Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 578 — Whoops, looks like something went wrong.
Leforgatnak meg egy resz Friendset allitolag.
Stez
50 perces lesz asszem, de hogy minek azt nem tudom
Negritis
Hat nyilvan hogy jol megtomjek meg nehanyan a zsebuket. Kb. mindenki kedvenc sitcomja, a fel vilag sipakolt a folytatasert. Szerintem csak ido kerdese volt, hogy nem tudnak ellenallni a lehetosegnek, mennyit kaszalhatnak vele.

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 449 — The Mathematician
Stez
50 perces lesz asszem, de hogy minek azt nem tudom

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve

több mint 6 éve
 www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=SYDB6skUqYw&feature=emb_title

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.youtube.com/watch?v=pDJbFA32_QY

A végén az a cicaharc! 😀
több mint 6 éve
 www.youtube.com/watch?v=cYNGDUIBUhE&feature=emb_title

több mint 6 éve
En meg megneztem azt a dc-s crossovert a Flash miatt. Szerintem kurva rossz volt. Egyszeruen a dc sorozatai nekem gagyik es minosegtelenek, ez a crossover meg mintha semmirol sem szolt volna az ot reszbol legalabb haromban. Oke, azt hozzateszem, hogy az Arrowt kaszaltam mar ket eve, Supergirlt nem is neztem sosem, a Legendsbe se neztem bele mar ket eve, az a Batgirl egyenesen siralmas, nyilvan azt sem nezem, mint ahogy egyiket sem kb, ami szoba kerult az egeszben, ugyhogy nyilvan lehet, hogy ezert sem jott at nekem az egesz.

De nem az a gondom, hogy nem ertettem valamit, hanem maga a gagyisag.

Az a sok cameo tok jo poen volt, az utott peldaul, es kivancsi leszek, hogy lesz e nagyobb jelentossege valamelyik filmnel peldaul (Pl Flash), de kb kimerul ennyiben az elmeny. Monitornak es anti monitornak nulla hatter, harom resz alibi, ket resz tortenes kb az egesz forgatokonyve, amibol egy reszt elvittek a cameok. Jon Cryer meg szerintem nagyon rossz Luthorkent, azt nem eroltettem volna, de izlesek es pofonok.

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 148 — Csodabogár
Lenyomtam a Swamp Thinget. Nekem kurvára bejött, kellemes horrorszerűség.
Sajnos a S2 el lett kaszálva 😕

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kezdett a Survivor, elég jónak néz ki ez a mind győztes évad 😊
FLZOLI
Nagyon jó kezdés volt és persze a nosztalgiafaktor itt is, végre látni újra akcióban Parvatit, Sandrát, Robot. Micsoda évadokban szerepeltek korábban...
Padrinaggio
Parvati és Yul két kedvenc, jó lenne ha sokáig elmennének (Utóbbi évada all time top3 évad volt egyébként 😊 )

több mint 6 éve
 youtu.be/TAdHwBPJ3fs
steelwolf
Jol van, mar ezek sem merik kicsinalni a kedvelt karaktereket. Tiszta Jon Snow.

több mint 6 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 263
FLZOLI
Nagyon jó kezdés volt és persze a nosztalgiafaktor itt is, végre látni újra akcióban Parvatit, Sandrát, Robot. Micsoda évadokban szerepeltek korábban...
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 youtu.be/TAdHwBPJ3fs
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 632 — Lucas Scott
Nekem most a Suits jön be nagyon!
zavi27
Azt én annyira szeretem h lehet le nyomom az első hat évadot újra

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014
 www.youtube.com/watch?v=AGv_F9hpQ-w

Végre!
Vrij6
Az elso 3 es az utolso resz alapjan (igen, tenyleg megtettem) ez az evad is remek lett.
több mint 6 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 561 — Amerikai sportok rajongója
Nekem most a Suits jön be nagyon!
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Supernatural 12. Évad: nagyon kellemes csalódás volt, sok minden jól működött és végre volt olyan pár rész ami komolyan megérintett. Jot tett az új foszereplono behozatala, és 1-2 Cameo is ( | Bobby!!!! | . Folytatom is tovább!!
csebi
én még csak a 9. évadnál vagyok 😀

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 632 — Lucas Scott
Supernatural 12. Évad: nagyon kellemes csalódás volt, sok minden jól működött és végre volt olyan pár rész ami komolyan megérintett. Jot tett az új foszereplono behozatala, és 1-2 Cameo is ( | Bobby!!!! | . Folytatom is tovább!!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
a Fleabag nekem is top top kedvenc, ha antológia is jöhet akkor tudom ajánlani az Inside No. 9 címűt, most fut a zseniális ötödik évad
több mint 6 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 509 — zászló zászló szív
Azt hiszem kijelenthetem, hogy az angol (tragi)komédiákat nagyon szeretem.

After Life: Rick Gervais alkotása, hiába alapvetően klisés az alapfelállás, tudott rajta annyit csavarni, hogy élvezhető ÉS hihető legyen. Gervais humora nem mindenkinek való, de ebben a sorozatban szerintem a legfogyaszthatóbb az eddigi munkái közül (Life's Too Short-t nem láttam még, de a részletek amik megtaláltak, az alapján az is inkább réteg film). Az eredeti Office-ban eszméletlen tenyérbemászó volt, de pont ezért volt népszerű. Mondjuk ott az US verzió nem véletlenül alakította át kissé, és nem direkt vette át. Az After Life szerintem vicces, de közben hihető a főszereplő és a mellékszereplők reakciói is. A poénok ülnek, és inkább verbálisak mint helyzetkomikumok, amit én sokkal jobban szeretek.

Fleabag: indexen olvastam az ajánlót, és pont kerestem valami 30 perces sorozatot, gondoltam megnézem majd szépen a 12 részt egy-két hét alatt. Hát ebből két nap lett. Kegyetlen a humora, az évadok íve egyszerűen tökéletes. A mellékszereplők mind fantasztikusak. Nem gondolom, hogy direkt célja volt a sorozatnak, de megmutatja, hogy milyen jól is meg lehetni csinálni, amit szerintem a Csajok nem tudott megugrani: úgy tart tükröt a társadalom elé, hogy közben nem ítélkezik, csak naturalista módon megmutatja, hogy milyen nehéz is szeretni, elveszíteni embereket stb. Minden túlzása célszerű, nincs benne a Csajok öncélú szexualitása, nem teszi le a voksát semmi mellett. És hát a 4. fal használata tökély.

több mint 6 éve
Liev Schreiber azt írja Instagramján, hogy köszönhetően a rajongók lelkesedésének LEHET hogy lesz még Ray Donovan. 🙏
Mikey
Szerintem ha valamit elkaszál egy csatorna onnan nincs visszaút. Legalább is én még nem hallottam róla. Max ha valaki megveszi a jogokat.
FLZOLI
Brooklyn 99 esetében volt kasza a Foxtól, mégis most kezdődött a 2. (összességében a 7.) évadjuk az NBC-n.
iktriad
Magyarán az NBC megvette a jogokat és ott folytatták. Visszakozni nem szoktak egy kasza után, erre gondoltam
FLZOLI
fox szokott Family Guy pl, és asszem a Married-nek is voltak problémái

több mint 6 éve
Liev Schreiber azt írja Instagramján, hogy köszönhetően a rajongók lelkesedésének LEHET hogy lesz még Ray Donovan. 🙏
Mikey
Szerintem ha valamit elkaszál egy csatorna onnan nincs visszaút. Legalább is én még nem hallottam róla. Max ha valaki megveszi a jogokat.
FLZOLI
Brooklyn 99 esetében volt kasza a Foxtól, mégis most kezdődött a 2. (összességében a 7.) évadjuk az NBC-n.
iktriad
Magyarán az NBC megvette a jogokat és ott folytatták. Visszakozni nem szoktak egy kasza után, erre gondoltam

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mikey
FLZOLI
több mint 6 éve
Marciusban jon a Westworld uj evada. Varos.

több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 058 — Слава Україні! Героям слава!
 www.youtube.com/watch?v=AGv_F9hpQ-w

Végre!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil