Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 youtu.be/elTgqUW-NYE
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 490 — The Mathematician
Kijött a Last kingdom utolsó évada 😊
Remélem nem kúrták el, és a hosszú hétvégén le tudjuk nyomni.
warr_b
sőt a vikingek valhalla is kint van már
de arról se írt senki 😀
Negritis
Mert az gondolom szar 😆
warr_b
 www.rottentomatoes.com/tv/vikings_valhalla/s01

protest szavazatokat figyelembe véve nem biztos 😀
Negritis
Oh folytatás is jön
 hu.ign.com/vikingek-valhalla-1-evad/75205/news/hatalmas-siker-lett-a-vikingek-valhalla-ugyhogy-a-netflix-hivatalosan-is-megerositette-mikor-milyen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 843 — Colts Fan
Fúú aThe Marvelous Mrs. Maisel finálé rohadt jó lett, várom az utolsó évadot!
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 28 989 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Keress majd meg benne, egy alkalommal Finnan dublőre is voltam 8)
r.baggio
Remélem nem seggdublőr 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 812 — no es importante
warr_b
Keress majd meg benne, egy alkalommal Finnan dublőre is voltam 8)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
warr_b
de arról se írt senki 😀
Negritis
Mert az gondolom szar 😆
warr_b
 www.rottentomatoes.com/tv/vikings_valhalla/s01

protest szavazatokat figyelembe véve nem biztos 😀

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 28 989 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
de arról se írt senki 😀
Negritis
Mert az gondolom szar 😆

több mint 3 éve
warr_b
de arról se írt senki 😀

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Boys diabolical-t itt nézte valaki?
a 2. évad előtt érdemes megnézni? vagy sok a spoiler

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
 www.youtube.com/watch?v=TWTfhyvzTx0
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 606 — Whoops, looks like something went wrong.
HBO-n véletlen Belefutottam a Győzelmi Sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedésébe.
Erősen nézős. A hetvenes évek végén kezdődik Magic Johnson -Byrd főiskolai párharc. Az első rész érdekesen meg van csinálva, rohadt jó szereposztás, kiváncsi vagyok merre megy tovább.
ozibozi
Amugy nem tunik rossznak, csak igy elnezve az elso reszt, picit mintha komolytalannak, parodianak akarna latszana, mikozben nem az. Ahogy irod, ezt nekem a sokszor eleg furcsa jelenetek adjak vissza.

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
HBO-n véletlen Belefutottam a Győzelmi Sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedésébe.
Erősen nézős. A hetvenes évek végén kezdődik Magic Johnson -Byrd főiskolai párharc. Az első rész érdekesen meg van csinálva, rohadt jó szereposztás, kiváncsi vagyok merre megy tovább.
ozibozi
Friss, ropogós. Tíz rész lesz.

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 20 926

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
kicsit hektikus de kellemesen beteg az új south park évad
Negritis
Ez m@r hanyadik? 25?
peach
jah 25.
4 rész van kint

több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Negritis
Ez m@r hanyadik? 25?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
Ez az Euforia 2. evad egeszen undorito. Ertem, hogy sokan imadjak, mert allando baszas es drogozas, ez mar a Skinsnel is bejott, az elso evad szvsz nem is volt rossz, de ez a masodik mar tenyleg taszito, mintsem szorakoztato.

Zendayan pedig evek ota nem tudom, mit eszik a vilag, egyszer nem lattam meg, hogy normalisan nezett volna ki, ha nem volt rajta epp nyolc kilo smink. A szineszi jateka meg igazabol idegesito. Megis minden filmbe benyomjak.
Stez
Én ezt az évadot nem értettem. Az első is olyan volt mintha a rendező beszívott volna, de ennél a második évadnál valami kemény drogot tolhatott. I'm fuckin confused bro.
Mikey
Meg nem neztem meg az utolso reszt, de egyebkent en is hasonloan ereztem eddig. Kicsit mintha elveszett volna a kreativitas, aztan atment annyiba, hogy drogozas es baszas, csokolom, ennyi. Az meg elveszett utkozben, hogy valahova ki akarna lyukadni a dolog.

Nagyon Skins beutese van egyebkent, tiszta modernkori koppintas. Csak ott azert a reszekben jobbara bemutattak rendesen a foszereplot, akirol epp szolt, hogy azert kapj egy kepet rola, hogy ki es miert. Itt katyvasz van jobbara. Neha mintha onmaga parodiaja akarna lenni. A kukis szoszi az peldaul eleg meh, foleg ebben az evadban. Kb nincs ertelme. Xd
Stez
Jah Jules karakterét eléggé leépítették. De Maddie ugyanez. A két pozitívum szvsz Fez és Cassie, előbbi a dumája miatt, Cassie megkattanó hisztispicsa karakterét pedig zseniálisan eljátssza Sweeney.

Az utolsó két epizód konkrétan a sorozatnak önmaga paródiája lett. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Ez az Euforia 2. evad egeszen undorito. Ertem, hogy sokan imadjak, mert allando baszas es drogozas, ez mar a Skinsnel is bejott, az elso evad szvsz nem is volt rossz, de ez a masodik mar tenyleg taszito, mintsem szorakoztato.

Zendayan pedig evek ota nem tudom, mit eszik a vilag, egyszer nem lattam meg, hogy normalisan nezett volna ki, ha nem volt rajta epp nyolc kilo smink. A szineszi jateka meg igazabol idegesito. Megis minden filmbe benyomjak.
Stez
Én ezt az évadot nem értettem. Az első is olyan volt mintha a rendező beszívott volna, de ennél a második évadnál valami kemény drogot tolhatott. I'm fuckin confused bro.
Mikey
Meg nem neztem meg az utolso reszt, de egyebkent en is hasonloan ereztem eddig. Kicsit mintha elveszett volna a kreativitas, aztan atment annyiba, hogy drogozas es baszas, csokolom, ennyi. Az meg elveszett utkozben, hogy valahova ki akarna lyukadni a dolog.

Nagyon Skins beutese van egyebkent, tiszta modernkori koppintas. Csak ott azert a reszekben jobbara bemutattak rendesen a foszereplot, akirol epp szolt, hogy azert kapj egy kepet rola, hogy ki es miert. Itt katyvasz van jobbara. Neha mintha onmaga parodiaja akarna lenni. A kukis szoszi az peldaul eleg meh, foleg ebben az evadban. Kb nincs ertelme. Xd

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033

Stez

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
1883 1. évad nagyon rendben volt!

| Mondjuk nem gondoltam volna h ide fut ki a sztori! |
több mint 4 éve

több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A Bubba Wallace sorozat egesz jo. Persze nem mindenkinek fog bejonni a BLM vonal (pedig ott a helye), meg mas kitekintesek. Azert a NASCARba bepillanthatunk, ez volna a lenyeg. Nekem tetszik.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Pedig az Ozarkos kislány jó benne, az ucsó 2 rész ráadásul elég erősre is sikerült,
/az újságíró csaj valóban idegesítő, de hàt újságírót hoz😉/
ozibozi
lehet csak nem érdekel és köt le amit tolnak
mondjuk tény hogy elég sok videót láttam a témáról