Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Elég volt az amit a Sturm ellen láttamAmadeus91
Innentől nincs miről beszélni.

Magyar szinten=magyar válogatottsághoz elegendő szint, magyar nemzetiségű játékosok közötti szint.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 519
mert a sok szerencsétlen Vidi játékos beleillik?Amadeus91
Az a rengeteg két játékos? Akik közül pl. Elek magyar szinten kifejezetten jó, fiatal, mellesleg gólt lőtt? Lipták helyett meg lehetne épp mást, kérdés, hogy jobb lenne-e, mert hogy Lipták nem jó az oké, de sok más magyar belső védő sincs aki jó. De mondhatod a többi válogatott vidi játékost is amúgy, akik benne voltak az izlandi keretben, ha ilyen sokan voltak, tágra nyílt szemekkel várom.
Mellesleg én úgy tudom, te rühelled az nb1-et, azért láttál néhány vidi meccset, ami alapján szidod őket, vagy csak csapódsz a divathoz, meg alapozol 2 meccsre?

(halkan teszem hozzá, van még olyan vidis név, akin nem lepődnék meg, ha 1-1 barátságoson kipróbálnák, -legalábbis én kipróbálnám- mert nem rosszak)fetomy
Magyar szinten 😀 ez jó volt. Elég volt az amit a Sturm ellen láttam, és valljuk be őszintén, a Sturm sem egy veretes nyugat-európai csapat.
több mint 14 éve
mert a sok szerencsétlen Vidi játékos beleillik?Amadeus91
Az a rengeteg két játékos? Akik közül pl. Elek magyar szinten kifejezetten jó, fiatal, mellesleg gólt lőtt? Lipták helyett meg lehetne épp mást, kérdés, hogy jobb lenne-e, mert hogy Lipták nem jó az oké, de sok más magyar belső védő sincs aki jó. De mondhatod a többi válogatott vidi játékost is amúgy, akik benne voltak az izlandi keretben, ha ilyen sokan voltak, tágra nyílt szemekkel várom.
Mellesleg én úgy tudom, te rühelled az nb1-et, azért láttál néhány vidi meccset, ami alapján szidod őket, vagy csak csapódsz a divathoz, meg alapozol 2 meccsre?

(halkan teszem hozzá, van még olyan vidis név, akin nem lepődnék meg, ha 1-1 barátságoson kipróbálnák, -legalábbis én kipróbálnám- mert nem rosszak)
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 123
"Liverpool FC confirmed today that they had agreed a fee with Newcastle United for the transfer of Jose Enrique." - liverpoolfc.tv

Háát... a tavalyi Newcastle elleni meccsekről nem nagyon rémlik, hogy olyan jó játékos lenne.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 813
Angliában a Tottenham-Everton már biztosan nem kerül megrendezésre a hétvégén. Kíváncsi vagyok, hány meccsel rajtol el a PL... :/
több mint 14 éve
hehe Lock Out Spanyolországban?

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/spanyolorszag-sztrajkba-lepnek-a-profi-futballistak-csuszhat-a-szezon-2090139
több mint 14 éve
„A magyar Stieber Zoltán ezúttal még csak a tv előtt nézhette, ahogy a magyarok felkészülési mérkőzést játszanak Izland ellen. Amennyiben azonban a jövőben is tartja a Mainzban mutatott jó formáját, úgy valószínűleg hamarosan ő is meghívót kaphat Egervári Sándor szövetségi kapitánytól" – írja a mainz05.de.

gondolom...Divat
mert a sok szerencsétlen Vidi játékos beleillik? Láttam a Bundesliga-ban múlt héten Stiebert a Leverkusen ellen..hát garantálom, hogy ez a srác beleillene a válogatottba, mert a leghajtósabb magyar futballista Dárdai óta. Látszik, hogy nem itt nevelték.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Németország 3-2 BrazíliaAmadeus91
A német válogatott elég félelmetes. Özil nem is játszott, és egy csomó -nagyon- fiatal (Götze, Schürrle, Hummels, Badstuber) aki most épül be az eddig sem túl öreg átlagéletkorú csapatba, de már nagyon biztató jeleket mutat.iktriad
Badstuberben én annyira nem bíznék...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Oláh csak szerintem az egyik legnagyobb köcsög a magyar játékosok között?
több mint 14 éve
abdi és andrezinho cutolvaJoci
A sportban olvastam valami Abdi Oláh Lóránt afférról, de nem találtam semmi bővebbet róla. Esetleg valaki tudja?kittli
állítólag összeverekedtek edzésenJoci
abdi cigányozott, oláh niggerezett azt ott a balhé biztos 😛

Pedig a fradiról gondoltam, hogy esetleg hamarosan elkezdhetnek felzárkózni, ha kicsit összekapják magukat, de hát egy Abdi nélkül már jóval nehezebb lesz, azért ő elég jól nyomta..
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Jolvan 2 epkezlab, jobb jatekossal kevesebb a keretben 😊
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
A sportban olvastam valami Abdi Oláh Lóránt afférról, de nem találtam semmi bővebbet róla. Esetleg valaki tudja?kittli
állítólag összeverekedtek edzésen

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 839 — Steelers fan
A sportban olvastam valami Abdi Oláh Lóránt afférról, de nem találtam semmi bővebbet róla. Esetleg valaki tudja?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
abdi és andrezinho cutolva

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 271 — Invisible man
„A magyar Stieber Zoltán ezúttal még csak a tv előtt nézhette, ahogy a magyarok felkészülési mérkőzést játszanak Izland ellen. Amennyiben azonban a jövőben is tartja a Mainzban mutatott jó formáját, úgy valószínűleg hamarosan ő is meghívót kaphat Egervári Sándor szövetségi kapitánytól" – írja a mainz05.de.

gondolom...Divat
Ők nem olvasták, hogy nem illik bele a válogatott taktikájába.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

gondolom...

|
több mint 14 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 626 — C-lver'N'Blacc
Felszámolási eljárást kezdeményeztek a Vasas ellen

A linket nem tudom telóról berakni de nson van.

Just Win Baby!
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 756 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Özil nem is játszottiktriad
nincs ideje, mert forgatni kell a sorozatját az RTL-re 😀Höri
Miért, már Erdogan Atalay (aka Semir)is otthagyta a Cobra 11-et? 😊
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Özil nem is játszottiktriad
nincs ideje, mert forgatni kell a sorozatját az RTL-re 😀

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 641 — Poloska confirmed
Egy hatalmas védése volt, am nem nagyon akadt dolga, illetve én egy kicsit túl magabiztosnak éreztem egy távoli ívelésnél ami két kapufányin múlott hogy nem lesz hatalmas potya, és egy lövésnél amihez szintén ennyi kellett és még csak el sem vetődött.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
meccset nem tudtam nézni, Bogdán hogy védett?
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 756 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Németország 3-2 BrazíliaAmadeus91
A német válogatott elég félelmetes. Özil nem is játszott, és egy csomó -nagyon- fiatal (Götze, Schürrle, Hummels, Badstuber) aki most épül be az eddig sem túl öreg átlagéletkorú csapatba, de már nagyon biztató jeleket mutat.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Kurva száját...Megint 1 meccsen megy el a fogadásom. Pedig jó lett volna 1 héten belül az a 20 ezer ft...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hátra lévő ellenfeleink mai mutatója

ukrán - svéd 0-1
lett - finn 0-2
ciprus - moldáv 3-2

török-észt 3-0, ezek már megkezdték 😀

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ha csak sör virsli meccsek lennének top5ben lennénk a világranglistán és hajnaltomi 3x nyert volna aranylasztit.

kár h vannak tétmeccsek is.

ami nem hajlik, az törik!