Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Meglepően kellemes dara volt a Young Wallander!Magyar premier – Netflix: 02.17 Az ifjú Wallander (Young Wallander) 2. évad (Az ifjú Wallander: A gyilkos árnyéka: Young Wallander: Killer’s Shadow
Ellise Chappell pedig nagggyon meggyőző volt.
Tony Adams
/Sorozatjunkie/
több mint 4 éve
Ekkor ennek adok egy esélyt 😊@edsbs
The Marshawn Lynch episode of Murderville is the greatest episode of television ever made

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Az Ozark qrva jó volt, de lassan eljutnak oda, hogy mindig az a három fordulat ismétlődik benne ‘váratlanul’.En igy vagyok a You-val. Ugyanaz ismetlodik, masfel evad volt meg belole eddig, de mar most unom. Egy evadban is sok volt mar hallgatni a csavo elmebeteg gondolkodasat, de tobben... Nekem sok.
ozibozi
több mint 4 éve
Melyik regényre, regényekre épült a Reacher sorozat?1 évad 1 könyv a terv. Be is rendelték a 2. könyvet 😊
Vagy teljesen új sztori?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Meglepően kellemes dara volt a Young Wallander!Ellise Chappell pedig nagggyon meggyőző volt.
több mint 4 éve
Az Ozark qrva jó volt, de lassan eljutnak oda, hogy mindig az a három fordulat ismétlődik benne ‘váratlanul’.
ozibozi
nekem meg az Ozark volt meg, nagyon jo sorozat sztem, alig varom a 2. felet az evadnak (ezt a baromsagot ...)Ruth nagyon adja!
csebi
Kár Ben karakteréért, mondjuk mindent is kihoztak belőle!
több mint 4 éve
Az Ozark qrva jó volt, de lassan eljutnak oda, hogy mindig az a három fordulat ismétlődik benne ‘váratlanul’.
több mint 4 éve
nekem meg az Ozark volt meg, nagyon jo sorozat sztem, alig varom a 2. felet az evadnak (ezt a baromsagot ...)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Melyik regényre, regényekre épült a Reacher sorozat?Nem mindegy? Végre nem a 160 centis tomkrúz személyesíti meg 😃
Vagy teljesen új sztori?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Melyik regényre, regényekre épült a Reacher sorozat?S1 = Killing Floor pár változással
Vagy teljesen új sztori?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Melyik regényre, regényekre épült a Reacher sorozat?Vagy teljesen új sztori?
több mint 4 éve
Na, megvolt a Reacher. Rendben van szerintem, abszolut vegig lekotott. Nem valtja meg a vilagot, nem mutat ujat, de szorakoztato volt.
több mint 4 éve
Snowpiercer – Túlélők viadala
Valaki vélemény?
VvAlekosz
Snowpiercer – Túlélők viadalaNézhető, de minek.
Valaki vélemény?
VvAlekosz
több mint 4 éve
Nyilvan. Ha Negri occsenek bejon, az tuti jo. 😀Főszereplő nem vmi szimpatikus, karakteresebb is lehetne!Nem én vagyok negri öccse, de mi is imádjuk.Snowpiercer – Túlélők viadalaöcsém szereti
Valaki vélemény?
VvAlekosz
Negritis
Hanni
De a sztori jó.
Amúgy én se Negri öccse vagyok 😄
nekem adta, kb azonnal ledaráltam volna 10 évadnyitKorrekt lett. 😀Vártam, neki is kezdek amint lehet. Jókat olvastam róla máshol is.
youtu.be/GSycMV-_Csw
steelwolf
bcsarli
briareosKözben be is rendelték a 2. évadot!Most nezem. Nekem tetszik, csak Thad szineszi jateka... Hat neha total koxos egyugyu buta kukinak tunik Reacher, neha meg valami zseninek. Kicsit azt erzem, hogy a szinesz maga kuzd az egyensullyal, nem talalja meg, milyennek is kellene lennie a karakternek.Korrekt lett. 😀Vártam, neki is kezdek amint lehet. Jókat olvastam róla máshol is.
youtu.be/GSycMV-_Csw
steelwolf
bcsarli
De meg csak harom reszen vagyok tul. Eddig abszolut elvezheto. Rendben van.
Stez
steelwolf
több mint 4 éve
Főszereplő nem vmi szimpatikus, karakteresebb is lehetne!Nem én vagyok negri öccse, de mi is imádjuk.Snowpiercer – Túlélők viadalaöcsém szereti
Valaki vélemény?
VvAlekosz
Negritis
Hanni
De a sztori jó.
Amúgy én se Negri öccse vagyok 😄
nekem adta, kb azonnal ledaráltam volna 10 évadnyitKorrekt lett. 😀Vártam, neki is kezdek amint lehet. Jókat olvastam róla máshol is.
youtu.be/GSycMV-_Csw
steelwolf
bcsarli
briareos
Közben be is rendelték a 2. évadot!Most nezem. Nekem tetszik, csak Thad szineszi jateka... Hat neha total koxos egyugyu buta kukinak tunik Reacher, neha meg valami zseninek. Kicsit azt erzem, hogy a szinesz maga kuzd az egyensullyal, nem talalja meg, milyennek is kellene lennie a karakternek.Korrekt lett. 😀Vártam, neki is kezdek amint lehet. Jókat olvastam róla máshol is.
youtu.be/GSycMV-_Csw
steelwolf
bcsarli
Stez
több mint 4 éve
Nem én vagyok negri öccse, de mi is imádjuk.Snowpiercer – Túlélők viadalaöcsém szereti
Valaki vélemény?
VvAlekosz
Negritis
több mint 4 éve
Snowpiercer – Túlélők viadalaSzerintem egész jó lett a sorozat, a filmhez képest a sztori jelentősen eltér idővel, de jól megvan csinálva.
Valaki vélemény?
VvAlekosz
A legnagyobb sci-fi benne, hogy hét év alatt sem tört el egyszer sem a sín abban a kurva hidegben... 😀 A mávosok tanulhatnának belőle.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Most nezem. Nekem tetszik, csak Thad szineszi jateka... Hat neha total koxos egyugyu buta kukinak tunik Reacher, neha meg valami zseninek. Kicsit azt erzem, hogy a szinesz maga kuzd az egyensullyal, nem talalja meg, milyennek is kellene lennie a karakternek.Korrekt lett. 😀Vártam, neki is kezdek amint lehet. Jókat olvastam róla máshol is.
youtu.be/GSycMV-_Csw
steelwolf
bcsarli
több mint 4 éve
Snowpiercer – Túlélők viadalaöcsém szereti
Valaki vélemény?
VvAlekosz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Snowpiercer – Túlélők viadalaValaki vélemény?
több mint 4 éve
youtu.be/GSycMV-_Csw
steelwolf
bcsarli
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
1883 7.rész Valami baszott jó volt
Csak szuperlatívuszokban tudnék/nák róla beszélni ha tudnám mit jelent a szó maga.
Iszonyat bomba ez a sorozat.
több mint 4 éve
Korrekt lett. 😀Vártam, neki is kezdek amint lehet. Jókat olvastam róla máshol is.
youtu.be/GSycMV-_Csw
steelwolf
több mint 4 éve
Még említés szintjén sem láttam, itt szóval most ezt pótlom.Időbevándorlók S2 lement Hbo Go-n. Nekem tetszett, az évadzáróra szépen összeértek a szálak.
Egy próbát mindenképp megér.