Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
Ha valakinek hiányzik a House of Cards féle sz*rkavarás és manipuláció, simán kezdje el a Succession-t 😊

port.hu/adatlap/film/tv/utodlas--succession/movie-203732?section=tv&title=utodlas-succession&id=movie-203732
flzoli
Megnéztem 3 részt és teljesen beszippantott.Nagy találat.Kösz 😊

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Valaki Peaky Blindershez tud feliratot? Az uj evad elso harom reszehez van, a tobbihez viszont guglis feliratok vannak feltoltve mindenhol.
Stez
Angolul lehet még csak letölteni az utolsó három részhez, magyarul még nem találtam. Viszont Netflixen már van magyar felirattal ha van esetleg.
kapitnono
Ez nem igaz !
Sorozatbaraton már van nagyon jó minőségű magyar felirat mind az 6 részhez 😊
 www.sorozatbarat.online/video/series/1850/Birmingham_bandaja_online_sorozat/05_evad
Rózsa Sándor (betyár)
Ez kiraly, csak epp regisztralni nem tudok az oldalra, loginom nincs, amugy meg letolteni nem engedi, csak tagoknak.
Stez
Na látod ez a hiba 😃 kB egy hete mondogtom kinek kell meghívo 😜😎 szóval akkor ki is adott vagy micsoda ?? (Különben pl.sütianap meg warB 😃)
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 124 — #NoStress
Valaki Peaky Blindershez tud feliratot? Az uj evad elso harom reszehez van, a tobbihez viszont guglis feliratok vannak feltoltve mindenhol.
Stez
Angolul lehet még csak letölteni az utolsó három részhez, magyarul még nem találtam. Viszont Netflixen már van magyar felirattal ha van esetleg.
kapitnono
Ez nem igaz !
 www.sorozatbarat.online/video/series/1850/Birmingham_bandaja_online_sorozat/05_evad
Rózsa Sándor (betyár)
Ez kiraly, csak epp regisztralni nem tudok az oldalra, loginom nincs, amugy meg letolteni nem engedi, csak tagoknak.
Stez
Nalátod. Mint a lány a Mátyás királyos mesében: hozott is, meg nem is.

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
kapitnono
Ez nem igaz !
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 202
azért nem semmi, hogy az első 5 perc után fel sem merül senkiben, hogy Eli Cohen bőrében egy másik Cohen, egy Borat szerepel.
Le a kalappal a faszi előtt, rendesen meglepő volt, és egy cseppet sem mulatságos.
The spy
/az sem lett volna baj, ha ez a 6 részes film —-nem sorozat ez—legalább fele olyan jó lett volna, mint a főszereplő/

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Our boys: egész jó 10 részes doku-dráma-pol-krimi (vagy mi ez) Izraelből.

Szerkesztette: ender1112
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha valakinek hiányzik a House of Cards féle sz*rkavarás és manipuláció, simán kezdje el a Succession-t 😊

port.hu/adatlap/film/tv/utodlas--succession/movie-203732?section=tv&title=utodlas-succession&id=movie-203732

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
The Handmaid's Tale 3.évad- végigszenvedtem. kaszáltam. kurvagyenge
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 202
Pedig Furcsa lenne, ha nem kapna idén vlm díjat ezért az alakításért. És nem ilyen arány málna szerűségre gondoltam 😉
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 903 — The Mathematician
TBBT után nekiálltam a Loudest Voice-nak
egész jó, bár nem biztos hogy Crowe volt a legjobb választás
sokszor nagyon átlátszik a szerkója

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Stez
kapitnono
Ez nem igaz !
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 903 — The Mathematician
az új South Park évad eddig elég kemény
Amadeus
nekem most nem ajda pedig az előzőeket szerettem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 001 — WHO DAT!!!!
Stez

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
az új South Park évad eddig elég kemény
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 6 éve
Vbalazs Miami Dolphins Texas Tech Red Raiders 32
Yellowstone második évadhoz tud valaki valahonnan magyar feliratot? Csak az első három és utolsó két részhez találtam. Nem vágom, hogy ezt hogy.
peach
Én pont az utolsó kettő részhez nem találtam még, azokat be tudnád linkelni?
Az előző részekhez pedig itt találtam feliratot:  hosszupuskasub.com/sorozatok.php?serial=yellowstone
A minősége nem tudom milyen nem láttam még.
Vbalazs
bocsánat, hogy csak most jutott eszembe
 dereferer.me/?https://data.hu/get/12015887/Yellowstone.2018.S02E10.Sins.of.the.Father.720p.AMZN.WEB-DL.DDP2.0.H.264-NTb.srt
 dereferer.me/?https://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/7874684/yellowstone-enemies-by-monday-hu%20%3Cbr%3E
peach
Köszönöm!
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Yellowstone második évadhoz tud valaki valahonnan magyar feliratot? Csak az első három és utolsó két részhez találtam. Nem vágom, hogy ezt hogy.
peach
Én pont az utolsó kettő részhez nem találtam még, azokat be tudnád linkelni?
Az előző részekhez pedig itt találtam feliratot:  hosszupuskasub.com/sorozatok.php?serial=yellowstone
A minősége nem tudom milyen nem láttam még.
Vbalazs
bocsánat, hogy csak most jutott eszembe
 dereferer.me/?https://data.hu/get/12015887/Yellowstone.2018.S02E10.Sins.of.the.Father.720p.AMZN.WEB-DL.DDP2.0.H.264-NTb.srt
 dereferer.me/?https://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/7874684/yellowstone-enemies-by-monday-hu%20%3Cbr%3E

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
peach
 www.sorozatbarat.online/video/series/6786/Yellowstone_online_sorozat/02_evad

Ha kell meghívo szólj 😊
Rózsa Sándor (betyár)
én szólok, köll
sutianap
Kell egy email cím és már küldöm is
Rózsa Sándor (betyár)
Csak egy van? 😁
warr_b
Most néztem meg 2 db van 😊
Rózsa Sándor (betyár)
Akkor vinném a másikat, ha nem volt több jelentkező 😊
warr_b
OKs küldj egy email címet ahova küldhetem a meghívót!
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
peach

Ha kell meghívo szólj 😊
Rózsa Sándor (betyár)
én szólok, köll
sutianap
Rózsa Sándor (betyár)
Csak egy van? 😁
warr_b
Rózsa Sándor (betyár)
Akkor vinném a másikat, ha nem volt több jelentkező 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
peach

Ha kell meghívo szólj 😊
Rózsa Sándor (betyár)
én szólok, köll
sutianap
Rózsa Sándor (betyár)
Csak egy van? 😁
warr_b
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
peach

Ha kell meghívo szólj 😊
Rózsa Sándor (betyár)
én szólok, köll
sutianap
Rózsa Sándor (betyár)
Csak egy van? 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
peach

Ha kell meghívo szólj 😊
Rózsa Sándor (betyár)
én szólok, köll
sutianap
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
peach

Ha kell meghívo szólj 😊
Rózsa Sándor (betyár)
én szólok, köll

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
peach

Ha kell meghívo szólj 😊
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
You want nothing. 🤷‍♂️
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/69620915_648065508936052_1952174942848056909_n.jpg?stp=c221.0.664.664a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=107&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=OvdD8wiN4HAQ7kNvwFT0Y9y&_nc_oc=AdkCCkdqtF9IaihRgCN4En6nTAOPF9fxMDwuRaPgP6oAPHzyK_fmxNlQ0aJ0TMWQLbQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_Afm2VRByn5OL2ye9Kq1y2R6bZMPF5KrMXMwAkAuPkLXMSA&oe=69403CE4
Game of Thrones & House of the Dragon on Instagram: "Omg 😂"
96K likes, 1,232 comments - gameofthronesnotofficial on September 24, 2019: "Omg 😂".

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May