NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
63
14
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem lenne nekem semmi bajom a Videotonnal, ha el tudnák már felejteni ezt a szájbakúrt óóó álé óóóó, videoton fehérvár-féle epilepsziás roham kiváltására alkalmas rettenetüket, valamint ezt az állandó Budapest fikázást...Wyattegyetértek, bár a budapesti cé parasztok örökbecsűt nekünk szokta énekelni az Eto és Fradi/Ute tábor éveken át. Hát most visszajár. Bár a f.szopózást én ngyon gyűlölöm.
Én is azt gondoltam többen lesznek, dehát ez van, 4000 egy NB1-es meccsen így is csúcs :rolleyes:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az a legkeményebb, hogy hazai pályán kap ki a KTE ettől a Siófoktól....
több mint 14 éve
na na na na hey hey good bye
több mint 14 éve
Nem lenne nekem semmi bajom a Videotonnal, ha el tudnák már felejteni ezt a szájbakúrt óóó álé óóóó, videoton fehérvár-féle epilepsziás roham kiváltására alkalmas rettenetüket, valamint ezt az állandó Budapest fikázást...

több mint 14 éve
Az újdonsült bajnokcsapatra 4ezren kíváncsiak szombat délután napsütésben. Oltári.Az "Orbááán Viktooor" nóta remélem az eto-tábortól jött, a hazaiaktól kemény lenne 😀.

több mint 14 éve
ez egy ilyen sport (lett)... az hogy a VB döntőn kimentem cigizni az erkélyre a 70. percben mert lehetett tudni hogy nem lesz semmi, na az is szánalmas volt 😉davemayerCigizni valóban szánalmas 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Remélem megszívja a tetkót a City-s csávó 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
ez egy ilyen sport (lett)... az hogy a VB döntőn kimentem cigizni az erkélyre a 70. percben mert lehetett tudni hogy nem lesz semmi, na az is szánalmas volt 😉De durva volt a MU meccs utolsó 10 perce: passzolgattak hátul a Rovers meg csak néztedavemayerA szánalmas erre szerintem jobb kifejezés...
A bajnoki címhez grat!Schleck
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
De durva volt a MU meccs utolsó 10 perce: passzolgattak hátul a Rovers meg csak néztedavemayerA szánalmas erre szerintem jobb kifejezés...
A bajnoki címhez grat!
több mint 14 éve
De durva volt a MU meccs utolsó 10 perce: passzolgattak hátul a Rovers meg csak nézte 😀 a félpályán nem ment át a labda 😂 😂 😂 UNITED 19 :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Kincses? Ilyen arc is van ?kicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.Kanta, Tischler, Pál, Kincses...így ebben a sorrendben jöhetne az Üllőire.Divat
a nézőszámukat meg a Gyírmót is össze tudja szedni 😀Höri
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jaja. Ki ad erre a szarra pénzt? Hajrá Paks amúgy 😀
Olyan a Bburn - MU meccs, mintha a Blackburn játszana a bajnoki címért...
több mint 14 éve
Aztán mire megyek ha meccsre járok? 80 percet háttal töltenek a pályának a nagy meccsrejárók. De leszarom, mert ezért pénzt adni már-már vétek.megszólalt a nagy meccsre járó 😛Jocipaks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐A szégyen az nem a Paks, hanem a többi fosadék. Legalább nálunk csak magyar van.szaba
vasárnap ütnünk kell a halit nincs mese,jó lenne valami jó kis nemzetközi túra 😀Joci
több mint 14 éve
megszólalt a nagy meccsre járó 😛paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐A szégyen az nem a Paks, hanem a többi fosadék. Legalább nálunk csak magyar van.szaba
vasárnap ütnünk kell a halit nincs mese,jó lenne valami jó kis nemzetközi túra 😀Joci
több mint 14 éve
paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐A szégyen az nem a Paks, hanem a többi fosadék. Legalább nálunk csak magyar van.
több mint 14 éve
még nemtudom meleg,eddig ketten vagyunk,még két havert meg kell győzni és akkor megyünkkicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.Kanta, Tischler, Pál, Kincses...így ebben a sorrendben jöhetne az Üllőire.
Buza jössz hnap? ha igen ott ütközzünk.Divat
több mint 14 éve
hát nem tudom, sztem Tischler az egyik legtúlértékeltebb játékos...kicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.Kanta, Tischler, Pál, Kincses...így ebben a sorrendben jöhetne az Üllőire.
Buza jössz hnap? ha igen ott ütközzünk.Divat
több mint 14 éve
kicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.Kanta, Tischler, Pál, Kincses...így ebben a sorrendben jöhetne az Üllőire.
Buza jössz hnap? ha igen ott ütközzünk.
|
több mint 14 éve
Az FTC Labdarúgó Zrt. megerősíti azon információkat, miszerint Emil Miljkovic Görögországban tartózkodik próbajátékon. A futballista beteg édesanyjára hivatkozva utazott el, állítása szerint Hollandiába Magyarországról, ám közben kiderült, hogy légiósunk a Kerkyrához ment próbajátékra. Nem Ferencvárosi labdarúgóhoz méltó viselkedésének meglesznek a következményei, a Zrt megteszi a megfelelő lépéseket.azonnal cut
több mint 14 éve
Az Albánok ellen tavaly megfázott a ZTE, meg a fradit is megverték hazai pályán Mukajék pár éve 😛St Patrick's Athletic 😀paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐én már nézegettem, hogy kiket lehet kapni 😀
az 1. selejtező kör 52 csapata közül jelenleg 32 ismert
http://en.wikipedia.org/wiki/2011–12_UEFA_Europa_League#TeamsHöri
azeri,izlandi,kazah,észt vagy albán csapatot akarok 😀Joci
Az infrastruktúra/játékerő arányt tekintve luxemburgi csapat lenne a legjobb.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Höri, de mibe? 😀Csank azt mondta a Fradi meccs előtt, hogy pár kulcsembert pihentet, mert a pénteki meccs fontosabb...látom, nem volt elég nekik a 3-5 napos pihenő...
Szánalom 😂
több mint 14 éve
St Patrick's Athletic 😀paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐én már nézegettem, hogy kiket lehet kapni 😀
http://en.wikipedia.org/wiki/2011–12_UEFA_Europa_League#TeamsHöri
azeri,izlandi,kazah,észt vagy albán csapatot akarok 😀
több mint 14 éve
paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐én már nézegettem, hogy kiket lehet kapni 😀
http://en.wikipedia.org/wiki/2011–12_UEFA_Europa_League#Teams
több mint 14 éve
paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐 vasárnap ütnünk kell a halit nincs mese,jó lenne valami jó kis nemzetközi túra 😀
több mint 14 éve
Más: Csank a legnagyobb...Ebben mi a takarózás?
"....Februártól nagy menetelésben vagyunk, heti két mérkőzést játszottak a fiúk, és ma is érezhető volt, hogy néhányan fejben már ki-kihagynak......"
Meddig takaróznak még ezzel?JC6
El vannak fáradva, hát nem látod? 😛