Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Mini spoiler, de inkább easter egg. Az éjjel volt egy kis Trónok Harca-Westworld crossover az új Westworld részben.Majdnem kiestem az ágyból, mikor megláttam a sárkányt! 😁
Welcome to Westerosworld!
iktriad
több mint 5 éve
Jó, hát ilyen evidens dolgokról nem volt szó. Rita egy istennő.Rita Ora.Tessa Thompson... csak úgy mondom. 😎mindkettő jó, rosario kicsit latinosabb sztemnem mondom hogy nem tolnám, de Rosario nekem jobban bejön 😀Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
Negritis
briareos
Chargers LT
Stez
Bár ő inkább cappuchino, mint kv... Persze te úgyse mondasz sötétebbet 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Megmutatnám neki mi az a kutyafitty! 😂Ő inkább a csajokat szereti, csak mondom 😊Tessa Thompson... csak úgy mondom. 😎mindkettő jó, rosario kicsit latinosabb sztemnem mondom hogy nem tolnám, de Rosario nekem jobban bejön 😀Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
Negritis
briareos
Chargers LT
warr_b
És tudom, hogy nem egy Gabriella Union, de csinoska
több mint 5 éve
Rita Ora.Tessa Thompson... csak úgy mondom. 😎mindkettő jó, rosario kicsit latinosabb sztemnem mondom hogy nem tolnám, de Rosario nekem jobban bejön 😀Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
Negritis
briareos
Chargers LT
több mint 5 éve
😆szeretem a mopszokat, nekem is van, de nem dugnék eggyelnope, nagyon nopeTessa Thompson... csak úgy mondom. 😎mindkettő jó, rosario kicsit latinosabb sztemnem mondom hogy nem tolnám, de Rosario nekem jobban bejön 😀Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
Negritis
briareos
Chargers LT
Negritis
briareos
több mint 5 éve
Ő inkább a csajokat szereti, csak mondom 😊Tessa Thompson... csak úgy mondom. 😎mindkettő jó, rosario kicsit latinosabb sztemnem mondom hogy nem tolnám, de Rosario nekem jobban bejön 😀Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
Negritis
briareos
Chargers LT

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
szeretem a mopszokat, nekem is van, de nem dugnék eggyelnope, nagyon nopeTessa Thompson... csak úgy mondom. 😎mindkettő jó, rosario kicsit latinosabb sztemnem mondom hogy nem tolnám, de Rosario nekem jobban bejön 😀Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
Negritis
briareos
Chargers LT
Negritis
több mint 5 éve
nope, nagyon nopeTessa Thompson... csak úgy mondom. 😎mindkettő jó, rosario kicsit latinosabb sztemnem mondom hogy nem tolnám, de Rosario nekem jobban bejön 😀Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
Negritis
briareos
Chargers LT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Tessa Thompson... csak úgy mondom. 😎mindkettő jó, rosario kicsit latinosabb sztemnem mondom hogy nem tolnám, de Rosario nekem jobban bejön 😀Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
Negritis
briareos
több mint 5 éve
megengedhetőde elfogadható számára 😀és nem csinálta seggből szájbanemtom, de Dante felcsinálta a hambi sütőn és majonézes lett a segge 😀Nem őt tolta meg nagy Sándor?nem mondom hogy nem tolnám, de Rosario nekem jobban bejön 😀Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
Negritis
csebi
Negritis
briareos
Negritis
de csak néha ha tényleg nagyon izzik a levegő
több mint 5 éve
de elfogadható számára 😀és nem csinálta seggből szájbanemtom, de Dante felcsinálta a hambi sütőn és majonézes lett a segge 😀Nem őt tolta meg nagy Sándor?nem mondom hogy nem tolnám, de Rosario nekem jobban bejön 😀Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
Negritis
csebi
Negritis
briareos
több mint 5 éve
és nem csinálta seggből szájbanemtom, de Dante felcsinálta a hambi sütőn és majonézes lett a segge 😀Nem őt tolta meg nagy Sándor?nem mondom hogy nem tolnám, de Rosario nekem jobban bejön 😀Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
Negritis
csebi
Negritis
több mint 5 éve
de, egyetlen dolog amire emlékszem a filmből, meg sándor nevetséges hajaNem őt tolta meg nagy Sándor?nem mondom hogy nem tolnám, de Rosario nekem jobban bejön 😀Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
Negritis
csebi
több mint 5 éve
Nana, ne magadbol indulj ki.A nevetéstől? 🤣Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
steelwolf
több mint 5 éve
A nevetéstől? 🤣Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
több mint 5 éve
nemtom, de Dante felcsinálta a hambi sütőn és majonézes lett a segge 😀Nem őt tolta meg nagy Sándor?nem mondom hogy nem tolnám, de Rosario nekem jobban bejön 😀Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
Negritis
csebi
több mint 5 éve
Nem őt tolta meg nagy Sándor?nem mondom hogy nem tolnám, de Rosario nekem jobban bejön 😀Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
jah, de nem tom miért ide írtam 😀www.reddit.com/r/funny/comments/fmg9na/this_lady_is_out_getting_supplies/Uj fele koronavirus vedoszett?
Negritis
Stez
törlöm is 😀
több mint 5 éve
www.reddit.com/r/funny/comments/fmg9na/this_lady_is_out_getting_supplies/Uj fele koronavirus vedoszett?
Negritis
több mint 5 éve
mindkettő jó, rosario kicsit latinosabb sztemnem mondom hogy nem tolnám, de Rosario nekem jobban bejön 😀Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
Negritis
több mint 5 éve
nem mondom hogy nem tolnám, de Rosario nekem jobban bejön 😀Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
Stez
több mint 5 éve
Halle szerintem kiraly, korahoz kepest foleg. Kiprobalnam. Remelhetoleg nem kapna szivrohamot.Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez
Negritis
több mint 5 éve
Szegeny ember Halle Berryje. 😀nekem mondjuk ő jobben tetszik mint ms macskanő 😀
Stez