Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
Gansora visszatérve 1 dologban lesz mindig sokkal kevesebb mint Kaká: sokkal de sokkal kevésbé mozgékony. Tudom h most sérülésből jön vissza de ez korábban is feltűnt 😉empty taxi
Jó én bevallom őszintén, hogy baromira nem emlékszem Kakára 21 évesen, de 1-2 év alatt valszeg azért ebben is fejlődni fog még Ganso.
És a mozgékonyságban meg a sérülése játszik nagy szerepet, mert még most sem teljesen egészséges szerintem, a másik meg, hogy baromira nem érzi ezt a taktikus focit... Folyton őt figyeltem és néha totálisan fogalmatlan volt, fingja nem volt, hogy hol kéne helyezkednie és mikor hol kéne játszania. De hát ezekbe idővel belejön majd a végképp taktikus és zárt focit játszó Serie A-ban. Ganso viszont baszik védekezni, Kaká ellenben azért hátra is jött, amikor szükség volt rá.
Bár én még mindig inkább Hamsíkot akarom, mint Gansot. 😀

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
kezdek rájönni, h te még rosszabb v mint én... 😀Divat
egyik kutya, másik eb (de milánó az kéken szebb 😛)

amúgy azt nem tudja valaki, hogy a dagisport honlapján lehet-e nézni a vidi meccset?
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 067 — Lájkold a zsűrit!
Gansora visszatérve 1 dologban lesz mindig sokkal kevesebb mint Kaká: sokkal de sokkal kevésbé mozgékony. Tudom h most sérülésből jön vissza de ez korábban is feltűnt 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Elfogadnám az amerikai kapust :cool:
Hanni
Én pedig kegyetlenül meg********. Fater mondogatja vagy két hete, hogy nézzem a női vébét, de eddig nem érdekelt. Botrányos bíráskodás, utolsó percekben két gól, tizenegyespárbaj, megspékelve néhány dögös macával..... asszem rajongó lettem.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
kezdek rájönni, h te még rosszabb v mint én... 😀

|
több mint 14 éve
nem baj az, a Galaxy úgy is villámléptű középpályást keres Beckham helyére
néhány év, aztán a Galaxy meg eladja a Bearsnek, ki van ez tervelve kérem szépenStez
áááá...amíg Dombi Tibi a pályán lesz, esélye sincs ilyenre Dzsudzsinak... 😛Divat
Azért ne hasonlítsuk már össze a Macsalalalakakát a Lokival.. Előbbi világszínvonalat tud felmutatni és jövőre bl-t, valamint világbajnokságot és eb-t is nyer, míg a Lokinak sajnos esélye sincs.
A mi DZSénk meghódítja a világot

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
néhány év, aztán a Galaxy meg eladja a Bearsnek, ki van ez tervelve kérem szépenStez
áááá...amíg Dombi Tibi a pályán lesz, esélye sincs ilyenre Dzsudzsinak... 😛

|
több mint 14 éve
néhány év, aztán a Galaxy meg eladja a Bearsnek, ki van ez tervelve kérem szépen

több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Hurrá, Dzsudzsák a leggyorsabb macskahalacska ^^ 40 métert 6.2 másodperc alatt fut. falembernek NFL-be is elmenne 😀fetomy
Csúnya lenne, ha ez ebben a formában igaz lenne 😀 Nso-s hír alapján inkább valószínű, hogy ez a 6 futás átlaga (egymás után hatszor futottak 20 másodperces pihenőkkel).

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hurrá, Dzsudzsák a leggyorsabb macskahalacska ^^ 40 métert 6.2 másodperc alatt fut. falembernek NFL-be is elmenne 😀
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
kurvajó meccs volt, mindenki nézze meg aki nem látta. bíró kb Övrebö szintjén volt (a Chelsea-barcás meccsről) de hihetetlen küzdeni akarással behúzták a jenkik. tényleg eszméletlenül jó volt.
Solo meg durván jó bőr :cool:kristof
pont olyan zseniális Solo, mint amilyen a meccs volt. 😀 Végén már nagyon drukkoltam nekik. Nagy pozitív csalódás volt ez a meccs számomra a női fociról.
Azt meg, hogy a németek bármilyen sporteseményen szinte telt házat tudnak csinálni az is kiemelendő.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Falcao beindult, Kolumbia nyerte a csoportot.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Martha viszont igencsak kiemelkedik a női mezőnyből.eaglesmcnabb
Mondjuk arcra is. Ez a brazil női válogatott számomra hasonlóan ellenszenves, mint a jelenlegi férfi, csak annyi különbség van köztük, hogy mögöttük teljesítmény is van.
Közben az u17-esek verik a német/török válogatottat, pedig az első német gól csodálatos volt.Schleck
Hagyhatod ezt a töröközést, már uncsi.

Ja verik úgy hogy a bíró eléggé bevette azt a műesést...Double B
Ezt úgy mondtad, mintha mindennap töröközném a németeket, de ha több török van a kezdőben, mint német, akkor mit mondjak?

Igen, az nagy kamu volt, de mexikói bírótól ez várható kb.

több mint 14 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Mondjuk arcra is. Ez a brazil női válogatott számomra hasonlóan ellenszenves, mint a jelenlegi férfi, csak annyi különbség van köztük, hogy mögöttük teljesítmény is van.
Közben az u17-esek verik a német/török válogatottat, pedig az első német gól csodálatos volt.Schleck
Hagyhatod ezt a töröközést, már uncsi.

Ja verik úgy hogy a bíró eléggé bevette azt a műesést...
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Közben az u17-esek verik a német/török válogatottat, pedig az első német gól csodálatos volt.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 663 — je suis poloska
A braziloknak drukkoltam természetesen, de megérdemelték az amcsik.
Martha viszont igencsak kiemelkedik a női mezőnyből.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A brazil válogatott "szenvedéséhez". A Copa előtt elemzik Menezes sémáit:

http://santapelota.wordpress.com/2011/07/01/menezes-options-represent-fusion-of-brazilian-and-european-styles/

Remek kis olvasmány.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kurvajó meccs volt, mindenki nézze meg aki nem látta. bíró kb Övrebö szintjén volt (a Chelsea-barcás meccsről) de hihetetlen küzdeni akarással behúzták a jenkik. tényleg eszméletlenül jó volt.
Solo meg durván jó bőr :cool:
több mint 14 éve
gsn 3 548
Remek meccs volt, megérdemelte az USA. A Copa America köszönőviszonyban nincs ezzel a színvonallal, amit ez az USA-Brazil női vb negyeddöntő produkált.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 579 — Poloska confirmed
Elfogadnám az amerikai kapust :cool:

Zsííír :cool: :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mi meccs te jó ég
U!S!A!
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
Idegenben 1-0-ra vertük a 75. születésnapját ünneplő Lokomotiv Moszkvát.
Tudom, hogy tét nélküli, barátságos meccs volt, de akkor is kellemes az eredmény 😊

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 009 — Axel Foley
Ezek a brazil csajok kegyetlenül technikásak.
Csak kapkodtam a fejem Marta esernyőcselénél (két embert...),Cristiane cseleinél. Ollozás,lövések huszonméterről...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a büdös kurva anyját ennek az ausztrál ribancnak.... kamu tizi, kiállítás, megismételtetett tizi...

szerk. nem tudom feldolgozni, ez még a mi bíróhölgyünktől is nagyobb gyökér
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 009 — Axel Foley
A Real 25 millát és Higuaint vagy Benzemat adná Tevezért.
Nem sok egy picikét?