Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
az hagyján h megint kinyaltunk, de még a 10k-s mixem is elvitte...mikor tanulom meg h saját csapatra sohasenem??? rem ma másik mixet meg a ződek viszik el..............Divat
hasonló megfontolásból én nem raktam bele a Juvét. 😊

az is királyság, hogy kikapott a Napoli megint, remélem ma az Udinese is elhasal.

Jövő héten is kisebb fajta rangadó lesz. Napoli-Juventus
2-3 éve konstans szopunk tőlük.

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
az hagyján h megint kinyaltunk, de még a 10k-s mixem is elvitte...mikor tanulom meg h saját csapatra sohasenem??? rem ma másik mixet meg a ződek viszik el..............

|
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 659 — Whoops, looks like something went wrong.
A Milan is hozta a 3 pontot a Roma ellen, bár Boatenget kiállították, miután lecserélték, vicces volt..
de legalább Ibra megint életjelet adott magáról, ez fontos volt már, remélem innentől ismét rugdosni fogja a gólokat, akkor simán hozzuk a kötelező győzelmeket.. És Silva meg térjen már vissza, mert ez a védelem így nagyon gány. :/ Mindegy, a 3 pont a lényeg, meg hogy az Inter kinyalt 😊

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Szar játék, de a győzelem megvan, és ez a lényeg.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
nah a Juve megtartotta idén is azt a jó szokását, hogy a rangadókat behúzzák...KIRÁLY! Teljesen megérdemelt volt.

Juve per sempre

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Követelik be a kezdőbe az összes magyart, akik persze szarok mint az állat -> nem jó a csapat -> Sousatakaroggy... De hát ilyenek az emberek. Ha az edző azt húzza amit én akarnék és nem jön be, akkor sem voltam én hülye, csak az edző...

Ja még a másik, hogy a magyar játékosok azért szarok, mert demoralizálja őket a sok külföldi. 😛
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 189 — Csodabogár
2magyar van a Vidiben pályán.
Szép.Bazzani
múlt héten Győrben is 2 magyar kezdett ellenünk. Találtak 1 gólt aztán jött a Csertői-féle bunkerfoci 78 percen keresztül.
Mi próbálkoztunk de holnapután sem rúgtunk volna gólt...

Ha elkezd fogyni a Győr mákja(előbb-utóbb) ott is feltűnik majd hogy Dudáson kívül ki van magyar ott...

Hector *facepalm*

Gosztonyit követelték Evandro helyett, hát tessék 😀 Nagy Dani is meglőhette volna a gólját amúgy..

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez a védelem úgy szar, ahogy van....Schleck
nem tudom hogy hívják de én inkább azt a brazil bongyort erőltetném pl Ivanovic helyett.davemayer
Budovinszky kéne ide, csak hát ő még Abrának is túl drága.
viccet félretéve én is jobban örülnék Luiznak, de simább meccseken egy Luiz - Alex belsővédő duót is megnéznékkristof
Az a baj, hogy konkrétan Luizon kívül mindhárom középhátvédünktől kiráz a hideg. De talán így is Terry>Ivanovic~Alex a sorrend nálam. Alexet az összes nagyanyámnál gyorsabb csatár körbefutja sajnos. Mondjuk Ivanovic meg úgy helyezkedik mint a nagyanyám, szóval nem könnyű kérdés.
De Terry kezdene, a múltja miatt is, meg azért ő annyira nem tűnt kapitálisan szarnak ma sem. Az uccsó gól nálam egyértelműen a szerencsétlen balfasz Maloudáé, mert ha nem csúszik el Terry, akkor is lefutja lendületből KVP.

több mint 14 éve
Na, utolsó 3 idegenbeli meccsből 2 win 😊

Egyébként most volt először, mikor egyértelműen Sousa volt benne a győzelemben. Persze szokásos kissé beszari foci volt az első kapott gólig, de onnantól belenyúlt a meccsbe, fél óra alatt rúgtunk 3-at.

Azt hiszem inkább kellene 4-5-1 helyett 4-3-3-at játszani a Nikolics-Alves-Walter trióval, középen meg maradhat Tóth-Elek-Mitrovics/SzarGyuri.
több mint 14 éve
Igazán az a vicc hogy ez a Pápa hihetetlen gyenge és vért izzad ellene a tavalyi bajnok.davemayer
Ami egyértelműen 3 embernek köszönhető:

Elsősorban Héctor, akit szarrá szopat Lovrencsics, kaptunk is 2 gólt róla. Viszont Héctor csak azért játszik, mert Bráchi eltiltott.
Másodsorban pedig Gosztonyinak és Sándornak, akik már az első félidőben elintézhették volna a Pápát.

Csak azért mondom, mert ha ezek nincsenek (mnthogy a Héctor gond nem is lesz, nem is szokott lenni), akkor sokkal simább a meccs.
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Alves, Nikolics, mennyivel jobb volt nézni őket Rákóczi mezben 😛
Jól van ez a Pápa gyengébb, mint mi.
Remélem a Vasast sikerül legyőzni, mert elég volt a sok döntetlenből!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Igazán az a vicc hogy ez a Pápa hihetetlen gyenge és vért izzad ellene a tavalyi bajnok.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Szép.Bazzani
Az a vicc, hogy a kezdőben 4 magyar volt, abból 2 kihagyott 3 ziccert, Gosztonyi meg tavaly adott utoljára jó passzt.

NIKOLICS!!!!!!!

Míg bejött Alves, 2 gól... Egyedül Héctor volt ultraszar közülük..

Hozzáteszem én örülnék a legjobban, ha magyarokkal lennénk tele, de mivel akkor szarabbak lennénk mint így, plusz nem lenne felfelé velük, inkább így legyen..
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
4-1 idegenben a baja ellen. Csáó Nb1 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 098 — Axel Foley
Szép.

több mint 14 éve
Végre lejön ez a gyökér is...

LOL Ez kész... 😊 Csak le kellett ültetni Alvest, rögtön magára talált...
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Félelmetesen kispályás egy meccs 😀

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
SZÁNALOM

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Görög utánpótlás válogatott, és azért mert ha valaki jó védelmet akar Magyarországon, nem számíthat magyarokra.

Leszopom magam...

Héctor 2 gól. Köszi. Ezért kell Apostol pl.
több mint 14 éve
lehet h hosszú távra terveznek Sousa-val de ha így folytatják a dobogó nem lesz meg év végén...

Ettől a Pápától kikapnak akkor sztem komoly baj van, lehet nem csak az edzővel de Sousa semmit sem tesz hozzá csapata játékához, semmi hajtás nincs.davemayer
ha belenyúl (vagyis behoz egy futballistát is...) egyből ott a gól

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Aposztolopulosz

fetomy! Ő mikor került a Vidibe???Bazzani
Tóth Balázs volt az utolsó, Aposztol meg az utolsó előtti idei transzfer.

Hoppá geci 2 középpályás lejön, 2 csatár bemegy 😮 Ráadásul az isteni 11-es is letakarodott 😮fetomy
Honnan sikerült beszerezni?
Meg minek? 😀

több mint 14 éve
Nesztek Bazdmeg ALVES!!!! Ennyi, fél perc 😂
több mint 14 éve
Aposztolopulosz

fetomy! Ő mikor került a Vidibe???Bazzani
Tóth Balázs volt az utolsó, Aposztol meg az utolsó előtti idei transzfer.

Hoppá geci 2 középpályás lejön, 2 csatár bemegy 😮 Ráadásul az isteni 11-es is letakarodott 😮
több mint 14 éve
lehet h hosszú távra terveznek Sousa-val de ha így folytatják a dobogó nem lesz meg év végén...

Ettől a Pápától kikapnak akkor sztem komoly baj van, lehet nem csak az edzővel de Sousa semmit sem tesz hozzá csapata játékához, semmi hajtás nincs.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Aposztolopulosz

fetomy! Ő mikor került a Vidibe???