Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Ezt a meccset le kéne vetíteni év végi bakiparádéba, valami elképesztő 😀
több mint 14 éve
A világ legnagyobb luftja volt ez Sándortól 😀
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
sztem meg jogos volt, abszolút lábra ment, valamint az előtte levő színészkedéséért már nyugodtan lehetett volna adni neki egy sárgát..Hurka
te miről beszélsz?? direkt vissza is húzta a lábát Bartha...előtte meg igen kirakta az evezőket Horváth akinek valóban lehetett volna adni azt a sárgát.

amúgy meg tovább minősíti a sporit, h kiállítás után legalább 3 sárgát kellett volna még adni a paksiaknak, de már Égernek se merte...Divat
Mi lesz a sporikkal, ha Orbán Gáspár az első csapathoz kerül? Mert odakerül..... 😛 😀apeszos
akire rámutat annak egyből sárga, ha elveszik tőle a labdát az pedig automatikus piros... 😊

|
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
sztem meg jogos volt, abszolút lábra ment, valamint az előtte levő színészkedéséért már nyugodtan lehetett volna adni neki egy sárgát..Hurka
te miről beszélsz?? direkt vissza is húzta a lábát Bartha...előtte meg igen kirakta az evezőket Horváth akinek valóban lehetett volna adni azt a sárgát.

amúgy meg tovább minősíti a sporit, h kiállítás után legalább 3 sárgát kellett volna még adni a paksiaknak, de már Égernek se merte...Divat
Mi lesz a sporikkal, ha Orbán Gáspár az első csapathoz kerül? Mert odakerül..... 😛 😀
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
A vidi ennyire jó vagy a paks ennyire szar? 😀 Nem tudnak kettőt passzolni a paksiak,Böde labdába sem ért...JoeyPorter
már nem is fog, mivel lecseréltékHurka
Tudom,nézem én is...Leradírozta Lipták/Vaskó/Horváth

több mint 14 éve

amúgy meg tovább minősíti a sporit, h kiállítás után legalább 3 sárgát kellett volna még adni a paksiaknak, de már Égernek se merte...

|
több mint 14 éve
A vidi ennyire jó vagy a paks ennyire szar? 😀 Nem tudnak kettőt passzolni a paksiak,Böde labdába sem ért...JoeyPorter
már nem is fog, mivel lecserélték
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
A vidi ennyire jó vagy a paks ennyire szar? 😀 Nem tudnak kettőt passzolni a paksiak,Böde labdába sem ért...

több mint 14 éve
sztem meg jogos volt, abszolút lábra ment, valamint az előtte levő színészkedéséért már nyugodtan lehetett volna adni neki egy sárgát..
több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
ezért a piros enyhén erős....egyszerűen gusztustalan ez a Vidi, még ilyenekkel is segíteni kell... Nagyon sokan vannak megint kinn, 2000 néző.... nem értem miért nem mondjuk a DVTK-ba szórják azt a sok pénzt, vagy valami olyan csapatba, ahol szurkolók is vannak.
több mint 14 éve
ez már megint milyen piros lap volt? 😀

|
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
valaki megtud dobni 1 vidi-paks stream linkel? ha jól láttam tv-ben nem adják 😕Hall Of Green
M1 közvetíti.vassadi
valóban. köszi. azt pont nem néztem meg 😉

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 812
valaki megtud dobni 1 vidi-paks stream linkel? ha jól láttam tv-ben nem adják 😕Hall Of Green
M1 közvetíti.
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
valaki megtud dobni 1 vidi-paks stream linkel? ha jól láttam tv-ben nem adják 😕

több mint 14 éve
IRC2.HU-s szerverre megint lehet jönni, aki akar 😊
http://cbe002.chat.mibbit.com/
több mint 14 éve
fetomy, kint leszel a Vidi meccsen? 😊Hurka
nein. szemüveget kellett vennem, amivel lenulláztam magam, így nem tudtam bérletet venni.

úgyhogy lehetne chat!fetomy
lesz is, mind 2 meccsre 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kimura 65 yardos gólja a Revs ellen:
http://www.mlssoccer.com/matchcenter/2011-07-23-colorado-rapids-vs-new-england-revolution/highlights?videoID=17407

Persze, csak 2-2-t játszottunk, mert a minden sportágban kivételezett bostoniakat meg kellett segíteni egy jókora kamu 11-essel az utolsó percben. :/TheMileHighCity
Volt már olyan meccs idén, ahol nem volt az ellenfél szemét csaló valami miatt?FViktor93
Volt már, egyébként meg nézd meg az összefoglalót, ha kételkedsz a szavaimban. 😛TheMileHighCity
Ez tényleg a tizi tényleg kamu volt most.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
fetomy, kint leszel a Vidi meccsen? 😊Hurka
nein. szemüveget kellett vennem, amivel lenulláztam magam, így nem tudtam bérletet venni.

úgyhogy lehetne chat!
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
http://www.mlssoccer.com/matchcenter/2011-07-23-colorado-rapids-vs-new-england-revolution/highlights?videoID=17407

Persze, csak 2-2-t játszottunk, mert a minden sportágban kivételezett bostoniakat meg kellett segíteni egy jókora kamu 11-essel az utolsó percben. :/TheMileHighCity
Volt már olyan meccs idén, ahol nem volt az ellenfél szemét csaló valami miatt?FViktor93
Volt már, egyébként meg nézd meg az összefoglalót, ha kételkedsz a szavaimban. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
fetomy, kint leszel a Vidi meccsen? 😊
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
persze, minden Rapids győzelem után 😛kristof
ott is, csak ők annyira szuperek, hogy annak ellenére is nyertek 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
persze, minden Rapids győzelem után 😛
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173

Volt már olyan meccs idén, ahol nem volt az ellenfél szemét csaló valami miatt?
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor

Persze, csak 2-2-t játszottunk, mert a minden sportágban kivételezett bostoniakat meg kellett segíteni egy jókora kamu 11-essel az utolsó percben. :/

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Kérésre
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-hihetetlen-ongol-25-meterrol-emelte-at-kapusat-az-arsenal-vedoje-2087301Wyatt
Már-már majdnem üti ezt is: http://www.youtube.com/watch?v=55yTprIF6Ko

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...