Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Sztem a könyv jobb volt, mint a sorozat. Könyv az első évadnál befejeződött. 2. évadtól nincs összehasonlítási alap.könyvhöz képest milyen?A the man in the high castle brutál jó záróévadot hozott.Nekem a legvégé nem tetszett de azt leszámítva nagyon magas színvonala volt tény, ez meglepett.
Amadeus
csebi
kristof

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Sorozatot nem láttam, de valahol olvastam, hogy csak az alapötletet és pár dolgot vett át a könyvből az első évad, a másodiktól meg már kábé semmi köze hozzá.könyvhöz képest milyen?A the man in the high castle brutál jó záróévadot hozott.Nekem a legvégé nem tetszett de azt leszámítva nagyon magas színvonala volt tény, ez meglepett.
Amadeus
csebi
kristof
több mint 5 éve
Nem olvastam így nem tudomkönyvhöz képest milyen?A the man in the high castle brutál jó záróévadot hozott.Nekem a legvégé nem tetszett de azt leszámítva nagyon magas színvonala volt tény, ez meglepett.
Amadeus
csebi
kristof
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
könyvhöz képest milyen?A the man in the high castle brutál jó záróévadot hozott.Nekem a legvégé nem tetszett de azt leszámítva nagyon magas színvonala volt tény, ez meglepett.
Amadeus
csebi
több mint 5 éve
A the man in the high castle brutál jó záróévadot hozott.Nekem a legvégé nem tetszett de azt leszámítva nagyon magas színvonala volt tény, ez meglepett.
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
A the man in the high castle brutál jó záróévadot hozott.
több mint 5 éve
The killingA 3. évad rendesen kicsavart, főleg a 3×10!
Sötét, komor, depresszív, csavaros, remek karakterek!
steelwolf
több mint 5 éve
murder crime doksik kedvelőinek:www.imdb.com/title/tt11318602/
erős alkotás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Azt hittem h 2 van! Amúgy az amerikai!The killingMelyik az igazi, az eredeti vagy a másolat?
steelwolf
ozibozi
több mint 5 éve
The killingMelyik az igazi, az eredeti vagy a másolat?
steelwolf
több mint 5 éve
The killingSötét, komor, depresszív, csavaros, remek karakterek!
több mint 5 éve
Nekem már a Mexiko alapbol gyengébbnek tűnik mint az alap Narcos.A Narcosnak sajnos ez az eddigi leggyengébb évada, ennél már az El Chapo jobb színvonalú volt2 rész van még hátra, nem unalmas, de úgy valami hiányzik nekem is.
r.baggio
Vrij6
több mint 5 éve
A Narcosnak sajnos ez az eddigi leggyengébb évada, ennél már az El Chapo jobb színvonalú volt2 rész van még hátra, nem unalmas, de úgy valami hiányzik nekem is.
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Szerintem ha nem a kolumbiai Narcoshoz hasonlítod, akkor kifejezetten élvezhető, tanulságos aNekem tetszett az első évad.
Sztori, ami ma is tart. Tény hogy más szint, de bőven megér egy Patron(t). 😊
Utána guglizva az eseményeknek meg főleg.
Nem beszélve arról, hogy ellentétben a kolumbiaiakkal itt rengetegen még most is élnek közülük.
ozibozi
Főszereplő alakítás jó csak sajnos nehéz az élet az igazi Patron utan, azt a szintet nem lehet megugrani. Maga a történet sok szempontból tanulsagosabb is talán.
több mint 5 éve
Szerintem ha nem a kolumbiai Narcoshoz hasonlítod, akkor kifejezetten élvezhető, tanulságos aSztori, ami ma is tart. Tény hogy más szint, de bőven megér egy Patron(t). 😊
Utána guglizva az eseményeknek meg főleg.
Nem beszélve arról, hogy ellentétben a kolumbiaiakkal itt rengetegen még most is élnek közülük.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
az nem spinoff, egy másik stáb munkája, csak a netflix megvette a jogokat (az itthoni kínálatban nincs benne)A Narcosnak sajnos ez az eddigi leggyengébb évada, ennél már az El Chapo jobb színvonalú voltA spinoffból egy részt láttam, de nekem nem jött át,úgy ahogy Sons Mayans se.Érdemes nézni?
r.baggio
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
A Narcosnak sajnos ez az eddigi leggyengébb évada, ennél már az El Chapo jobb színvonalú voltA spinoffból egy részt láttam, de nekem nem jött át,úgy ahogy Sons Mayans se.Érdemes nézni?
r.baggio
több mint 5 éve
A Narcosnak sajnos ez az eddigi leggyengébb évada, ennél már az El Chapo jobb színvonalú volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Man in the high castle: rosszabb befejezés mint game of thrones. Tok jó volt a 4. Évad és elcsesztek az egészet.Most jön a Narcos úgy látom megjelent.
több mint 5 éve
Az elmúlt két hónapban kivégeztem a Stranger Things-et és a Mindhunter-t.Dark
Tudnátok ehhez hasonló Netflix sorozatokat mondani?
Köszönöm
LoveSobri
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ha már ajánlás, ti használtok valami appot a sorozatok "követésére" vagy épp újak felfedezésére?myepisodes.com - elég fapados, de én szeretem, mondjuk ez csak az aktuális sorozatok csekkolására jó, újak felfedezésére inkább sorozatjunkie-t olvasok 😀
Nekem ez vált be:
www.tvtime.com/
Jó pár éve találtam, de azóta már lehet lett még pár hasonló cucc.
FLZOLI

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Ha már ajánlás, ti használtok valami appot a sorozatok "követésére" vagy épp újak felfedezésére? Nekem ez vált be:
www.tvtime.com/
Jó pár éve találtam, de azóta már lehet lett még pár hasonló cucc.
több mint 5 éve
Az elmúlt két hónapban kivégeztem a Stranger Things-et és a Mindhunter-t.Ozark se rossz ha szinkronost szeretnél, de A Bűnös is jó ha feliratozol .
Tudnátok ehhez hasonló Netflix sorozatokat mondani?
Köszönöm
LoveSobri
több mint 5 éve
Az elmúlt két hónapban kivégeztem a Stranger Things-et és a Mindhunter-t.Tudnátok ehhez hasonló Netflix sorozatokat mondani?
Köszönöm