Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Focihoz is és az említett offtopikhoz is kapcsolódik: "300 of Glasgow's finest from Strathclyde Police heading to London. They do six Old Firm games a year. Don't be a looter tonight." 😀zolika26nem lennék a hoolok helyében.
több mint 14 éve
Focihoz is és az említett offtopikhoz is kapcsolódik: "300 of Glasgow's finest from Strathclyde Police heading to London. They do six Old Firm games a year. Don't be a looter tonight." 😀zolika26300 😀
több mint 14 éve
Focihoz is és az említett offtopikhoz is kapcsolódik: "300 of Glasgow's finest from Strathclyde Police heading to London. They do six Old Firm games a year. Don't be a looter tonight." 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
"Nem volt híján „meleg” meccsnek a labdarúgó Magyar Kupa országos táblájának első fordulója, a Győr-Moson-Sopron megyei Ikrényben szabadultak el az indulatok.ehhez képest a Fradi-Újpest....
Vasárnap délután Ikrényben a Veszprém megyei első osztályban szereplő Úrkút vendégeskedett, és már a 8. percben kiállították az úrkúti Bujtor Balázst, aki megsértette a játékvezetőt.
A kisalfold.hu tudósításából kiderül, hogy az Ikrény kétgólos vezetésre tett szert a szünetig, amely az eső miatt jó félóráig tartott.
Valószínűleg a hosszú pihenő nem tett jót a vendégcsapat játékosainak, mert miután tizenegyesből szépítettek, a harmadik ikrényi gólt követően elszabadultak az indulatok.
Előbb csak reklamáltak a vendégjátékosok, ami után a 71. percben Korpos Tibort kiállította a játékvezető, majd ezt követően a vendégcsapat 15-ös számú játékosa, Czaha Dániel a levegőbe felugorva, páros lábbal az asszisztens mellkasába ugrott.
Egy másik játékos az asszisztens haját cibálta meg, majd a rendezők hathatós közreműködésével lecsillapodtak a kedélyek, de a játékvezető három újabb kiosztott piros lap után (Czaha Dániel, Pávlicz Péter, Takács Dávid) a 74. percben – 3–1 es állásnál – lefújta a mérkőzést, így az Ikrény jut be a második fordulóba, az úrkútiak pedig a fegyelmi bizottság előtt felelhetnek tetteikért.
A találkozó után a helyszínre érkező rendőröknél a mellkasán a stopli nyomait viselő Csejtei Zsolt asszisztens feljelentést tett könnyű testi sértés miatt." (Nemzeti Sport Online)
Akciófilmbe illő jelenetek lehettek... 😀Gogo
több mint 14 éve
nem-nem. csak a B&O szerelem 😊 mást nem hoztam volna csak abból ezt azt.azért mikor láttam, hogy a Bang&Olufsen kirakatot törik éppen, elszorult a szívem. ezt-azt én is elhoztam volna onnan 😀jó kis magyar mentalitás 😛 😀tüsi91
gabtsi
bár a 20 milliós tv-jük, cca 500 kiló úgyh segítség is kellene 😀
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
azért mikor láttam, hogy a Bang&Olufsen kirakatot törik éppen, elszorult a szívem. ezt-azt én is elhoztam volna onnan 😀jó kis magyar mentalitás 😛 😀
gabtsi
több mint 14 éve
azért mikor láttam, hogy a Bang&Olufsen kirakatot törik éppen, elszorult a szívem. ezt-azt én is elhoztam volna onnan 😀amúgy szopjanak lovat!!
több mint 14 éve
F.A. Official Statement: In light of recent event events taking place in and around the country we will make an official decision on Thursday on weather or not to allow the first round of premier league matches to take placeFejbe lőni az összes randalírozó gyökeret, aztán lehet nyugodtan labdarúgni...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
ez a Czaha gyerek konqueror csoporttársa volt egyetemen, kezdhettek félni 😊
több mint 14 éve
"Nem volt híján „meleg” meccsnek a labdarúgó Magyar Kupa országos táblájának első fordulója, a Győr-Moson-Sopron megyei Ikrényben szabadultak el az indulatok.Vasárnap délután Ikrényben a Veszprém megyei első osztályban szereplő Úrkút vendégeskedett, és már a 8. percben kiállították az úrkúti Bujtor Balázst, aki megsértette a játékvezetőt.
A kisalfold.hu tudósításából kiderül, hogy az Ikrény kétgólos vezetésre tett szert a szünetig, amely az eső miatt jó félóráig tartott.
Valószínűleg a hosszú pihenő nem tett jót a vendégcsapat játékosainak, mert miután tizenegyesből szépítettek, a harmadik ikrényi gólt követően elszabadultak az indulatok.
Előbb csak reklamáltak a vendégjátékosok, ami után a 71. percben Korpos Tibort kiállította a játékvezető, majd ezt követően a vendégcsapat 15-ös számú játékosa, Czaha Dániel a levegőbe felugorva, páros lábbal az asszisztens mellkasába ugrott.
Egy másik játékos az asszisztens haját cibálta meg, majd a rendezők hathatós közreműködésével lecsillapodtak a kedélyek, de a játékvezető három újabb kiosztott piros lap után (Czaha Dániel, Pávlicz Péter, Takács Dávid) a 74. percben – 3–1 es állásnál – lefújta a mérkőzést, így az Ikrény jut be a második fordulóba, az úrkútiak pedig a fegyelmi bizottság előtt felelhetnek tetteikért.
A találkozó után a helyszínre érkező rendőröknél a mellkasán a stopli nyomait viselő Csejtei Zsolt asszisztens feljelentést tett könnyű testi sértés miatt." (Nemzeti Sport Online)
Akciófilmbe illő jelenetek lehettek... 😀
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
http://mindigessoha.blog.nepsport.hu/archives/2011/08/08/B-Kozep_Igy_nem_szeretlek/Az én véleményem leszűrhető abból, hogy jó ideje szintén az O-ból nézem a meccseket, eljöttem a kapu mögül. Egyszer-egyszer visszavonulok az L-be egy meccsre, de mindig nyugtázom, hogy jobb nekem a kanyarban.
1-2-en leszóltatok néhány hónapja, amikor szinte ugyanezeket írtam, kíváncsi vagyok mi a véleményetek 😊Hurka
Pont tegnap beszéltük haverral a meccsen, hogy rengeteg a felesleges töltelék nóta, aminek olyannyira semmi hangja nincs, hogy az O-ig nem hallatszik el, nemhogy a pályáig. (ez pláne a lalalázós-tapsolós dalokra igaz, amiből két dolgot hallani: a capo kihangosított hangját és némi tapsot. A többi néma csend. Így ezeknek nem sok értelmük van.)
Ráadásul amióta nem Bencéék irányítanak, aránytalanul sok az ellenfelet/egyebet szidó rigmus, ez sem a szívem csücske. Nyilván elfogult vagyok Beniékkel, de nem lehet nem észrevenni a különbséget.
96-97 óta járok rendszeresen, mindig a kapu mögött "laktam", így talán van némi összehasonlítási alapom. Ez a mostani irány arra jó, hogy mind több hozzám hasonló találja meg a helyét oldalt, vagy épp a kanyarban. Aztán azok, akik felelősek a jelenlegi helyzetért, majd lalalázhatnak bőszen maguk között.
Röviden ennyi a véleményem 😊

több mint 14 éve
http://mindigessoha.blog.nepsport.hu/archives/2011/08/08/B-Kozep_Igy_nem_szeretlek/1-2-en leszóltatok néhány hónapja, amikor szinte ugyanezeket írtam, kíváncsi vagyok mi a véleményetek 😊
több mint 14 éve
Sima les, de attól a mozdulat még szép 😊 És valószínűleg pont a váratlansága miatt nyelte be a kapus is 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyértelmű les.
több mint 14 éve
sztem épp időbe lépett vissza.DivatLes volt. Nézd azt a kameraállást, ami 0:38-tól van. Kicsit becsapós, mert először pont a kamerával szemben száll a labda, de ha megnzéed, hogy mikor csinálta a rúgómozdulatot a passzoló srác, akkor látszik, hogy les volt.
több mint 14 éve
ez kicsit ott van: http://indavideo.hu/video/Elkepeszto_rabonas_gol_a_chilei_bajnoksagbolDivatMeg egy kicsit lesen.. 😊 amúgy szép, de ezeket a rabonás megmozdulásokat én valahogy soha nem tudtam annyira értékelni (persze nehéz stb.) mert nálam egyértelműen az egylábasságot jelzik. Jön a labda az egyik lábadra tökéletesen és te elrúgod a másikkal? :/ Ha egy Zidanehoz hasonlítható kétlábas játékos csinálja azt mondom OK, váratlant akart vele, de ameddig Balázs és Di Maria igyekeznek elkerülni, hogy jobb lábbal kelljen a labdához nyúlni addig nem vagyok elájulva tőle..

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
ez kicsit ott van: http://indavideo.hu/video/Elkepeszto_rabonas_gol_a_chilei_bajnoksagbol
|
több mint 14 éve
azon gondolkodtam h vajon a cikk írója látott-e más meccset is a unitedtől, mint a barca elleni idei döntő. aztán végül is kiderült h igen, bár ezeket nem nagyon vette figyelembe.Ugy érzem nagyon rendben van ez a United, szinte nem is kell Sneijder. Persze nem sírnék, ha jönne. Ha ő idejönne, tán végre akadna egy vetélytársa a Barcelonának.Duffna az ilyen es ehhez hasonlo gondolatmenetek miatt ajanlom a zonalmarking legujabb cikket
ami a tegnapi meccs es a kozeljovo menjcseszdeljerol szol.
http://www.zonalmarking.net/2011/08/07/manchester-united-community-shield-2011/Fake
több mint 14 éve
Hat ez tenyleg nagyon eroltetett, szar volt.
😀Szokol
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Állítólag leköpte Kulabát..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ugy érzem nagyon rendben van ez a United, szinte nem is kell Sneijder. Persze nem sírnék, ha jönne. Ha ő idejönne, tán végre akadna egy vetélytársa a Barcelonának.Duffna az ilyen es ehhez hasonlo gondolatmenetek miatt ajanlom a zonalmarking legujabb cikket
ami a tegnapi meccs es a kozeljovo menjcseszdeljerol szol.
http://www.zonalmarking.net/2011/08/07/manchester-united-community-shield-2011/
több mint 14 éve
Az ilyet úgy bírom, nagyon fáj a pofon, de azér nézi, hogy mit mutat a spori..