Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 3 éve
Oh folytatás is jönwww.rottentomatoes.com/tv/vikings_valhalla/s01Mert az gondolom szar 😆Kijött a Last kingdom utolsó évada 😊sőt a vikingek valhalla is kint van már
Remélem nem kúrták el, és a hosszú hétvégén le tudjuk nyomni.
warr_b
de arról se írt senki 😀
Negritis
warr_b
protest szavazatokat figyelembe véve nem biztos 😀
Negritis
hu.ign.com/vikingek-valhalla-1-evad/75205/news/hatalmas-siker-lett-a-vikingek-valhalla-ugyhogy-a-netflix-hivatalosan-is-megerositette-mikor-milyen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Fúú aThe Marvelous Mrs. Maisel finálé rohadt jó lett, várom az utolsó évadot!
több mint 3 éve
Remélem nem seggdublőr 🤣Kijött a Last kingdom utolsó évada 😊Keress majd meg benne, egy alkalommal Finnan dublőre is voltam 8)
warr_b
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Kijött a Last kingdom utolsó évada 😊Keress majd meg benne, egy alkalommal Finnan dublőre is voltam 8)
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
www.rottentomatoes.com/tv/vikings_valhalla/s01Mert az gondolom szar 😆Kijött a Last kingdom utolsó évada 😊sőt a vikingek valhalla is kint van már
warr_b
de arról se írt senki 😀
Negritis
warr_b
protest szavazatokat figyelembe véve nem biztos 😀
több mint 3 éve
Mert az gondolom szar 😆Kijött a Last kingdom utolsó évada 😊sőt a vikingek valhalla is kint van már
warr_b
de arról se írt senki 😀
Negritis

több mint 3 éve
Kijött a Last kingdom utolsó évada 😊sőt a vikingek valhalla is kint van már
warr_b
de arról se írt senki 😀
több mint 3 éve
Kijött a Last kingdom utolsó évada 😊Remélem nem kúrták el, és a hosszú hétvégén le tudjuk nyomni.

több mint 3 éve
Boys diabolical-t itt nézte valaki?a 2. évad előtt érdemes megnézni? vagy sok a spoiler
több mint 3 éve
HBO-n véletlen Belefutottam a Győzelmi Sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedésébe.Amugy nem tunik rossznak, csak igy elnezve az elso reszt, picit mintha komolytalannak, parodianak akarna latszana, mikozben nem az. Ahogy irod, ezt nekem a sokszor eleg furcsa jelenetek adjak vissza.
Erősen nézős. A hetvenes évek végén kezdődik Magic Johnson -Byrd főiskolai párharc. Az első rész érdekesen meg van csinálva, rohadt jó szereposztás, kiváncsi vagyok merre megy tovább.
ozibozi
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
A Jedi Master returns to @EW. Check out this exclusive cover featuring Ewan McGregor as @ObiWanKenobi. The limited series starts streaming May 25 on #DisneyPlus. pic.twitter.com/R5M7TJlDp3
— Disney+ (@disneyplus) March 9, 2022
több mint 3 éve
HBO-n véletlen Belefutottam a Győzelmi Sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedésébe.Friss, ropogós. Tíz rész lesz.
Erősen nézős. A hetvenes évek végén kezdődik Magic Johnson -Byrd főiskolai párharc. Az első rész érdekesen meg van csinálva, rohadt jó szereposztás, kiváncsi vagyok merre megy tovább.
ozibozi

több mint 3 éve
HBO-n véletlen Belefutottam a Győzelmi Sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedésébe.Erősen nézős. A hetvenes évek végén kezdődik Magic Johnson -Byrd főiskolai párharc. Az első rész érdekesen meg van csinálva, rohadt jó szereposztás, kiváncsi vagyok merre megy tovább.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
jah 25.kicsit hektikus de kellemesen beteg az új south park évadEz m@r hanyadik? 25?
Negritis
peach
4 rész van kint
több mint 3 éve
kicsit hektikus de kellemesen beteg az új south park évadEz m@r hanyadik? 25?
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
kicsit hektikus de kellemesen beteg az új south park évad
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Jah Jules karakterét eléggé leépítették. De Maddie ugyanez. A két pozitívum szvsz Fez és Cassie, előbbi a dumája miatt, Cassie megkattanó hisztispicsa karakterét pedig zseniálisan eljátssza Sweeney.Meg nem neztem meg az utolso reszt, de egyebkent en is hasonloan ereztem eddig. Kicsit mintha elveszett volna a kreativitas, aztan atment annyiba, hogy drogozas es baszas, csokolom, ennyi. Az meg elveszett utkozben, hogy valahova ki akarna lyukadni a dolog.Ez az Euforia 2. evad egeszen undorito. Ertem, hogy sokan imadjak, mert allando baszas es drogozas, ez mar a Skinsnel is bejott, az elso evad szvsz nem is volt rossz, de ez a masodik mar tenyleg taszito, mintsem szorakoztato.Én ezt az évadot nem értettem. Az első is olyan volt mintha a rendező beszívott volna, de ennél a második évadnál valami kemény drogot tolhatott. I'm fuckin confused bro.
Zendayan pedig evek ota nem tudom, mit eszik a vilag, egyszer nem lattam meg, hogy normalisan nezett volna ki, ha nem volt rajta epp nyolc kilo smink. A szineszi jateka meg igazabol idegesito. Megis minden filmbe benyomjak.
Stez
Mikey
Nagyon Skins beutese van egyebkent, tiszta modernkori koppintas. Csak ott azert a reszekben jobbara bemutattak rendesen a foszereplot, akirol epp szolt, hogy azert kapj egy kepet rola, hogy ki es miert. Itt katyvasz van jobbara. Neha mintha onmaga parodiaja akarna lenni. A kukis szoszi az peldaul eleg meh, foleg ebben az evadban. Kb nincs ertelme. Xd
Stez
Az utolsó két epizód konkrétan a sorozatnak önmaga paródiája lett. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Meg nem neztem meg az utolso reszt, de egyebkent en is hasonloan ereztem eddig. Kicsit mintha elveszett volna a kreativitas, aztan atment annyiba, hogy drogozas es baszas, csokolom, ennyi. Az meg elveszett utkozben, hogy valahova ki akarna lyukadni a dolog.Ez az Euforia 2. evad egeszen undorito. Ertem, hogy sokan imadjak, mert allando baszas es drogozas, ez mar a Skinsnel is bejott, az elso evad szvsz nem is volt rossz, de ez a masodik mar tenyleg taszito, mintsem szorakoztato.Én ezt az évadot nem értettem. Az első is olyan volt mintha a rendező beszívott volna, de ennél a második évadnál valami kemény drogot tolhatott. I'm fuckin confused bro.
Zendayan pedig evek ota nem tudom, mit eszik a vilag, egyszer nem lattam meg, hogy normalisan nezett volna ki, ha nem volt rajta epp nyolc kilo smink. A szineszi jateka meg igazabol idegesito. Megis minden filmbe benyomjak.
Stez
Mikey
Nagyon Skins beutese van egyebkent, tiszta modernkori koppintas. Csak ott azert a reszekben jobbara bemutattak rendesen a foszereplot, akirol epp szolt, hogy azert kapj egy kepet rola, hogy ki es miert. Itt katyvasz van jobbara. Neha mintha onmaga parodiaja akarna lenni. A kukis szoszi az peldaul eleg meh, foleg ebben az evadban. Kb nincs ertelme. Xd
több mint 3 éve
Ez az Euforia 2. evad egeszen undorito. Ertem, hogy sokan imadjak, mert allando baszas es drogozas, ez mar a Skinsnel is bejott, az elso evad szvsz nem is volt rossz, de ez a masodik mar tenyleg taszito, mintsem szorakoztato.Én ezt az évadot nem értettem. Az első is olyan volt mintha a rendező beszívott volna, de ennél a második évadnál valami kemény drogot tolhatott. I'm fuckin confused bro.
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
1883 1. évad nagyon rendben volt!| Mondjuk nem gondoltam volna h ide fut ki a sztori! |
több mint 4 éve
Ez az Euforia 2. evad egeszen undorito. Ertem, hogy sokan imadjak, mert allando baszas es drogozas, ez mar a Skinsnel is bejott, az elso evad szvsz nem is volt rossz, de ez a masodik mar tenyleg taszito, mintsem szorakoztato. Zendayan pedig evek ota nem tudom, mit eszik a vilag, egyszer nem lattam meg, hogy normalisan nezett volna ki, ha nem volt rajta epp nyolc kilo smink. A szineszi jateka meg igazabol idegesito. Megis minden filmbe benyomjak.
több mint 4 éve
A Bubba Wallace sorozat egesz jo. Persze nem mindenkinek fog bejonni a BLM vonal (pedig ott a helye), meg mas kitekintesek. Azert a NASCARba bepillanthatunk, ez volna a lenyeg. Nekem tetszik.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Pedig az Ozarkos kislány jó benne, az ucsó 2 rész ráadásul elég erősre is sikerült,lehet csak nem érdekel és köt le amit tolnak
/az újságíró csaj valóban idegesítő, de hàt újságírót hoz😉/
ozibozi
mondjuk tény hogy elég sok videót láttam a témáról