Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Ha valakinek hiányzik a House of Cards féle sz*rkavarás és manipuláció, simán kezdje el a Succession-t 😊Megnéztem 3 részt és teljesen beszippantott.Nagy találat.Kösz 😊
port.hu/adatlap/film/tv/utodlas--succession/movie-203732?section=tv&title=utodlas-succession&id=movie-203732
flzoli
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Na látod ez a hiba 😃 kB egy hete mondogtom kinek kell meghívo 😜😎 szóval akkor ki is adott vagy micsoda ?? (Különben pl.sütianap meg warB 😃)Ez kiraly, csak epp regisztralni nem tudok az oldalra, loginom nincs, amugy meg letolteni nem engedi, csak tagoknak.Ez nem igaz !Valaki Peaky Blindershez tud feliratot? Az uj evad elso harom reszehez van, a tobbihez viszont guglis feliratok vannak feltoltve mindenhol.Angolul lehet még csak letölteni az utolsó három részhez, magyarul még nem találtam. Viszont Netflixen már van magyar felirattal ha van esetleg.
Stez
kapitnono
Sorozatbaraton már van nagyon jó minőségű magyar felirat mind az 6 részhez 😊
www.sorozatbarat.online/video/series/1850/Birmingham_bandaja_online_sorozat/05_evad
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
több mint 6 éve
Nalátod. Mint a lány a Mátyás királyos mesében: hozott is, meg nem is.Ez kiraly, csak epp regisztralni nem tudok az oldalra, loginom nincs, amugy meg letolteni nem engedi, csak tagoknak.Ez nem igaz !Valaki Peaky Blindershez tud feliratot? Az uj evad elso harom reszehez van, a tobbihez viszont guglis feliratok vannak feltoltve mindenhol.Angolul lehet még csak letölteni az utolsó három részhez, magyarul még nem találtam. Viszont Netflixen már van magyar felirattal ha van esetleg.
Stez
kapitnono
www.sorozatbarat.online/video/series/1850/Birmingham_bandaja_online_sorozat/05_evad
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
több mint 6 éve
Ez kiraly, csak epp regisztralni nem tudok az oldalra, loginom nincs, amugy meg letolteni nem engedi, csak tagoknak.Ez nem igaz !Valaki Peaky Blindershez tud feliratot? Az uj evad elso harom reszehez van, a tobbihez viszont guglis feliratok vannak feltoltve mindenhol.Angolul lehet még csak letölteni az utolsó három részhez, magyarul még nem találtam. Viszont Netflixen már van magyar felirattal ha van esetleg.
Stez
kapitnono
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
azért nem semmi, hogy az első 5 perc után fel sem merül senkiben, hogy Eli Cohen bőrében egy másik Cohen, egy Borat szerepel.Le a kalappal a faszi előtt, rendesen meglepő volt, és egy cseppet sem mulatságos.
The spy
/az sem lett volna baj, ha ez a 6 részes film —-nem sorozat ez—legalább fele olyan jó lett volna, mint a főszereplő/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Ha valakinek hiányzik a House of Cards féle sz*rkavarás és manipuláció, simán kezdje el a Succession-t 😊 port.hu/adatlap/film/tv/utodlas--succession/movie-203732?section=tv&title=utodlas-succession&id=movie-203732
több mint 6 éve
The Handmaid's Tale 3.évad- végigszenvedtem. kaszáltam. kurvagyenge
több mint 6 éve
Pedig Furcsa lenne, ha nem kapna idén vlm díjat ezért az alakításért. És nem ilyen arány málna szerűségre gondoltam 😉
több mint 6 éve
TBBT után nekiálltam a Loudest Voice-nakegész jó, bár nem biztos hogy Crowe volt a legjobb választás
sokszor nagyon átlátszik a szerkója
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ez nem igaz !Valaki Peaky Blindershez tud feliratot? Az uj evad elso harom reszehez van, a tobbihez viszont guglis feliratok vannak feltoltve mindenhol.Angolul lehet még csak letölteni az utolsó három részhez, magyarul még nem találtam. Viszont Netflixen már van magyar felirattal ha van esetleg.
Stez
kapitnono
több mint 6 éve
az új South Park évad eddig elég keménynekem most nem ajda pedig az előzőeket szerettem
Amadeus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Valaki Peaky Blindershez tud feliratot? Az uj evad elso harom reszehez van, a tobbihez viszont guglis feliratok vannak feltoltve mindenhol.Angolul lehet még csak letölteni az utolsó három részhez, magyarul még nem találtam. Viszont Netflixen már van magyar felirattal ha van esetleg.
Stez

több mint 6 éve
az új South Park évad eddig elég kemény
több mint 6 éve
Valaki Peaky Blindershez tud feliratot? Az uj evad elso harom reszehez van, a tobbihez viszont guglis feliratok vannak feltoltve mindenhol.
több mint 6 éve
Köszönöm!bocsánat, hogy csak most jutott eszembeYellowstone második évadhoz tud valaki valahonnan magyar feliratot? Csak az első három és utolsó két részhez találtam. Nem vágom, hogy ezt hogy.Én pont az utolsó kettő részhez nem találtam még, azokat be tudnád linkelni?
peach
Az előző részekhez pedig itt találtam feliratot: hosszupuskasub.com/sorozatok.php?serial=yellowstone
A minősége nem tudom milyen nem láttam még.
Vbalazs
dereferer.me/?https://data.hu/get/12015887/Yellowstone.2018.S02E10.Sins.of.the.Father.720p.AMZN.WEB-DL.DDP2.0.H.264-NTb.srt
dereferer.me/?https://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/7874684/yellowstone-enemies-by-monday-hu%20%3Cbr%3E
peach
több mint 6 éve
bocsánat, hogy csak most jutott eszembeYellowstone második évadhoz tud valaki valahonnan magyar feliratot? Csak az első három és utolsó két részhez találtam. Nem vágom, hogy ezt hogy.Én pont az utolsó kettő részhez nem találtam még, azokat be tudnád linkelni?
peach
Az előző részekhez pedig itt találtam feliratot: hosszupuskasub.com/sorozatok.php?serial=yellowstone
A minősége nem tudom milyen nem láttam még.
Vbalazs
dereferer.me/?https://data.hu/get/12015887/Yellowstone.2018.S02E10.Sins.of.the.Father.720p.AMZN.WEB-DL.DDP2.0.H.264-NTb.srt
dereferer.me/?https://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/7874684/yellowstone-enemies-by-monday-hu%20%3Cbr%3E
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
OKs küldj egy email címet ahova küldhetem a meghívót!Akkor vinném a másikat, ha nem volt több jelentkező 😊Most néztem meg 2 db van 😊Csak egy van? 😁Kell egy email cím és már küldöm isén szólok, köllYellowstone második évadhoz tud valaki valahonnan magyar feliratot? Csak az első három és utolsó két részhez találtam. Nem vágom, hogy ezt hogy.www.sorozatbarat.online/video/series/6786/Yellowstone_online_sorozat/02_evad
peach
Ha kell meghívo szólj 😊
Rózsa Sándor (betyár)
sutianap
Rózsa Sándor (betyár)
warr_b
Rózsa Sándor (betyár)
warr_b
több mint 6 éve
Akkor vinném a másikat, ha nem volt több jelentkező 😊Most néztem meg 2 db van 😊Csak egy van? 😁Kell egy email cím és már küldöm isén szólok, köllYellowstone második évadhoz tud valaki valahonnan magyar feliratot? Csak az első három és utolsó két részhez találtam. Nem vágom, hogy ezt hogy.www.sorozatbarat.online/video/series/6786/Yellowstone_online_sorozat/02_evad
peach
Ha kell meghívo szólj 😊
Rózsa Sándor (betyár)
sutianap
Rózsa Sándor (betyár)
warr_b
Rózsa Sándor (betyár)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Most néztem meg 2 db van 😊Csak egy van? 😁Kell egy email cím és már küldöm isén szólok, köllYellowstone második évadhoz tud valaki valahonnan magyar feliratot? Csak az első három és utolsó két részhez találtam. Nem vágom, hogy ezt hogy.www.sorozatbarat.online/video/series/6786/Yellowstone_online_sorozat/02_evad
peach
Ha kell meghívo szólj 😊
Rózsa Sándor (betyár)
sutianap
Rózsa Sándor (betyár)
warr_b
több mint 6 éve
Csak egy van? 😁Kell egy email cím és már küldöm isén szólok, köllYellowstone második évadhoz tud valaki valahonnan magyar feliratot? Csak az első három és utolsó két részhez találtam. Nem vágom, hogy ezt hogy.www.sorozatbarat.online/video/series/6786/Yellowstone_online_sorozat/02_evad
peach
Ha kell meghívo szólj 😊
Rózsa Sándor (betyár)
sutianap
Rózsa Sándor (betyár)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Kell egy email cím és már küldöm isén szólok, köllYellowstone második évadhoz tud valaki valahonnan magyar feliratot? Csak az első három és utolsó két részhez találtam. Nem vágom, hogy ezt hogy.www.sorozatbarat.online/video/series/6786/Yellowstone_online_sorozat/02_evad
peach
Ha kell meghívo szólj 😊
Rózsa Sándor (betyár)
sutianap
több mint 6 éve
én szólok, köllYellowstone második évadhoz tud valaki valahonnan magyar feliratot? Csak az első három és utolsó két részhez találtam. Nem vágom, hogy ezt hogy.www.sorozatbarat.online/video/series/6786/Yellowstone_online_sorozat/02_evad
peach
Ha kell meghívo szólj 😊
Rózsa Sándor (betyár)

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Yellowstone második évadhoz tud valaki valahonnan magyar feliratot? Csak az első három és utolsó két részhez találtam. Nem vágom, hogy ezt hogy.www.sorozatbarat.online/video/series/6786/Yellowstone_online_sorozat/02_evad
peach
Ha kell meghívo szólj 😊