Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 3 éve
engem nem zavar a lassabb építkezés, de azt aláírom hogy nagyon érződik az hogy kezdők az írókA Rings of Power S01E06 ez már valóban jó volt, bár így is voltak benne olyan szakaszok ami totál sablonos, túlnyújtott és unalmas volt, de ettől függetlenül rendben volt és a vége is rohadt jóra sikerült, kíváncsi vagyok itt is, hogy hova fut ki az utolsó 2 rész, a következő évad nagyon várós és remélhetőleg akkor beindul.The Rings of Power - S01E06Szerintem nagyon jó rész volt. És nem volt happy end sem.
Na ez a rész volt már valami.
Beki
Összességében nekem jobban bejön mint a sárkányok haza.
Bazsinho
Mellesleg mindegyik résznél olyan a megvalósítás ami rohadt nagy TV-re vagy mozivászonra kívánkozik, mert iszonyatosan látványos. Az párbeszédeken és jeleneteken csiszolhattak volna még.
Lúdas Solymi
a váza megvan a dolognak, de valszeg egy szkript doktor kellett volna rá
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
A Rings of Power S01E06 ez már valóban jó volt, bár így is voltak benne olyan szakaszok ami totál sablonos, túlnyújtott és unalmas volt, de ettől függetlenül rendben volt és a vége is rohadt jóra sikerült, kíváncsi vagyok itt is, hogy hova fut ki az utolsó 2 rész, a következő évad nagyon várós és remélhetőleg akkor beindul.The Rings of Power - S01E06Szerintem nagyon jó rész volt. És nem volt happy end sem.
Beki
Bazsinho
Mellesleg mindegyik résznél olyan a megvalósítás ami rohadt nagy TV-re vagy mozivászonra kívánkozik, mert iszonyatosan látványos. Az párbeszédeken és jeleneteken csiszolhattak volna még.
több mint 3 éve
Na befejeztem a For all mankind 3. évadát. Alapból el tudnám viselni, ha kicsit lassabban vezetnék le a dolgokat és a sok drámázás helyett inkább az érdemi részre hagynának több időt, de ettől függetlenül ez is egész jó évad volt.Ja, a 3. évadban kicsit sok volt a felesleges drámázás (de legalább nem annyi mint a másodikban), viszont az pozitív volt, hogy többnyire tartották az ütemet és azért mindenre volt nagyjából elég idő, bár így is voltak felesleges filler részek szerintem.
dugo93
Kíváncsi leszek, hogy a 4. évadra mit alkotnak, mert több karaktert nem biztos, hogy tovább tudnak vinni, akik meg most újoncok, azok nem igazán erősek, de lehet, hogy a következő évadban lesz bevezetve a váltás, a mostaniaknak még van annyi idejük, hogy kapjanak képernyőidőt.
több mint 3 éve
Amúgy másnak is feltűnt,hogy a trónok harcában mindig d@gas volt, a sárkányok házában meg egyfeszt a szülést mutatják..
több mint 3 éve
The Rings of Power - S01E06Szerintem nagyon jó rész volt. És nem volt happy end sem.
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
The Rings of Power - S01E06Na ez a rész volt már valami.
több mint 3 éve
www.giantfreakinrobot.com/ent/warner-bros-deleting-purchases.html
több mint 3 éve
www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/epix-mgm-plus-2023-1235228732/ez simán összeolvadhatna a prime videóval ...
több mint 3 éve
Na befejeztem a For all mankind 3. évadát. Alapból el tudnám viselni, ha kicsit lassabban vezetnék le a dolgokat és a sok drámázás helyett inkább az érdemi részre hagynának több időt, de ettől függetlenül ez is egész jó évad volt.
több mint 3 éve
Nekem személy szerint Rheanyrát alakító új színésznő sokkal jobban tetszik mint a korábbi színésznő. És most nem a külsejükre gondolok. Alicent esetében viszont annyira nem jött be a váltás, mert karakteridegennek tűnik, hogy egy hatalmas geci, a kedves arcához viszonyítva.Kezd bonyolódni a cselekmény egyébként a sok gyerek miatt, aztán még majd várhatóak további gyerekecskék, jajj
De egyékbént én most úgy vagyok vele, hogy csak élvezem a sorozatot
több mint 3 éve
Így hogy ugye a király bácsi még él (bár szerintem az ötödik rész végén sokan azt hitték, hogy vége) és alapvetően nem változott a felállás szerintem belefért az ugrás.meg sajnos nem jarok ott az ujraolvasasnal, de nekem is igy remlett. ami nincs meg, hogy volt-e ertelme igy elvagni es ugrani 10 evet, eddig szep epitkezes volt, aztan most meg kb in medias res volt.Nem olvastam a könyvet, de most rákeresve úgy látom ez abban is így volt...Sárkányos sori: a főszereplő csaj egyre kevésbé tűnik főszereplőnek, ráadásul az új színésznő még semmilyenebb, mint a másik... ezek a castingok nálam nagyon nem ülnek. Olivia Cooke-ban mondjuk legalább nem kellett csalódni 😊Azért az elég nagy kapufa szerintem, hogy eltelt 10 év, | ami közben a trón várományosa kb. fűvel-fával konnektelt, és szült is egy rakat fatttyút | . Mert egy vidéki nagyúrnál | (lásd Stark apuka - Havas Jon) még csak-csak elmegy, de egy leendő királyné és egyből hármat, | na ez gáz, még ebben a környezetben is. | |
Ha lassan is, de alakul a dolog, a következő részben már némi történés is lesz 😄
warr_b
Vitézlő Titoknok tomz
warr_b
nekem amugy tetszett a gyerek civakodas, mert szebben bemutatja, hogy a kesobbi felnottkori konfliktusoknak ilyen alapjai is vannak.
amugy Vhiserys a legnagyobb arc, o komolyan gondolja, hogy a kiralykodas tenyleg csak legozasbol kellene, hogy alljon 😊 legemberibb Targaryen ever.
csebi
Mondjuk ennyi rusnya fejú kölköt honnan szedtek azt nem tudom, gondolom angolok a szerencsétlenek 😀
Jah, jó arc az öreg, csak idealista és uralkodónak totálisan alkalmatlan 😊
Kb egy Ned Stark előkép.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
meg sajnos nem jarok ott az ujraolvasasnal, de nekem is igy remlett. ami nincs meg, hogy volt-e ertelme igy elvagni es ugrani 10 evet, eddig szep epitkezes volt, aztan most meg kb in medias res volt.Nem olvastam a könyvet, de most rákeresve úgy látom ez abban is így volt...Sárkányos sori: a főszereplő csaj egyre kevésbé tűnik főszereplőnek, ráadásul az új színésznő még semmilyenebb, mint a másik... ezek a castingok nálam nagyon nem ülnek. Olivia Cooke-ban mondjuk legalább nem kellett csalódni 😊Azért az elég nagy kapufa szerintem, hogy eltelt 10 év, | ami közben a trón várományosa kb. fűvel-fával konnektelt, és szült is egy rakat fatttyút | . Mert egy vidéki nagyúrnál | (lásd Stark apuka - Havas Jon) még csak-csak elmegy, de egy leendő királyné és egyből hármat, | na ez gáz, még ebben a környezetben is. | |
Ha lassan is, de alakul a dolog, a következő részben már némi történés is lesz 😄
warr_b
Vitézlő Titoknok tomz
warr_b
nekem amugy tetszett a gyerek civakodas, mert szebben bemutatja, hogy a kesobbi felnottkori konfliktusoknak ilyen alapjai is vannak.
amugy Vhiserys a legnagyobb arc, o komolyan gondolja, hogy a kiralykodas tenyleg csak legozasbol kellene, hogy alljon 😊 legemberibb Targaryen ever.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Warner Bros Discovery reportedly cooked its HBO subscriber numbers by as many as 10M in addition to misleading shareholders in other ways
— Culture Crave 🍿 (@CultureCrave) September 27, 2022
A class-action lawsuit has been filed against them
(via @TheWrappic.twitter.com/YO1jHw4xvR
több mint 3 éve
Érdekes. Szerintem meg színészileg pont ő rakta le az egyik legjobb teljesítményt. Egy-egy szemvillanásában vagy fejtartásában több van, mint a komplett szereplőgárda 3/4-ében együttesen...Nem. Meglepődtem én is, mert előzetesen azt gondoltam hogy a hercegnőt lesz könnyebb befogadni.Olivia Cooke a sorozat mélypontja eddig. Élvezhetetlen, ripacskodó végig. Kirántott az élményből mikor őt kellett nézni.😮
Ezen kívül mesterien építkezett a sorozat ebben a részben is, és jól árnyalták a karaktereket. Matthew Needham zseni volt. Volt már pár pszichopata karakter ebben az univerzumban, de ő tudott újat mutatni
thebeke
Nem keverted össze a két csajt, és Emma D'Arcyra gondoltál? 😀
A bicebóca csávó valóban nagyon creepy... Kinézetre valahogy Tyrion, jellemre meg Kisujj érzés nekem 😀
warr_b
thebeke

több mint 3 éve
Nem. Meglepődtem én is, mert előzetesen azt gondoltam hogy a hercegnőt lesz könnyebb befogadni.Olivia Cooke a sorozat mélypontja eddig. Élvezhetetlen, ripacskodó végig. Kirántott az élményből mikor őt kellett nézni.😮
Ezen kívül mesterien építkezett a sorozat ebben a részben is, és jól árnyalták a karaktereket. Matthew Needham zseni volt. Volt már pár pszichopata karakter ebben az univerzumban, de ő tudott újat mutatni
thebeke
A bicebóca csávó valóban nagyon creepy... Kinézetre valahogy Tyrion, jellemre meg Kisujj érzés nekem 😀
warr_b
több mint 3 éve
Olivia Cooke a sorozat mélypontja eddig. Élvezhetetlen, ripacskodó végig. Kirántott az élményből mikor őt kellett nézni.😮
thebeke

több mint 3 éve
Olivia Cooke a sorozat mélypontja eddig. Élvezhetetlen, ripacskodó végig. Kirántott az élményből mikor őt kellett nézni.Ezen kívül mesterien építkezett a sorozat ebben a részben is, és jól árnyalták a karaktereket. Matthew Needham zseni volt. Volt már pár pszichopata karakter ebben az univerzumban, de ő tudott újat mutatni
több mint 3 éve
Last kingdom elég fasza, néhány kisebb hibától eltekintve.Nekem is borzasztó jellegtelen lett mindkét főszereplő csaj, sőt unszimpatikus inkább.
Sárkányos sori: a főszereplő csaj egyre kevésbé tűnik főszereplőnek, ráadásul az új színésznő még semmilyenebb, mint a másik... ezek a castingok nálam nagyon nem ülnek. Olivia Cooke-ban mondjuk legalább nem kellett csalódni 😊
warr_b
több mint 3 éve
Pedig bőven a legjobb rész volt a sorozatból.
több mint 3 éve
eddig védtem a sárkányos sorozatot, de ez a mai rész tényleg tiszta szappanopera volt: | bocs a nevekben nem vagyok jó, a hercegnő férje rettenetes, a gyerekek egymással veszekednek sztori még inkább... Matt Smith feleségének a drámája érdektelen, 20 perce ismerjük, nem kötődik hozzá az ember. gondolom a legnagyobb sárkány majd a hercegnőé lesz I guess? remélem a 8. rész végéig meghal a király, különben tényleg nem fog történni semmi. vagy az lesz, hogy a 9. végén meghal, a 10.-ben meg mindenki a trónt akarja és a következő évadban meg háború? Olivia Cooke legalább király <3 |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Nem olvastam a könyvet, de most rákeresve úgy látom ez abban is így volt...Sárkányos sori: a főszereplő csaj egyre kevésbé tűnik főszereplőnek, ráadásul az új színésznő még semmilyenebb, mint a másik... ezek a castingok nálam nagyon nem ülnek. Olivia Cooke-ban mondjuk legalább nem kellett csalódni 😊Azért az elég nagy kapufa szerintem, hogy eltelt 10 év, | ami közben a trón várományosa kb. fűvel-fával konnektelt, és szült is egy rakat fatttyút | . Mert egy vidéki nagyúrnál | (lásd Stark apuka - Havas Jon) még csak-csak elmegy, de egy leendő királyné és egyből hármat, | na ez gáz, még ebben a környezetben is. | |
warr_b
Vitézlő Titoknok tomz

több mint 3 éve
Sárkányos sori: a főszereplő csaj egyre kevésbé tűnik főszereplőnek, ráadásul az új színésznő még semmilyenebb, mint a másik... ezek a castingok nálam nagyon nem ülnek. Olivia Cooke-ban mondjuk legalább nem kellett csalódni 😊Azért az elég nagy kapufa szerintem, hogy eltelt 10 év, | ami közben a trón várományosa kb. fűvel-fával konnektelt, és szült is egy rakat fatttyút | . Mert egy vidéki nagyúrnál | (lásd Stark apuka - Havas Jon) még csak-csak elmegy, de egy leendő királyné és egyből hármat, | na ez gáz, még ebben a környezetben is. | |
warr_b
több mint 3 éve
The Last Kingdom - NetlfixJah, nem rossz. bar azzal nem ertek egyet, hogy van annyira jo, mint a Vikings. Mondjuk az ido mulasat a Vikingsban is nehol eleg kuszan abrazoljak, de a The Last Kingdomban peldaul szerintem gagyibb, az a resze nem jott be.
Valamiert nem kapta meg azt a hypot amit az utobbi idoben tobb kosztumos tarsa, pedig... Elso evadon vagyok tul es szvsz siman van olyan jo mint a Vikings elso evada. Erzodik hogy konyvbol van ennek ellenere vegig porgos, esemenydus, nem ul le egy-egy reszre sem. Remelem kitart a minoseg a tovabbi evadokban is, de ez eddig mufajaban nekem top
JéBé
Illetve a THL kiszamithatobb, tobb benne a klise, sokkal „vdettebbek” a karakterek, amikor meg igazabol jonnenek a fordulatok, azok pont, hogy nagyon kiszamithatoak, igy viszont kevesbe meglepoek.
több mint 3 éve
Last kingdom elég fasza, néhány kisebb hibától eltekintve.Sárkányos sori: a főszereplő csaj egyre kevésbé tűnik főszereplőnek, ráadásul az új színésznő még semmilyenebb, mint a másik... ezek a castingok nálam nagyon nem ülnek. Olivia Cooke-ban mondjuk legalább nem kellett csalódni 😊