Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 216 — The Mathematician
One Punchman 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Fargo 2. évad = filmművészet a felsőfokon 😊
Löfli
én pár napja kezdtem az első évadot (már amióta kijött tervben volt, de eddig mindig volt más 😀), ma hajnalban fejeztem be. elképesztően zseniális az egész, Billy Bob Thornton pedig elképesztően jó színész. Bár a teljes cast nagyon jó volt, a zenék, a vágás, a sztori....Szinte hibátlan

Be is fért a top5 jelenlegi kedvenc közé:
GoT, Fargo, Narcos, Peaky Blinders, One Punch Man 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 500 — no es importante
A Fargo mellé azért feliratkozott a The Knick második évada is a kihagyhatatlan kategóriába, Soderbergh szenzációsat alkotott (a pár helyen ponyvába forduló sztorit a képi megvalósítás korrigálta, mestermunka ez is).

Sajnos mindkettőnek minimum 2017-ig vége, de talán a 20 részes új Vikings évad 2016-ban majd kárpótol, mert nagyon nincs mit már nézni ezeken kívül.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 208 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Fargo 2. évad = filmművészet a felsőfokon 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Azt nem fogod fel, hogy optimális esetben nem a vita kedvéért vitatkozunk, hanem hogy két eltérő véleményt ütköztessünk. A te álláspontod viszont egyelőre tulajdonképpen még nem létezik, nem létezhet, hiszen csak elolvastál valamit pár percben arról, amire minimum már uszkve 8-9 órát rá kellett volna szánnod, így teljesen értelmetlen szócséplés folyik újra, mert nem ugyanabból az élményanyagból dolgozunk. De még arra se foghatod, hogy x vagy y kritikájára hivatkozol, akinek a véleményére sokat adsz és biztosan látta a részeket, hiszen nem találkozni olyan ismert szakíró értékelésével, mely ne éljenezte volna ezt a véletlenül sem a semmiből jövő, ámde szokatlan húzást.

Fejedbe vetted, hogy mégpedig így fos az egész, és most nekem kellene meggyőznöm téged, hogy hidd el, ez másképp van. Számomra azonban oly mindegy, hogy mit gondolsz róla, ha arra se veszed a fáradtságot, hogy egyáltalán megtekintsd, amiről vitatkozni akarsz, nem vagyok az FX fizetett PR-osa. Én a saját érvelésemet meg tudom védeni, akár példákkal alátámasztani, neked meg marad megint a szavakon való lovaglás.
baggio
Honnan tudod bizonyosan, hogy mi kell egy releváns vélemény megalkotásához?
Szerinted minden szubjektív véleményhez ugyanazok az objektív kritériumok kellenek? Kötve hiszem...
De ne lovagoljunk a szavakon, rendben, ha neked tetszik ez a húzás, természetesen elfogadom.
Ahogy te is elfogadod, hogy szerintem meg hipergagyi.
És mindenkinek meg is van hozzá a saját maga számára elfogadható érvelése.

több mint 8 éve
Azt nem fogod fel, hogy optimális esetben nem a vita kedvéért vitatkozunk, hanem hogy két eltérő véleményt ütköztessünk. A te álláspontod viszont egyelőre tulajdonképpen még nem létezik, nem létezhet, hiszen csak elolvastál valamit pár percben arról, amire minimum már uszkve 8-9 órát rá kellett volna szánnod, így teljesen értelmetlen szócséplés folyik újra, mert nem ugyanabból az élményanyagból dolgozunk. De még arra se foghatod, hogy x vagy y kritikájára hivatkozol, akinek a véleményére sokat adsz és biztosan látta a részeket, hiszen nem találkozni olyan ismert szakíró értékelésével, mely ne éljenezte volna ezt a véletlenül sem a semmiből jövő, ámde szokatlan húzást.

Fejedbe vetted, hogy mégpedig így fos az egész, és most nekem kellene meggyőznöm téged, hogy hidd el, ez másképp van. Számomra azonban oly mindegy, hogy mit gondolsz róla, ha arra se veszed a fáradtságot, hogy egyáltalán megtekintsd, amiről vitatkozni akarsz, nem vagyok az FX fizetett PR-osa. Én a saját érvelésemet meg tudom védeni, akár példákkal alátámasztani, neked meg marad megint a szavakon való lovaglás.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Tehát még nem láttad, hanem elolvastad a szinopszist, de megállapítottad, hogy filmművészetileg fos. Én épp most végeztem a "kötelezők röviden"-nel, és hát meg kell mondjam, nem tűnik egy jó írónak ez a jókai meg móric
baggio
És ha majd olvasol Jókait, meg Móriczot, akkor is ezt fogod gondolni, mert tényleg lassúak és régiesek, 21.századi szemmel nem jó írók.
De ezek szerint úgy véled, hogy az hogy elolvastam, hogy mi várható, mi a forgatókönyv, és ez alapján úgy érzem, és azt mondom, hogy ez a megoldás egy fos, azáltal cáfolódik meg, hogy nem láttam? 😊
Mert ha ezt elfogadjuk, akkor viszont ha kijön egybe, bedarálom, és utána, hogy már láttam azt mondom, hogy ez egy fos megoldás, azonnal igazzá válik? Mert akkor ha majd láttam vissztérünk rá, de ha elfogadom az érvelésed, vagy te ezt a butuskaságot, akkor drukkolj, hogy nem így lássam se én, se más, mert máris igazá vált. 😉
Sőt, ezek szerint JC6 egyszavas, pozitív böffenete az igaz egy vallásilag elborult filmről, amit látott, pusztán amiatt mert látta, miközben te meg olvastál róla pár kritikát, melyek alapján fosnak gondolod, de ezek szerint helytelenül? Durva lenne...
Mivel én olvastam Jókait is, Móriczot is, de nem ettől lassúak, és nem ettől van igazam ezügyben, hogy olvastam.

több mint 8 éve
Tehát még nem láttad, hanem elolvastad a szinopszist, de megállapítottad, hogy filmművészetileg fos. Én épp most végeztem a "kötelezők röviden"-nel, és hát meg kell mondjam, nem tűnik egy jó írónak ez a jókai meg móric

---
több mint 8 éve
baggio,
Fargo, 2.évad | egy ufó?? Ez komoly, mint év sorozata???
A teljes Star Wars univerzum leggagyibb része a Naboo-n az üldözés a vízben, ahol a menekülséhez csak annyi kell, hogy jön a "nagy hal megeszi a kis halat". Ez még azt is alulmúlja. Nem?
|
Sobri Jóska
 en.wikipedia.org/wiki/Val_Johnson_incident

| Egy fiktív sorozatban bármit "el lehet adni", ha az szépen fel van építve, és itt minden részben volt rá utalás egy korábbi Coen filmtől kezdve, szóval pont ettől zseniális az egész |
baggio
| Nem a fiktív sorozatba nem illeszthetőséggel van a gondom, hanem azzal, hogy ez olyan Lost-os vagy Twin Peaks-es fos. Mindkét sorozatot rengetegen imádják, nem ez most a lényeg, lehet jók is, szerintem fos az ilyen misztikumba burkolt kamufilozófia, és ilyen otromba "pont akkor, pont ott, mindenféle ok nélkül".
Mint amikor az akciófilmben a főhös menekül teljesen random, és egy kisutcában bevág elé a spanja kocsija, az ott vigyorok benne, főhős beleugrik, megmenekül.
Nekem ez olyan, mintha a 12 dühös ember végén, mikor már megfordult az arány, bejönne a teremszolga, hogy tárgyalás lefújva, elfogtak egy csókát, aki bevallotta ezt a gyilkosságot, vagy a Batman vs. Joker fináléban Joker szívinfarktust kap, és szörnyethal. De persze ízlések és pofonok...
|
Sobri Jóska
Azt mondtad, hogy csak az évad végén kezded el darálni a részeket, most akkor láttad ezeket vagy csak belefutottál egy spoilerbe és ezen vagy kiakadva? Épp azt ecsetelem, hogy ebben semmi random nem volt, minden epizód tett utalást rá, hogy ez ebben a világban megtörténhet, ahogy az Peggy reakciójában tökéletesen benne is van, és passzol is a Coen testvérek filmes filozófiájához, illetve Camus abszurditásához, melyre a szezon építkezik.
baggio
Attól, hogy passzol, még lehet filmművészetileg fos.
Az Amerikai Pite 3. vagy a Transformers 4 történései is önazonosak. És? Ez érv?
(Nem nézem, csak olvastam róla. Ennek van relevanciája?)

több mint 8 éve
baggio,
A teljes Star Wars univerzum leggagyibb része a Naboo-n az üldözés a vízben, ahol a menekülséhez csak annyi kell, hogy jön a "nagy hal megeszi a kis halat". Ez még azt is alulmúlja. Nem?
|
Sobri Jóska

| Egy fiktív sorozatban bármit "el lehet adni", ha az szépen fel van építve, és itt minden részben volt rá utalás egy korábbi Coen filmtől kezdve, szóval pont ettől zseniális az egész |
baggio
| Nem a fiktív sorozatba nem illeszthetőséggel van a gondom, hanem azzal, hogy ez olyan Lost-os vagy Twin Peaks-es fos. Mindkét sorozatot rengetegen imádják, nem ez most a lényeg, lehet jók is, szerintem fos az ilyen misztikumba burkolt kamufilozófia, és ilyen otromba "pont akkor, pont ott, mindenféle ok nélkül".
Mint amikor az akciófilmben a főhös menekül teljesen random, és egy kisutcában bevág elé a spanja kocsija, az ott vigyorok benne, főhős beleugrik, megmenekül.
Nekem ez olyan, mintha a 12 dühös ember végén, mikor már megfordult az arány, bejönne a teremszolga, hogy tárgyalás lefújva, elfogtak egy csókát, aki bevallotta ezt a gyilkosságot, vagy a Batman vs. Joker fináléban Joker szívinfarktust kap, és szörnyethal. De persze ízlések és pofonok...
|
Sobri Jóska
Azt mondtad, hogy csak az évad végén kezded el darálni a részeket, most akkor láttad ezeket vagy csak belefutottál egy spoilerbe és ezen vagy kiakadva? Épp azt ecsetelem, hogy ebben semmi random nem volt, minden epizód tett utalást rá, hogy ez ebben a világban megtörténhet, ahogy az Peggy reakciójában tökéletesen benne is van, és passzol is a Coen testvérek filmes filozófiájához, illetve Camus abszurditásához, melyre a szezon építkezik.

---
több mint 8 éve
baggio,
|
Sobri Jóska

baggio
|

több mint 8 éve
baggio,
|
Sobri Jóska

---
több mint 8 éve
baggio,
|

több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
A heti Gotham rész igen beteg volt
empty taxi
viszont ez a mid-season final kritikán aluli volt... a nézése közben többször elgondolkodtam, hogy inkább végig sem nézem, mert akkora baromság

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lesz 3. (és egyben utolsó) évad a Leftoversból!
több mint 8 éve
Megpróbáltam az első évadot, két rész után kaszáltam, mondom kipróbálom a másodikat is, itt is két részig bírtam. Értem, hogy mi tetszik benne az embereknek, de egy Fargo-val össze se hasonlítható.
baggio
A második évadot még nem láttam. Van olyan jó, mint az első volt?
iktriad
Baggiot szövegértelmezve van.
Pont ugyanolyan szar.

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 220
Szóval akkor a többségnek is bejött. Kíváncsi leszek, kap-e 3. évadot, mert sajnos kint a nézettsége a béka segge alatt volt. Lindelof és Perrotta vállon veregethetik egymást ezért az évadért.

Megpróbáltam az első évadot, két rész után kaszáltam, mondom kipróbálom a másodikat is, itt is két részig bírtam. Értem, hogy mi tetszik benne az embereknek, de egy Fargo-val össze se hasonlítható.
baggio
iktriad
jobb
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szóval akkor a többségnek is bejött. Kíváncsi leszek, kap-e 3. évadot, mert sajnos kint a nézettsége a béka segge alatt volt. Lindelof és Perrotta vállon veregethetik egymást ezért az évadért.

baggio

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
én is nagyon kedvelem, a 2015-ös Top3 nálam simán a Fargo, Americans, Leftovers

több mint 8 éve
Valaki nézte innen a Leftovers 2. évadján (Löflin és Fegán kivűl)? Ha igen, akkor nekik is annyira bejött, mint nekem?
iktriad

---
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Valaki nézte innen a Leftovers 2. évadján (Löflin és Fegán kivűl)? Ha igen, akkor nekik is annyira bejött, mint nekem?
iktriad
Persze, kibaszott nagy sorozat! Az utolsó 2 részt még nem láttam idő hiányában! Mert úgy jó nézni h teljes csönd van körülötted had hassanak az érzelmek!
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 208 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 espn.go.com/nfl/story/_/id/14320491/an-oral-history-league

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
iktriad
Persze, én. És igen, nagyon.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Kösz,akkor valamit félreértettem,mintha az lett volna a lehetőség a megúszásra hogy"ne nézz a szemébe,nézz a háta mögé". De így érthetőbb.