Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 6 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 561 — Amerikai sportok rajongója
A Narcosnak sajnos ez az eddigi leggyengébb évada, ennél már az El Chapo jobb színvonalú volt
r.baggio
2 rész van még hátra, nem unalmas, de úgy valami hiányzik nekem is.
Vrij6
Nekem már a Mexiko alapbol gyengébbnek tűnik mint az alap Narcos.
több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 058 — Слава Україні! Героям слава!
A Narcosnak sajnos ez az eddigi leggyengébb évada, ennél már az El Chapo jobb színvonalú volt
r.baggio
2 rész van még hátra, nem unalmas, de úgy valami hiányzik nekem is.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 632 — Lucas Scott
Szerintem ha nem a kolumbiai Narcoshoz hasonlítod, akkor kifejezetten élvezhető, tanulságos a
Sztori, ami ma is tart. Tény hogy más szint, de bőven megér egy Patron(t). 😊

Utána guglizva az eseményeknek meg főleg.
Nem beszélve arról, hogy ellentétben a kolumbiaiakkal itt rengetegen még most is élnek közülük.
ozibozi
Nekem tetszett az első évad.

Főszereplő alakítás jó csak sajnos nehéz az élet az igazi Patron utan, azt a szintet nem lehet megugrani. Maga a történet sok szempontból tanulsagosabb is talán.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 915
Szerintem ha nem a kolumbiai Narcoshoz hasonlítod, akkor kifejezetten élvezhető, tanulságos a
Sztori, ami ma is tart. Tény hogy más szint, de bőven megér egy Patron(t). 😊

Utána guglizva az eseményeknek meg főleg.
Nem beszélve arról, hogy ellentétben a kolumbiaiakkal itt rengetegen még most is élnek közülük.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 809 — no es importante
r.baggio
A spinoffból egy részt láttam, de nekem nem jött át,úgy ahogy Sons Mayans se.Érdemes nézni?
Kenny
az nem spinoff, egy másik stáb munkája, csak a netflix megvette a jogokat (az itthoni kínálatban nincs benne)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
r.baggio
A spinoffból egy részt láttam, de nekem nem jött át,úgy ahogy Sons Mayans se.Érdemes nézni?

több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 809 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Man in the high castle: rosszabb befejezés mint game of thrones. Tok jó volt a 4. Évad és elcsesztek az egészet.

Most jön a Narcos úgy látom megjelent.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 449 — The Mathematician
Az elmúlt két hónapban kivégeztem a Stranger Things-et és a Mindhunter-t.
Tudnátok ehhez hasonló Netflix sorozatokat mondani?
Köszönöm
LoveSobri
Dark

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 459 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ha már ajánlás, ti használtok valami appot a sorozatok "követésére" vagy épp újak felfedezésére?

Nekem ez vált be:
 www.tvtime.com/

Jó pár éve találtam, de azóta már lehet lett még pár hasonló cucc.
FLZOLI
myepisodes.com - elég fapados, de én szeretem, mondjuk ez csak az aktuális sorozatok csekkolására jó, újak felfedezésére inkább sorozatjunkie-t olvasok 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha már ajánlás, ti használtok valami appot a sorozatok "követésére" vagy épp újak felfedezésére?

Nekem ez vált be:
 www.tvtime.com/

Jó pár éve találtam, de azóta már lehet lett még pár hasonló cucc.

több mint 6 éve
Köszönöm
LoveSobri
Ozark se rossz ha szinkronost szeretnél, de A Bűnös is jó ha feliratozol .
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 881
Köszönöm
több mint 6 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 836 — Steelers fan
Ezt is Jockey bácsinak köszönhetjük, mert ő volt az aki olyan bért harcolt ki az egyik évad végén, mikor az egész világ—az angol királynőtől a római pápáig— azt találgatta, hogy ‘ki lőtte le Jockey -t ?’ hogy utána már megalapozottan léphettek fel akár a jó barátok sztárjai is a mesés gázsiért.
Köszönjük MESTER ! 😊
ozibozi
Ra'Shede Hageman majdnem névrokona mindig is nagyszerű üzletember volt, még nálunk is talált olajat a 90-es évek elején (remélem nem szőkítettet). 😊 😊 😊
 www.youtube.com/watch?v=-PmqKxdRy9w
iktriad
Hogy milyen kib*szottul ruhelltem en a Dallast… 😀
Stez
Pedig a világ egyik legagyafúrtabb ötletével hozták vissza Bobbyt a sírból. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 579 — Whoops, looks like something went wrong.
Ezt is Jockey bácsinak köszönhetjük, mert ő volt az aki olyan bért harcolt ki az egyik évad végén, mikor az egész világ—az angol királynőtől a római pápáig— azt találgatta, hogy ‘ki lőtte le Jockey -t ?’ hogy utána már megalapozottan léphettek fel akár a jó barátok sztárjai is a mesés gázsiért.
Köszönjük MESTER ! 😊
ozibozi
Ra'Shede Hageman majdnem névrokona mindig is nagyszerű üzletember volt, még nálunk is talált olajat a 90-es évek elején (remélem nem szőkítettet). 😊 😊 😊
iktriad
Hogy milyen kib*szottul ruhelltem en a Dallast… 😀

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 720 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Köszönjük MESTER ! 😊
ozibozi
több mint 6 éve
Köszönjük MESTER ! 😊
több mint 6 éve
Leforgatnak meg egy resz Friendset allitolag.
Stez
50 perces lesz asszem, de hogy minek azt nem tudom
Negritis
Azt írták, 2 és fél misi per kopf a hat főszereplőnek.
warr_b
Az utolsó évadban is asszem már 1 misit kaptak epizódonként. Így annyira nem tűnik soknak a 2.5, viszont ha tényleg csak beszélgetős lesz, akkor nem is kicsit 😀
dugo93
Mondjuk egeszen zsenialis, ha frankon osszehoznak egy beszelgetos musort, amikor eltelt 20 ev, a banda fele csomo mindenre nem is emlekszik talan. Es megy a hulyites, hogy ismet lesz egy resz, osszeallnak, amikor ez konkretan nem igaz, ha leulnek egy kozos visszaemlekezesre, aztan csokolom.
Stez
Főleg Perrynek. Neki néhány évad kimaradt a drog miatt, konkrétan nem emlékszik a forgatasokra sem.

több mint 6 éve
Stez
Negritis
warr_b
Az utolsó évadban is asszem már 1 misit kaptak epizódonként. Így annyira nem tűnik soknak a 2.5, viszont ha tényleg csak beszélgetős lesz, akkor nem is kicsit 😀
dugo93
Mondjuk egeszen zsenialis, ha frankon osszehoznak egy beszelgetos musort, amikor eltelt 20 ev, a banda fele csomo mindenre nem is emlekszik talan. Es megy a hulyites, hogy ismet lesz egy resz, osszeallnak, amikor ez konkretan nem igaz, ha leulnek egy kozos visszaemlekezesre, aztan csokolom.

több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 524
Stez
Negritis
warr_b

több mint 6 éve
Stez
Negritis
warr_b
Mint az kiderült, nem egy új évad, és nem is egy egész estés film képében követhetjük ismét figyelemmel Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey és Phoebe mindennapjait, hanem egy speciális beszélgetős műsor formájában, melyben a fenti hat karaktert játszó színész arról fognak mesélni, milyen érzés volt tíz éven át dolgozni minden idők egyik legnépszerűbb sorozatának epizódjain.puliwood
Negritis
Looool. Ha ez igaz, az nagyon gaz.
Stez
ennyi pénzért igen
ezeket a beszélgetős baromságokat menet közben szokták tartani (pl a rém rendes család 10. része)
nem 20 év távlatából mikor már mindenki tud mindent
biztos lesz új info csak a hype ami megy körülötte baromi nagy pofáraesést fog hozni mikor az emberek rájönnek hogy nem egy 20 évvel később 50 perces rész jön hanem csak bájcsevej

több mint 6 éve
Stez
Negritis
warr_b
Mint az kiderült, nem egy új évad, és nem is egy egész estés film képében követhetjük ismét figyelemmel Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey és Phoebe mindennapjait, hanem egy speciális beszélgetős műsor formájában, melyben a fenti hat karaktert játszó színész arról fognak mesélni, milyen érzés volt tíz éven át dolgozni minden idők egyik legnépszerűbb sorozatának epizódjain.puliwood
Negritis
Looool. Ha ez igaz, az nagyon gaz.

több mint 6 éve
Stez
Negritis
warr_b

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 28 969 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Stez
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
akik anno nézték lassan nagymamák vagy már régen azok, ezért remélem nem lesz benne semmi sex meg drogos utalás
😊

Szerkesztette: ozibozi