Bowldog Hálaadást!

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
 www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tVP1zc0TMsqjE8qyDAyYPTiL89IzVPISC3KTy1WSMupBACl4AqY&q=when+heroes+fly&oq=when+he&aqs=chrome.1.69i57j46i131i433j46j69i60l2.5288j0j7&client=ms-android-samsung-gs-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Brutál jo kis sorozat
Izraeli
VvAlekosz
Sajnos csak az első négy részhez találtam feliratot... 😕
greenboy
netflixen is csak angol felirat van hozzá

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
greenboy Philadelphia Eagles 267
 www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tVP1zc0TMsqjE8qyDAyYPTiL89IzVPISC3KTy1WSMupBACl4AqY&q=when+heroes+fly&oq=when+he&aqs=chrome.1.69i57j46i131i433j46j69i60l2.5288j0j7&client=ms-android-samsung-gs-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Brutál jo kis sorozat
Izraeli
VvAlekosz
Sajnos csak az első négy részhez találtam feliratot... 😕
több mint 3 éve
Törölt felhasználó

Brutál jo kis sorozat
Izraeli
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 193
IMDB-n ha nincs záró évszám akkor még nincs döntès a kaszáról, és a premier dátum is sokszor szerepel plot nélkül.
több mint 3 éve
rokaur 869
 geeklife.hu/2021/02/18/vegzet-a-winx-saga-masodik-evad-netflix-sorozat/
Negritis
Van valami oldal, ahol esetleg gyűjtik hogy mikor folytatódnak a netflixes sorozatok?
Mikey
 whatnext.eu/
Ezt nezd meg esetleg, elvileg van airdate a sorozatokhoz.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Negritis
Van valami oldal, ahol esetleg gyűjtik hogy mikor folytatódnak a netflixes sorozatok?
Mikey
TV Time-ban is szokták jelölni

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 178 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Negritis
Mikey
Sorozatjunkie?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Negritis
több mint 3 éve

több mint 3 éve
valaki tudja ezt honnan lehetne beszerezni?
Dark Side of the Ring

www.justwatch.com/ szerint nem is létezik, ncore tékában nincs fent
Negritis
rarbg.to, elvileg 1080p-ben fent van mindkét évad. Felirat nem tudom létezik-e hozzá.
warr_b
asszem piratebayen is fent van akkor, csak gondoltam hátha van vmi "official" version

btw kiváncsi leszek erre
 www.pcguru.hu/hirek/feliratos-elozetest-kapott-az-allen-kontra-farrow/60777?fbclid=IwAR3aOkAqOH7dR9X6C0YI3kMPbxDTGAGusMSfEE8IE75zREHXH4bOE0Up9x8

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 178 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Dark Side of the Ring

Negritis
rarbg.to, elvileg 1080p-ben fent van mindkét évad. Felirat nem tudom létezik-e hozzá.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 189 — Forum Reader
Nem igazán ismerem baggio preferenciáit, de furcsállom, hogy a Mandaloriant senki nem írta 😀
Mégis csak visszarakta a SW-t a térképre.
Hanni
Az első évadot megnéztük, végülis egynek elment, de mivel a másodikról mindenhol azt olvasom, hogy oltári fan service az egész, valahogy nem érzem az égető kényszert, hogy pótoljam
r.baggio
Szvsz, annyira nem durva a fan service, kivéve a végén. Inkább a hardcore fanoknak az ha casual sw néző vagy nem fog leugrani a képernyőről.

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Indult az elmúlt három évben olyan sorozat (legyen akár miniszéria), ami tényleg kihagyhatatlan?
r.baggio
több mint 3 éve
Dark Side of the Ring

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
én most vágok bele az expanse 3. évadba, vmiért abbahagytam anno a 2.nál, már nem értem miért.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 439 — no es importante
Nem igazán ismerem baggio preferenciáit, de furcsállom, hogy a Mandaloriant senki nem írta 😀
Hanni
Az első évadot megnéztük, végülis egynek elment, de mivel a másodikról mindenhol azt olvasom, hogy oltári fan service az egész, valahogy nem érzem az égető kényszert, hogy pótoljam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
a Fleabaget azért nem írtam, mert már öt éve kezdődött, de ha az tetszett akkor a netflixes Master of None vagy az HBO-s Love life is ajánlott 😊
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
több mint 3 éve
Indult az elmúlt három évben olyan sorozat (legyen akár miniszéria), ami tényleg kihagyhatatlan?
r.baggio
Ízlés dolga, de itt az én listám Is 😊

Csernobil, Haunting of Hill House (a lezárás gyenge), The Boys, Harley Quinn, The Morning Show, The Loudest Voice, Better Call Saul.
Watchmen nagy csalódás, bár ha szeretted a Lost-ot, akkor lehet, hogy szeretni fogod. A Queens Gambit ígéretesnek hangzik, de még nem láttam.
ender1112
Better Call Saul korábbi, én is írtam volna, de nem volt a 3éves intervallumban 😊

több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 439 — no es importante
kösz az eddigi ajánlásokat, Csernobil, The Boys, Better Call Saul, After Life megvolt, a Darkot és a Queen's Gambitet a feleségem nézte meg, a The Deuce-ból az első évadot láttam, Watchmenből és a Fargo 4. évadából az első részt

Hill-ház műfaja miatt kizárva, a Last Dance meg hiába sport, még engem se érdekel, de akkor majd szemezek a többi említettből (bár a The Marvelous Mrs. Maisel és a Fleabag lesz kezdésként valószínűleg, amiket épp senki se írt, ha már a Sound of Metal miatt előfizettünk a prime-ra is)

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 323 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
r.baggio
Ízlés dolga, de itt az én listám Is 😊

Csernobil, Haunting of Hill House (a lezárás gyenge), The Boys, Harley Quinn, The Morning Show, The Loudest Voice, Better Call Saul.
Watchmen nagy csalódás, bár ha szeretted a Lost-ot, akkor lehet, hogy szeretni fogod. A Queens Gambit ígéretesnek hangzik, de még nem láttam.

Szerkesztette: ender1112
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
r.baggio
Kihagyhatatlan nem.
De a Watchmen kurva jó, és lezárt kerek egész.

több mint 3 éve
r.baggio
Amiket felsoroltak azok mind azok 😊

Utódlás (Succession)
 www.imdb.com/title/tt7660850/

After Life – Mögöttem az élet
 www.imdb.com/title/tt8398600/

Fülledt utcák (The Deuce)
 www.imdb.com/title/tt4998350/

több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer
elég jó kis minidoku a Night Stalkerről

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 230 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
r.baggio
Egész jól összeszedték itt az előttem lévők:

Chernobyl, Dark, Haunting of Hill house, Last dance

Nekem ezek mind óriási élmények voltak. Biztos van még több is, de az elmúlt időszakban nem fogyasztok annyi sorozatot.
Vrij6
Godless

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!