NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
 www.giantfreakinrobot.com/ent/warner-bros-deleting-purchases.html

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
 www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/epix-mgm-plus-2023-1235228732/

ez simán összeolvadhatna a prime videóval ...

több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Na befejeztem a For all mankind 3. évadát. Alapból el tudnám viselni, ha kicsit lassabban vezetnék le a dolgokat és a sok drámázás helyett inkább az érdemi részre hagynának több időt, de ettől függetlenül ez is egész jó évad volt.

több mint 3 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Nekem személy szerint Rheanyrát alakító új színésznő sokkal jobban tetszik mint a korábbi színésznő. És most nem a külsejükre gondolok. Alicent esetében viszont annyira nem jött be a váltás, mert karakteridegennek tűnik, hogy egy hatalmas geci, a kedves arcához viszonyítva.

Kezd bonyolódni a cselekmény egyébként a sok gyerek miatt, aztán még majd várhatóak további gyerekecskék, jajj

De egyékbént én most úgy vagyok vele, hogy csak élvezem a sorozatot
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Sárkányos sori: a főszereplő csaj egyre kevésbé tűnik főszereplőnek, ráadásul az új színésznő még semmilyenebb, mint a másik... ezek a castingok nálam nagyon nem ülnek. Olivia Cooke-ban mondjuk legalább nem kellett csalódni 😊
Ha lassan is, de alakul a dolog, a következő részben már némi történés is lesz 😄
warr_b
Azért az elég nagy kapufa szerintem, hogy eltelt 10 év, | ami közben a trón várományosa kb. fűvel-fával konnektelt, és szült is egy rakat fatttyút | . Mert egy vidéki nagyúrnál | (lásd Stark apuka - Havas Jon) még csak-csak elmegy, de egy leendő királyné és egyből hármat, | na ez gáz, még ebben a környezetben is. | |
Vitézlő Titoknok tomz
Nem olvastam a könyvet, de most rákeresve úgy látom ez abban is így volt...
warr_b
meg sajnos nem jarok ott az ujraolvasasnal, de nekem is igy remlett. ami nincs meg, hogy volt-e ertelme igy elvagni es ugrani 10 evet, eddig szep epitkezes volt, aztan most meg kb in medias res volt.
nekem amugy tetszett a gyerek civakodas, mert szebben bemutatja, hogy a kesobbi felnottkori konfliktusoknak ilyen alapjai is vannak.
amugy Vhiserys a legnagyobb arc, o komolyan gondolja, hogy a kiralykodas tenyleg csak legozasbol kellene, hogy alljon 😊 legemberibb Targaryen ever.
csebi
Így hogy ugye a király bácsi még él (bár szerintem az ötödik rész végén sokan azt hitték, hogy vége) és alapvetően nem változott a felállás szerintem belefért az ugrás.
Mondjuk ennyi rusnya fejú kölköt honnan szedtek azt nem tudom, gondolom angolok a szerencsétlenek 😀

Jah, jó arc az öreg, csak idealista és uralkodónak totálisan alkalmatlan 😊
Kb egy Ned Stark előkép.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Sárkányos sori: a főszereplő csaj egyre kevésbé tűnik főszereplőnek, ráadásul az új színésznő még semmilyenebb, mint a másik... ezek a castingok nálam nagyon nem ülnek. Olivia Cooke-ban mondjuk legalább nem kellett csalódni 😊
Ha lassan is, de alakul a dolog, a következő részben már némi történés is lesz 😄
warr_b
Azért az elég nagy kapufa szerintem, hogy eltelt 10 év, | ami közben a trón várományosa kb. fűvel-fával konnektelt, és szült is egy rakat fatttyút | . Mert egy vidéki nagyúrnál | (lásd Stark apuka - Havas Jon) még csak-csak elmegy, de egy leendő királyné és egyből hármat, | na ez gáz, még ebben a környezetben is. | |
Vitézlő Titoknok tomz
warr_b
meg sajnos nem jarok ott az ujraolvasasnal, de nekem is igy remlett. ami nincs meg, hogy volt-e ertelme igy elvagni es ugrani 10 evet, eddig szep epitkezes volt, aztan most meg kb in medias res volt.
nekem amugy tetszett a gyerek civakodas, mert szebben bemutatja, hogy a kesobbi felnottkori konfliktusoknak ilyen alapjai is vannak.
amugy Vhiserys a legnagyobb arc, o komolyan gondolja, hogy a kiralykodas tenyleg csak legozasbol kellene, hogy alljon 😊 legemberibb Targaryen ever.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Olivia Cooke a sorozat mélypontja eddig. Élvezhetetlen, ripacskodó végig. Kirántott az élményből mikor őt kellett nézni.
Ezen kívül mesterien építkezett a sorozat ebben a részben is, és jól árnyalták a karaktereket. Matthew Needham zseni volt. Volt már pár pszichopata karakter ebben az univerzumban, de ő tudott újat mutatni
thebeke
😮
Nem keverted össze a két csajt, és Emma D'Arcyra gondoltál? 😀

A bicebóca csávó valóban nagyon creepy... Kinézetre valahogy Tyrion, jellemre meg Kisujj érzés nekem 😀
warr_b
Nem. Meglepődtem én is, mert előzetesen azt gondoltam hogy a hercegnőt lesz könnyebb befogadni.
thebeke
Érdekes. Szerintem meg színészileg pont ő rakta le az egyik legjobb teljesítményt. Egy-egy szemvillanásában vagy fejtartásában több van, mint a komplett szereplőgárda 3/4-ében együttesen...

több mint 3 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 537 — Steelers fan
Olivia Cooke a sorozat mélypontja eddig. Élvezhetetlen, ripacskodó végig. Kirántott az élményből mikor őt kellett nézni.
Ezen kívül mesterien építkezett a sorozat ebben a részben is, és jól árnyalták a karaktereket. Matthew Needham zseni volt. Volt már pár pszichopata karakter ebben az univerzumban, de ő tudott újat mutatni
thebeke
😮

A bicebóca csávó valóban nagyon creepy... Kinézetre valahogy Tyrion, jellemre meg Kisujj érzés nekem 😀
warr_b
Nem. Meglepődtem én is, mert előzetesen azt gondoltam hogy a hercegnőt lesz könnyebb befogadni.
több mint 3 éve
thebeke
😮

több mint 3 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 537 — Steelers fan
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 454 — Amerikai sportok rajongója
Last kingdom elég fasza, néhány kisebb hibától eltekintve.

warr_b
Nekem is borzasztó jellegtelen lett mindkét főszereplő csaj, sőt unszimpatikus inkább.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 youtu.be/CgEOsPee7ek
több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Pedig bőven a legjobb rész volt a sorozatból.
több mint 3 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
eddig védtem a sárkányos sorozatot, de ez a mai rész tényleg tiszta szappanopera volt: | bocs a nevekben nem vagyok jó, a hercegnő férje rettenetes, a gyerekek egymással veszekednek sztori még inkább... Matt Smith feleségének a drámája érdektelen, 20 perce ismerjük, nem kötődik hozzá az ember. gondolom a legnagyobb sárkány majd a hercegnőé lesz I guess? remélem a 8. rész végéig meghal a király, különben tényleg nem fog történni semmi. vagy az lesz, hogy a 9. végén meghal, a 10.-ben meg mindenki a trónt akarja és a következő évadban meg háború? Olivia Cooke legalább király <3 |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
warr_b
Vitézlő Titoknok tomz

több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 598
warr_b
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
The Last Kingdom - Netlfix

Valamiert nem kapta meg azt a hypot amit az utobbi idoben tobb kosztumos tarsa, pedig... Elso evadon vagyok tul es szvsz siman van olyan jo mint a Vikings elso evada. Erzodik hogy konyvbol van ennek ellenere vegig porgos, esemenydus, nem ul le egy-egy reszre sem. Remelem kitart a minoseg a tovabbi evadokban is, de ez eddig mufajaban nekem top
JéBé
Jah, nem rossz. bar azzal nem ertek egyet, hogy van annyira jo, mint a Vikings. Mondjuk az ido mulasat a Vikingsban is nehol eleg kuszan abrazoljak, de a The Last Kingdomban peldaul szerintem gagyibb, az a resze nem jott be.

Illetve a THL kiszamithatobb, tobb benne a klise, sokkal „vdettebbek” a karakterek, amikor meg igazabol jonnenek a fordulatok, azok pont, hogy nagyon kiszamithatoak, igy viszont kevesbe meglepoek.

több mint 3 éve
Last kingdom elég fasza, néhány kisebb hibától eltekintve.

több mint 3 éve

Valamiert nem kapta meg azt a hypot amit az utobbi idoben tobb kosztumos tarsa, pedig... Elso evadon vagyok tul es szvsz siman van olyan jo mint a Vikings elso evada. Erzodik hogy konyvbol van ennek ellenere vegig porgos, esemenydus, nem ul le egy-egy reszre sem. Remelem kitart a minoseg a tovabbi evadokban is, de ez eddig mufajaban nekem top
JéBé
én se rég néztem végig és nekem tartotta végig
talán a 3. évad volt kicsit kevésbé érdekes de az 5. számomra ült

több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 719

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 7 413
Megnéztem az Andor 1-3. részt.
Not great, not terrible.
empty taxi
én az elsö rész felénél kikapcsoltam. Nagyon nem tudott lekötni. Viszont a Cyberpunk : Edgerunners-t tudom ajánlani. A történet szimpla, de a látványvilág eléggé bejövös és a karakterek design-ja is.
több mint 3 éve
 youtu.be/2Njy-CBQOAc

több mint 3 éve
thai cave rescuet nézte bárki?
van értelme a film mellett?

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 878
kicsit jobban belelátunk Galadrielbe
Elrondnak van gerince és érdekes a törp-elf szövetség
Númenor - Ostirith vonal is érdekes

egyedül a szőröstalpúak és Halbrand zavaró számomra
Negritis, a vajda
Nem volt rossz ez a rész se, de még mindig építkezés megy, semmi komolyabb történés, csak felskiccelik az irányokat, behoznak pár újabb rejtélyt aztán ennyi.
Alapjában véve felüdülés nézni, mert szép meg minden, de kellene bele tempó vagy legalább az egyik szálat vihetnék egy kicsit tovább.

Mondjuk így meg a vége lehet végig pörgős, de remélhetőleg átmentődik a tempó a második évadra, így egyben nézve meg élvezetes lesz.

Lehet, hogy megvárom míg vége lesz és akkor egyben darálom le, mert az 1-3 is úgy volt értékelhető, külön nézve a részeket bántóan lassú.
Lúdas Solymi
az évadzáró tippre a | torony ostroma | lenne, de hogy húzzák el addig?
Negritis, a vajda
Szerintem az már megtörténik a következő részben vagy legalábbis utána, annál nagyobb események vannak most alakulóban.

Itt van egy jó térkép, mind a jelenlegi helyzetről és a LOTR nevekkel is:
 www.polygon.com/23331136/lord-of-the-rings-middle-earth-map-rings-of-power

Itt meg egy leírás, hogy mi hol van, amit már a sorozatban láttunk:
 nerdist.com/article/a-guide-to-rings-of-power-locations-middle-earth-lord-of-the-rings/

| A hobbitok épp Mordor fele menetelnek, szóval lassan a főbb szereplők egy helyre kerülnek, talán. |