Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Nekem már a Mexiko alapbol gyengébbnek tűnik mint az alap Narcos.A Narcosnak sajnos ez az eddigi leggyengébb évada, ennél már az El Chapo jobb színvonalú volt2 rész van még hátra, nem unalmas, de úgy valami hiányzik nekem is.
r.baggio
Vrij6
több mint 6 éve
A Narcosnak sajnos ez az eddigi leggyengébb évada, ennél már az El Chapo jobb színvonalú volt2 rész van még hátra, nem unalmas, de úgy valami hiányzik nekem is.
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Szerintem ha nem a kolumbiai Narcoshoz hasonlítod, akkor kifejezetten élvezhető, tanulságos aNekem tetszett az első évad.
Sztori, ami ma is tart. Tény hogy más szint, de bőven megér egy Patron(t). 😊
Utána guglizva az eseményeknek meg főleg.
Nem beszélve arról, hogy ellentétben a kolumbiaiakkal itt rengetegen még most is élnek közülük.
ozibozi
Főszereplő alakítás jó csak sajnos nehéz az élet az igazi Patron utan, azt a szintet nem lehet megugrani. Maga a történet sok szempontból tanulsagosabb is talán.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Szerintem ha nem a kolumbiai Narcoshoz hasonlítod, akkor kifejezetten élvezhető, tanulságos aSztori, ami ma is tart. Tény hogy más szint, de bőven megér egy Patron(t). 😊
Utána guglizva az eseményeknek meg főleg.
Nem beszélve arról, hogy ellentétben a kolumbiaiakkal itt rengetegen még most is élnek közülük.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
az nem spinoff, egy másik stáb munkája, csak a netflix megvette a jogokat (az itthoni kínálatban nincs benne)A Narcosnak sajnos ez az eddigi leggyengébb évada, ennél már az El Chapo jobb színvonalú voltA spinoffból egy részt láttam, de nekem nem jött át,úgy ahogy Sons Mayans se.Érdemes nézni?
r.baggio
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
A Narcosnak sajnos ez az eddigi leggyengébb évada, ennél már az El Chapo jobb színvonalú voltA spinoffból egy részt láttam, de nekem nem jött át,úgy ahogy Sons Mayans se.Érdemes nézni?
r.baggio
több mint 6 éve
A Narcosnak sajnos ez az eddigi leggyengébb évada, ennél már az El Chapo jobb színvonalú volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Man in the high castle: rosszabb befejezés mint game of thrones. Tok jó volt a 4. Évad és elcsesztek az egészet.Most jön a Narcos úgy látom megjelent.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Az elmúlt két hónapban kivégeztem a Stranger Things-et és a Mindhunter-t.Dark
Tudnátok ehhez hasonló Netflix sorozatokat mondani?
Köszönöm
LoveSobri
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ha már ajánlás, ti használtok valami appot a sorozatok "követésére" vagy épp újak felfedezésére?myepisodes.com - elég fapados, de én szeretem, mondjuk ez csak az aktuális sorozatok csekkolására jó, újak felfedezésére inkább sorozatjunkie-t olvasok 😀
Nekem ez vált be:
www.tvtime.com/
Jó pár éve találtam, de azóta már lehet lett még pár hasonló cucc.
FLZOLI

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Ha már ajánlás, ti használtok valami appot a sorozatok "követésére" vagy épp újak felfedezésére? Nekem ez vált be:
www.tvtime.com/
Jó pár éve találtam, de azóta már lehet lett még pár hasonló cucc.
több mint 6 éve
Az elmúlt két hónapban kivégeztem a Stranger Things-et és a Mindhunter-t.Ozark se rossz ha szinkronost szeretnél, de A Bűnös is jó ha feliratozol .
Tudnátok ehhez hasonló Netflix sorozatokat mondani?
Köszönöm
LoveSobri
több mint 6 éve
Az elmúlt két hónapban kivégeztem a Stranger Things-et és a Mindhunter-t.Tudnátok ehhez hasonló Netflix sorozatokat mondani?
Köszönöm
több mint 6 éve
Pedig a világ egyik legagyafúrtabb ötletével hozták vissza Bobbyt a sírból. 😀Hogy milyen kib*szottul ruhelltem en a Dallast… 😀Ezt is Jockey bácsinak köszönhetjük, mert ő volt az aki olyan bért harcolt ki az egyik évad végén, mikor az egész világ—az angol királynőtől a római pápáig— azt találgatta, hogy ‘ki lőtte le Jockey -t ?’ hogy utána már megalapozottan léphettek fel akár a jó barátok sztárjai is a mesés gázsiért.Ra'Shede Hageman majdnem névrokona mindig is nagyszerű üzletember volt, még nálunk is talált olajat a 90-es évek elején (remélem nem szőkítettet). 😊 😊 😊
Köszönjük MESTER ! 😊
ozibozi
www.youtube.com/watch?v=-PmqKxdRy9w
iktriad
Stez
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Hogy milyen kib*szottul ruhelltem en a Dallast… 😀Ezt is Jockey bácsinak köszönhetjük, mert ő volt az aki olyan bért harcolt ki az egyik évad végén, mikor az egész világ—az angol királynőtől a római pápáig— azt találgatta, hogy ‘ki lőtte le Jockey -t ?’ hogy utána már megalapozottan léphettek fel akár a jó barátok sztárjai is a mesés gázsiért.Ra'Shede Hageman majdnem névrokona mindig is nagyszerű üzletember volt, még nálunk is talált olajat a 90-es évek elején (remélem nem szőkítettet). 😊 😊 😊
Köszönjük MESTER ! 😊
ozibozi
iktriad
több mint 6 éve
Ezt is Jockey bácsinak köszönhetjük, mert ő volt az aki olyan bért harcolt ki az egyik évad végén, mikor az egész világ—az angol királynőtől a római pápáig— azt találgatta, hogy ‘ki lőtte le Jockey -t ?’ hogy utána már megalapozottan léphettek fel akár a jó barátok sztárjai is a mesés gázsiért.Ra'Shede Hageman majdnem névrokona mindig is nagyszerű üzletember volt, még nálunk is talált olajat a 90-es évek elején (remélem nem szőkítettet). 😊 😊 😊
Köszönjük MESTER ! 😊
ozibozi
több mint 6 éve
Ezt is Jockey bácsinak köszönhetjük, mert ő volt az aki olyan bért harcolt ki az egyik évad végén, mikor az egész világ—az angol királynőtől a római pápáig— azt találgatta, hogy ‘ki lőtte le Jockey -t ?’ hogy utána már megalapozottan léphettek fel akár a jó barátok sztárjai is a mesés gázsiért. Köszönjük MESTER ! 😊
több mint 6 éve
Főleg Perrynek. Neki néhány évad kimaradt a drog miatt, konkrétan nem emlékszik a forgatasokra sem.Mondjuk egeszen zsenialis, ha frankon osszehoznak egy beszelgetos musort, amikor eltelt 20 ev, a banda fele csomo mindenre nem is emlekszik talan. Es megy a hulyites, hogy ismet lesz egy resz, osszeallnak, amikor ez konkretan nem igaz, ha leulnek egy kozos visszaemlekezesre, aztan csokolom.Az utolsó évadban is asszem már 1 misit kaptak epizódonként. Így annyira nem tűnik soknak a 2.5, viszont ha tényleg csak beszélgetős lesz, akkor nem is kicsit 😀Azt írták, 2 és fél misi per kopf a hat főszereplőnek.Leforgatnak meg egy resz Friendset allitolag.50 perces lesz asszem, de hogy minek azt nem tudom
Stez
Negritis
warr_b
dugo93
Stez
több mint 6 éve
Mondjuk egeszen zsenialis, ha frankon osszehoznak egy beszelgetos musort, amikor eltelt 20 ev, a banda fele csomo mindenre nem is emlekszik talan. Es megy a hulyites, hogy ismet lesz egy resz, osszeallnak, amikor ez konkretan nem igaz, ha leulnek egy kozos visszaemlekezesre, aztan csokolom.Az utolsó évadban is asszem már 1 misit kaptak epizódonként. Így annyira nem tűnik soknak a 2.5, viszont ha tényleg csak beszélgetős lesz, akkor nem is kicsit 😀Azt írták, 2 és fél misi per kopf a hat főszereplőnek.Leforgatnak meg egy resz Friendset allitolag.50 perces lesz asszem, de hogy minek azt nem tudom
Stez
Negritis
warr_b
dugo93
több mint 6 éve
Az utolsó évadban is asszem már 1 misit kaptak epizódonként. Így annyira nem tűnik soknak a 2.5, viszont ha tényleg csak beszélgetős lesz, akkor nem is kicsit 😀Azt írták, 2 és fél misi per kopf a hat főszereplőnek.Leforgatnak meg egy resz Friendset allitolag.50 perces lesz asszem, de hogy minek azt nem tudom
Stez
Negritis
warr_b
több mint 6 éve
ennyi pénzért igenLooool. Ha ez igaz, az nagyon gaz.Azt írták, 2 és fél misi per kopf a hat főszereplőnek.Leforgatnak meg egy resz Friendset allitolag.50 perces lesz asszem, de hogy minek azt nem tudom
Stez
Negritis
warr_bMint az kiderült, nem egy új évad, és nem is egy egész estés film képében követhetjük ismét figyelemmel Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey és Phoebe mindennapjait, hanem egy speciális beszélgetős műsor formájában, melyben a fenti hat karaktert játszó színész arról fognak mesélni, milyen érzés volt tíz éven át dolgozni minden idők egyik legnépszerűbb sorozatának epizódjain.puliwoodNegritis
Stez
ezeket a beszélgetős baromságokat menet közben szokták tartani (pl a rém rendes család 10. része)
nem 20 év távlatából mikor már mindenki tud mindent
biztos lesz új info csak a hype ami megy körülötte baromi nagy pofáraesést fog hozni mikor az emberek rájönnek hogy nem egy 20 évvel később 50 perces rész jön hanem csak bájcsevej
több mint 6 éve
Looool. Ha ez igaz, az nagyon gaz.Azt írták, 2 és fél misi per kopf a hat főszereplőnek.Leforgatnak meg egy resz Friendset allitolag.50 perces lesz asszem, de hogy minek azt nem tudom
Stez
Negritis
warr_bMint az kiderült, nem egy új évad, és nem is egy egész estés film képében követhetjük ismét figyelemmel Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey és Phoebe mindennapjait, hanem egy speciális beszélgetős műsor formájában, melyben a fenti hat karaktert játszó színész arról fognak mesélni, milyen érzés volt tíz éven át dolgozni minden idők egyik legnépszerűbb sorozatának epizódjain.puliwoodNegritis
több mint 6 éve
Azt írták, 2 és fél misi per kopf a hat főszereplőnek.Leforgatnak meg egy resz Friendset allitolag.50 perces lesz asszem, de hogy minek azt nem tudom
Stez
Negritis
warr_b
Mint az kiderült, nem egy új évad, és nem is egy egész estés film képében követhetjük ismét figyelemmel Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey és Phoebe mindennapjait, hanem egy speciális beszélgetős műsor formájában, melyben a fenti hat karaktert játszó színész arról fognak mesélni, milyen érzés volt tíz éven át dolgozni minden idők egyik legnépszerűbb sorozatának epizódjain.puliwood
több mint 6 éve
Azt írták, 2 és fél misi per kopf a hat főszereplőnek.Leforgatnak meg egy resz Friendset allitolag.50 perces lesz asszem, de hogy minek azt nem tudom
Stez
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"