Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Várhidi mester szerint Thiago labdaszerző játékos. Amúgy ezért kellett Cesc, Thiago inkább Iniestara hasonlít.
több mint 14 éve
Második félidőre bepöccen a királyi alakulat és szétrúgja a barca valagát.
több mint 14 éve
A világon nincs ilyen bazzeg :/ Lassan jöhet a Real piros,hogy tuti legyen a vereség 😕JoeyPorterJönni is fog, ha így megy tovább 😀
több mint 14 éve
Köcsög Messzi meg mint egy hajléktalan, hogy vérezné össze a kapufát.
több mint 14 éve
A világon nincs ilyen bazzeg :/ Lassan jöhet a Real piros,hogy tuti legyen a vereség 😕
több mint 14 éve
ez a durva,alig van helyzete a Barcanak,mégis vezetnek...NewmanIgazából jobb mint tavaly, amikor tele volt helyzettel egy meccs, aztán 1-2t sikerült begyömöszölni. Most jön magától 😛
több mint 14 éve
a faszom elsül ezekbe
több mint 14 éve
ez a durva,alig van helyzete a Barcanak,mégis vezetnek...
több mint 14 éve
najóvánmábazdmegapofámleszakad 😀most kitalálták hogy idén nem dominálnak csak gólt lőnek 😐
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
asszem ez egy gól volt.az a vicc...h nagyon gyenge a Barca (ma), de mégis a semmiből lőnek egy ekkora gólt. A Real meg nagyon jó lesz idén.
megint úgy néz ki hogy a barkával nem sokat lehet majd csinálni, most még helyzet sem kellett nekik :/davemayer
több mint 14 éve
asszem ez egy gól volt.megint úgy néz ki hogy a barkával nem sokat lehet majd csinálni, most még helyzet sem kellett nekik :/
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Villa meg mekkora gólt vert....csodaszép. (nem vok Spanyol fan)
több mint 14 éve
Özil a magyar, szépen elgurítottauh, Khedira mekkora hentes, hogy fejbestoplizta Abidalt
több mint 14 éve
no Real-Barca, valami jó kis bunyó lehetne így az idény elején 😀
több mint 14 éve
Amiig ilyen jól mutat, még lehet fogjátok látni egyszer-kétszer. Úgy se tart sajnos szerintem sokáig ez az állapot.Hát ez az elemzés szerintem egyáltalán nem korrekt 😀 Több hülyeség van benne, mint jó meglátás szerintem 😊Akkor nem véletlenül volt dejavu-m, jólvan 😀szaba
iktriad: ilyen nagyszerű statokkal úgy látom akkor már minden héten találkozni fogunk, mi mutat éppen nagyobb durvaságot...fetomy
több mint 14 éve
Hát ez az elemzés szerintem egyáltalán nem korrekt 😀 Több hülyeség van benne, mint jó meglátás szerintem 😊Akkor nem véletlenül volt dejavu-m, jólvan 😀
iktriad: ilyen nagyszerű statokkal úgy látom akkor már minden héten találkozni fogunk, mi mutat éppen nagyobb durvaságot...fetomy
több mint 14 éve
De Geának kéne má valami önbizalomnövelő meccs, vagy mittomén. Annyira be van szarva szegény srác, néha meg akkora bravúrokat mutat be... Vidic és Rio nélkül érdekes lesz a védelem. Gyakorlatilag 4 védőnk maradt össz aki nem sérült? Jones kurvajó lesz. Nekem Anderson tetszett mais, a középpálya többi embere is so-so, bár Nani amilyen jó formában volt, ma nem nagyon alkotott. Egyedül Welbeck-et éreztem kevésnek. Amúgy Youngnak a beadásait se nagyon értem, kb 20x adott be a meccsen és egyikből se lett helyzet... Az más kérdés, h ezen kívül tán ő volt a legjobb.DuffSzerencsénk, hogy leigazoltuk Jones-t, nélküle most még komolyabb bajban lennénk, ami a védőket illeti. Evra szerintem már a Spurs ellen is pályán lesz, a fiatalok jó formában vannak, ez valamelyest enyhít a helyzeten. Anderson szerintem ma nem játszott annyira jól (mondjuk én a Community Shielden se voltam tőle elájulva), Cleverley is valamivel gyengébben muzsikált, mint egy héttel ezelőtt, de ha jön mellé Carrick vagy Fletcher, akik többet tudnak hozzátenni a védekezéshez, akár meg is ragadhat a kezdőcsapatban. Younggal kapcsolatban kezdek egyre derűlátóbb lenni, szép lassan hozzászokik a válogatott... akarom mondani, a United rendszeréhez, és akkor már helyzetek is lesznek a beadásokból. Így is kiosztott egy gólpasszt, és lőtt egy fél gólt, tényleg nem akadt ma nála jobban teljesítő játékos a csapatban. Rooney pedig egy normális felkészülési időszak után idén megint "állat lesz". 😉
több mint 14 éve
Hát ez az elemzés szerintem egyáltalán nem korrekt 😀 Több hülyeség van benne, mint jó meglátás szerintem 😊iktriad: ilyen nagyszerű statokkal úgy látom akkor már minden héten találkozni fogunk, mi mutat éppen nagyobb durvaságot...
több mint 14 éve
Stat of the day:Honvéd: 5 meccs, 4 W, 14 rúgott gól, 12 pont vs. Újpest-FTC-Vasas összesen(!) 15 meccs, 0 W, 10 rúgott gól, és 4 pont.
Valaki ezt a szezon előtt jósolja, azt komplett idiótának nézik....
több mint 14 éve
Agyonrúgdosták a Fradi játékosokat a meccsen. Pedig nem vagyok zöld érzelmű.........Ez az első félidőre igaz, a másodikra már nem annyira. A favágás dolgot meg nem értem....apeszos
Meglátjuk később mire mennek.
Ramos ma meglőtte élete gólját a Lokiban, kár hogy megint Lipták és Horváthról kaptuk ezt a 2 fostalicska gólt...de játszani ma mi akartunk, a Loki pedig folytatta a Fradinál abbahagyott favágást.
petey
és ismét egy korrket elemzés, bár Alves nem szélső az tuti 😊
http://www.hatharom.hu/article/1371ab-sokkbol-is-megart-a-sok-meccselemzes-dvsc-videoton
több mint 14 éve
......Ez az első félidőre igaz, a másodikra már nem annyira. A favágás dolgot meg nem értem....
Meglátjuk később mire mennek.
Ramos ma meglőtte élete gólját a Lokiban, kár hogy megint Lipták és Horváthról kaptuk ezt a 2 fostalicska gólt...de játszani ma mi akartunk, a Loki pedig folytatta a Fradinál abbahagyott favágást.
petey
több mint 14 éve
A PMFC-nél, ami szurkolók kiszolgálása címén folyik valami kibaszott nagy vicc. A déli oldalon több ezer emberre jut 2 jegyeladó, a kezdéskor még több száz ember állt sorban... és természetesen elővételben nem lehet jegyet venni... A másik kikúrt nagy vicc az a honlapnak nevezett szar. Nem igaz, hogy nem tudnak egy épkézláb honlapot csináltatni, mint pl ami a Vidinek van, online jegyárusítással (vszínű élni is fogok vele jövő hétvégén). Szurkolói bolt majd talán lesz, mezt nem lehet venni, majd vmikor... vicc. Bezzeg a jegy meg a büféárakat nem felejtették el megemelni, az európai csak éppen a kiszolgálás balkáni. Egyébként a hangulat kiváló volt, kb 6 ezren lehettünk (nb1.hugy erre ír 3500at...).
több mint 14 éve
Jó, az nb1.hu úgy határszar, ahogy van. Épp most beszéljük Hurkával, hogy a kecsó 2. gólja, amit Gyurcsó lőtt, az náluk egyértelműen Litsingi gólja...ja, én sem bacom fel magam már rajtuk.
De nem baj, hadd verjék a nyálukat..
Mellesleg Brandao egész bíztató volt, csak baromira nem értem, hogy Alvest miért nem lehet lehozni, mikor látványosan nem megy neki..fetomy
Szegény Brandao nem sok használható labdát kapott, de jó lesz. Vaskó meg *facepalm*. Alves lábában 2x is benne volt a gól. Viszont ha bajnokok akarunk lenni idegenben nyerni kell. Siófok, Pécs 6 pont kell h legyen 😊
grat az Újpestnek a 2 gólért 😊 meg az első pontért.
több mint 14 éve
Jó, az nb1.hu úgy határszar, ahogy van. Épp most beszéljük Hurkával, hogy a kecsó 2. gólja, amit Gyurcsó lőtt, az náluk egyértelműen Litsingi gólja...De nem baj, hadd verjék a nyálukat..
Mellesleg Brandao egész bíztató volt, csak baromira nem értem, hogy Alvest miért nem lehet lehozni, mikor látványosan nem megy neki..