Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Liev Schreiber azt írja Instagramján, hogy köszönhetően a rajongók lelkesedésének LEHET hogy lesz még Ray Donovan. 🙏
Mikey
Szerintem ha valamit elkaszál egy csatorna onnan nincs visszaút. Legalább is én még nem hallottam róla. Max ha valaki megveszi a jogokat.

több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 026
Liev Schreiber azt írja Instagramján, hogy köszönhetően a rajongók lelkesedésének LEHET hogy lesz még Ray Donovan. 🙏

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
 www.youtube.com/watch?v=sRWicZqz9i4
steelwolf
Ez de egy kretén cím.

Még valósabb halál, ha már folytatás.

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.youtube.com/watch?v=sRWicZqz9i4
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Azt már jó ideje tudjuk, hogy Aaron Paul és Lena Waithe kiemelt szerepet kapott a Westworld 3. évadjában, de benne lesz még a szezonban ilyen-olyan kapacitásban Scott “Kid Cudi” Mescudi, John Gallagher Jr., Michael Ealy, Tommy Flanagan és Marshawn Lynch is.-Sorozatjunkie

Szerkesztette: steelwolf
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 896
Knighfall 2. évad: hát érdekes egy sorozat. Nem tudom ki látta eddig ezt vagy az első évadot, de egyik se egy nagy eresztes. Ha valakinek nincsenek nagy elvárásai helyenként élvezhető, de ebből a témából ezerszer többet is ki lehetett volna hozni.
roberto23
Első évadot végigszenvedtük, aztán kaszáltuk. Nagyon gyenge sajnos, tényleg sokkal több volt benne.
warr_b
Hát a második talán még rosszabb is volt. Voltak benne jó dolgok, de hatalmas kihagyott ziccer lett ez a sorozatot. Egyedül Luke Skywalker mint templomos lovag volt igazán élvezhető. 😀 És ez nem Mark Hamill dicsérete.

Egyébként nagyon befejezetlenul lett vége, kíváncsi leszek akarják-e folytatni. Bár szvsz nem.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 28 967 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Knighfall 2. évad: hát érdekes egy sorozat. Nem tudom ki látta eddig ezt vagy az első évadot, de egyik se egy nagy eresztes. Ha valakinek nincsenek nagy elvárásai helyenként élvezhető, de ebből a témából ezerszer többet is ki lehetett volna hozni.
roberto23
Első évadot végigszenvedtük, aztán kaszáltuk. Nagyon gyenge sajnos, tényleg sokkal több volt benne.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 896

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Sex education: Én felszálltam a nosztalgiavonatra, ajánlom.
Padrinaggio
Mi is nézzük, szerintem nagyon jó.
Duff
nemrég fejeztem be a második évadot, igaz, hogy nagyon nem én vagyok a célcsoport,de nekem tetszett.
Nosztalgikus élményeket hozott vissza régen a Skinsről.
Kenny
Akkor ne spoilerezzetek, S02E03-nál tartunk 😀
Duff
Nekem is tetszik a sorozat, de a 2.évadban volt pár faszság fordulat...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 026
Liverpool fanoknak kötelező darab kéne legyen a Ray Donovan utolsó rész, már csak a cím miatt is 😊
FLZOLI
Engem megbizseregtetett mikor Bridget énekelt. 😀

Szerintem nagyon korrekt évadzáró volt, ami, ha esetleg nem lesz folytatás, lezárásnak is megteszi. Imádnám ugyanakkor, ha lenne még egy évad.

Es ha minden igaz nem ez volt az utolso 😊
Rózsa Sándor (betyár)
Egyáltalán nem biztos hogy lesz folytatás. Scheiber is írta Instán, hogy a tévécsatorna kezében van a döntés, és ha szeretnénk tenni a folytatásért, akkor írjunk a sorozat vagy a tévé oldalának. 😀
Mikey
"A Showtime elkaszálta a Ray Donovan-t."
Gyurma Pappa
😕

Kár, hogy nem lesz még egy évad, de még mindig jobb így, mintha trónokharcáznának egyet.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Padrinaggio
Duff
nemrég fejeztem be a második évadot, igaz, hogy nagyon nem én vagyok a célcsoport,de nekem tetszett.
Kenny
Akkor ne spoilerezzetek, S02E03-nál tartunk 😀
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 28 967 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hamarosan jön az új Strike back évad 😊

Mondjuk az utolsó kettő-három már elég laposka volt...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
Padrinaggio
Duff

több mint 6 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Padrinaggio
több mint 6 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 509 — zászló zászló szív
Idióta Showtime.... Talán majd valamelyik pénzes egylet (Netflix, Amazon, Apple) megmenti ezután. Bár kétlem, hogy akkora nagy rajongótábora lett volna, a szinészek húzták inkább a sorozatot mint fordítva.
FLZOLI
0.13-as rating, az sajnos nagyon kevés.

DE. Őszintén szólva régen örültem ennyire sorozatkaszának. A színészek továbbra is jók, de a sztori izzadságszagú, és már sokszor nagyon fárasztó. A 7. évad tényleg jobb, és jó LETT volna, ha ez a sztori az 5. évad. Vagy inkább a 4. De ehelyett eltelt 2 nagyon gyenge és egy közepes évad, és már közel sem ültek akkorát a nagy csavarok, mint kellett volna.

A második rész végén írtam ide a fórumra is, hogy remélem elkaszálják, és ez továbbra is tartom, hogy így van ez jól.

több mint 6 éve
Liverpool fanoknak kötelező darab kéne legyen a Ray Donovan utolsó rész, már csak a cím miatt is 😊
FLZOLI

Szerintem nagyon korrekt évadzáró volt, ami, ha esetleg nem lesz folytatás, lezárásnak is megteszi. Imádnám ugyanakkor, ha lenne még egy évad.

Rózsa Sándor (betyár)
Egyáltalán nem biztos hogy lesz folytatás. Scheiber is írta Instán, hogy a tévécsatorna kezében van a döntés, és ha szeretnénk tenni a folytatásért, akkor írjunk a sorozat vagy a tévé oldalának. 😀
Mikey
Gyurma Pappa
Idióta Showtime.... Talán majd valamelyik pénzes egylet (Netflix, Amazon, Apple) megmenti ezután. Bár kétlem, hogy akkora nagy rajongótábora lett volna, a szinészek húzták inkább a sorozatot mint fordítva.

több mint 6 éve
FLZOLI

Rózsa Sándor (betyár)
Mikey

több mint 6 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 263
több mint 6 éve
Tegnap elkezdtem nézni a The Expanse negyedik évadát. Hat epizód után nagyon tetszik.
Mikey
Huh én talán 2. Évad végén hagytam abba. 3. Milyen volt? Ha befejezem a supernatural 12. Évadát lehet előveszem azt.
csebi
én most már végig pörgetem a supnatot 😀
aztán Witcher
és utána döntök hogy könyv-sorozat formájában az expanse
Negritis
Könyv.
Nagyon jól eltalált karakterek, mint a GoT sci-fi verziója. A sorozat eléggé sovány, kilúgozott.
Sobri Jóska
+1 könyv, a sorozat egyetlen pozitívuma, hogy nagyon figyelnek a részletekre a körítésben, de a látványra a pénzt egyértelműen a színészeken spórolták össze. Ezzel pont a fő erőssége megy el a könyveknek. A GoT-val ellentétben itt az írók tudnak lezárni is történetet, ami sokat használ 😊

több mint 6 éve
Egyszerűen kurvajó!

youtu.be/fwUWlxAQj-o
több mint 6 éve
 youtu.be/rqFjQJGdmzE
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sneak peak a készülő 3 Marvel sorozatról 30 másodpercbe sűrítve.
 twitter.com/disneyplus/status/1224154488610549760
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 524
Ez a Dark tényleg rohadt jó sorozat.

több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 058 — Слава Україні! Героям слава!
Haunting on hill house remek lett. Sokkal rosszabbat vartam, este fulessel meg para is egyes jelenetek, a foszal remek, a drama faktor is nagyon rendben van.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Milyen trailerek várhatók SB alatt?