Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 518 — zászló zászló szív
After life season 3.
Ez nagyon ott volt. Kar a rengeteg obszcenitásért.
#JC6
Elejével egyetértek, a második felével azért nem, mert nem volt öncélú a obszcenitás, hanem szépen felépített dramaturgiai szerepe volt. A mellékszereplőket is ideértem, tökéletesen építette fel Gervais a katarzist az utolsó részre. Én sem szeretem az öncélúan obszcén dolgokat (lásd Game of Thrones vagy bármelyik random HBO történelmi sorozat), de Gervais erre is rájátszott. Látszólag felesleges polgárpukkasztás mind tartott valahova.

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 729 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hamarosan meglátjuk mi jót forgatott Oscar Isaac és Ethan Hawke Magyarországon a Marvelnek.
 www.youtube.com/watch?v=x7Krla_UxRg
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott
Egész érdekes a The man in the high castle. Az első évaddal végeztem tegnap, nekem bejön. Több karakter/színész is nagyon erős benne. Az alapsztori tök érdekes, ezzel az alternatív világgal, | bár azt, hogy a filmek mitől annyira fontosak számomra kicsit még homály, bár az utolsó két rész ezt is kicsit érdekesebbé tette. |

Kíváncsi leszek a további évadokra, bár amennyire hallottam jön azért majd a jeltő a vége felé.
dugo93
igen, erdekes sorozat. sztem nagyon sok kiaknazatlan dolog maradt benne, de hajra ird meg, hogyan tetszett kesobb!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 525
Egész érdekes a The man in the high castle. Az első évaddal végeztem tegnap, nekem bejön. Több karakter/színész is nagyon erős benne. Az alapsztori tök érdekes, ezzel az alternatív világgal, | bár azt, hogy a filmek mitől annyira fontosak számomra kicsit még homály, bár az utolsó két rész ezt is kicsit érdekesebbé tette. |

Kíváncsi leszek a további évadokra, bár amennyire hallottam jön azért majd a jeltő a vége felé.

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 394
Archive 81 - Reggel elkezdtem, és nem tudtam letenni a 8 részt még a végére nem értem. Természetfölötti horrornak írják, bár a horror részt nem értem. Csak ajánlani tudom!
Nomac
igen a horrorok általában természetalattiak...
sutianap
Ennek a kommentednek sok értelme volt, de segítek, számomra nem merítette ki a pszichés horrorfilm fogalmát, sokkal inkább volt egy Sci-Fi/Misztikus film.
Nomac
Najo de tudok aludni utána vagy két hétig minden neszre elő kell rántanom a fiókból a .45-öst? 😆

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 892
Archive 81 - Reggel elkezdtem, és nem tudtam letenni a 8 részt még a végére nem értem. Természetfölötti horrornak írják, bár a horror részt nem értem. Csak ajánlani tudom!
Nomac
Nekem nem jött be, zavaros az egész, nagyon untam, a 4. rész után tekertem..
több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 4 270 — balazs.t85@gmail.com
Nomac
sutianap
Ennek a kommentednek sok értelme volt, de segítek, számomra nem merítette ki a pszichés horrorfilm fogalmát, sokkal inkább volt egy Sci-Fi/Misztikus film.
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487
Nomac

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 4 270 — balazs.t85@gmail.com
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
meglepően hátul van a pinky and the brain.
de hát mindenki mást szeret

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 892
After life season 3.
Ez nagyon ott volt. Kar a rengeteg obszcenitásért.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 729 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mesék ügyben nagyon ajánlott videók:

www.youtube.com/watch?v=fTZgncbv1Y0

www.youtube.com/watch?v=21l6v7xZ9AM
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
Néhány éve megpróbáltam beadagolni a gyerekeknek gyermekkorom kedvenc mesesorozatait.
Fiam hét évesen még elutasította, kilenc évesen viszont beleszeretett! Érdekes a testvéri kötelék és megfelelés, mert az öt éves lányom kedvenc meséje is ezek lettek mostanra 😊
Gyerekes szülőként egy-két próbát megér!
Egyszer volt… az élet - Il était une fois... la Vie
Egyszer volt… az ember - Il était une fois… l'homme
clbass
nálunk az Egyszer volt az élet nem ment nagyot, a hatodik résznél abbahagyták.
viszont a Nils Holgerssont végigülték, a Misi Mókust dettó, a Pompomot is szerették, meg a Süsüt is.
nemrég gondolkoztunk el a Nyolcvan nap alatt a Föld körül megszerzésén is...
több mint 4 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad
Megtekintésre ajánlott mesék:
Krisztofóró
Varjúdombi mesék
és az adu ász: Menő Manó

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 926
A mikort kell jól eltalálni.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 987 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ну, погоди!
( Nu, págágyí)

Nehéz hibázni vele 😉
ozibozi
Jajj, a kengyelfutó gyalogkakukkot is imádják... 🙄🥴

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ну, погоди!
( Nu, págágyí)

Nehéz hibázni vele 😉
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 568 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mása és a medve nagy kedvenc volt 🙂
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 505 — …not me…Im in my prime!
Első gyerekes friss szülők mindig lelkesek és világmegváltóak, majd jönnek a dolgos hétköznapok és a második gyerek. És így tovább. 😉
ozibozi
Mi ezek szerint már az első gyerekkel átléptünk ebbe a fázisba 😀 😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Első gyerekes friss szülők mindig lelkesek és világmegváltóak, majd jönnek a dolgos hétköznapok és a második gyerek. És így tovább. 😉
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 812 — no es importante
Így idővel már ők is úgy gondolják, nem lett volna muszáj 2 évig visszatartani az elsőt sem.
topin
fontos a mérték is persze, de az nagyon nincs rendben, hogy ezt már másképp gondolják, mert a többi gyereknél már sokat kompenzált az idősebb(ek) példája, az elsőnél ez nyilván nem adott

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 489 — The Mathematician
btw már nem is a TV meg yigazán nagyot ...

napidroid.hu/megvan-az-elso-video-amelyik-atlepte-10-milliard-megtekintest-youtube/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 265
16 hónapnyi full képernyőmentesség után én már azon vagyok, hogy bárcsak ott tartanánk, hogy nyugodtan le merem ültetni a gyereket mancs őrjáratot nézni... 2 éves korig nálunk max zenét hallgathat, így is megdöbbenve olvastam, hogy egy átlagos amerikai 2 éves naponta 5 (!) órát tévézik, úgy azért némileg könnyebb dolga van a szülőnek, ha a gyerek a képernyő előtt nő fel
r.baggio
Tesómék ugyanezt vallották, hogy 2 éves korig nincs tévé. Aztán a második és a harmadik gyereknél már annyira nem tartották fontosnak ezt betartani. Nem is nagyon lehet, amikor a kisebb mindig azt akarja, amit a nagyobb.

És bár kicsi a minta, mert 7,5,2 évesek de nem látszik különbség egyelőre. Mindegyik szuper okos és belevaló gyerek.

Így idővel már ők is úgy gondolják, nem lett volna muszáj 2 évig visszatartani az elsőt sem.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 489 — The Mathematician
16 hónapnyi full képernyőmentesség után én már azon vagyok, hogy bárcsak ott tartanánk, hogy nyugodtan le merem ültetni a gyereket mancs őrjáratot nézni... 2 éves korig nálunk max zenét hallgathat, így is megdöbbenve olvastam, hogy egy átlagos amerikai 2 éves naponta 5 (!) órát tévézik, úgy azért némileg könnyebb dolga van a szülőnek, ha a gyerek a képernyő előtt nő fel
r.baggio
öcsémék gyereke is elég sok mesét néz, mondjuk ő már elmúlt 2 de előtte is

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 812 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal