficában,és még mindig fiatal.
Cassano is Capelloval veszett össze(Binho is miatta ment el)
gólképtelen Saviola,öröksérült Woodgate-Metzelder duó,focizni nem tudó Juanfran-Cicinho kettős,favágó Pablo Garcia meg említésre sem méltható.

nem játékostemető a Real,csak nincsenek rendes játékosmegfigyelők,illetve sok volt az edzőváltás,buta és felesleges igazolás

http://twitter.com/bencsics05