Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem azt mondom, hogy szorítja ki Torres-t, de ne is mondjuk már, egy 18 éves (akkor 18) takónypócra, hogy "magyar futball reménysége" meg bla-bla...semmit nem tett le 3-4 év alatt. Még Görögországban is adják veszik...Valóban hatalmas meglepetés, hogy Németh nem tudta kiszorítani Torrest, és Gulácsi sem Reinát.A másik nagy tehetség...pedig mekkora nagy hírveréssel mentek a Liverpool-hoz, hogy NA MAJD MOST... Amadeus91
És akkor még hozzávesszük,hogy hol tart Gulácsi illetve hol kéne tartania akkor lehet örülni a fasza fiataljainknak.Bazzani
😀Mikey
több mint 14 éve
Valóban hatalmas meglepetés, hogy Németh nem tudta kiszorítani Torrest, és Gulácsi sem Reinát.pedig mekkora nagy hírveréssel mentek a Liverpool-hoz, hogy NA MAJD MOST... Amadeus91bust: Németh KrisztiánAmadeus91A másik nagy tehetség...
És akkor még hozzávesszük,hogy hol tart Gulácsi illetve hol kéne tartania akkor lehet örülni a fasza fiataljainknak.Bazzani
😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Phil Jones-t, a Blackburn 19 éves belső védőjét állítólag 16 vagy 17 millió fontért kivásároltuk a szerződéséből. Kicsit meglepett, nem mondhatni, hogy eddig a legnagyobb tehetségek között tartották számon, de ugyanez volt a helyzet Smallinggal is, úgyhogy bízom Fergusonban; valamit megérezhetett, ha ennyi pénzt "kidobott" érte. A három nyári igazolásból kettő így már megvan (Evans-től pedig minden bizonnyal "fájdalmas" búcsút veszünk), az utolsó valószínűleg Alexis Sanchez vagy Sneijder lesz, de Ashley Youngot is nagyon emlegetik (akinek én személy szerint nem nagyon örülnék).vassadiPedig valószínüleg ő lesz. esetleg még Snejder. Sanchezt már nagyon a Barcával emlegetik, szóval... Bár amíg nincs hivatalos döntés addig bármi megtörténhet.
A Dzsudzsi döntésén mérgelődőkön pedig olyan jókat lehet nevetni. Már megérte
több mint 14 éve
Dárdai Pali külön kategória. Hatalmas játékos volt!Az edző miatt nem kerül a csapatba persze...BazzaniEz a kedvenc indokom...
Mindig eszembe jut Dárdai Pál, aki szinte minden szezonnak úgy ment neki, hogy a kezdő közelében sem volt, és mindig beküzdötte magát.
Valószínüleg negyed annyira sem volt tehetséges, mint Juják, Koman, NK9 stb. De az elkövetkező sok évben mégsem lesz mégegy olyan magyar játékos, aki csak a felét is eléri annak, mint Ő.Sinisa
több mint 14 éve
tavaly jutott fel a csapata, akkor 11. volt, most ugyanannyi pontja van, mint az elsőnek.Hát.. jöhetsz a mutatókkal, de előrelépés se volt. Ott is van 2-3 elit csapat, és nem oda ment, elment egy legjobb esetben is középcsapatnak nevezhető pénzmosodába... ez a csapat 6-8. helynél följebb biztos nem lesz, vagyis kupameccse sem lesz. Ez nem egy Zenit/CSKA erősségű csapat.. és nem PSV erősségű. Igenis hátrafele igazolt.a magyar soccerszurkolók pajzsra emelték, mint az új honi és nemzetközi futballsztárt, ezek után igenis lehetett volna annyi önbecsülése (bár félve írom le ezt a szót), hogy nem "szökik" DagesztánbaJJhányszor írjam le, hogy én is találtam volna neki jobb helyet? De ne tegyünk úgy, mintha szeptembertől kezdve nem lenne a válogatottnak balszélsője, mert Zsuzsi strandfocira váltott.
Mindenki azt várta, hogy előrelép egy jobb bajnokságba, de a holland bajnoksághoz képest az orosz nem visszalépés.atapapa
Nincs ezzel baj.. csak mondja meg a pénzért ment, és ne jöjjön a managere az együtthatók mosdatásával.
Volt már amúgy olyan focista, aki elment egy ilyen kaliberű csapatba (erre vagy arra a kazah wunderteamre gondolok, ahol Rivaldo gombolt évi 15 millert), és úgy jött vissza, hogy utána nagy spanyol/angol/olasz csapatba ment? Nekem nem rémlik.Igor
oké, még Zsuzsival se lesznek bajnokok, szakmailag akkor lehet a csapatát (és nem a bajnokságot) előrelépésnek hívni, ha nem ő lesz az egyedüli nagyobb hal a mostani átigazolási szezonban
elit ligába visszapattanni csak akkor lesz esélye onnan, ha rendszeresen kijutnak a nemzetközi porondra
több mint 14 éve
aki nem ismerné Balázs leendő klubját:Jó, ez az oldal percenként változik 😀 Teljesen szét lett trollkodva.
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Anzhi_Makhachkala
😂 😂 😂gamerkr
több mint 14 éve
Az edző miatt nem kerül a csapatba persze...BazzaniEz a kedvenc indokom...
Mindig eszembe jut Dárdai Pál, aki szinte minden szezonnak úgy ment neki, hogy a kezdő közelében sem volt, és mindig beküzdötte magát.
Valószínüleg negyed annyira sem volt tehetséges, mint Juják, Koman, NK9 stb. De az elkövetkező sok évben mégsem lesz mégegy olyan magyar játékos, aki csak a felét is eléri annak, mint Ő.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
aki nem ismerné Balázs leendő klubját:http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Anzhi_Makhachkala
😂 😂 😂
több mint 14 éve
A Union elleni döntetlenünk összefoglalója:Váó, szép. De látom, már lassan nem csak a hajzatában fog hasonlítani a brazil Ronaldora. 😀
http://denversports.blog.hu/2011/06/08/rapids_veretlensegi_klubrekord
Casey 11-es gólját érdemes csekkolni, nem rossz finomság egy vérbeli favágótól. 😀TheMileHighCity
több mint 14 éve
Dzsudzsák állítólag átment az orvosi vizsgálaton. Még egy lépéssel közelebb a szakadékhoz...
több mint 14 éve
A Union elleni döntetlenünk összefoglalója:http://denversports.blog.hu/2011/06/08/rapids_veretlensegi_klubrekord
Casey 11-es gólját érdemes csekkolni, nem rossz finomság egy vérbeli favágótól. 😀
több mint 14 éve
Phil Jones-t, a Blackburn 19 éves belső védőjét állítólag 16 vagy 17 millió fontért kivásároltuk a szerződéséből. Kicsit meglepett, nem mondhatni, hogy eddig a legnagyobb tehetségek között tartották számon, de ugyanez volt a helyzet Smallinggal is, úgyhogy bízom Fergusonban; valamit megérezhetett, ha ennyi pénzt "kidobott" érte. A három nyári igazolásból kettő így már megvan (Evans-től pedig minden bizonnyal "fájdalmas" búcsút veszünk), az utolsó valószínűleg Alexis Sanchez vagy Sneijder lesz, de Ashley Youngot is nagyon emlegetik (akinek én személy szerint nem nagyon örülnék).
több mint 14 éve
Király 0 - Vanczák 6 Lipták 6 Juhász 6 Laczkó 6 - Elek 5 Koman 6 Hajnal 7 Mr. Dagesztán 6 Szabics 7 (cseréket nem értékelték).20:00-tól a legfőbb rivált kell legyűrnünk,aztán jöhet a döntő :cool:JoeyPorterNa őket illik megcsapni!
iktriad többiek hányasokat kaptak?eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Egyébként nem olyan irreális ez. Sokszor került helyzetbe, az már más kérdés, hogy milyen volt a helyzetkihasználása.Szokásos 1-10ig terjedő. Ha 1-től 100-ig terjedne, teljesen reális is lenne. 😊iktriadMost került a kezembe a mai Sport. 6-os osztályzatot kapott a tegnapi produkciójára. Szerintem nem ugyanazt a meccset néztük.iktriadHát attól függ hanyas a skála jóbarát... 😀Hanni
több mint 14 éve
20:00-tól a legfőbb rivált kell legyűrnünk,aztán jöhet a döntő :cool:JoeyPorterNa őket illik megcsapni!
iktriad többiek hányasokat kaptak?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Szokásos 1-10ig terjedő. Ha 1-től 100-ig terjedne, teljesen reális is lenne. 😊Hát attól függ hanyas a skála jóbarát... 😀Hannibust: Németh KrisztiánAmadeus91Most került a kezembe a mai Sport. 6-os osztályzatot kapott a tegnapi produkciójára. Szerintem nem ugyanazt a meccset néztük.iktriad
több mint 14 éve
Hát attól függ hanyas a skála jóbarát... 😀bust: Németh KrisztiánAmadeus91Most került a kezembe a mai Sport. 6-os osztályzatot kapott a tegnapi produkciójára. Szerintem nem ugyanazt a meccset néztük.iktriad
több mint 14 éve
bust: Németh KrisztiánAmadeus91Most került a kezembe a mai Sport. 6-os osztályzatot kapott a tegnapi produkciójára. Szerintem nem ugyanazt a meccset néztük.
több mint 14 éve
pedig mekkora nagy hírveréssel mentek a Liverpool-hoz, hogy NA MAJD MOST... aztán még abban a szezonban Dárdai Pali lehúzta róla a szentelt vizet.. gyakorlatilag kimondta, hogy Németh egy nagypofájú átlagos tehetségű 0 mentalitású gyerek, akinek semmi keresnivalója nincs a válogatott közelében.bust: Németh KrisztiánAmadeus91A másik nagy tehetség...
Mondjuk Tököli is... (ha már bust meg válogatott..minden normális csapatból kibaszták)
több mint 14 éve
bust: Németh KrisztiánAmadeus91A másik nagy tehetség...
És akkor még hozzávesszük,hogy hol tart Gulácsi illetve hol kéne tartania akkor lehet örülni a fasza fiataljainknak.
több mint 14 éve
20:00-tól a legfőbb rivált kell legyűrnünk,aztán jöhet a döntő :cool:
több mint 14 éve
bust: Németh Krisztián
több mint 14 éve
na a kérdésem kb. erre irányult. OK hogy a Himnusz nem egy induló, nem lehet úgy énekelni, de attól énekelni lehet. Ahogy felmerült már a kommentekben, a hozzáállásról, ill. annak tükröződéséről van szó.http://www.youtube.com/watch?v=Wz3RkxSldfE ez is inkább siratódal mint induló. Mégis inkább ezt a hozzáállást választanám. Kishíján meg is csapták a digókat... A szemek is árulkodnak egyébként, nem feltétlenül szükséges üvölteni...http://www.youtube.com/watch?v=x2ZRzuRGxmwvassaditeljesen különböző a két himnusz, egy kicsit más stílusban énekelsz egy harci indulót, mint egy siratódalt, nem?JJ
másrészt gáz hogy a magyarok még tátogni is lusták, a leggyönyörűbb anno Dragóner rágózása volt... NoComment.eaglesmcnabb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Simán lehet hogy bust de még szerintem korai ezt eldönteni, fiatal nagyon.Szerintem meg akkora bust (hamár ezen a fórumon vagyunk) mint a ház.Koman...Még renegeteget kell fejlődnie de bene van valami amit rég nem láttam. Van esze a focihoz, lát a pályán, a labdáinak szeme van...JayB
Komolyan mondom,hogy akik őt éltetik azok nem látták játszani a Sampban.
Én majdnem minden meccsét láttam és enyhén szólva nem vagyok elájulva...Bazzani
Soha nem lesz belőle semmi.
Az edző miatt nem kerül a csapatba persze...Bazzani
több mint 14 éve
Szerintem meg akkora bust (hamár ezen a fórumon vagyunk) mint a ház.Még renegeteget kell fejlődnie de bene van valami amit rég nem láttam. Van esze a focihoz, lát a pályán, a labdáinak szeme van...JayBMég ha szintben nem is visszaesés (amire nem vennék mérget) akkor is olyan szinten eltünik majd mindenhonnan hogy maga Szauron sem találja majd meg. Nembaj, lehet szurkolni hogy a következő években legyen egy új Dzsudzsákunk aki talán nem kúrja el a karrierjét. Szalai? Koman? Simon?JayBKoman...
Komolyan mondom,hogy akik őt éltetik azok nem látták játszani a Sampban.
Én majdnem minden meccsét láttam és enyhén szólva nem vagyok elájulva...Bazzani
Soha nem lesz belőle semmi.
Az edző miatt nem kerül a csapatba persze...