Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 431
De Geának kéne má valami önbizalomnövelő meccs, vagy mittomén. Annyira be van szarva szegény srác, néha meg akkora bravúrokat mutat be... Vidic és Rio nélkül érdekes lesz a védelem. Gyakorlatilag 4 védőnk maradt össz aki nem sérült? Jones kurvajó lesz. Nekem Anderson tetszett mais, a középpálya többi embere is so-so, bár Nani amilyen jó formában volt, ma nem nagyon alkotott. Egyedül Welbeck-et éreztem kevésnek. Amúgy Youngnak a beadásait se nagyon értem, kb 20x adott be a meccsen és egyikből se lett helyzet... Az más kérdés, h ezen kívül tán ő volt a legjobb.
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 193 — Csodabogár
3 meccset játszottunk eddig baszod, őszi szezon után lehet majd nyekeregni mindenkinek.petey
Luque meg Gallardo szintén nemrég érkeztek és szintén spanyol légiósok, annyi a különbség köztük és a vidisek között, hogy sokkal olcsóbban (ingyen?) jöttek és mégis kurvajók. szvsz ha az nb1be légióst hoznak annak olyannak kéne lennie aki emeli a színvonalt akár az első meccs után is.kristof
Meglátjuk később mire mennek.
Ramos ma meglőtte élete gólját a Lokiban, kár hogy megint Lipták és Horváthról kaptuk ezt a 2 fostalicska gólt...de játszani ma mi akartunk, a Loki pedig folytatta a Fradinál abbahagyott favágást.

ez meg no comment az nb1.hu-ról:
A Lokinak a jelek szerint jót tett, hogy több év európai szereplés után csak a bajnokságra kell koncentrálnia az év ezen szakaszában, míg a Videotonnál bebizonyosodott, hogy a sok pénz még nem okvetlenül jelent jó csapatot...

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 813
Imponáló győzelemnek indult, lehetett is volna, kínlódás lett helyette. Azért csak sikerült begyűrni a WBAt. 1-0nál lazán el kellett volna dönteni nem sikerült. Anderson 0, Naninak sem ment. Ma Ashley Young lett a nyerő. de Gea 3/3. Többet nem írok, mert megint kapom a savat.tüsi91
Ugyanaz az idegenbeli szenvedés, ami már tavaly is sokszor borzolta a kedélyeket, de sikerült megnyerni, ez a lényeg. Kellett nagyon a három pont, hiába kezdtek döntetlennel a riválisok, mert az előttünk álló egy hónap nagyon kemény lesz, a Spurs-szel, az Arsenallal, és a Chelsea-vel is találkozunk. Igaz mindhárommal otthon, de itt, írásban teszek ígéretet arra, hogy a fórum összes United-szurkolóját meghívom egy sörre, ha ebből a három meccsből 9 ponttal jövünk ki. Annál is inkább, mert Ferguson szerint Ferdinand kb. 6 hétre kidőlt, a legrosszabb esetben Vidicsre is várhat néhány hét kényszerpihenő. :/ "Örömteli" hírek rögtön a szezon első bajnokija után. Mellesleg Rafael sem állhat a csapat rendelkezésére 10 hétig, egy edzésen összeszedett vállsérülés miatt.
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Imponáló győzelemnek indult, lehetett is volna, kínlódás lett helyette. Azért csak sikerült begyűrni a WBAt. 1-0nál lazán el kellett volna dönteni nem sikerült. Anderson 0, Naninak sem ment. Ma Ashley Young lett a nyerő. de Gea 3/3. Többet nem írok, mert megint kapom a savat.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 270
Verik Zsuzsákékat. A Újpest meg továbbra se találja a kaput.Matthew99
Dvorschák 😀
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 271 — Invisible man
Verik Zsuzsákékat. A Újpest meg továbbra se találja a kaput.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 665 — Whoops, looks like something went wrong.
Prince de jól játszik.. 😊
És hopp, Cassano gólt fejel 😀

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 270
😀 http://sportgeza.hu/futball/2011/08/13/vanczak_elso_a_svajci_gollovolistan/Matthew99
Sanyibá már tuti megtalálta a helyét. Rudolf csak csere lesz SWE ellen. 😀
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 641 — Poloska confirmed
Ilyen Stoke ellen nem is lehet sok mindent kezdeni. Nem volt szerencsénk, ennyi.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát eddig elég siralmas a chelsea, logikusan felépített támadást még nem nagyon láttam 😕
egyetlen pozitív csalódás Torres, sokkal jobb, mint tavasszal de ez így édes kevés leszkristof
második félidő már jobb volt, de így se mentünk vele sokra.. :/
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
csetre esetleg valaki? 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát eddig elég siralmas a chelsea, logikusan felépített támadást még nem nagyon láttam 😕
egyetlen pozitív csalódás Torres, sokkal jobb, mint tavasszal de ez így édes kevés lesz
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Most kérdezek/leírok valamit hozzátéve azt,hogy Újpest drukker vagyok.
Szánalom az a lejáratás ami a Fradi (és az Újpest) ellen megy az NSben. Igen szarul szerepel mind a kettő (Vasassal együtt három),most örömködhetnek mert ez egyszerre száz évente fordul elő. Lehet futtatni a pénzel telenyomott csapatokat.
A mai főcím,hogy Ranilovicson ment el a meccs egy bohózat. Én végignéztem a meccset,hát az a Honvéd gól minden volt csak kapushiba nem,fogott egy nehéz lövést amit a lesen álló ellenfél belőtt. Védők,középpályások sehol. támadójáték/ötlet nulla.
Mellesleg ha ennyire rossz ez a Ranilovics akkor miért nem teszik be Végh Zoli bácsit?Bazzani
Háát, én is mint Újpest szurkoló semmit ilyet nem érzek a Sportban, hogy örömködnének direkt ezeken a vergődéseken. Melyik írásokból gondolod ezeket?zavi27
Minden nap elolvasom azt a szart,hálisten ingyen megtehetem.
Most nem tudok konkrét cikket mondani,de ha lesz ilyen szólok.
Egyszerűen a stílus nem tetszik.
Ma például ez az "özönlik a nép a stadionba,mert kurva jó a Honvéd olyan mintha Détáriék játszanának újra",erre van 4500 ember amiből 2000 fradista. Most a Honvéd a mintacsapat,meg Supka a sztáredző ugyanaz a Supka akit tavaly már meneszteni akart az újság.Bazzani
Hát ez a közeg ilyen inkább, meg a szakemberek, szurkolók, ezt nem ők találják ki Meg nyílván el kell adni a lapot, persze föl is kell értékelni a pozítivumokat jobban,persze be kell dobi képtelen pletykákat sokszor, persze a Fradinak kell mindig 2 oldalnak lenni, mert hát ekkor van nagy eladás. A mai világban sajnos ez így működik. Örök téma hogy miért van 6-8 odlal magyar foci mindig? Hát azért mert ez érdekel minket még így is hogy ilyen szar a legjobbban, lásd az nb1es nézettségi adatok továbbra is. Amúgy azért én is mint napi olvasó egyébb sportágaknál, rovatoknál nagyon sok érdekes mínőségi cikket, interjút is találok. Ami túlzó, vagy erőltetett sokszor az szinte mindig a magyar focirovathoz köthet, mert hét azt nem lehet leírni hogy mennyire pocsék mindig, minden. De ha csak a mai számot nézrm, pl. ott van aPulai interjú, magyar kosárlabda, a dél afrikai vb helyzet stb. Amúgy a mi újpesti bohózatunk folyamán, ami hetek óta tart semmi oylan minket nevetségesnek, vagy kigunyoló cikkre nem emlékszem tényleg. Leírták mindig mik történtek, amik persze a vicc kategóriájába tartoznak de nem a média miatt, ők csak leírják amik történnek. dehát ez az egy sportnapilap van már évezredek óta, ha annyira lehetne ezt sokkal jobban csinálni napi szinten meg abból még el is adni a lapot, nem megbántva az érzékeny, mindenről a média tehet magyar fociközeget (ahol ha már kritikusabb kérdések vetődnek föl, rögtön nem nyilatkozunk a lapnak a válasz), már rég indult voltna konkurens mint sok más heti , havi sportmagazinnál is.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Magán véleményem alapján Ranilovicra rálehet húzni mindegyik fordulóból gólt.
1. Kaposvár egyértelmű. 2. Diósgyőr: talán ez nem, bár ez is fogható volt szvsz. 3. Debrecen: vastagon 4. Pécs: az is fogható volt. 5. Honvéd: Már fentebb leírtam. S akkor szót sem ejtettünk arról, hogy a norvégok elleni kinti meccsen 2. és 3. gólban is ludas.

Persze innen a székből könnyű okosnak lenni. Egy kapus hibája meg sokkal látványosabb, minhogy egy kp. nem képes eltalálni az 5 méterre álló társát.tüsi91
Biztos igazad van,de...
Az NS megint a legkönnyebb utat választja,hogy olvasottságot kreáljon,hamár szinvonalas cikkeket csak elvétve tudnak írni.
Lejáratni,porig alázni valakit aki meg sem tudja magát védeni.
Ranilovics faktorról beszélni meg pontokat számolgatni az megy. Az már nem,hogy leírni: Ki az a hülye aki egy ilyen ügyetlent a kapuba tesz? Kikaptak háromszor egy nullra (én ennek örülök a fradisták nem hiszem),a nulla lőtt gólról a kutya nem beszél. Meg arról sem,hogy tegnap a kipattanóra két Honvédos már rég odaért,mire egy fradista beballagott a képbe,Ranilovics addig meg küzdött mint malac a jégen.Bazzani
+1.
NS-nek meg ez hoz olvasottságot. a Nyert a Honvéd főcím vélhetően kevesebbeket vonz.tüsi91
😉
Két nagy kedvencem van még.
1.Dzsudzsákot semmi esetben sem kritizálják,még akkor sem ha 10 lövéséből 10 világvége és lecserélik mert szarul játszott.
2.Írott verzióban van ilyen meccs utáni értékelés a meccs hangulatáról. Ha 1000 ember van és a kutya nem szurkol akkor mondjuk adnak egy 7est, egy jó hangulatu teltház közeli meccsre meg nyolcast.

több mint 14 éve
1. Kaposvár egyértelmű. 2. Diósgyőr: talán ez nem, bár ez is fogható volt szvsz. 3. Debrecen: vastagon 4. Pécs: az is fogható volt. 5. Honvéd: Már fentebb leírtam. S akkor szót sem ejtettünk arról, hogy a norvégok elleni kinti meccsen 2. és 3. gólban is ludas.

Persze innen a székből könnyű okosnak lenni. Egy kapus hibája meg sokkal látványosabb, minhogy egy kp. nem képes eltalálni az 5 méterre álló társát.tüsi91
Biztos igazad van,de...
Az NS megint a legkönnyebb utat választja,hogy olvasottságot kreáljon,hamár szinvonalas cikkeket csak elvétve tudnak írni.
Ranilovics faktorról beszélni meg pontokat számolgatni az megy. Az már nem,hogy leírni: Ki az a hülye aki egy ilyen ügyetlent a kapuba tesz? Kikaptak háromszor egy nullra (én ennek örülök a fradisták nem hiszem),a nulla lőtt gólról a kutya nem beszél. Meg arról sem,hogy tegnap a kipattanóra két Honvédos már rég odaért,mire egy fradista beballagott a képbe,Ranilovics addig meg küzdött mint malac a jégen.Bazzani
+1.
NS-nek meg ez hoz olvasottságot. a Nyert a Honvéd főcím vélhetően kevesebbeket vonz.
több mint 14 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
Mióta Frank de Boer az Ajax edzője? :o
Eléggé le vagyok maradva de gyerekkorom egyik kedvence gyerekkorom kedvenc csapatában. nice 😊
több mint 14 éve

Biztos igazad van,de...
Ranilovics faktorról beszélni meg pontokat számolgatni az megy. Az már nem,hogy leírni: Ki az a hülye aki egy ilyen ügyetlent a kapuba tesz? Kikaptak háromszor egy nullra (én ennek örülök a fradisták nem hiszem),a nulla lőtt gólról a kutya nem beszél. Meg arról sem,hogy tegnap a kipattanóra két Honvédos már rég odaért,mire egy fradista beballagott a képbe,Ranilovics addig meg küzdött mint malac a jégen.

több mint 14 éve

Persze innen a székből könnyű okosnak lenni. Egy kapus hibája meg sokkal látványosabb, minhogy egy kp. nem képes eltalálni az 5 méterre álló társát.
több mint 14 éve
A mai főcím,hogy Ranilovicson ment el a meccs egy bohózat. Én végignéztem a meccset,hát az a Honvéd gól minden volt csak kapushiba nem,fogott egy nehéz lövést amit a lesen álló ellenfél belőtt. Védők,középpályások sehol. támadójáték/ötlet nulla.
Mellesleg ha ennyire rossz ez a Ranilovics akkor miért nem teszik be Végh Zoli bácsit?Bazzani
Szerintem azért benne volt vastagon Ranilovic. Oké, hogy nem fogja, de üsse oldalra, vagy legalább magas ívbe szögletre. Odaért lábbal el sem kellett vetődnie. Ezt megoldhatta volna jobban. Ettől függetlenül a védők ényleg csakúgy robbantak a kipattanóra.

A másik dologra válaszolván, szerintem nem kell sokat várni Végh játékára.tüsi91
+1 tüsinek
egyértelmű, hogy nem csak Ranilovic hibája, de ő is benne van, nem szabad egy lövést középre öklözniHurka
Ilyen alapon maz Újpest gyengélkedésének Balajcza az oka. Igaz,hogy a vezetők elengedték a két legjobbunkat, a csatárok kapura sem lőnek,de Szabi kapott egy gólt távolról a Siófok ellen. Miért nem az a főcím a Sportban,hogy XY középpályás nem tud a mellete álló társához passzolni 5ből kétszer,miért az hogy "Végy egy kapust!" ?
Kipécéznek valakit,aztán addig le nem szálnak róla,amíg az ott van. Ja és sztem sem jó kapus Ranilovics,de ennyire nem is szar.

több mint 14 éve
Szánalom az a lejáratás ami a Fradi (és az Újpest) ellen megy az NSben. Igen szarul szerepel mind a kettő (Vasassal együtt három),most örömködhetnek mert ez egyszerre száz évente fordul elő. Lehet futtatni a pénzel telenyomott csapatokat.
Háát, én is mint Újpest szurkoló semmit ilyet nem érzek a Sportban, hogy örömködnének direkt ezeken a vergődéseken. Melyik írásokból gondolod ezeket?zavi27
Minden nap elolvasom azt a szart,hálisten ingyen megtehetem.
Most nem tudok konkrét cikket mondani,de ha lesz ilyen szólok.
Egyszerűen a stílus nem tetszik.
Ma például ez az "özönlik a nép a stadionba,mert kurva jó a Honvéd olyan mintha Détáriék játszanának újra",erre van 4500 ember amiből 2000 fradista. Most a Honvéd a mintacsapat,meg Supka a sztáredző ugyanaz a Supka akit tavaly már meneszteni akart az újság.

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Háát, én is mint Újpest szurkoló semmit ilyet nem érzek a Sportban, hogy örömködnének direkt ezeken a vergődéseken. Melyik írásokból gondolod ezeket?
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Szerintem azért benne volt vastagon Ranilovic. Oké, hogy nem fogja, de üsse oldalra, vagy legalább magas ívbe szögletre. Odaért lábbal el sem kellett vetődnie. Ezt megoldhatta volna jobban. Ettől függetlenül a védők ényleg csakúgy robbantak a kipattanóra.

A másik dologra válaszolván, szerintem nem kell sokat várni Végh játékára.tüsi91
+1 tüsinek
egyértelmű, hogy nem csak Ranilovic hibája, de ő is benne van, nem szabad egy lövést középre öklözni
több mint 14 éve

A másik dologra válaszolván, szerintem nem kell sokat várni Végh játékára.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
3 meccset játszottunk eddig baszod, őszi szezon után lehet majd nyekeregni mindenkinek.petey
Luque meg Gallardo szintén nemrég érkeztek és szintén spanyol légiósok, annyi a különbség köztük és a vidisek között, hogy sokkal olcsóbban (ingyen?) jöttek és mégis kurvajók. szvsz ha az nb1be légióst hoznak annak olyannak kéne lennie aki emeli a színvonalt akár az első meccs után is.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
...Bazzani
A Honvéd gól nem volt les. Rósa beragadt, meg lehet nézni a videót.