Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 3 éve
Nabazz, én azt hittem a második is Daddario, csak szét van photoshoppolva a kép. 😂😂Mar melyiknek? Mert en azert - foleg Daddarionak - elegge orulnek, hogyha sotetben talalkoznek vele. 😛Ennek a csajnak komolyan ijesztő tekintete van. Sötétben szerintem megijednék, ha rám nézne. 😀Először azt hittem Alexandra megtanult magyarul a szerep kedvéért.😂Azok a szemek ☺Ez a Besúgó nagyon kellemes sorozat.Tudom ám, hogy csak Szász Júlia miatt mondod!
Kenny
shawnka
steelwolf
KoporShow
Mikey
Stez
Én világosban nagyobb örömmel találkoznék vele. Látványosabb. 👀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Mar melyiknek? Mert en azert - foleg Daddarionak - elegge orulnek, hogyha sotetben talalkoznek vele. 😛Ennek a csajnak komolyan ijesztő tekintete van. Sötétben szerintem megijednék, ha rám nézne. 😀Először azt hittem Alexandra megtanult magyarul a szerep kedvéért.😂Azok a szemek ☺Ez a Besúgó nagyon kellemes sorozat.Tudom ám, hogy csak Szász Júlia miatt mondod!
Kenny
shawnka
steelwolf
KoporShow
Mikey
több mint 3 éve
Jó, lehet nem a legjobb képet tettem be, de hirtelen ezt a kettőt találtam amin a legjobban hasonlítanak egymásra.😀Ennek a csajnak komolyan ijesztő tekintete van. Sötétben szerintem megijednék, ha rám nézne. 😀Először azt hittem Alexandra megtanult magyarul a szerep kedvéért.😂Azok a szemek ☺Ez a Besúgó nagyon kellemes sorozat.Tudom ám, hogy csak Szász Júlia miatt mondod!
Kenny
shawnka
steelwolf
KoporShow
Mikey
több mint 3 éve
Ennek a csajnak komolyan ijesztő tekintete van. Sötétben szerintem megijednék, ha rám nézne. 😀Először azt hittem Alexandra megtanult magyarul a szerep kedvéért.😂Azok a szemek ☺Ez a Besúgó nagyon kellemes sorozat.Tudom ám, hogy csak Szász Júlia miatt mondod!
Kenny
shawnka
steelwolf
KoporShow
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Először azt hittem Alexandra megtanult magyarul a szerep kedvéért.😂Azok a szemek ☺Ez a Besúgó nagyon kellemes sorozat.Tudom ám, hogy csak Szász Júlia miatt mondod!
Kenny
shawnka
steelwolf

több mint 3 éve
Nem csak a párbeszédek, de olyan szavak sem léteztek amiket használnak. A ruhák az öltözködések a viselkedések a kolesz a vendéglátók stbEz a Besúgó nagyon kellemes sorozat.Bántóan gagyi 😕
Kenny
Néha Barátok közt szintű a színészi játék, és a párbeszédek minősége.
thebeke
kb semmi sem stimmel a
Régi zsigákon kívűl.
1983-1984-et mikor még olimpia bojkott is volt összekeverték 1988-89-el az alkotók.
/a kettő között pedig nem 4-5 év volt a különbség hanem egy másik világ/
Annyi, hogy telerakták sok jó öreg színésszel akik rutinból elviszik a hátukon ezt a vlmt.
Pedig jól indult, de a negyedik részre földbe állt az egész 😕
K.O.
| Mondjuk Ha legalább a bikini és a Rolls Frakció közötti különbség kijön, már megérte… |
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Ez a Besúgó nagyon kellemes sorozat.Bántóan gagyi 😕
Kenny
Néha Barátok közt szintű a színészi játék, és a párbeszédek minősége.
több mint 3 éve
"márha szemek voltak..."Azok a szemek ☺Ez a Besúgó nagyon kellemes sorozat.Tudom ám, hogy csak Szász Júlia miatt mondod!
Kenny
shawnka
steelwolf
HPLovecraft

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Azok a szemek ☺Ez a Besúgó nagyon kellemes sorozat.Tudom ám, hogy csak Szász Júlia miatt mondod!
Kenny
shawnka
több mint 3 éve
Ez a Besúgó nagyon kellemes sorozat.Tudom ám, hogy csak Szász Júlia miatt mondod!
Kenny
több mint 3 éve
espn 30 for 30 részek vajon a disney+ részei lesznek?thestreamable.com/news/disney-plus-now-offering-espn-documentaries-more-to-come
én legalábbis örülnék neki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Na akkor majd egybe...8 részes lesz, és tényleg nagyon rendbe van.Ez a Besúgó nagyon kellemes sorozat.Ezzel a 4 résszel vége?
Kenny
bcsarli
steelwolf
több mint 3 éve
8 részes lesz, és tényleg nagyon rendbe van.Ez a Besúgó nagyon kellemes sorozat.Ezzel a 4 résszel vége?
Kenny
bcsarli
több mint 3 éve
Ez a Besúgó nagyon kellemes sorozat.Ezzel a 4 résszel vége?
Kenny
több mint 3 éve
telex.hu/szorakozas/2022/04/11/tokyo-vice-hbo-ansel-elgort-michael-mannElső rész alapján érdekesnek tűnik, Michael Mann meg azért letett már pár dolgot az asztalra 😊
több mint 3 éve
Gyors keresés alapján Gyurma írta, hogy a legjobb sitcomok közül egyedül azt nem bírja 😊Az Extras óriási királyság.
Az IT Crowd mellett (annak is eléggé feszengős a humora) két kevéssé ismert sorozatot ajánlanék még: The Job és az Extras
r.baggio
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Gyors keresés alapján Gyurma írta, hogy a legjobb sitcomok közül egyedül azt nem bírja 😊Közben megnéztem, zacknorb volt kb 4 hónapja, utána kezdtem el én is nézni 😊
Az IT Crowd mellett (annak is eléggé feszengős a humora) két kevéssé ismert sorozatot ajánlanék még: The Job és az Extras
r.baggio
Az ajánlásokat köszi! 😊

több mint 3 éve
Gyors keresés alapján Gyurma írta, hogy a legjobb sitcomok közül egyedül azt nem bírja 😊Az IT Crowd mellett (annak is eléggé feszengős a humora) két kevéssé ismert sorozatot ajánlanék még: The Job és az Extras

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nem tudom már, hogy ki említette itt pár hónapja az Office-t, de jövök neki egy sörrel. Kurvajó volt. Még az uccsó évadokban is találtam szerethető részeket, bár érezhetően lefelé tartott a végére. De összességében minden percet megért.

több mint 3 éve
végre bejefeztem a Boys S2-t és brutálisan jó, 3.at várom nagyonS1 jobban bejött, szàmomra már túltolták a durvaság-szex kombót/dolgokat!
Negritis
3.évad azért vàros, főleg a Winchesterek muatt is.
Éppen a Killing Eve-et darálom, kellemesen elmebeteg cucc!😁Sandra Oht amennyire utàlom Jodie Comert annyira imádom! 😃
Tony Adams
több mint 3 éve
végre bejefeztem a Boys S2-t és brutálisan jó, 3.at várom nagyon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
hvg.hu/elet/20220414_Szexualis_zaklatas_miatt_kirugtak_a_Netflix_sorozatabol_a_84_eves_Oscarjelolt_szineszt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=7xOlJZ3Ria8