Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 123 — #NoStress
Alaska nyomában (HBO Go)

Aki szerette a 13 okom volt rá-t, az ezt is szeretni fogja. Majdnem olyan jó, mint az Eufória, pedig az zseniális.
8.2 Imdb-n, magáért beszél. Annyi biztos, hogy megfelelő érzelmi intelligencia kell hozzá, mert sok a különféle érzelem, ami nagyon át is jön, és van szomorúság is...
De azért kellően humoros és szórakoztató az egész, de ettől még egy rohadt jó drámai sorozat.
8 rész az egész, nagyon jól felépítve.
Örülök hogy azért vannak olyan sorozatok is, amik az igazi életet és emberi valóságot mutatják be.
Ezek a legjobbak.
Az Alaskát alakító norvég Kristine Froseth amúgy zseniális... És végre egy észak európai színésznő 😊
Chargers LT
Lezárt, kerek, egész sorozat?
Vagy lesz 2. évad?

több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Alaska nyomában (HBO Go)

Aki szerette a 13 okom volt rá-t, az ezt is szeretni fogja. Majdnem olyan jó, mint az Eufória, pedig az zseniális.
8.2 Imdb-n, magáért beszél. Annyi biztos, hogy megfelelő érzelmi intelligencia kell hozzá, mert sok a különféle érzelem, ami nagyon át is jön, és van szomorúság is...
De azért kellően humoros és szórakoztató az egész, de ettől még egy rohadt jó drámai sorozat.
8 rész az egész, nagyon jól felépítve.
Örülök hogy azért vannak olyan sorozatok is, amik az igazi életet és emberi valóságot mutatják be.
Ezek a legjobbak.
Az Alaskát alakító norvég Kristine Froseth amúgy zseniális... És végre egy észak európai színésznő 😊

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 321 — zászló zászló szív
Kezdett a Ray Donovan 7.evad. Szép kis csavarral, bár azért így jó kérdés merre tovább...
FLZOLI
Bármerre. | Ha Mickey tényleg meghalt, ami ismerve a hatalmas plotshieldet ami a Donovaneken van egyáltalán nem biztos, akkor ez végre egy jó irány. Kifulladt a karakter két évaddal ezelőtt, mindig pontosan ugyanazt csinálja, ugyanúgy. Ray és a fiúk legalább mindig próbálnak mást csinálni, de mindig jött apuci és visszarántotta őket. |

Az első évadtól kezdve imádom a sorozatot, de NAGYON remélem, hogy lassan vége lesz...
Gyurma Pappa
Hát az tény, hogy túlhúzták, de jót tett a sorozatnak a városváltás, meg az, hogy mindegyik évadban találtak egy erős női karaktert (Sarandon, Holmes, korábban Abby).
FLZOLI
Mostmár tényleg nagyon remélem, hogy vége lesz, gyakorlatilag szórakoznak a nézőkkel. Igazából nem is tudom mit gondoltam...

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
fú ez a legújabb Watchmen rész nagyon kiadta. legjobb epizód eddig.
petey
én összevárom az évadot, nem szeretnék csalódni és az első rész nem hozta meg a kellő kedvet hozzá,

több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
A La Casa de Papel jó annyira amennyire olvasni itt ott?
Lezárt sorozat, vagy még függőben van?
Sobri Jóska
Én nagyon szeretem a spanyol sorozatokat, de ez nekem igen mellément. A heistos témáról amúgy is bőven elég már annyi, amennyi a Rick and Morty legutóbbi részében volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 123 — #NoStress
A La Casa de Papel jó annyira amennyire olvasni itt ott?
Lezárt sorozat, vagy még függőben van?

több mint 6 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 878
Supernatural 11. Évad nagyon adta. Misha Collins elkepesztoen jó volt sztem.
csebi
újranézés során az 5.nél tartok (anno a 11-12 környékén hagytam rá)
kár h nem hagyták rá itt
Negritis
Igen az a csúcspont. Utána elég izzadtságszagú évadok jöttek. Bár azt hiszem a 9-10. évad körül hagytam abba. Megéri az utána lévő évadokat nézni?
dugo93
Én most kezdtem újra évek után a 10.nel hagytam abba. Nekem bejött a 11. Évad, jó dinamikája volt és pár mellékszereplő felnőtt a feladathoz.
csebi
Köszi, lehet nekiugrok, most úgy is sorozatkereső állapotban vagyok 😀

Misha Collins amúgy nekem is nagy kedvencem volt végig.
dugo93
His Dark Materials, The Mandalorian, DC Universe sorozatjai megerhetnek egy probat 😊 ja es a The Boys Karl Urbannel.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 6 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 878
csebi
kár h nem hagyták rá itt
Negritis
Igen az a csúcspont. Utána elég izzadtságszagú évadok jöttek. Bár azt hiszem a 9-10. évad körül hagytam abba. Megéri az utána lévő évadokat nézni?
dugo93
Én most kezdtem újra évek után a 10.nel hagytam abba. Nekem bejött a 11. Évad, jó dinamikája volt és pár mellékszereplő felnőtt a feladathoz.
csebi

dugo93
En minden heten megnezem a legfrissebb reszt, de valljuk be az 5. Evadig tokeletes volt a sorozat, azota viszont visszaesett. Ettol fuggetlenul szamomra az egyik legjobb , de foleg az elso 5 evad miatt.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
csebi
kár h nem hagyták rá itt
Negritis
dugo93
csebi

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 918 — Lucas Scott
csebi
kár h nem hagyták rá itt
Negritis
dugo93

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
csebi
kár h nem hagyták rá itt
Negritis

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 899 — The Mathematician
csebi
kár h nem hagyták rá itt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 642 — Csodabogár
fú ez a legújabb Watchmen rész nagyon kiadta. legjobb epizód eddig.

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 899 — The Mathematician
 www.puliwood.hu/hirek/vikings-spin-off-netflix-270987.html

ejj mindig hátrányban vagyok

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Black Spot? Vélemény?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kezdett a Ray Donovan 7.evad. Szép kis csavarral, bár azért így jó kérdés merre tovább...
FLZOLI
Bármerre. | Ha Mickey tényleg meghalt, ami ismerve a hatalmas plotshieldet ami a Donovaneken van egyáltalán nem biztos, akkor ez végre egy jó irány. Kifulladt a karakter két évaddal ezelőtt, mindig pontosan ugyanazt csinálja, ugyanúgy. Ray és a fiúk legalább mindig próbálnak mást csinálni, de mindig jött apuci és visszarántotta őket. |

Az első évadtól kezdve imádom a sorozatot, de NAGYON remélem, hogy lassan vége lesz...
Gyurma Pappa
Hát az tény, hogy túlhúzták, de jót tett a sorozatnak a városváltás, meg az, hogy mindegyik évadban találtak egy erős női karaktert (Sarandon, Holmes, korábban Abby).

több mint 6 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 321 — zászló zászló szív
FLZOLI

több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
FLZOLI
Végre már! 😎

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nezem ezt a Get Shorty sorozatot. Jopofa. Kicsit Fargo szellemisegu, bar megis egesz mas, ha vki kedveli az ilyesmit.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
The mandalorian első része 36perc. hmm.
braxa88
cserébe 3 nap múlva jön a kövi rész
shawnka
Ami 27perc
😀
braxa88
felőlem lehet 12 is ha tudják tartani ezt a színvonalat 😀
Kenny
Nem lesz nehéz, annyira nem tették magasra a lécet 😊
ender1112
tényleg nem egy nagy szám, de imádom minden másodpercét.
a jawákat pl nem lehet nem mosolyogva nézni 😊
braxa88
FŐLEG AMIKOR ELPORLADNAK
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
braxa88
shawnka
Ami 27perc
😀
braxa88
Kenny
ender1112
tényleg nem egy nagy szám, de imádom minden másodpercét.
a jawákat pl nem lehet nem mosolyogva nézni 😊
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 870
braxa88
shawnka
Ami 27perc
😀
braxa88
Kenny
ender1112
Ki hol látta egyébként? Mert ugye itthon Disney+ még sokára lesz sajnos
Chargers LT
"videótéka"
Hanni
Eddig jóféle cucc, habár van benne egy-két butaság, de a hangulat az ott van. Tiszta western feeling, pontosabban tényleg a Sergio Leone filmek hangulata süt róla, ahogy az indexen is írták. Zeneválasztás is jó.

Sajnálom, hogy ennyire rövidek, de atyaúristen, olyan jól megkomponált volt a 2. rész...
A részek végén lévő artworkök meg iszonyat hangulatosak.
több mint 6 éve
Itt a The Man in the High Castle negyedik, egyben utolsó évada. Nagyon imádtam az első három évadot, remélem sikerült méltó módon befejezni a sztorit.
Mikey
Kettőnél lemaradtam de meg nem döntöttem el h kaszaljam v ne.