NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 8 éve
Mert a netflix legális és vele a készítőket is támogatod? Arról nem is beszélve, hogy okos tv-n mennyire kényelmes tud lenni.netflix.hu első hónapban ingyenes!| torrent | világában ez miért nagy szó?
Löfli
braxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
braxa88
12 534
hmm nekem nemnekem megér 3000 ft-t, hogy ne kelljen rilízeket és feliratokat keresgélni, ne kelljen változó minőségben, napokat várni a (netflixes) sorozatokra, stb. kurva kényelmes szerintem, majd egy hónap után kiderül, hogy tényleg megéri-e, de nem tartok attól, hogy lemondom egybőlnetflix.hu első hónapban ingyenes!| torrent | világában ez miért nagy szó?
Löfli
braxa88
Löfli
bár én kibirom amig elkészül a felirat minden sorozatomnál, és a minőséggel sincs bajom.
több mint 8 éve
nekem megér 3000 ft-t, hogy ne kelljen rilízeket és feliratokat keresgélni, ne kelljen változó minőségben, napokat várni a (netflixes) sorozatokra, stb. kurva kényelmes szerintem, majd egy hónap után kiderül, hogy tényleg megéri-e, de nem tartok attól, hogy lemondom egybőlnetflix.hu első hónapban ingyenes!| torrent | világában ez miért nagy szó?
Löfli
braxa88
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
braxa88
12 534
netflix.hu első hónapban ingyenes!| torrent | világában ez miért nagy szó?
Löfli
több mint 8 éve
netflix.hu első hónapban ingyenes!
több mint 8 éve
A híd s3omg omg omg és egy kis omg.
9.83/10 csak mert az első évad színvonala és könyve egyszeri és megismételhetetlen. itt volt két-három vadhajtás, de még mindig a skandinávok for prez! kicsit gyengébb második évad után ezt igazán odapörrentették, és még mindig a valaha volt legjobb krimi-sorozat.
Sofia Helinre pedig nem tudok jelzőket.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
Shawn84
8 527
Csatlakozom. Én az első és második évad 1. részét is bepróbáltam. Összesen jutottam 17 percig a kettővel együtt. Borzalmasan nem vicces ez nekem, sőt.veep-et nézi valaki? most olvastam róla, érdemes elkezdeni?mindenki imádja, akit ismerek, engem kivéve, én egy évad után nem bírtam tovább és kaszáltam.
davemayer
| Anquan Boldin említés van benne. |
Höri
Szerkesztette: Shawn84
több mint 8 éve
veep-et nézi valaki? most olvastam róla, érdemes elkezdeni?Eléggé fura awkward humora van szerintem, de zseniális 😀
davemayer
több mint 8 éve
az ügyvédes téma a világ végére borzaszt el, de a kolléganőm épp ma mondta, hogy best ever.suits-ot nézed? nekem a mostani éved az egy elég komoly comeback volt, és nagyon várom a folytatást. előző pár éved lehet laposodott, de az idei tetszett, végre újra nagyon élvezetes volt, és a jogi rész is talán újra jobban benne volt.veep-et nézi valaki? most olvastam róla, érdemes elkezdeni?mindenki imádja, akit ismerek, engem kivéve, én egy évad után nem bírtam tovább és kaszáltam.
davemayer
Höri
csebi
több mint 8 éve
suits-ot nézed? nekem a mostani éved az egy elég komoly comeback volt, és nagyon várom a folytatást. előző pár éved lehet laposodott, de az idei tetszett, végre újra nagyon élvezetes volt, és a jogi rész is talán újra jobban benne volt.veep-et nézi valaki? most olvastam róla, érdemes elkezdeni?mindenki imádja, akit ismerek, engem kivéve, én egy évad után nem bírtam tovább és kaszáltam.
davemayer
Höri
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
veep-et nézi valaki? most olvastam róla, érdemes elkezdeni?mindenki imádja, akit ismerek, engem kivéve, én egy évad után nem bírtam tovább és kaszáltam.
davemayer
több mint 8 éve
veep-et nézi valaki? most olvastam róla, érdemes elkezdeni?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Na tudtam, hogy elfeledkeztem még egy nagy kedvenc sorozatról, aminél csak most vettem észre hogy már elindult a hatodik évad:film4u.hu/wp-content/uploads/2014/03/media-3605293254477894025-Xfinity_ShamelessS4_1280x640.jpeg
Plusz a Mozart in the Jungle első évada se volt annyira rossz, az amazon most pakolta fel egyben a másodikat.
Ja és Sherlock special!
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Az ember a Fellegvárban: PKD regénye alapján, világháborút elveszti az USA és nyugaton a japánok, keleten a nácik foglalják el. A könyv óriási csalódás volt számomra, de a sorozat csak az alaphelyzetet veszi alapul és egy igen kifinomult sorozatot gyártott belőle. Telitaálatos szereplő vállogatás, okosan megírt sztori, ráadásul nagyon jól használják a hangokat érzelmek kiváltására, emelett pedig végig ott van a gondolat a fejedben, hogy tényleg ilyen lenne a világ, és vajon ez jobb vagy rosszabb lenne. Kissebb üresjáratok vannak az epizódok közepén, de az évadzáró szerintem igen jóra sikerült. Én elveztem. Aki fogékony az ilyenekre az is fogja.
Gyermekkor vége:
Szintén könyv alapján, melynek Clarke Childshood's Endje adja a történetet. Itt már sokkal inkább ragaszkodnak hozzá, pár egy-két furcsa változtatás van benne, ami talán érthető is, hiszen csak 3 részes a miniszéria. Lényeg, hogy a Föld nagyvárosai felett idegen űrhajók jelennek meg. Sajnos a rövidsége miatt a karakterek elég kidolgozatlanok és kevésbé tehetségesek, de Charles Dance melett amúgy se könnyű. Ugyanakkor előnye a rövidségnek, hogy szinte nincs benne semmi üresjárat, szépen vissza tudja adni azt a 4 órában amit a könyv is szeretett volna. Elsőre talán kicsit kotyvasznak tűnhet, de az éretebb/széles látókörrel megáldott személyeknek rengeteg gondolkodni valód adhat.
több mint 8 éve
A Better Call Saul kiment a fejemből, az jogos 😊 a the last kingdomból az első részt néztem csak meg, egyszer majd biztos folytatom, de nem nyűgözött le egyáltalán a pilot
---
több mint 8 éve
Baggio azt írta, hogy elfogyott neki a jóság, így eszembe jutott, hogy én pont fordítva vagyok és alig tudok újdonságot bepróbálni, annyi a nézős sorozatom most. Írtam is az év végére tekintettel egy 2015-ös top20-as listát, csupán a 40+ perces sorozatokból, amik nekem a legjobb élményeket jelentették. Persze egyiket se ajánlom senkinek, ekkora felelősséget nem vállalok.20. Rectify s3
img.rlsbb.com/images/2014/06/19/rectifyGrNnE.jpg
Rögtön egy kivételes elemmel kezdek, hiszen az ilyen, akcióhiányos műveket én el se szoktam kezdeni, de erről pont olyan időszakomban olvastam a remek kritikákat, hogy belefért és azóta is vele tartok, amiben erősen jelen van, hoy rövid évadok vannak. Nem mondom, hogy nem szoktam unatkozni közben néha (Tawny takarodj!), de legalább van mire felvágnom, hogy ilyen filozófikus mélységekre is szánok időt.
19. From Dusk Till Dawn s2
img.rlsbb.com/images/lsLj1.jpg
Ez igazi guilty pleasure, olykor agyatlan kaszabolással és Eiza Gonzalez senkihez sem mérhető színésznői képességeivel 😊 A szereplők mellett a képi világ is a hatásvadász eyecandy-faktorra megy rá, azt eladva, hogy mennyire cool az egész, és az ilyen sekélyes fiúnak mint én, ez pont elég.
18. The Last Kingdom s1
Nem fejeztem még be, így a helyezés simán változhat december 31-ig, de eddig tetszik és ki fogok tartani hosszabb távon is. Nyilván kétélű dolog a Vikings-szal példálozni, hiszen az ottani világot igazán magával ragadóra írták meg, amihez nem lehet felérni VISZONT ha ez lett volna előbb, akkor simán lehet, hogy ez lenne a mérce. Ami nagy különbség, hogy a Vikings lassan indít, itt meg figyelni kell az elején, hogy ki kivel van. Mindkettőt kritizálták az adott verzióért nyilván 😀
17. Justified s6
img.rlsbb.com/images/aIhkrDo8Vq.jpg
Sose voltam nagy rajongó, de mivel a Sons of Anarchy az FX-en ment és ez tűnt a második legcoolabb dolognak rajta, elindítottam. Nem a hatodik volt a legjobb évad. Az csak egy része a történetnek, hogy én eleve végig azért szurkoltam, hogy Boyd ölje meg Raylant és lépjünk tovább, így nem örültem a végén 😊 Pár éve Boyd és Ava volt a kedvenc jegyespárom a tévében, hát mi lett ebből idénre? Azért Walton Goggins egymaga megér egy 17. helyet. Ja és a lentebb majd körberajongandó Jonathan Tuckert én ebben nem tudtam elviselni, ami furcsa.
16. UnReal s1
img.rlsbb.com/images/Sb2Fu7Dd.jpg
El nem tudom képzelni, hogy aki nem szereti a reality-ket, az ezt végignézze, de én jól elvoltam vele, függetlenül attól, hogy nyilván a nő nézőkre fókuszcsoportozták mindvégig.
15. Hart of Dixie s4
img.rlsbb.com/images/E5dqcsIv.jpg
Ha már a célcsoportoknál tartunk! Sokszor folyt ugyan a nyál közben, de akkor is DEEP SOUTH, country zene, platós kocsik, football, szinte csak szerethető karakterekkel, Annabeth és Lemon dumái hiányozni fognak. Azért érett már a befejezés, izzadtságszagú volt a shippelés olykor.
14. Scream Queens s1
img.rlsbb.com/images/c6HVhIX5x.jpg
Aki rejtélyre vágyott, az csalódott, de én hihetetlen jókat röhögök rajtuk, a forgatáson biztos fergeteges volt a hangulat. A különböző horror paródiákhoz hasonlóan ez is sokkal jobban működik ha társaságban nézem, főleg ha van mit inni közben. Emma Roberts valami embertelen mit hoz, élmény lehet fordítani majd a dumáit, irigylésre méltó.
13. Daredevil s1
img.rlsbb.com/images/Kor5i.jpg
A legjobb főcím! Ingadozó színvonal mellett kellemes élmény volt, sajnos a szereplők képernyőidejét nem a legjobban osztották el. Hiányzott a második felében az ápolónő.
12. Power s2
img.rlsbb.com/images/6qSyCEB.jpg
Mindig a határon egyensúlyoznak a gagyi és a hardcore gangster shit között, NFL nézőként nekem nagy élmény a feka dumát hallgatni (a Black Jesus-t is főleg ezért nézem), aki erre allergiás, az nyilván ki nem állhatja a Powert. Több 50 Centet kérek! Ha már megíratja magát a legkeményebbre, akkor szerepeljen is!
11. Better Call Saul s1
img.rlsbb.com/images/dG89ek.jpg
Breakin Bad-nézőként nyilván ott voltam a rajtnál, és nem is voltam elégedetlen egyik rész után se, de ha nem néztem volna az anyasorozatot, lehet, hogy sose folytatom ezt a pilot után. Így viszont bőven leköt "Jimmy" és Mike is.
10. Ray Donovan s3
img.rlsbb.com/images/0u5efsxM.jpg
Sokkal jobb évad volt mint az előző, végre nem húzták le Ray tesóinak szálai. Meg ugye itt is van NFL, Katie Holmes egyáltalán nem volt olyan idegesítő, mint az első megjelenése során vártam. A mellékszereplőket ők remekül osztották be, ellentétben a korábbiakkal.
9. Graceland s3
img.rlsbb.com/images/2013/06/14/graceland3.jpg
Ezt alig nézi valaki, amit a sorozat elején megvillantott Acapulco akciócsoport II jellege miatt nem csodálok, de érdemes továbbhaladni vele, engem remekül kikapcsol(t), pedig a tipikus nyomozásnak nem vagyok híve. Valahogy bármilyen szarba keveredtek a szereplők, a képi világgal sikerült a boldogságot sugározni. Sajnálom a kaszát, mert a finálé nem volt kielégítő.
8. Kingdom s2
img.rlsbb.com/images/idPM.jpg
A bunyós téma miatt minden rész elé nagy várakozással ülök le, a már beharangozott Tucker hatalmas tanár. Akárcsak a Graceland, itt is van Venice Beach, napfény, lazulás, egy kis ketrecharccal megtámogatva semmi se sikerülhet rosszul. Azért az nem szép tőlem, hogy ez már a második plakát, amin Nick Jonas ott van.
7. Aranyélet s1
upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/thumb/8/8b/Arany%C3%A9let.jpg/250px-Arany%C3%A9let.jpg
Csak azért haboztam, hogy berakjam-e, mert ehhez nincs olyan sig, mint a többihez 😛 Nyilván sokat számít, hogy magyar sorozat, mert olyan réteget ad a történet mellé, amit máshol nem látsz, de ha mondjuk Szerbiában játszódna, akkor is nézném.
6. Vikings s3
img.rlsbb.com/images/mEj2aQ1bS.jpg
Az előző tévés idény legemlékezetesebb jelenetei közül Párizs ostromát mondanám először, az már önmagában top10-essé tette a Vikings-t. Mindig elérik, hogy nézőből szurkolóvá váljak a monitor előtt, szóval valamit igen jól csinálnak.
5. Fargo s2
img.rlsbb.com/images/zjVIE.jpg
Nézeti magát.
4. Orange Is The New Black s3
img.rlsbb.com/images/HTlB6572.jpg
Nem voltam a zárójelenettől elragadtatva, de mivel messze még a vége, így whatevs. Nekem Ruby Rose telitalálat volt, vele a Piper-féle főszál is érdekes lett, mellékszereplő meg annyi van, hogy mindig van lehetőség érdekes flashbacket írni. Csak a netflix-modell idegel ki.
3. Marvels Jessica Jones s1
img.rlsbb.com/images/mQEJ9bnU.jpg
Tudni kell, hogy a kedvenc színésznőm Krysten Ritter, szóval amikor kiderült, hogy kap egy sorozatot, amiben nem csak sidebitch lesz, azonnal az egekben volt a várakozási fokom, de sikerül hozni a Daredevilnél egy magasabb szintet is, így minden király.
2. Banshee s3
img.rlsbb.com/images/TsL7SqV0.jpg
Visszavettek a felesleges művészieskedésből, így újra mehet a fullon pörgés, jelentős ünnep az a pár hét, amikor van Banshee. Mióta nincs Sons of Anarchy, náluk érzem azt, hogy egyetlen jelenetet se szívesen hagynék ki, annyira le tudnak kötni bármelyik szállal, durva.
1. Survivor s30-31
img.rlsbb.com/images/KwQ4bTr.jpg
Ez korán eldőlt, az elmúlt 16 évhez hasonlóan, most se sikerült beelőzni, és nem is fogják egy darabig. A 2nd chance szavazás miatt az átlagnál is jobban érdekelt voltam az előző 7 hónapban és bár az utolsó hatban egyetlen kedvencem se maradt, azért így is bővelkedhettünk epic pillanatokban. Hozzá kell tenni, hogy ez az a műsor, amihez hetente 5 órányi podcastet hozzáhallgatok, szóval kétség sem férhet az első helyhez.
Honorable mention: The 100
Docu/reality: The Agent, Hard Knocks, ÉH3
Szerkesztette: Höri
több mint 8 éve
dragon ball-s jön 😀One Punchman 😀Egy Marveles crossover zseniális lenne 😀 (bár ez inkább képregény...)
Negritis
Igor
amúgy a mangáját én pl nagyon nehezen viselem mert túlságosan chaoticus és nem tudok ráhangolódni
de az animét lehet elkezdem majd
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Shawn84
8 527
mondjuk ez se lesz rossz valószínűlegÉn még ezt várom nagyon: www.imdb.com/title/tt2879552/?ref_=nm_flmg_prd_7
static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2015/12/Bakelit_KA.jpg
baggio
több mint 8 éve
Fargo 2. évad = filmművészet a felsőfokon 😊zseniális volt az első perctől az utolsóig.
Löfli
több mint 8 éve
One Punchman 😀Egy Marveles crossover zseniális lenne 😀 (bár ez inkább képregény...)
Negritis
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
mondjuk ez se lesz rossz valószínűlegwww.youtube.com/watch?v=xjlCYmdpClk
static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2015/12/Bakelit_KA.jpg
baggio
#fingerscrossed
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
én ezt várom majd:www.imdb.com/title/tt0475784/?ref_=wl_li_tt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
mondjuk ez se lesz rossz valószínűleg---