NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Na,megjott Jesus is,már csak Negan és Lucille hianyzik 😊

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Tulajdonképpen lehetetlen igazán jó King adaptációt készíteni.
King stílusa megjeleníthetetlen filmen.
King művön alapuló filmet lehet jót csinálni (pl. Halálsoron, Ragyogás, Remény rabjai), de megfogni az írásai által alkotott hangulatot, milliőt -szerintem- lehetetlenség.

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 212 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Oké, hogy duplanyitó volt, na de hogy egy sorozat második része már színtiszta filler epizód legyen, azért az kemény... A 11.22.63-nek sikerült ez a "bravúr"
baggio
szerintem nem volt filler, nem tudom, mi történik a könyvben, | de ez a sztori is hatással lesz gondolom a jelenre, na meg nem lehet csak a főszállal foglalkozni, mert akkor hamar véget érne a sorozat 😊 meg gondolom king se két oldal alatt zárta le ezt a "mellékszálat" |

a Night Manager pilotot ajánlom, le carré könyv alapján készült (azt sem olvastam 😕), Hiddleston nagyon jó volt, Hugh Laurie és Olivia Colman is játszik benne

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!
Oké, hogy duplanyitó volt, na de hogy egy sorozat második része már színtiszta filler epizód legyen, azért az kemény... A 11.22.63-nek sikerült ez a "bravúr"
baggio
A könyv annyira király volt, hogy én szerintem nem fogom elkezdeni a sorozatot, "nem merem".

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 567
Az utolsó 10. rész tetszett annak ellenére, hogy egy nagy csata volt az egész.
A befejezés szerintem tipikus "sorozatos" volt.

Nem jelentem ki, hogy a 2. évadba ezek után nem fogok belenézni.

A könyvet el fogom olvasni, mert valahol azt írták, hogy részletesebb és több választ kapunk rá.
több mint 8 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
A Wayward Pines valahogy az utamba került.
A leírása megtetszett, de az 5. rész után egy picit kiábrándultam belőle.
Az 5. részben derül ki mi is a lényeg.
Ez egyénfüggő, de ez a "megfejtés" nekem nem tetszett, de természetesen befejezem majd.. Már csak 1 rész van hátra.
Elvileg lesz 2. évad.
ZoliMP
Nekem nagyon bejött a sorozat. Olyannyira, hogy könyveben is elolvastam, de a sorozat sokkal jobban tetszett (más a történetvezetés és a befejezés is). Habár tetszett, kár, hogy lesz új évad, mert szerintem az első épp úgy fejeződött be ahogy kell.

több mint 8 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 771 — StuG Life
american crime story kurvanagy.
black sails szépen felfejlődött spartacus utódnak, da vincis demonssal ellentétben

több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Daredevil s2 trailer megvolt? Hát brutál lesz-Punisherrel!
 www.youtube.com/watch?v=vLnJSevmqGY
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 567
Nem vagyok egy nagy sorozat fan és nem is vagyok "uptodate"
Elég sok időt vesz el az ember életéből egy-egy széria...És mi van akkor ha az ember egyszerre többet is néz.

A Wayward Pines valahogy az utamba került.
A leírása megtetszett, de az 5. rész után egy picit kiábrándultam belőle.
Az 5. részben derül ki mi is a lényeg.
Ez egyénfüggő, de ez a "megfejtés" nekem nem tetszett, de természetesen befejezem majd.. Már csak 1 rész van hátra.
Elvileg lesz 2. évad.

"Ethan Burke titkosszolgálati ügynök azzal a küldetéssel érkezik Wayward Pines városába, hogy megtaláljon két eltűnt szövetségi ügynököt. Ám minden egyes lépés, amely Ethant közelebb viszi az igazsághoz, eltávolítja korábbi hétköznapi életétől, mígnem kénytelen lesz szembenézni a szörnyű valósággal, hogy talán soha nem jut ki élve a városból."

Trailer:
 www.youtube.com/watch?v=RsQ9Fl0VCkk
több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
Épp most néztem. Nem értem,hogy Rollo miben bízik...
Blitzburgh
abban, amit a látó mondott neki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Vikings 4. évad hell yeah 😊
Blaise
Nekem lapos volt

több mint 8 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Épp most néztem. Nem értem,hogy Rollo miben bízik...
több mint 8 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Vikings 4. évad hell yeah 😊
több mint 8 éve
Colony-t nézi valaki? érdemes elkezdeni?
ozibozi
Érdemes,jó a cast és most nem Sawyer miatt mondom ezt.Mellékszereplők is karakteresek.Sztori is jó.Próbát megér mindenképpen.

Szerkesztette: Kenny

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 225
Colony-t nézi valaki? érdemes elkezdeni?
több mint 8 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
WD ennyire nem hagyott nyomot senkiben? : (
Hanni
Nem szólsz lehet végeztem volna a sorozattal..
Mondjuk jobban jártam volna, mert a monitort majdnem kib*sztam az ablakon.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Én a homeland-el nem tudtam megállni az 5. évad végéig...volt, hogy napi 5-6 részt megnéztem 😊
Klaci79
nemtom, nekem kicsit hullámzónak tűnt az első évad, persze nyilván ez nem a 24, de... de akkor is hullámzónak tűnt a tempó.
szóval engem ennyire nem ragadt magával.

na mondjuk az évadzáró az kemény volt.
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
Én a homeland-el nem tudtam megállni az 5. évad végéig...volt, hogy napi 5-6 részt megnéztem 😊
Klaci79
Csak? : D
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
kivégeztem the man in the high castle-t. fura benne, hogy a fő eredeti szerelmi háromszög volt a legkevésbé hiteltelen, és érdekes számomra, minden más jobb volt. amúgy tetszett nagyon, és az legutolsó képkockáknál jött is egy ez meg mi a fa**??????

belekezdtem egyúttal a homelandbe és az első rész alapján nagyon tetszett.
csebi
több mint 8 éve
Hanni
Nem volt rossz,de számomra nagyon hatásvadász volt. | de negan és lucille nagyon várós. |

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
11.22.63 sztem marha jól indult. a vinyl-t még nem néztem meg, mer' 2 óra, de majd azt is ledarálom. Vannak érdekes dolgok a Franco-s sorozatban, de szerintem sok mindenre kapunk majd magyarázatot. A figyelmem felkeltette mindenesetre 😉

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Hanni
szerintem kurvajó volt, nem gondoltam hogy ezt meglépik a sorozatban is azok után, hogy a babahalál kimaradt a kormányzós időszakból, viszont így most már várom hogy a Neganos szál mennyire adja vissza a képregényes hangulatot 😊
több mint 8 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hanni
4. évad felétől nem nézem, de őszintén csodálom,hogy odáig eljutottam

több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág