Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 716
Még ha szintben nem is visszaesés (amire nem vennék mérget) akkor is olyan szinten eltünik majd mindenhonnan hogy maga Szauron sem találja majd meg. Nembaj, lehet szurkolni hogy a következő években legyen egy új Dzsudzsákunk aki talán nem kúrja el a karrierjét. Szalai? Koman? Simon?JayB
Koman...
Komolyan mondom,hogy akik őt éltetik azok nem látták játszani a Sampban.
Én majdnem minden meccsét láttam és enyhén szólva nem vagyok elájulva...Bazzani
Még renegeteget kell fejlődnie de bene van valami amit rég nem láttam. Van esze a focihoz, lát a pályán, a labdáinak szeme van...
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 189
teljesen különböző a két himnusz, egy kicsit más stílusban énekelsz egy harci indulót, mint egy siratódalt, nem?JJ
http://www.youtube.com/watch?v=BVH4v2e-15Y

nálam itt* indul a himnusz éneklés, beleértve játékost, nézőt, kancellárt....

amúgy meg az a helyzet, hogy a legtöbb himnusz, nem himnusz, hanem induló. Talán Európában csak a magyar meg a lengyel az amelyik műfajilag is himnusz, és csak a magyar az amelyik siránkozik.

* meg itt
http://www.youtube.com/watch?v=vkr68uZQRXcAmadeus91
http://www.youtube.com/watch?v=H7uZJ-6aemw&feature=related 😊JoeyPorter
forradalmi induló ez is 😊
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
http://www.youtube.com/watch?v=x2ZRzuRGxmwvassadi
teljesen különböző a két himnusz, egy kicsit más stílusban énekelsz egy harci indulót, mint egy siratódalt, nem?JJ

amúgy meg az a helyzet, hogy a legtöbb himnusz, nem himnusz, hanem induló. Talán Európában csak a magyar meg a lengyel az amelyik műfajilag is himnusz, és csak a magyar az amelyik siránkozik.

* meg itt
http://www.youtube.com/watch?v=vkr68uZQRXcAmadeus91
http://www.youtube.com/watch?v=H7uZJ-6aemw&feature=related 😊

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 015 — Axel Foley
Még ha szintben nem is visszaesés (amire nem vennék mérget) akkor is olyan szinten eltünik majd mindenhonnan hogy maga Szauron sem találja majd meg. Nembaj, lehet szurkolni hogy a következő években legyen egy új Dzsudzsákunk aki talán nem kúrja el a karrierjét. Szalai? Koman? Simon?JayB
Koman...
Komolyan mondom,hogy akik őt éltetik azok nem látták játszani a Sampban.
Én majdnem minden meccsét láttam és enyhén szólva nem vagyok elájulva...

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 716
Még ha szintben nem is visszaesés (amire nem vennék mérget) akkor is olyan szinten eltünik majd mindenhonnan hogy maga Szauron sem találja majd meg. Nembaj, lehet szurkolni hogy a következő években legyen egy új Dzsudzsákunk aki talán nem kúrja el a karrierjét. Szalai? Koman? Simon?
több mint 14 éve
Wilhelmson és Radoi is elment huszonévesen Szaud-Arábiába, nincs is azzal semmi, csak akkor tényleg nem kéne a szart megmagyarázni.eaglesmcnabb
Nem is lett belőle semmi, pedig tehetséges játékos.

Sebaj, Bazsi elmegy 24 évesen levezetni.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Wilhelmson és Radoi is elment huszonévesen Szaud-Arábiába, nincs is azzal semmi, csak akkor tényleg nem kéne a szart megmagyarázni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
a magyar soccerszurkolók pajzsra emelték, mint az új honi és nemzetközi futballsztárt, ezek után igenis lehetett volna annyi önbecsülése (bár félve írom le ezt a szót), hogy nem "szökik" DagesztánbaJJ
hányszor írjam le, hogy én is találtam volna neki jobb helyet? De ne tegyünk úgy, mintha szeptembertől kezdve nem lenne a válogatottnak balszélsője, mert Zsuzsi strandfocira váltott.
Mindenki azt várta, hogy előrelép egy jobb bajnokságba, de a holland bajnoksághoz képest az orosz nem visszalépés.atapapa
Hát.. jöhetsz a mutatókkal, de előrelépés se volt. Ott is van 2-3 elit csapat, és nem oda ment, elment egy legjobb esetben is középcsapatnak nevezhető pénzmosodába... ez a csapat 6-8. helynél följebb biztos nem lesz, vagyis kupameccse sem lesz. Ez nem egy Zenit/CSKA erősségű csapat.. és nem PSV erősségű. Igenis hátrafele igazolt.
Nincs ezzel baj.. csak mondja meg a pénzért ment, és ne jöjjön a managere az együtthatók mosdatásával.

Volt már amúgy olyan focista, aki elment egy ilyen kaliberű csapatba (erre vagy arra a kazah wunderteamre gondolok, ahol Rivaldo gombolt évi 15 millert), és úgy jött vissza, hogy utána nagy spanyol/angol/olasz csapatba ment? Nekem nem rémlik.Igor
Nem véletlenül, általában ilyenekre levezetni mennek a pályafutásuk végén
De pl Beckham a Los Angeles-i bohóckodás mellett tolta a Milanban is, ráadásul mivel annak szünetében, így egész évben pihenő nélkül

több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 597 — No 1 Lijiao Gong fan
mert Huszti nem tudott a a csapatba kerülni, az nem biztos hogy az orosz bajnokság hibája

Nem tartom én se jó döntésnek az oroszokat (ebben a korban), de annyira nem kell leírni őket. Az uefa együttható szerint erősebb a hollandnál a bajnokságuk, a tulaj lapátolja a csapatba a pénzt, míg a hollandok gyakran eladják a legjobbakat, ahogy most is teszik.atapapa
a magyar soccerszurkolók pajzsra emelték, mint az új honi és nemzetközi futballsztárt, ezek után igenis lehetett volna annyi önbecsülése (bár félve írom le ezt a szót), hogy nem "szökik" DagesztánbaJJ
hányszor írjam le, hogy én is találtam volna neki jobb helyet? De ne tegyünk úgy, mintha szeptembertől kezdve nem lenne a válogatottnak balszélsője, mert Zsuzsi strandfocira váltott.
Mindenki azt várta, hogy előrelép egy jobb bajnokságba, de a holland bajnoksághoz képest az orosz nem visszalépés.atapapa
Hát.. jöhetsz a mutatókkal, de előrelépés se volt. Ott is van 2-3 elit csapat, és nem oda ment, elment egy legjobb esetben is középcsapatnak nevezhető pénzmosodába... ez a csapat 6-8. helynél följebb biztos nem lesz, vagyis kupameccse sem lesz. Ez nem egy Zenit/CSKA erősségű csapat.. és nem PSV erősségű. Igenis hátrafele igazolt.
Nincs ezzel baj.. csak mondja meg a pénzért ment, és ne jöjjön a managere az együtthatók mosdatásával.

Volt már amúgy olyan focista, aki elment egy ilyen kaliberű csapatba (erre vagy arra a kazah wunderteamre gondolok, ahol Rivaldo gombolt évi 15 millert), és úgy jött vissza, hogy utána nagy spanyol/angol/olasz csapatba ment? Nekem nem rémlik.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
http://www.youtube.com/watch?v=Wz3RkxSldfE ez is inkább siratódal mint induló. Mégis inkább ezt a hozzáállást választanám. Kishíján meg is csapták a digókat...

másrészt gáz hogy a magyarok még tátogni is lusták, a leggyönyörűbb anno Dragóner rágózása volt... NCeaglesmcnabb
Nem azt mondom, hogy tetszik az a hozzállás, amit a válogatott játékosoknál látok a himnuszunknál, csak az olaszokkal való összevetés e téren nevetséges. Ennyi erővel a mexikóiakat, vagy akármelyik dél-amerikai bábállamot fel lehetne hozni példaként, Paraguay és Uruguay himnuszát ráadásul pont egy magyar, Debály Ferenc József szerezte...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
szerintetek lesz-e olyan a következő mondjuk 1,5-2 évben, teszem azt a vb-selejtező végéig bezárólag, hogy azt látod az aktuális kezdő 11-en a Himnusznál, hogy hangosan énekli azt, neadjisten összekapaszkodva, és az süt le minimum 7-8 emberkéről, hogy majd szétveti a vágy, hogy csússzon-másszon-harcoljon-megdögöljön a pályán, egyúttal (nemes értelemben, nem alattomosan) szétszedje ellenfelét, tökmindegy ki az?Gergőbácsi
http://www.youtube.com/watch?v=Wz3RkxSldfE ez is inkább siratódal mint induló. Mégis inkább ezt a hozzáállást választanám. Kishíján meg is csapták a digókat... A szemek is árulkodnak egyébként, nem feltétlenül szükséges üvölteni...

másrészt gáz hogy a magyarok még tátogni is lusták, a leggyönyörűbb anno Dragóner rágózása volt... NoComment.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
szerintetek lesz-e olyan a következő mondjuk 1,5-2 évben, teszem azt a vb-selejtező végéig bezárólag, hogy azt látod az aktuális kezdő 11-en a Himnusznál, hogy hangosan énekli azt, neadjisten összekapaszkodva, és az süt le minimum 7-8 emberkéről, hogy majd szétveti a vágy, hogy csússzon-másszon-harcoljon-megdögöljön a pályán, egyúttal (nemes értelemben, nem alattomosan) szétszedje ellenfelét, tökmindegy ki az?Gergőbácsi

* meg itt
http://www.youtube.com/watch?v=vkr68uZQRXc
több mint 14 éve
teljesen különböző a két himnusz, egy kicsit más stílusban énekelsz egy harci indulót, mint egy siratódalt, nem?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
http://www.youtube.com/watch?v=x2ZRzuRGxmw
több mint 14 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Aham, és mi az, amihez évi 5 millió euró kell, és nem elég 1? 😊Wyatt
Lindácska?Divat
Jó, hát Eindhovenben olyan volt, h megkapta Balu a Merci-katalógust, felütötte vhol, ingyen megkapta azt a Mercit, aztán oda is adta a ribancnak. Sztem kicsit telhetetlen lett, és ebbe bele is tör majd a foga.szaba
E szempontból jobb lesz neki, kint Lindácskánál tízezerszer királyabb gyevocskákat akaszhat majd kint. Ja és ők viszonylag noname-ek Lindácskához képest, ami előny. Komolyra fordítva:

szerintetek lesz-e olyan a következő mondjuk 1,5-2 évben, teszem azt a vb-selejtező végéig bezárólag, hogy azt látod az aktuális kezdő 11-en a Himnusznál, hogy hangosan énekli azt, neadjisten összekapaszkodva, és az süt le minimum 7-8 emberkéről, hogy majd szétveti a vágy, hogy csússzon-másszon-harcoljon-megdögöljön a pályán, egyúttal (nemes értelemben, nem alattomosan) szétszedje ellenfelét, tökmindegy ki az?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sok a spanyol nem? 😊
Szabics lendülete töretlenWyatt
Kocsival is úgy tud fordulni, mint a pályán? (bocsánat, kihagyhatatlan ziccer volt - vagy ahogy NK9 mondaná, "ígéretes próbálkozás, amit nem sikerült értékesítenem.")
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
mindenesetre nem rosszul:
Orosz források szerint 12 millió euró volt a magyar játékos ára, a sztarinfo.hu pedig úgy tudja, Dzsudzsáknak 3 millió eurót ajánlottak a szerződés aláírásáért és a szezon végén kap ismét 3 millió eurót a teljesítményétől függetlenül. Emellett természetesen közel 1 milliárdos forintos évi fizetésre is számíthat.gabtsi
az szép, ha kijön neki a lépés, 2 millió euró híján megkeresheti egy év alatt a vételárát

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sok a spanyol nem? 😊
Szabics lendülete töretlen

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szvsz nekem mindegy, hogy holland, spanyol, portugál...Olyan túl nagy különbséget én nem látok, hogy érdemes lenne eligazolni egy ilyen szintű ligába. Ráadásul PSV-nál az egyik legjobb, szurkolók is szeretik, nem hiszem, hogy rosszul érezné ott magát. Eligazolásnál csak az angol, spanyol, német, olasz liga jöhetne szóba, ami tényleges előrelépés lenne. Pl. egy HSV szintű csapat nem lenne rossz megoldás.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
mindenesetre nem rosszul:
Orosz források szerint 12 millió euró volt a magyar játékos ára, a sztarinfo.hu pedig úgy tudja, Dzsudzsáknak 3 millió eurót ajánlottak a szerződés aláírásáért és a szezon végén kap ismét 3 millió eurót a teljesítményétől függetlenül. Emellett természetesen közel 1 milliárdos forintos évi fizetésre is számíthat.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Dzsudzsák a pénzt választottaWyatt
Vajon mikor fog ráeszmélni, hogy rosszul döntött/mikor lesz kispados? Én most azt mondom Over/under háromnegyed év

Nincs bajom az orosz labdarúgással és bajnoksággal (kb egy szint vagy picit erősebb mint a holland), de ez most nagy hülyeség votl tőle. Igazi Détáris átigazolás. Nem volt jó ajánlat a spanyol/olasz/angol/német 4esből?....

Vajon Lindácskának bejön az élet a Kaukázus lábainál? 😀tüsi91
Ha jól megfizetik, simán 😊
amúgy semmi hivatalos nincs még, csak annyi, h Rómában van...lehet h Lazio igazolja le... milyenek vagytok 😊Divat
sőt lehet Klose is a Lazionál folytatja 😀 juuuujjgamerkr
Fúúúúúúj. Miro legyen eszed oda ne menj.
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Pffff ilyen hülye döntést Balázstól. 😕 (már ha tényleg igaz)
Így is hülyére kereste magát, de nem, még több pénz kell neki, még több pénz, pénz, pénz.
több mint 14 éve
az NST megint megaszonta
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/08/Kockara_tenni_egy_karriert/

---
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
mert Huszti nem tudott a a csapatba kerülni, az nem biztos hogy az orosz bajnokság hibája

Nem tartom én se jó döntésnek az oroszokat (ebben a korban), de annyira nem kell leírni őket. Az uefa együttható szerint erősebb a hollandnál a bajnokságuk, a tulaj lapátolja a csapatba a pénzt, míg a hollandok gyakran eladják a legjobbakat, ahogy most is teszik.atapapa
Mindenki azt várta, hogy előrelép egy jobb bajnokságba, de a holland bajnoksághoz képest az orosz nem visszalépés.

több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Az igazat megvallva Dzsudzsák téma mellett az jobban zavar, hogy A. Sanchez a Barcában köthet ki.. 😕
bíztam benne, hogy az Öreg megszerzi...spanyol kispad MU kezdő helyett.... :rolleyes: