Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 670 — Tyrone Creek
Most kezdtem el nézni a La Casa De Papel-t természetesen eredeti nyelven és azt kell mondjam rég rántott be ennyire sorozat.
Kiváncsi vagyok hova fut ki a vége, de 2 nap alatt kivégeztem az első évadot 😀
Kenny
ha lement a motoros lépcsős jelenet, írj rám messengeren 😀
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Most kezdtem el nézni a La Casa De Papel-t természetesen eredeti nyelven és azt kell mondjam rég rántott be ennyire sorozat.
Kenny
na kiváncsi vagyok te is megutálod e következő évadok alatt

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 581 — Omar's Coming Yo!

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 125 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Új, asszem az utolsó focis Last Chance U évad beharangozó. Ahogy nézem, végre egy rendes HC-vel.
 www.youtube.com/watch?v=6wXRJL52ZD8
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 125 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha belegondolok, hogy egy a Premiership közvetítéseket népszerűsítő NBC Sports reklámból lett sorozat az Apple-n pár évvel később. 😊 😊 😊 Kár, hogy nem a Tottenhamet edzi benne.
 www.youtube.com/watch?v=3u7EIiohs6U

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 739 — Víí veeer dö cseempjönsz.
A Snowpiercer-t látta valaki? A film eléggé bejött, bele merjek kezdeni?
bcsarli
A filmnél sokkal lassabb tempójú, és részletesebb. Én a felénél meguntam és abbahagytam.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 743 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
bcsarli
amit láttam öcsémnél nem biztos hogy megéri
Negritis
Állítólag szépen ívelt az évad minősége!
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 368 — The Mathematician
bcsarli
amit láttam öcsémnél nem biztos hogy megéri

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 423 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 5 éve
Colin in Black & White – Netflix, 6 rész, készítő: Michael Starrbury, executive producer: Ava DuVernay – Colin Kapernick élete, illetve tinédzser évei alapján, egy fiatal srác amerikai focis, kosárlabdás és baseballos sikereiről egy kaliforniai kisvárosban, kiemelve, hogy milyen hatással volt a társadalmi és kulturális érzékenységére az, hogy egy fehér család fogadta őt örökbe.

Sorozatjunkie
steelwolf
nevelőszülők szóba állnak még vele?

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 743 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Colin in Black & White – Netflix, 6 rész, készítő: Michael Starrbury, executive producer: Ava DuVernay – Colin Kapernick élete, illetve tinédzser évei alapján, egy fiatal srác amerikai focis, kosárlabdás és baseballos sikereiről egy kaliforniai kisvárosban, kiemelve, hogy milyen hatással volt a társadalmi és kulturális érzékenységére az, hogy egy fehér család fogadta őt örökbe.

Sorozatjunkie
több mint 5 éve
Rég volt már a Mythbusters de azért ehez nagyon fiatal volt...

index.hu/kultur/media/2020/07/14/grant_imahara_meghalt/
FLZOLI
aneurizma nem válogat

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 682 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Rég volt már a Mythbusters de azért ehez nagyon fiatal volt...

index.hu/kultur/media/2020/07/14/grant_imahara_meghalt/

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 deadline.com/2020/07/star-wars-the-bad-batch-new-animated-series-ordered-by-disney-1202984190/
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 423 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ledaraltam a Darkot. Csak jot hallottam rola, izgatottan ultem le a gep ele. Hat nem csalodtam. Az elso ket evad messze a legjobb, amit valaha lattam, pedig jopar sorozatot vegigneztem mar. A hangulat, a karakterek, a zenek, a kepi vilag.. egyszeruen zsenialis. A harmadik evad kicsit kusza volt szvsz, es maradtak bennem kerdojelek is, de ettol fuggetlenul egy remek sorozat, erdemes megnezni.
Bence94
Én a 2. sorozat közepén járok. Aki ezt kitalálta az egy hatalmas zseni.

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 430
Ez a Hightown elég ígéretes egy sorozat így három epizód után.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 269
Ledaraltam a Darkot. Csak jot hallottam rola, izgatottan ultem le a gep ele. Hat nem csalodtam. Az elso ket evad messze a legjobb, amit valaha lattam, pedig jopar sorozatot vegigneztem mar. A hangulat, a karakterek, a zenek, a kepi vilag.. egyszeruen zsenialis. A harmadik evad kicsit kusza volt szvsz, es maradtak bennem kerdojelek is, de ettol fuggetlenul egy remek sorozat, erdemes megnezni.
több mint 5 éve
Csodás ez a generáció 😊
Hogy ilyenre legyen igény nem hiszem el...

youtu.be/1JGKbW-jSPk
FLZOLI
bezzeg a mi időnkben amikor 13 évesen még az utcán basztunk be a beton ping pong asztalokon

több mint 5 éve
Csodás ez a generáció 😊

youtu.be/1JGKbW-jSPk
FLZOLI
a rosalindára is volt igény
én azt se hittem el

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 682 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Csodás ez a generáció 😊

youtu.be/1JGKbW-jSPk

több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=cVHwlqyMyhM
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 731 — Jedi Master
Ok, confirmed, hogy (Hailee Steinfeld mellett) Millie Bobby Brown az új kedvenc színész -énekesem, aki fiatal.
Én nem gondoltam, hogy ez a lány ilyen hanggal tud énekelni...Wow!!!
3:05-től:
 www.youtube.com/watch?v=Do77__pACa0
Külön díjazom, hogy Liverpool-i angol lányka és tök jó az angolját hallgatni 😊

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Warrior Nun:
egybe ledaráltuk, szórakoztató matiné hülyeség

több mint 5 éve
Van a Fallouténál jobban kidolgozott, részletesebb, változatosabb, sztorikkal, karakterekkel jobban telepakolt világ számítógépes játékban?
Sobri Jóska
elder scrolls
warhammer
mass effect ha hozzá veszem a comicokat, webizódokat
stalker sorozat
metal gear
final fantasy

biztos sok van még
briareos
Én ide venném a Gothic sorozatot is, hamár.
De amúgy ez érdekes, mert kérdés mennyire akarod szétbontani a Konzol-PC vonulatot.
Ilyen téren szerintem a Konzol FF-je és a Metal Gear eléggé kidolgozott.

Pc-n meg ott vannak az ős szerepjátékok, mint az Ultima, Wizardry, (Wasteland->Fallout1,2,Tactics->Fallout 3/Wasteland 2), Baldur's Gate, Planescape Torment illetve akciók Starcaft, Kotor, Jedi Knight, Bioshock, Deus Ex...a kalandjátékokról és interaktív játékokról nem is beszélve...

Illetve az is kérdés, hogy mire fekszel rá, a lore mennyiségére vagy a hatásra amit többnyire az animációkkal és az úgymond sztori móddal érnek el.

Plusz még azt is lehet nézni, hogy az adott játék hozott anyagból dolgozik-e vagy teljesen új és volt ideje kiteljesedni és mennyi emberre tett benyomást. Ilyen téren az akciójátékok és konzol játékok szerintem előnyt élveznek.
Solymi
+ PC:
Baldur's Gate
Pillar's of Eternity
Lord of the Rings Online
Planscape Torment

Konzol:
Zelda
Secret of Mana
A Pokemon a maga módján brutális mély
a God of War mély alapanyagot dolgoz fel iszonyatosan jól

Az a baj, hogy nehéz egy legmélyebbet mondani, stílusok szerint is kb. lehetlen. Ha konzisztens világra gondolok, ami még mindig növekszik, akkor az a World of Warcraft, de ott erősen ponyva a színvonal. Single player játékokban szerintem millió aprólékos játék van, de a Planscape mindent ver részletességben és mélységben.
Gyurma Pappa
Még az ősidőkben Amiga-ra volt egy Legend című játék, az nagyon szép emlék. Simán lehetne rá építeni egy filmet, vagy egy sorozatot. Komoly munka volt benne a fejlesztők részéről. Nekem meg napi 6-8 órám több mint 1 hónapig.

több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 716 — zászló zászló szív
Van a Fallouténál jobban kidolgozott, részletesebb, változatosabb, sztorikkal, karakterekkel jobban telepakolt világ számítógépes játékban?
Sobri Jóska
elder scrolls
warhammer
mass effect ha hozzá veszem a comicokat, webizódokat
stalker sorozat
metal gear
final fantasy

biztos sok van még
briareos
Én ide venném a Gothic sorozatot is, hamár.
De amúgy ez érdekes, mert kérdés mennyire akarod szétbontani a Konzol-PC vonulatot.
Ilyen téren szerintem a Konzol FF-je és a Metal Gear eléggé kidolgozott.

Pc-n meg ott vannak az ős szerepjátékok, mint az Ultima, Wizardry, (Wasteland->Fallout1,2,Tactics->Fallout 3/Wasteland 2), Baldur's Gate, Planescape Torment illetve akciók Starcaft, Kotor, Jedi Knight, Bioshock, Deus Ex...a kalandjátékokról és interaktív játékokról nem is beszélve...

Illetve az is kérdés, hogy mire fekszel rá, a lore mennyiségére vagy a hatásra amit többnyire az animációkkal és az úgymond sztori móddal érnek el.

Plusz még azt is lehet nézni, hogy az adott játék hozott anyagból dolgozik-e vagy teljesen új és volt ideje kiteljesedni és mennyi emberre tett benyomást. Ilyen téren az akciójátékok és konzol játékok szerintem előnyt élveznek.
Solymi
+ PC:
Baldur's Gate
Pillar's of Eternity
Lord of the Rings Online
Planscape Torment

Konzol:
Zelda
Secret of Mana
A Pokemon a maga módján brutális mély
a God of War mély alapanyagot dolgoz fel iszonyatosan jól

Az a baj, hogy nehéz egy legmélyebbet mondani, stílusok szerint is kb. lehetlen. Ha konzisztens világra gondolok, ami még mindig növekszik, akkor az a World of Warcraft, de ott erősen ponyva a színvonal. Single player játékokban szerintem millió aprólékos játék van, de a Planscape mindent ver részletességben és mélységben.