Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Sons of Anarchy.Melyik ? (Nem teljesen vilagos hogy most melyikrol beszéltek vagy csak elvesztettem a fonalat mert fáradt vagyok😃)Most fejeztem be az újranézést, az egyik legjobb sorozat amit valaha láttam.SoA gecijoEgy reszt sem lattam meg. Igazabol szemeztem vagy 5-10 sorozattal, de sosem jutok el odaig. A Vikings es a Flash az egyetlen az elmult masfel honapban, amiknek a friss reszeit megneztem, meg Supernatural uj evadjat is el kene kezdenem, akkor majd Westworld, The Mandalorian is var meg a sorara, par honapna magyaraztak valami norveg idoutazos sorozatrol is, azok is mindig jok, de egyebkent mar evek ota tervezem, hogy megnezem a Sons of anarchyt, mert anno mindenki aradozott rola, en egyetlen reszt sem lattam, illetve ez a netflixes when they see us sem tunik rossznak. Ja, es a Ballers utolso evadat is lekellene daralnom, mert addig sem jutottam meg el, hiaba tervezem miota.én elkezdtem nézni, de nem kapott el a 2.Szerintem az elso evad nagyon fasza volt. A masodik is jol indult, de utana mintha nem jutott volna egyrol a kettore, kicsit kezdett nehol sok lenni. Tul akarjak bonyolitani, es nem egyszer katyvasz volt a vegeredmenye.Hát nem tudom, ez a Westworld open nem jött be, mintha egy teljesen másik sorozat lenne. Kb mint egy B kategóriás női terminátor film.elmúlt 10 év talán legnagyobb csalódása nekem a westworld (és most nem olyan esetről beszélek h erős kezdő évadok után mélyrepülés khm khm suits, v GoT.)
FLZOLI
néztem elején de egyre inkább meh kapott el, most már arra is sajnálom energiát h streaming oldalon ráklikkeljek.
kár érte
briareos
Az uj reszt nem lattam, de meg nem is tervezem nezni, majd egyben az evadot. De azert en varom.
Stez
viszont az altered carbon 2. évadja eddig tetszik (5 rész alapján)
Negritis
Stez
briareos
Kenny
Pont sorozatot keresek 🤔
Rózsa Sándor (betyár)
De a Leftovers vagy a Banshee jobb.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Melyik ? (Nem teljesen vilagos hogy most melyikrol beszéltek vagy csak elvesztettem a fonalat mert fáradt vagyok😃)Most fejeztem be az újranézést, az egyik legjobb sorozat amit valaha láttam.SoA gecijoEgy reszt sem lattam meg. Igazabol szemeztem vagy 5-10 sorozattal, de sosem jutok el odaig. A Vikings es a Flash az egyetlen az elmult masfel honapban, amiknek a friss reszeit megneztem, meg Supernatural uj evadjat is el kene kezdenem, akkor majd Westworld, The Mandalorian is var meg a sorara, par honapna magyaraztak valami norveg idoutazos sorozatrol is, azok is mindig jok, de egyebkent mar evek ota tervezem, hogy megnezem a Sons of anarchyt, mert anno mindenki aradozott rola, en egyetlen reszt sem lattam, illetve ez a netflixes when they see us sem tunik rossznak. Ja, es a Ballers utolso evadat is lekellene daralnom, mert addig sem jutottam meg el, hiaba tervezem miota.én elkezdtem nézni, de nem kapott el a 2.Szerintem az elso evad nagyon fasza volt. A masodik is jol indult, de utana mintha nem jutott volna egyrol a kettore, kicsit kezdett nehol sok lenni. Tul akarjak bonyolitani, es nem egyszer katyvasz volt a vegeredmenye.Hát nem tudom, ez a Westworld open nem jött be, mintha egy teljesen másik sorozat lenne. Kb mint egy B kategóriás női terminátor film.elmúlt 10 év talán legnagyobb csalódása nekem a westworld (és most nem olyan esetről beszélek h erős kezdő évadok után mélyrepülés khm khm suits, v GoT.)
FLZOLI
néztem elején de egyre inkább meh kapott el, most már arra is sajnálom energiát h streaming oldalon ráklikkeljek.
kár érte
briareos
Az uj reszt nem lattam, de meg nem is tervezem nezni, majd egyben az evadot. De azert en varom.
Stez
Negritis
Stez
briareos
Kenny
Pont sorozatot keresek 🤔
több mint 5 éve
Jojo, nyilvan ezert lesz muszaj bepotolnom nekem is 😀
több mint 5 éve
Most fejeztem be az újranézést, az egyik legjobb sorozat amit valaha láttam.SoA gecijoEgy reszt sem lattam meg. Igazabol szemeztem vagy 5-10 sorozattal, de sosem jutok el odaig. A Vikings es a Flash az egyetlen az elmult masfel honapban, amiknek a friss reszeit megneztem, meg Supernatural uj evadjat is el kene kezdenem, akkor majd Westworld, The Mandalorian is var meg a sorara, par honapna magyaraztak valami norveg idoutazos sorozatrol is, azok is mindig jok, de egyebkent mar evek ota tervezem, hogy megnezem a Sons of anarchyt, mert anno mindenki aradozott rola, en egyetlen reszt sem lattam, illetve ez a netflixes when they see us sem tunik rossznak. Ja, es a Ballers utolso evadat is lekellene daralnom, mert addig sem jutottam meg el, hiaba tervezem miota.én elkezdtem nézni, de nem kapott el a 2.Szerintem az elso evad nagyon fasza volt. A masodik is jol indult, de utana mintha nem jutott volna egyrol a kettore, kicsit kezdett nehol sok lenni. Tul akarjak bonyolitani, es nem egyszer katyvasz volt a vegeredmenye.Hát nem tudom, ez a Westworld open nem jött be, mintha egy teljesen másik sorozat lenne. Kb mint egy B kategóriás női terminátor film.elmúlt 10 év talán legnagyobb csalódása nekem a westworld (és most nem olyan esetről beszélek h erős kezdő évadok után mélyrepülés khm khm suits, v GoT.)
FLZOLI
kár érte
briareos
Stez
Negritis
Stez
briareos
több mint 5 éve
SoA gecijoEgy reszt sem lattam meg. Igazabol szemeztem vagy 5-10 sorozattal, de sosem jutok el odaig. A Vikings es a Flash az egyetlen az elmult masfel honapban, amiknek a friss reszeit megneztem, meg Supernatural uj evadjat is el kene kezdenem, akkor majd Westworld, The Mandalorian is var meg a sorara, par honapna magyaraztak valami norveg idoutazos sorozatrol is, azok is mindig jok, de egyebkent mar evek ota tervezem, hogy megnezem a Sons of anarchyt, mert anno mindenki aradozott rola, en egyetlen reszt sem lattam, illetve ez a netflixes when they see us sem tunik rossznak. Ja, es a Ballers utolso evadat is lekellene daralnom, mert addig sem jutottam meg el, hiaba tervezem miota.én elkezdtem nézni, de nem kapott el a 2.Szerintem az elso evad nagyon fasza volt. A masodik is jol indult, de utana mintha nem jutott volna egyrol a kettore, kicsit kezdett nehol sok lenni. Tul akarjak bonyolitani, es nem egyszer katyvasz volt a vegeredmenye.Hát nem tudom, ez a Westworld open nem jött be, mintha egy teljesen másik sorozat lenne. Kb mint egy B kategóriás női terminátor film.elmúlt 10 év talán legnagyobb csalódása nekem a westworld (és most nem olyan esetről beszélek h erős kezdő évadok után mélyrepülés khm khm suits, v GoT.)
FLZOLI
kár érte
briareos
Stez
Negritis
Stez
több mint 5 éve
Egy reszt sem lattam meg. Igazabol szemeztem vagy 5-10 sorozattal, de sosem jutok el odaig. A Vikings es a Flash az egyetlen az elmult masfel honapban, amiknek a friss reszeit megneztem, meg Supernatural uj evadjat is el kene kezdenem, akkor majd Westworld, The Mandalorian is var meg a sorara, par honapna magyaraztak valami norveg idoutazos sorozatrol is, azok is mindig jok, de egyebkent mar evek ota tervezem, hogy megnezem a Sons of anarchyt, mert anno mindenki aradozott rola, en egyetlen reszt sem lattam, illetve ez a netflixes when they see us sem tunik rossznak. Ja, es a Ballers utolso evadat is lekellene daralnom, mert addig sem jutottam meg el, hiaba tervezem miota.én elkezdtem nézni, de nem kapott el a 2.Szerintem az elso evad nagyon fasza volt. A masodik is jol indult, de utana mintha nem jutott volna egyrol a kettore, kicsit kezdett nehol sok lenni. Tul akarjak bonyolitani, es nem egyszer katyvasz volt a vegeredmenye.Hát nem tudom, ez a Westworld open nem jött be, mintha egy teljesen másik sorozat lenne. Kb mint egy B kategóriás női terminátor film.elmúlt 10 év talán legnagyobb csalódása nekem a westworld (és most nem olyan esetről beszélek h erős kezdő évadok után mélyrepülés khm khm suits, v GoT.)
FLZOLI
kár érte
briareos
Stez
Negritis
több mint 5 éve
én elkezdtem nézni, de nem kapott el a 2.Szerintem az elso evad nagyon fasza volt. A masodik is jol indult, de utana mintha nem jutott volna egyrol a kettore, kicsit kezdett nehol sok lenni. Tul akarjak bonyolitani, es nem egyszer katyvasz volt a vegeredmenye.Hát nem tudom, ez a Westworld open nem jött be, mintha egy teljesen másik sorozat lenne. Kb mint egy B kategóriás női terminátor film.elmúlt 10 év talán legnagyobb csalódása nekem a westworld (és most nem olyan esetről beszélek h erős kezdő évadok után mélyrepülés khm khm suits, v GoT.)
FLZOLI
kár érte
briareos
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szerintem az elso evad nagyon fasza volt. A masodik is jol indult, de utana mintha nem jutott volna egyrol a kettore, kicsit kezdett nehol sok lenni. Tul akarjak bonyolitani, es nem egyszer katyvasz volt a vegeredmenye.Hát nem tudom, ez a Westworld open nem jött be, mintha egy teljesen másik sorozat lenne. Kb mint egy B kategóriás női terminátor film.elmúlt 10 év talán legnagyobb csalódása nekem a westworld (és most nem olyan esetről beszélek h erős kezdő évadok után mélyrepülés khm khm suits, v GoT.)
FLZOLI
kár érte
briareos
több mint 5 éve
twitter.com/slashfilm/status/1241047640319483905
több mint 5 éve
Hát nem tudom, ez a Westworld open nem jött be, mintha egy teljesen másik sorozat lenne. Kb mint egy B kategóriás női terminátor film.elmúlt 10 év talán legnagyobb csalódása nekem a westworld (és most nem olyan esetről beszélek h erős kezdő évadok után mélyrepülés khm khm suits, v GoT.)
FLZOLI
kár érte
több mint 5 éve
Hát nem tudom, ez a Westworld open nem jött be, mintha egy teljesen másik sorozat lenne. Kb mint egy B kategóriás női terminátor film.
több mint 5 éve
rokaur
876
Talan az HBO miatt adok 5% eselyt, hogy nem.Hivatalos, az HBO és Druckman sorozatot készít a Last of us-ból.Elbasszák.
Nagyon, nagyon kényes téma a videojáték adaptáció, de az biztos hogy rohadt kíváncsi lesze rá.
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
több mint 5 éve
De furcsa volt Marshawn Lynchet a Westworld-ben látni. És majdnem egy teljes részt a jövőben játszódni.
több mint 5 éve
Sajnos en is amondo vagyok, hogy eltosszak.Hátha nem. Az első egy két részből ugyis ki fog derülni hogy mi a helyzet. Annyit én biztos adok neki már csak a játék miatt.Hivatalos, az HBO és Druckman sorozatot készít a Last of us-ból.Elbasszák.
Nagyon, nagyon kényes téma a videojáték adaptáció, de az biztos hogy rohadt kíváncsi lesze rá.
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Rise of Empires: Ottoman.Hát bevallom nekem tetszett. Nem rajongok ezért a doku-dráma (vagy hogy a francba hívják) műfajért, de teljesen élvezhető kis 6 rész volt ez. Kellemes csalódás.
| Ja és említés szintjén sokszor előkerült Hunyadi és a magyarok. 😉 |
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Hátha nem. Az első egy két részből ugyis ki fog derülni hogy mi a helyzet. Annyit én biztos adok neki már csak a játék miatt.Hivatalos, az HBO és Druckman sorozatot készít a Last of us-ból.Elbasszák.
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Valaki más is nézte ezt? Elfogott a nosztalgia. 😊Full alap, tesómmal a mai napig énekeljük a család nagy örömére Ray Lovin you feldolgozását 😀😀
www.youtube.com/watch?v=-AUEsl0kMPQ
gyeek
több mint 5 éve
nem hiszem hogy meg lehet oldani azt a figyelmet és meghittséget amit a játék során tudtál kiépíteniHivatalos, az HBO és Druckman sorozatot készít a Last of us-ból.Elbasszák.
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Hivatalos, az HBO és Druckman sorozatot készít a Last of us-ból.Elbasszák.
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Hivatalos, az HBO és Druckman sorozatot készít a Last of us-ból.www.sorozatjunkie.hu/2020/03/05/van-esely-egy-the-last-of-us-sorozatra/
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Hivatalos, az HBO és Druckman sorozatot készít a Last of us-ból. Nagyon, nagyon kényes téma a videojáték adaptáció, de az biztos hogy rohadt kíváncsi lesze rá.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=cf0D1CsD-so
több mint 5 éve
Valaki más is nézte ezt? Elfogott a nosztalgia. 😊a Band of Brothers után a 2.kedvenc HBO-s háborús minisorozatom (a The Pacific annyira nem jött be 😀). az egyike azon ritka sorozatoknak, amik annak ellenére jöttek be nagyon, hogy a cselekményben nincs túl sok történés, inkább a feszültség ami elvitte a show-t (élethű volt szerintem emiatt nagyon, nem a hentelést vártam, hanem inkább azt, h még csak tűzharc se legyen)
www.youtube.com/watch?v=-AUEsl0kMPQ
gyeek
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Valaki más is nézte ezt? Elfogott a nosztalgia. 😊www.youtube.com/watch?v=-AUEsl0kMPQ
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass