NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
3
3
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
2,5 millió eurót keresett! voltak jó meccsei nem mondom, de Julio Sergio is simán kiszorította, pedig aztán ám Ő sem egy zseniális portás. Amúgy elég annyit mondanom, hogy Sabatiniék annyira elégedettek voltak a kapus felhozatalunkkal, hogy hozzák Kamenit (eleinte arról szóltak a hírek, hogy KEZDŐ KAPUSNAK, de most már úgyfest nem) és hozzák mellé még Stekelenburgot is. És akkor még ott lesz 3. számúnak a saját nevelésű Curci, aki 2 éve a Sienaval esett ki, idén meg a Samp kapusaként esett meg ez vele. Ehhez hozzáteszem, Curci még tűrhető kis kapus is. Viszont a Stekelenburg+Kameni kapus duó ha tényleg összejön, az nagyon kemény lesz."Liverpool today confirmed they have completed the signing of Alexander Doni from AS Roma."őt kezdőbe vettétek vagy padra? Azon kevés brazil játékosok egyike akiket kedvelek. Mondjuk csak BL-ben láttam védeni meg néha a bajnokságban, de akkor nem volt olyan rossz. Nem értem, miért került perifériára.Amadeus91
Habi örülhet, Jones csomagolhat.Mikey
José Angel egyébként aláírt már, Lamela és Bojan is hamarosan hivatalos lesz. Haladunk.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Gáspár Jóska takarodj!5-ből 3 gól volt egyértelműen az övé, a 4. ugyebár kamu tizi+piros, ritka boldog vagyok.
Az offense jó lesz Simiccsel, remélem nem súlyos a sérülés. Lázok maradjon,Németh Gabi, Arnaut és Benunesz jöjjön vissza, Sütőnek intézzék el a papírjait és jogos elvárás a BL csoportkör.
több mint 14 éve
Egyértelműen backupnak jött.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
"Liverpool today confirmed they have completed the signing of Alexander Doni from AS Roma."őt kezdőbe vettétek vagy padra? Azon kevés brazil játékosok egyike akiket kedvelek. Mondjuk csak BL-ben láttam védeni meg néha a bajnokságban, de akkor nem volt olyan rossz. Nem értem, miért került perifériára.
Habi örülhet, Jones csomagolhat.Mikey
több mint 14 éve
Ha a többi meccs is ilyen lesz idén az NB1-ben... 😊
több mint 14 éve
"Liverpool today confirmed they have completed the signing of Alexander Doni from AS Roma."Habi örülhet, Jones csomagolhat.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Vidi - Sturm a Magyar TelevízióbanVÉGRE!
Klubunk megállapodott az MTV-vel, a BL-selejtező visszavágója az egész országban látható leszpetey
Persze nekem kb. tök mindegy, mert ezen éppen valószínű, hogy kint leszek.. 😀
több mint 14 éve
Vidi - Sturm a Magyar TelevízióbanKlubunk megállapodott az MTV-vel, a BL-selejtező visszavágója az egész országban látható lesz
több mint 14 éve
Kecskemétnek az Alania lesz az ellenfél
több mint 14 éve
kecskemét - alanyija vlagyikavkazkurvára nincs szerencséjük
elvileg ftc- elfsborg és paks - hearts maradt
több mint 14 éve
FTC - Zseljeznicsar és Paks - Stoke City ha továbbjutnak 😊ja, most Stoke-Hajduk Splitet ír
na bazmeg, mostmeg mást ír az uefa honlap, ez hülyeHöri
több mint 14 éve
FTC - Zseljeznicsar és Paks - Stoke City ha továbbjutnak 😊na bazmeg, mostmeg mást ír az uefa honlap, ez hülye
több mint 14 éve
Ja értem 😀 Hát Póló ilyen szempontból "extrém" eset 😀Jimmy: Elhiheted, hogy savval inkább kimaratnám a szám, minthogy ezt kimondjam, de kénytelen vagyok elismerni, hogy nem játszott rosszul. Leszámítva, hogy a kapura még Tujvel is veszélyesebb mint ő persze, de amúgy játékban nem volt rossz sajnos.fetomyÉn a "nem hittem volna" résznél nyerítettem egyet, elvégre egy válogatottban is megfordult, tizeniksz éve a ligában sertepertélő "játékmesterről" tényleg senki nem hiszi el, hogy jól is tud játszani 😀
A nyilatkozatra és a szurkolásra visszatérve. Aki gyökeret vert külföldön, az a magyar csapatokról és állapotokról vagy rosszat tud mondani, vagy inkább semmit. A szurkolásról pedig annyit, lehet majmolni a Nyugatot, és lenézni a Balkánt, ha az úgynevezett keménymag, meg puhamag, és a társadalom nagy része ott tart szellemileg, mint egy ruszki, vagy egy bolgár (akik ugye köztudottan egy karóba kapaszkodva egy lyukba szarnak mind a mai napig) bunkó. Részegen kurvaanyázni a legegyszerűbb. Az én cseppet sem számító véleményem szerint ha már európainak gondoljuk magunkat, valamiben el kellene kezdeni példát mutatni - a változatosság kedvéért.füligjimmy
Egyetértünk a szurkolással kapcsolatban, írtam is, hogy sosem értettem ezzel egyet. De ettől függetlenül még úgy van előadva, hogy a vidi tábor a köcsög, miközben ez szép kis hazánkban mindenkinél így működik.
Egyébként 1 vagy 2 éve a Tatabánya stadionjának klotyója is ilyen pottyantós volt... (igaz higiénikusabb, mint ráülni a deszkára 😀)
több mint 14 éve
austria wient akarok,kemény lenne egy Fradi&Rapid vs lilák 😀FradiéCsak az Alkmaart ne. Meg a törököket se. A többi már jöhet, de ha választhatok a litvánok legyenek 😀
AZ Alkmaar (NED), Rudar (montenegrói)/Austria Wien (osztrák), Bursaspor (török), Zeljeznicar (bosnyák)/Sheriff (moldovai), Suduva (litván)/Elfsborg (svéd)
Alkmaar az egyik kedvenc külföldi csapatom az egyik kedvenc hazai ellen, király lenne ilyen szempontból 😊Hurka
Bár elég kemény lenne egy túra bécsbe a lilákhoz 😊Bálesz
több mint 14 éve
Zestafoni, ha továbbmennek, mivel a grúzok nyerték az első meccset 3-0-ra a Chisinau ellen
több mint 14 éve
Tőzsérék a Partizannal, Szabicsék a Zestafonival meccselnek majd
több mint 14 éve
a litvánok az első meccsen 1-1-et játszottak az Elfsborg ellen otthon, meg lényegében a bécsieket továbbjutónak lehet venni, mert nyertek idegenben 3-0-raHurkaEredményektől függetlenül mondtam 😊
Ja és persze előbb mi is jussunk tovább.

több mint 14 éve
Jimmy: Elhiheted, hogy savval inkább kimaratnám a szám, minthogy ezt kimondjam, de kénytelen vagyok elismerni, hogy nem játszott rosszul. Leszámítva, hogy a kapura még Tujvel is veszélyesebb mint ő persze, de amúgy játékban nem volt rossz sajnos.fetomyÉn a "nem hittem volna" résznél nyerítettem egyet, elvégre egy válogatottban is megfordult, tizeniksz éve a ligában sertepertélő "játékmesterről" tényleg senki nem hiszi el, hogy jól is tud játszani 😀
A nyilatkozatra és a szurkolásra visszatérve. Aki gyökeret vert külföldön, az a magyar csapatokról és állapotokról vagy rosszat tud mondani, vagy inkább semmit. A szurkolásról pedig annyit, lehet majmolni a Nyugatot, és lenézni a Balkánt, ha az úgynevezett keménymag, meg puhamag, és a társadalom nagy része ott tart szellemileg, mint egy ruszki, vagy egy bolgár (akik ugye köztudottan egy karóba kapaszkodva egy lyukba szarnak mind a mai napig) bunkó. Részegen kurvaanyázni a legegyszerűbb. Az én cseppet sem számító véleményem szerint ha már európainak gondoljuk magunkat, valamiben el kellene kezdeni példát mutatni - a változatosság kedvéért.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
A Videoton labdarúgója, André Alves a 15. a rangsorban 11/11-es mutatóval.Hannitehát a kipattanó is ér
több mint 14 éve
Egy angol nyelvű honlap kimutatásai alapján Kanta József, az MTK jelenleg éppen másodosztályba csúszott labdarúgója a világ legprecízebb büntető-végrehajtója.A www.penaltyhq.com láthatóan még „bétaverzióban” fut. A cikkünk írásakor a nyitóoldalán ugyan Francesco Totti és az ő 37/32-es, 86 százalékos mutatója, illetve a 37 lövés pontos helye látszik, de a Top Players kategóriára kapcsolva hamar szembetalálkozunk a meglepő valósággal: a jelenlegi feldolgozottság mellett egy magyar játékos, nevezetesen Kanta József áll az élen az ítélet végrehajtók listáján!
Kanta 16/16-os mutatóval vezeti a hibátlanul rúgókat, megelőzve olyan világklasszisokat, mint a milános Zlatan Ibrahimovic (14/14) vagy Alvaro Negredo (13/13 - Sevilla). A Top 15-ben ráadásul még egy Magyarországon futballozó játékos található. A Videoton labdarúgója, André Alves a 15. a rangsorban 11/11-es mutatóval.
több mint 14 éve
mintha egyszer hallottam volna, mikor azt kiabálták, hogy "Szabics te állat, bazd meg az anyádat", de lehet csak én hallottam félre 😊HurkaNem hiszem, hogy félrehallottad, és nyilván ez nem szép dolog, én magam sosem szerettem az ilyet, de azért ne tegyünk már úgy, mintha ez nem lenne teljesen alap egy meccsen 😊 Legalábbis régebbi emlékeim szerint tök mindegy ki megy kihez, szidják egymást ahogy tudják ha utálják őket ha nem. A vidi szurkolók sem utálták volna onnantól, hogy lezajlik a párharc, csak mondjuk ebben már nem vagyok biztos, kedves nyilatkozatai után.
zavi: Igen, az ő véleménye, hogy a fradi fog csak továbbmenni. Ezzel nincs semmi baj, fradista a csávó. Csak ettől még objektíven nézve semmi alapja nincsen, és a vidivel szembeni párharc közepén kifejezetten fricska a szurkolóknak. (Meg speciel a Paks és Kecskemét csapatainak sem egy "hajrá"...) De semmi baj azzal, ha beszólogat a szurkolóknak, csak utána ne játsza már el az ártatlan bárányt, aki nem érti a szidást. Biztos élete első focimeccse volt, nem tudta szegényke hogy megy a szurkolás.
|