Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
A the man in the high castle brutál jó záróévadot hozott.
Amadeus
Nekem a legvégé nem tetszett de azt leszámítva nagyon magas színvonala volt tény, ez meglepett.
csebi
könyvhöz képest milyen?
kristof
Sztem a könyv jobb volt, mint a sorozat. Könyv az első évadnál befejeződött. 2. évadtól nincs összehasonlítási alap.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 119 — #NoStress
Amadeus
Nekem a legvégé nem tetszett de azt leszámítva nagyon magas színvonala volt tény, ez meglepett.
csebi
könyvhöz képest milyen?
kristof
Sorozatot nem láttam, de valahol olvastam, hogy csak az alapötletet és pár dolgot vett át a könyvből az első évad, a másodiktól meg már kábé semmi köze hozzá.

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 908 — Lucas Scott
Amadeus
csebi
könyvhöz képest milyen?
kristof
Nem olvastam így nem tudom

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Amadeus
csebi
könyvhöz képest milyen?
több mint 5 éve
Amadeus

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 191
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 331 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
The killing

Sötét, komor, depresszív, csavaros, remek karakterek!
steelwolf
A 3. évad rendesen kicsavart, főleg a 3×10!
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 892 — The Mathematician
murder crime doksik kedvelőinek:
 www.imdb.com/title/tt11318602/

erős alkotás

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 197
Pedig A Skandináv az rivotrillal elmegy.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 331 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
The killing

steelwolf
Melyik az igazi, az eredeti vagy a másolat?
ozibozi
Azt hittem h 2 van! Amúgy az amerikai!
több mint 5 éve
The killing

steelwolf
Melyik az igazi, az eredeti vagy a másolat?
több mint 5 éve
The killing

több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 450 — Amerikai sportok rajongója
A Narcosnak sajnos ez az eddigi leggyengébb évada, ennél már az El Chapo jobb színvonalú volt
r.baggio
2 rész van még hátra, nem unalmas, de úgy valami hiányzik nekem is.
Vrij6
Nekem már a Mexiko alapbol gyengébbnek tűnik mint az alap Narcos.
több mint 5 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 951 — Слава Україні! Героям слава!
A Narcosnak sajnos ez az eddigi leggyengébb évada, ennél már az El Chapo jobb színvonalú volt
r.baggio
2 rész van még hátra, nem unalmas, de úgy valami hiányzik nekem is.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Szerintem ha nem a kolumbiai Narcoshoz hasonlítod, akkor kifejezetten élvezhető, tanulságos a
Sztori, ami ma is tart. Tény hogy más szint, de bőven megér egy Patron(t). 😊

Utána guglizva az eseményeknek meg főleg.
Nem beszélve arról, hogy ellentétben a kolumbiaiakkal itt rengetegen még most is élnek közülük.
ozibozi
Nekem tetszett az első évad.

Főszereplő alakítás jó csak sajnos nehéz az élet az igazi Patron utan, azt a szintet nem lehet megugrani. Maga a történet sok szempontból tanulsagosabb is talán.

több mint 5 éve
Szerintem ha nem a kolumbiai Narcoshoz hasonlítod, akkor kifejezetten élvezhető, tanulságos a
Sztori, ami ma is tart. Tény hogy más szint, de bőven megér egy Patron(t). 😊

Utána guglizva az eseményeknek meg főleg.
Nem beszélve arról, hogy ellentétben a kolumbiaiakkal itt rengetegen még most is élnek közülük.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
r.baggio
A spinoffból egy részt láttam, de nekem nem jött át,úgy ahogy Sons Mayans se.Érdemes nézni?
Kenny
az nem spinoff, egy másik stáb munkája, csak a netflix megvette a jogokat (az itthoni kínálatban nincs benne)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
r.baggio
A spinoffból egy részt láttam, de nekem nem jött át,úgy ahogy Sons Mayans se.Érdemes nézni?

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Man in the high castle: rosszabb befejezés mint game of thrones. Tok jó volt a 4. Évad és elcsesztek az egészet.

Most jön a Narcos úgy látom megjelent.

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 892 — The Mathematician
Az elmúlt két hónapban kivégeztem a Stranger Things-et és a Mindhunter-t.
Tudnátok ehhez hasonló Netflix sorozatokat mondani?
Köszönöm
LoveSobri
Dark

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ha már ajánlás, ti használtok valami appot a sorozatok "követésére" vagy épp újak felfedezésére?

Nekem ez vált be:
 www.tvtime.com/

Jó pár éve találtam, de azóta már lehet lett még pár hasonló cucc.
FLZOLI
myepisodes.com - elég fapados, de én szeretem, mondjuk ez csak az aktuális sorozatok csekkolására jó, újak felfedezésére inkább sorozatjunkie-t olvasok 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha már ajánlás, ti használtok valami appot a sorozatok "követésére" vagy épp újak felfedezésére?

Nekem ez vált be:
 www.tvtime.com/

Jó pár éve találtam, de azóta már lehet lett még pár hasonló cucc.

több mint 5 éve
Köszönöm
LoveSobri
Ozark se rossz ha szinkronost szeretnél, de A Bűnös is jó ha feliratozol .
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Köszönöm