Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Azt írják a csapat közeli lapok, hogy Bojanért most 1 millió eurót fizetünk a szezon végén pedig 9et. A Barcának 2 éves opciója van visszavenni 15 millió euróért. Bojan 2,2 millió eurós évi fizetésért ír alá 5 évre. A Barcában források szerint 3 milliós évi fizetése volt. Viszont a weben nagyon sok Barca drukker dühös a vezetésre, hogy elpocsékolták Bojant és félnek, hogy olyanná válik a csapat mint a Real a túlfizetett sztárjaikkal (cikk szerint idéztem).
Boriellot 10 millió euróért megvettük, viszont Leonardo továbbra is nagyon akarja vinni a PSGhez, és benne van, hogy tovább is passzoljuk. A következő 2 napban 15 csapattal kell tárgyalnia a vezetőségnek, co-ownership ill kölcsönzések miatt.
Kapuba Viviano vagy Stekelenburg érkezik. Viviano az olcsóbb, de bonyolultabb mert 2 csapat tulajdonában áll.
Shaqiriről is tárgyaltak Sabatiniék, és nagyon jók az esélyeink.
Továbbá a Penarol csatárjáért, Martinucciért is ajánlatot tettünk.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
majd elnézést kérek, hogy én a man utd-nek szurkolok, és 500X több pénz áll rendelkezésre mint a wigannél, vagy Stez te is elmehetsz a picsába a milannal, mint az olasz hatalom csapata.

mégis ki faszt érdekel ez ? hogy ki áll mögötte meg ki szurkol neki ? én utálom a glazer familyt, de szívből, de ettől 3 napig hozzám se lehetett szólni a BL döntő után úgy odavoltam.

örüljünk neki, hogy ennyi pénz megy a magyar fociba, bár menne több, és bár lenne még 5 ilyen csapatunk, biztos nem itt tartanánk. én csak és kizárólag mezey doktor miatt voltam ellenszenves a vidivel, de elnyerték a respektemet hogy elzavarták azt a kuruzslót.

piaci szemlélet ? hát muhahaha. az egyszem bayern munchenen kívül mondjál már nekem olyan csapatot, amely piacit alapon működik és nem épp vmi milliárdos tolja bele a pénzt ész nélkül. amikor egy udinei szélsőért akiről ember nem hallott 1 éve, 50 millió eurókat kínálnak csapatok ott milyen piaci szemlélet van ?

kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci. csak 50 éve működik így. jóreggelt.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tomi:
...
petey
Előre leszögezem, hogy vannak dolgok, amik nem tetszenek, de nem vagyok Videoton ellenes, még ha az elején annak is tűnt. De véleményem szerint a politikának semmi köze a sporthoz, focihoz. Ez zavar az egészben a legjobban.

A Videoton sajnos azért nem szerethető csapat - sokak szerint - mert politikai hatalom áll mögötte. A klub anyagi lehetőségeit is ez a politikai hatalom szabja meg. Kevés szakértelem, magyar viszonylatban sok pénz. Elvárás: helyből nagyot ugrani. De ez így nem fog menni, helyette csak parasztvakítás történik. Nézzétek meg a körülményeket: két részre osztható a magyar foci: Videoton és a többiek. Olyan bázisaik vannak, épületeik, komplexumaik, hogy arról egy Siófok csak álmodhat...Csak áramlik és áramlik a rengeteg pénz, és nem tudni hol a határ?
A nemzetközi futballban nem jön be a sztálini mondás: erő van, ész nem szükséges. Az erőt itt ugyebár a pénz helyettesíti. Az észt sajnos semmi. Se tehetség, Se hozzáértés. A jó klub, és a jó foci megteremtése minőség kérdése. Ahhoz pedig szakmai hozzáértés kell, minden szinten. Ez teljesen hiányzik a Vidinél. Csak pénz van, de az is provinciális módon, nem piaci szemlélettel megtervezve. Ezért borítékolható a kudarc. De ne legyen igazam. Kívánom, hogy minél előbb lássák meg a fényt az alagút végén, és ne fellángolás legyen ez az egész.

És itt most nem újabb vidis témát akarok nyitni.
több mint 14 éve
valaki2 453 — Saints fan
Usa - Panama 1-0 G: Dempsey (A: Donovan, Adu)Höri
Adu zseniális volt abban a félórában, amit kapott, remélem Mexikó ellen kezdő lesz. Őt kéne a Vidi megvegye. 😉

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 805 — Whoops, looks like something went wrong.
Milan: Galliani kizártnak tartja Hamsík és Drogba érkezését - most akkor ez hogy van ez Stez kollega?

nekünk pedig Tevezünk biztosan nem lesz, ill Hiddink vs Gasperini.Divat
Hogy lenne?
Emlékszel az előző nyárra?
Galliani erőteljesen már hetekkel az átigazolási időszak vége előtt azt mondta, végleges a keret és senki sem érkezik.
Augusztus 31-én jött Ibra, Robinho, előtte néhány nappal Boateng.
Hát így van ez. 😊 De egyébként már napok óta mondja Galliani, hogy meglesznek az igazolások, de valszeg csak augusztusban, vagy az utolsó napokban fogják őket bejelenteni és várnak vele. Azért nehogy már elhidd, amit Galliani mond. Nálunk ez így megy, szó szerint hólyítjüka népet. 😊 Aki egyik nap kell, a másik nap már cáfoljuk is, majd kiderül, hogy jaa, mégis a játékos után fotkosunk. Porhintések ezek, mint ahogyan az is, hogy elmondták, hozunk idén egy sztárt, Gallianiék Mr. X-nek hívják, megy a találgatás, ki lesz az.
Elmondták, hogy 183-184 cm, sötéthajú, blah blah.. Nah most megy a találgatás, a kiadott adatok ráillenek Balere, Hamsíkra és még sorolhatnám... 😊 Nem adnék sokat ezekre a kijelentésekre a helyedben. És szerintem Drogba és Hamsík is nálunk köt ki, vagy Drogba+Fabregas lesz. Valamelyik kp jönni fog szerintem.

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 444 — Amerikai sportok rajongója
Na jo azt a 2 meccset a Sturm ellen meg elvezzettek ki😊
En azoknak sem orultem , hogy elvittek minden kulcsjatekosunkat. Nem fikazom a Vidit, csak nagyon unszimpatikus ez a nemzeti, politikai osszefonodas, meg buta modon veghezvitt koltekezes a magyar focira, hogy most akkor pumpaljunk midnen letezo penzt, tamogatast oda aranytalanul, es akkor most par evig igazzuk le a magyar mezonyt ebbol, mert nemzetkozi eredmenye ugyse lesz, hiaba papolnak itt az alakulo csapatrol. max annyi lehet mint Debrecenben, par evig bajnoki cimek, aztan szep alssan kipukkadas. Magyar fociban sosincsenek hosszutavu, ertelmes epitkezesek. Abbola hatalmas penzbol amit a Kosaek inteztek el most a Lokinak stadionra, minden NB1es palyat futhetove lehetne tenni pl., hogy lehessen telen is jatszani.
Amugy meg sokkal duhosebb vagyok az ujpesti fantomtulajdonosra, es vezetokre, akik hosszu evek ota hulyitenek minket, nem vegzik jol a dolgukat, es atvagjka az Ujpest szurkolokat. Nme is Mitrovics szemelye a verlazito maost nalunk, hanem a tobb eve tarto hitegetes, rossz folyamatok. Ennek a kicsucsosodasa ez az igazolas is, vegul is Vidinek van ra most lehetosege, jogos ha megteheti, csak a mi reszunkrol vagyok nagyon elkeseredve, ahogy olvasom nem egyedul az Ujpest szurkolok koreben. Forradalom varhato lassan!! 😊
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 636 — Csodabogár
Tomi:

engem szórakoztat hogy fikázzák a Vidit, de senki nem tudja ezt utánuk csinálni eddig, és nem Vityka miatt. A mighty Paks is a Nemzet Csapata(Muhaha) és a Majd Jövőre Dózsa TE előtt végzett 😂 Lépjetek már túl rajta. Aki meg jobb mint az átlag persze hogy megveszi egy jobb csapat hogy még jobb legyen, nem csak nálunk. Ez van hokiban, kosárban is.

Tavaly a lilák röhögtek teli szájjal Vaskó, Lipták, Lázár, Sándor stb elhozatalán, most meg ezt hánytorgatják fel. Szánalmas.
Mondjuk vissza a BL selejtezőt, esetleg a csoportkört ha bejutunk, zavi?

/rant off

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
OT után a luchador brigád is bejutott a döntőbe, vasárnap eldől ki a keményebb

több mint 14 éve
gsn 3 548
A Santos megnyerte a Libertadores Kupát, persze tömegverekedés volt a végén. 😀 Innentől Neymarnak és Gansonak nincs igazán mit nyernie Dél-Amerikában, szóval szinte biztos Európa. Nyertek két paulista ligát, ami helyileg többet ér, mint a brazil bajnoki cím, plusz megvan a kontinentális trófea is. A brazil bajnokságot mindig az nyeri kis túlzással, aki a végén jobban bundázik. 😀 A Santos A csapata még nem játszott a bajnokságban meccset pedig már egy hónap lement, a két sztár egyáltalán nem szerepelt.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Usa - Panama 1-0 G: Dempsey (A: Donovan, Adu)

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
USA 2-1-re kikapott Üzbegisztántól az U17-es VB második csoportmeccsén, Serna megint nem játszott, szóval meg is érdemli a sok beképzelt kis fasz. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 175
Mi ez a spanyolosítás a Vidiben? Most olvasom, aláírt a harmadik...JC6
mondom én Fabregas előkészítése...Xavival is tárgyalnak már, de még nem dőlt el mennyit kéne ráfizetni Alves kivásárlási áráért. 😛Divat
Torres meg már ma Viktorral vacsorázott.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Divat 😀
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
mondom én Fabregas előkészítése...Xavival is tárgyalnak már, de még nem dőlt el mennyit kéne ráfizetni Alves kivásárlási áráért. 😛

|
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
21 éves, ő is Barcánál nevelkedett. Hát, már csak egy spanyol kapus kell, aztán szinte mindenhova van spanyolunk 😀
Egyébként mondom, Souza gondolom azt a területet jobban ismeri/jobbra tartja. Jobban örülök, mintha ugandai ultrasztárokat hoznánk, de hát meglátjuk mire képesek.

Divat: Ú tényleg, Sneijder helyébe semmiképp nem kellene. Viszont ha valahogy mellé hoznánk, nem feltétlen lenne baj szerintem, ha a ráköltött pénz miatt nem szopunk mással.
több mint 14 éve
Milan: Galliani kizártnak tartja Hamsík és Drogba érkezését - most akkor ez hogy van ez Stez kollega?

a Szar iránti érdeklődésünk mennyire létező/komoly? Azt hallottam 30 misit kínálunk, aminél visszont többet kér a Reál.

(mivel ritkán hangoztatom: Inter, és mivel tán nem egyértelmű: Kaká😛)fetomy
több oldalról is hallana ilyeneket, szal sztem elég komoly...korábban örültem volna neki, de most már nem igazán, ha jönne akkor Sneijder tuti megy, aminek meg végképp nem örülnék...

|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mi ez a spanyolosítás a Vidiben? Most olvasom, aláírt a harmadik...
több mint 14 éve

a Szar iránti érdeklődésünk mennyire létező/komoly? Azt hallottam 30 misit kínálunk, aminél visszont többet kér a Reál.

(mivel ritkán hangoztatom: Inter, és mivel tán nem egyértelmű: Kaká😛)
több mint 14 éve

nekünk pedig Tevezünk biztosan nem lesz, ill Hiddink vs Gasperini.

|
több mint 14 éve
Azért ezt is 30 éve halljuk már a magyar fociban, hogy áá most még alakulunk, majd 3-5 év múlva kijutunk, meg 2 év múlva kell stabil BL csapat lennünk stb. Te még ezt beveszed, hogy MOST még alakulunk, majd jövőre kell bejutni? Sajnos ez van már 30 éve válogatott szinten is.zavi27
Csak a különbség, hogy máshol szarrá lopják magukat, és nem látsz semmit abból az alakulásból, nálunk meg befele pumpálják a pénzt, és látom a fejlődést. Ha te nem látod, hogy a vidi mekkora fejlődésben van a tulajváltás óta, akkor vagy nem figyeled, vagy nem értesz hozzá egyáltalán.

Nem azt mondtam mellesleg, hogy 3 év múlva BL győztesek leszünk, hanem azt, hogy még csak alakul a csapat. Ennek itt van bizonyítéka, ezért elhiszem. Neked nem muszáj, de attól még vannak tények. Alig pár éve volt a tulaj- és szemléletváltás, ez még bőven a formálódás időszaka.fetomy
OK, meglátjuk! Csak nehogy olyan sikeres legyen majd az alakulás, mint a fociakadémiák, és az onnan kijővő szupertehetségek..
több mint 14 éve
Azért ezt is 30 éve halljuk már a magyar fociban, hogy áá most még alakulunk, majd 3-5 év múlva kijutunk, meg 2 év múlva kell stabil BL csapat lennünk stb. Te még ezt beveszed, hogy MOST még alakulunk, majd jövőre kell bejutni? Sajnos ez van már 30 éve válogatott szinten is.zavi27
Csak a különbség, hogy máshol szarrá lopják magukat, és nem látsz semmit abból az alakulásból, nálunk meg befele pumpálják a pénzt, és látom a fejlődést. Ha te nem látod, hogy a vidi mekkora fejlődésben van a tulajváltás óta, akkor vagy nem figyeled, vagy nem értesz hozzá egyáltalán.

Nem azt mondtam mellesleg, hogy 3 év múlva BL győztesek leszünk, hanem azt, hogy még csak alakul a csapat. Ennek itt van bizonyítéka, ezért elhiszem. Neked nem muszáj, de attól még vannak tények. Alig pár éve volt a tulaj- és szemléletváltás, ez még bőven a formálódás időszaka.
több mint 14 éve
zavi: Nem, nem hiszik, hogy BL lesz. Idén még nem. Az egy másik csapat, aki mindig midnenre azt hiszi, hogy namajdmost 😉 Mellesleg Farkas helyére hozták, ami a kezdő.

Amadeus: Még annyit a Cottbus témához, hogy olvasd el figyelmesen azt a Miriuta cikket:

"– Mennyit tudnának adni?
– Hát úgy a felét. Mi csak másodosztályú klub vagyunk, azok között sem tartozunk a legnagyobbak közé. A Bundesliga II.-ben amúgy sincs annyi pénz."

Tehát nem TUDNAK adni érte annyit. Nem pedig nem fér be hozzájuk. Kicsit tán nem mindegy.

JJ: Én ne tudnám? 😀 De psssszt, még kiszivárog 😊fetomy
Azért ezt is 30 éve halljuk már a magyar fociban, hogy áá most még alakulunk, majd 3-5 év múlva kijutunk, meg 2 év múlva kell stabil BL csapat lennünk stb. Te még ezt beveszed, hogy MOST még alakulunk, majd jövőre kell bejutni? Sajnos ez van már 30 éve válogatott szinten is.
több mint 14 éve
zavi: Nem, nem hiszik, hogy BL lesz. Idén még nem. Az egy másik csapat, aki mindig midnenre azt hiszi, hogy namajdmost 😉 Mellesleg Farkas helyére hozták, ami a kezdő.

Amadeus: Még annyit a Cottbus témához, hogy olvasd el figyelmesen azt a Miriuta cikket:

"– Mennyit tudnának adni?
– Hát úgy a felét. Mi csak másodosztályú klub vagyunk, azok között sem tartozunk a legnagyobbak közé. A Bundesliga II.-ben amúgy sincs annyi pénz."

Tehát nem TUDNAK adni érte annyit. Nem pedig nem fér be hozzájuk. Kicsit tán nem mindegy.

JJ: Én ne tudnám? 😀 De psssszt, még kiszivárog 😊
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante
fetomy, nem tudtad hogy a fidesz intézte el a Paksnak is a második helyet, hogy minimum egy nemzetközi meccsel többet rendezzenek Fehérváron? de naíííív vagy...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Inkabb nem is kommentalnam, mert felbasz az ideg nagyon! Rohadtul unom mar ezt a mol-orban-fideoszoton bagazst!zavi27
tk ők tartják életben az újpestet ezekkel a nonszensz átigazolásokkal. több száz milliót pumpáltak oda a semmire.gabtsi
ez az eddigiekre igaz volt, de mitrovics pont az egyetlen normális játékos volt végig, kb ő az egyetlen aki felfogja, hogy az ember elé kell tenni a labdát és nem oda ahol volt, ráadásul oda tud tenni egy labdát ahova szeretne
tavaly is annyira látszott hogy ennyivel jobb mint az átlagnál amikor tisza játszott melletteOrk
Igen, ezért sjanálom én is ennyire. Fiatal a semmiből kifogott szimpatikus légiós volt, erre elviszik 20. középpályásnak oda, mert most éppen megtehetik a belepumpállt lóvé miatt, nevetséges. Azt hiszik BL lesz majd?' Muhaha!