Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 5 éve
titan questből nyilván nem, de diablo köré elég okés lore épült már. El tudnám képzelni ahogy Ian McKellen mondja hogy stay a while and listenA Sci-fi műfajjal továbbra sem lehet robbantani, így olyat írjatok, ami real, history vagy max fantasy vonalon mozog 😊Err...nope.
A régebbi Fable-t mondjuk nagyon szerettem, de a Titan Quest, Diablo duóból es bőven lehet egy Witcher szerű cuccot összerakni.
FLZOLI
Amúgy sorozat vagy játék érdekel?
És milyen kategóriában és platformon?
Solymi
több mint 5 éve
Unorthodox. Nagyon tetszett.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Egy hétvége alatt ledaráltam a Darkot. Nálam TOP3 All Time a sorozat. A történet ahogy fel van építve, a zene, a casting. Csillagos ötös!
Ez az a sorozat amit még egyszer meg kell nézni hogy minden a helyére kerüljön, az utalások az apró részletek akkor kerülnek igazán a helyére.
több mint 5 éve
A Sci-fi műfajjal továbbra sem lehet robbantani, így olyat írjatok, ami real, history vagy max fantasy vonalon mozog 😊Err...nope.
A régebbi Fable-t mondjuk nagyon szerettem, de a Titan Quest, Diablo duóból es bőven lehet egy Witcher szerű cuccot összerakni.
FLZOLI
Amúgy sorozat vagy játék érdekel?
És milyen kategóriában és platformon?
több mint 5 éve
lulaSex games 🤣Melyik a legösszetettebb, legmélyebb játékvilág?A csupasznős kártya 😁
Sobri Jóska
Chargers LT
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Sex games 🤣Melyik a legösszetettebb, legmélyebb játékvilág?A csupasznős kártya 😁
Sobri Jóska
Chargers LT

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Melyik a legösszetettebb, legmélyebb játékvilág?A csupasznős kártya 😁
Sobri Jóska
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
A Sci-fi műfajjal továbbra sem lehet robbantani, így olyat írjatok, ami real, history vagy max fantasy vonalon mozog 😊A régebbi Fable-t mondjuk nagyon szerettem, de a Titan Quest, Diablo duóból es bőven lehet egy Witcher szerű cuccot összerakni.
több mint 5 éve
You are not prepared! 😊azt irtam csak az igazi nevén 😀WarcraftVan a Fallouténál jobban kidolgozott, részletesebb, változatosabb, sztorikkal, karakterekkel jobban telepakolt világ számítógépes játékban?elder scrolls
Sobri Jóska
warhammer
mass effect ha hozzá veszem a comicokat, webizódokat
stalker sorozat
metal gear
final fantasy
biztos sok van még
briareos
iktriad
briareos
több mint 5 éve
azt irtam csak az igazi nevén 😀WarcraftVan a Fallouténál jobban kidolgozott, részletesebb, változatosabb, sztorikkal, karakterekkel jobban telepakolt világ számítógépes játékban?elder scrolls
Sobri Jóska
warhammer
stalker sorozat
metal gear
final fantasy
biztos sok van még
briareos
iktriad
több mint 5 éve
Én ide venném a Gothic sorozatot is, hamár.Van a Fallouténál jobban kidolgozott, részletesebb, változatosabb, sztorikkal, karakterekkel jobban telepakolt világ számítógépes játékban?elder scrolls
Sobri Jóska
warhammer
stalker sorozat
metal gear
final fantasy
biztos sok van még
briareos
De amúgy ez érdekes, mert kérdés mennyire akarod szétbontani a Konzol-PC vonulatot.
Ilyen téren szerintem a Konzol FF-je és a Metal Gear eléggé kidolgozott.
Pc-n meg ott vannak az ős szerepjátékok, mint az Ultima, Wizardry, (Wasteland->Fallout1,2,Tactics->Fallout 3/Wasteland 2), Baldur's Gate, Planescape Torment illetve akciók Starcaft, Kotor, Jedi Knight, Bioshock, Deus Ex...a kalandjátékokról és interaktív játékokról nem is beszélve...
Illetve az is kérdés, hogy mire fekszel rá, a lore mennyiségére vagy a hatásra amit többnyire az animációkkal és az úgymond sztori móddal érnek el.
Plusz még azt is lehet nézni, hogy az adott játék hozott anyagból dolgozik-e vagy teljesen új és volt ideje kiteljesedni és mennyi emberre tett benyomást. Ilyen téren az akciójátékok és konzol játékok szerintem előnyt élveznek.
több mint 5 éve
Melyik a legösszetettebb, legmélyebb játékvilág?eve online 😀
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Melyik a legösszetettebb, legmélyebb játékvilág?
több mint 5 éve
WarcraftVan a Fallouténál jobban kidolgozott, részletesebb, változatosabb, sztorikkal, karakterekkel jobban telepakolt világ számítógépes játékban?elder scrolls
Sobri Jóska
warhammer
stalker sorozat
metal gear
final fantasy
biztos sok van még
briareos
több mint 5 éve
Van a Fallouténál jobban kidolgozott, részletesebb, változatosabb, sztorikkal, karakterekkel jobban telepakolt világ számítógépes játékban?elder scrolls
Sobri Jóska
warhammer
stalker sorozat
metal gear
final fantasy
biztos sok van még
több mint 5 éve
Van a Fallouténál jobban kidolgozott, részletesebb, változatosabb, sztorikkal, karakterekkel jobban telepakolt világ számítógépes játékban?
több mint 5 éve
Ja, tudom, tervben is van, hogy majd megveszem az Ultimate Editiont.a new vegasra nézz rá, az nem beth hanem obsiA tagekből ítélve valószínűleg nem 😉twitter.com/AmazonStudios/status/1278733996357111808?s=19Ez valami Fallout sorozat lesz?
<3
Borbinho
bcsarli
Btw bármennyire is vártam anno a Bethesda féle FO3-at, olyan szinten elkefélték, hogy csak na.
A képi világ fasza volt, hangulat is so-so, de az egész egyben egy dögunalom.
Tényleg olyan lett mint mondták: Oblivion with Guns...poén, hogy az a játék nekem nem volt meg, csak a Morrowind (máig nagy kedvenc, most is fent van a gépen, végig kellene játszani) ill. a Skyrim, ami amúgy sztem jól sikerült, de a Morro-nál nem jobb, csak szebb.
Szóval nekem az FO az az 1-2, Tactics és a Wasteland 2, plusz jön majd a 3. része és a felújított Wasteland 1 is 😊
Solymi
Negritis
több mint 5 éve
nagyon kiváncsi vagyok eleve milyen storyline-t álmodnak megAttól még a Westworld szar, és a feleségével közös legutóbbi munkája az. Én Person of Interest-t se kedveltem különösebben, btw.Jonathan Nolan írta a bátyja talán legjobb filmeit (Memento, Prestige, Dark Knight, Interstellar) és a Person of Interest showrunnere is ő volt.Akkor készüljünk fel a másfélórás elmélkedésekre, hogy az emberek igazából jók vagy rosszak vagy atombomba??? Nem nyugtat meg hogy ők készítik.Igen, raadasul a Westworld keszitoi csinaljak (Lisa Joy es Jonathan Nolan)twitter.com/AmazonStudios/status/1278733996357111808?s=19Ez valami Fallout sorozat lesz?
<3
Borbinho
bcsarli
Borbinho
Gyurma Pappa
Jughead
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Attól még a Westworld szar, és a feleségével közös legutóbbi munkája az. Én Person of Interest-t se kedveltem különösebben, btw.Jonathan Nolan írta a bátyja talán legjobb filmeit (Memento, Prestige, Dark Knight, Interstellar) és a Person of Interest showrunnere is ő volt.Akkor készüljünk fel a másfélórás elmélkedésekre, hogy az emberek igazából jók vagy rosszak vagy atombomba??? Nem nyugtat meg hogy ők készítik.Igen, raadasul a Westworld keszitoi csinaljak (Lisa Joy es Jonathan Nolan)twitter.com/AmazonStudios/status/1278733996357111808?s=19Ez valami Fallout sorozat lesz?
<3
Borbinho
bcsarli
Borbinho
Gyurma Pappa
Jughead

több mint 5 éve
Jonathan Nolan írta a bátyja talán legjobb filmeit (Memento, Prestige, Dark Knight, Interstellar) és a Person of Interest showrunnere is ő volt.Akkor készüljünk fel a másfélórás elmélkedésekre, hogy az emberek igazából jók vagy rosszak vagy atombomba??? Nem nyugtat meg hogy ők készítik.Igen, raadasul a Westworld keszitoi csinaljak (Lisa Joy es Jonathan Nolan)twitter.com/AmazonStudios/status/1278733996357111808?s=19Ez valami Fallout sorozat lesz?
<3
Borbinho
bcsarli
Borbinho
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Akkor készüljünk fel a másfélórás elmélkedésekre, hogy az emberek igazából jók vagy rosszak vagy atombomba??? Nem nyugtat meg hogy ők készítik.Igen, raadasul a Westworld keszitoi csinaljak (Lisa Joy es Jonathan Nolan)twitter.com/AmazonStudios/status/1278733996357111808?s=19Ez valami Fallout sorozat lesz?
<3
Borbinho
bcsarli
Borbinho

több mint 5 éve
Igen, raadasul a Westworld keszitoi csinaljak (Lisa Joy es Jonathan Nolan)twitter.com/AmazonStudios/status/1278733996357111808?s=19Ez valami Fallout sorozat lesz?
<3
Borbinho
bcsarli
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
a new vegasra nézz rá, az nem beth hanem obsiA tagekből ítélve valószínűleg nem 😉twitter.com/AmazonStudios/status/1278733996357111808?s=19Ez valami Fallout sorozat lesz?
<3
Borbinho
bcsarli
Btw bármennyire is vártam anno a Bethesda féle FO3-at, olyan szinten elkefélték, hogy csak na.
A képi világ fasza volt, hangulat is so-so, de az egész egyben egy dögunalom.
Tényleg olyan lett mint mondták: Oblivion with Guns...poén, hogy az a játék nekem nem volt meg, csak a Morrowind (máig nagy kedvenc, most is fent van a gépen, végig kellene játszani) ill. a Skyrim, ami amúgy sztem jól sikerült, de a Morro-nál nem jobb, csak szebb.
Szóval nekem az FO az az 1-2, Tactics és a Wasteland 2, plusz jön majd a 3. része és a felújított Wasteland 1 is 😊
Solymi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!