NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 8 éve
régóta szemezek vele 😊 Jelenleg Boardwalk Empire megy, de amint befejezem szerintem ez jön majdBlack Sails darán vagyok. részről részre jobb. már a kurvajó kategóriaaz egyik legjobb jelenleg futó sorozat szerintem.
braxa88
Kenny
több mint 8 éve
Black Sails darán vagyok. részről részre jobb. már a kurvajó kategóriaaz egyik legjobb jelenleg futó sorozat szerintem.
braxa88
több mint 8 éve
Mikey
18 758
Ma kezdődik a harmadik évada az egyik, jelenleg is futó kedvenc sorozatomnak, a The 100-nek, juhéé!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Black Sails darán vagyok. részről részre jobb. már a kurvajó kategória
több mint 8 éve
Csak megy ez:sci-fi.mandiner.hu/cikk/20160120_sorozat_lesz_a_richard_morgan_fele_valos_halalbol
több mint 8 éve
Shawn84
8 527
Engem a Ballers érdekelne hogy lesz-e folytatása és ha igen akkor mikor kezdődne el?Lesz, és nyári sorozat. November első hetében kezdték forgatni.
Coolearie
több mint 8 éve
braxa88
12 534
www.sorozatjunkie.hu/2016/01/18/az-ev-30-legigeretesebb-kabelesstreames-ujonca/#more-221965jópár nagyon jónak néz ki. durva milyen színészek játszanak már sorozatokban.
11.22.63
The Night Manager
Preacher
Westworld
War & Peace
The Path
Taboo
American Crime Story
Vinyl
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Engem a Ballers érdekelne hogy lesz-e folytatása és ha igen akkor mikor kezdődne el?
több mint 8 éve
Jack Zoltán
1 049
Lehet már tudni valamit arról hogy mikor jön a Szökés folytatása?
több mint 8 éve
Szerintem ez az antológiás formátum a lehető legjobb (pláne hogy itt ugye a dupla évad jelentett egyet), hiszen ugyan - sokkal - hosszabb a játékidő, mint egy filmnél, ergo mindenre jut elég idő, viszont nem is nyújtják el az elmesélni kívánt történetet, mint egy szappanoperánál. Amúgy Soderbergh eredeti elképzelése a The Knicknél hat évad volt, amelynek a szezonjai kettesével alkotnak egységeket.Nagyon nagy sajnálattal hallom. Én nagyon megszerettem ezt a sorozatot. Nagyon magával ragadó és szerintem egyedi a hangulata meg a stílusa.A Sebész, valaki? A második évad utolsó része azért odaüt.sajnos ezzel vége is a sorozatnak (vagy ha mégis berendelik a harmadikat, akkor már új koncepció jön, mert Soderbergh az elejétől kezdve két évadra tervezett)
Amare
baggio
Meg nekem mindig bejönnek ezek az önpusztító zseni karakterek, Thackery ennek a prototipusa 😀 | mondjuk pont emiatt nem is tudom milyen lenne a sorozat nélküle |
Azért furcsálom hogy nem terveznek többet mert én éreztem elvarratlan szálakat. A hajótarsaság simlije meg ahogy ott kiderültek a dolgok,a Cleary-Herry vonal, vagy ugye így a Dr. Edwards által tett utolsó kijelentés meg ahogy vége lett az utolsó résznek. Vagy hogy pl. mi lesz Barrowal hogyan csapolja tovább a korházat stb.
Amare
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Nagyon nagy sajnálattal hallom. Én nagyon megszerettem ezt a sorozatot. Nagyon magával ragadó és szerintem egyedi a hangulata meg a stílusa.A Sebész, valaki? A második évad utolsó része azért odaüt.sajnos ezzel vége is a sorozatnak (vagy ha mégis berendelik a harmadikat, akkor már új koncepció jön, mert Soderbergh az elejétől kezdve két évadra tervezett)
Amare
baggio
Meg nekem mindig bejönnek ezek az önpusztító zseni karakterek, Thackery ennek a prototipusa 😀 | mondjuk pont emiatt nem is tudom milyen lenne a sorozat nélküle |
Azért furcsálom hogy nem terveznek többet mert én éreztem elvarratlan szálakat. A hajótarsaság simlije meg ahogy ott kiderültek a dolgok,a Cleary-Herry vonal, vagy ugye így a Dr. Edwards által tett utolsó kijelentés meg ahogy vége lett az utolsó résznek. Vagy hogy pl. mi lesz Barrowal hogyan csapolja tovább a korházat stb.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
A Sebész, valaki? A második évad utolsó része azért odaüt.sajnos ezzel vége is a sorozatnak (vagy ha mégis berendelik a harmadikat, akkor már új koncepció jön, mert Soderbergh az elejétől kezdve két évadra tervezett)
Amare
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
A Sebész, valaki? A második évad utolsó része azért odaüt.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Billions nagyon ígéretesnek tűnik,remélem nem csak a pilot volt ilyen jó.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
the leftovers berántott.ezzel a zenével meg pláne
www.youtube.com/watch?v=UVvOLhJd44Q
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Néztem én már Miami @ FAU meccset is HD-ben ingyenes streamen keresztül a tévémen, mégis előfizettem az ESPN Playerre. Lassan mindenki használja a torrentet, de hogy mennyien büszkék is erre, az eszméletlen. Túlságosan el vagyunk kényeztetve, ez a legnagyobb baj.Ha valahol, akkor itt lehet büszkének lenni erre, hiszen a bowl.hu is hirdeti a legális, fél-legális és illegalis meccsnézési opciókat. Jó példával kell előállni és első lépésként be kell vezetni a zéró toleranciát a témában, mint más oldal is teszi.
baggio
több mint 8 éve
nézd nekem az életemet eléggé megkönnyíti és érdekes módon a filmgyártás sem ment csődbe, van még így is elég pénz benne. Persze ha lenne egy EGYSÉGES platform ahol MINDENT meg lehetne kapni egyben elérhető áron (pl mint a netflix 12 eurója) akkor persze hogy én is előfizetnék rá, de sajnos még nem lehet mindent megtalálni benne amit torrent-tel igen.Néztem én már Miami @ FAU meccset is HD-ben ingyenes streamen keresztül a tévémen, mégis előfizettem az ESPN Playerre. Lassan mindenki használja a torrentet, de hogy mennyien büszkék is erre, az eszméletlen. Túlságosan el vagyunk kényeztetve, ez a legnagyobb baj.egyáltalán nem ugyanaz a kettő hiszen ncore-ról kiváló minőségben lehúzható minden, az nfl-t meg nincs esélyed azonnal megnézni olyan minőségben máshol csak a gamepassen (persze ha a tv nem adja azt amit nézni akarsz).Amiért a gamepass mondjuknetflix.hu első hónapban ingyenes!| torrent | világában ez miért nagy szó?
Löfli
braxa88
Höri
davemayer
baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Néztem én már Miami @ FAU meccset is HD-ben ingyenes streamen keresztül a tévémen, mégis előfizettem az ESPN Playerre. Lassan mindenki használja a torrentet, de hogy mennyien büszkék is erre, az eszméletlen. Túlságosan el vagyunk kényeztetve, ez a legnagyobb baj.egyáltalán nem ugyanaz a kettő hiszen ncore-ról kiváló minőségben lehúzható minden, az nfl-t meg nincs esélyed azonnal megnézni olyan minőségben máshol csak a gamepassen (persze ha a tv nem adja azt amit nézni akarsz).Amiért a gamepass mondjuknetflix.hu első hónapban ingyenes!| torrent | világában ez miért nagy szó?
Löfli
braxa88
Höri
davemayer
---
több mint 8 éve
egyáltalán nem ugyanaz a kettő hiszen ncore-ról kiváló minőségben lehúzható minden, az nfl-t meg nincs esélyed azonnal megnézni olyan minőségben máshol csak a gamepassen (persze ha a tv nem adja azt amit nézni akarsz).Amiért a gamepass mondjuknetflix.hu első hónapban ingyenes!| torrent | világában ez miért nagy szó?
Löfli
braxa88
Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Tejesember
256
Hát inkább fizettek ki havonta X összeget, mint bajlódjak a letöltéssel, felirat keressésel, stb. Meg ahogy írtam legalább ezzel is támogatom a készítőket.
több mint 8 éve
Amiért a gamepass mondjuknetflix.hu első hónapban ingyenes!| torrent | világában ez miért nagy szó?
Löfli
braxa88
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
nekem nagy fájdalmam, hogy forgalmazási hercehurcák miatt a magyarban nem lesz HoC. Pl ezért regeltem, de azért kap még egy esélyt
Mindig jövőre
több mint 8 éve
netflix.hu első hónapban ingyenes!rohadjanak meg, hogy ezt így vizsgaidőszak közepén 😀
Löfli
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Van aki a minőségért és a kényelemért hajlandó áldozni egy nem túl nagy összeget.netflix.hu első hónapban ingyenes!| torrent | világában ez miért nagy szó?
Löfli
braxa88
Sőt a világ erre fog menni.
Amellett tableten,okostelefonon van egy kis idod es wifid mondjuk egyszeruen nezhetsz barmit, barhol.
Egyszer talan eljutunk oda hogy a korlatlan dijcsomagok is felutik majd a fejuket utana mar a wifi se korlat.