NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 8 éve
Negan elég badass, | jövő héten fel fog robbanni az internet 😀 |
több mint 8 éve
ozibozi
17 227
most már amúgy is a Slasher darálásába kezdtem...😊
több mint 8 éve
ozibozi
17 227
| nekem a bizalomba férkőzés OK, csak gyorsnak tűnt a 100 milkós cégek irányítása stb , attól aki évtizedeken keresztül mindenkit átvert, a legmagasabb körök támogatásával. Mindegy nem akarok ezen rugózni | , csak...😊| mondjuk a 2.-3. rész erről szólt, hogy hogyan férkőzik Roper bizalmába. persze kevésnek tűnhetett még így is, pedig a sorozat 40%-a erről szólt 😊 vagy akkor szarul mutatták be, de szerintem ezek voltak a legjobb részek |Le a kalappal a The Night Manager alkotói előtt. Ez a minisorozat nagyszerű volt elejétől a végéig.ami kicsit zavaró volt, valószínű a kevés rész miatt idő sem volt rá... | de hogy egy olyan ember aki évtizedekig szopatja a világ legkomolyabb titkos ügynökségeit az 'pikk-pakk' több száz milkós illegális fegyver ügyletekbe vonjon be bárkit is.(gyerek mentés ide-oda) Ez kicsit nekem túl gyors volt. |
iktriad
ozibozi
Löfli
több mint 8 éve
| mondjuk a 2.-3. rész erről szólt, hogy hogyan férkőzik Roper bizalmába. persze kevésnek tűnhetett még így is, pedig a sorozat 40%-a erről szólt 😊 vagy akkor szarul mutatták be, de szerintem ezek voltak a legjobb részek |Le a kalappal a The Night Manager alkotói előtt. Ez a minisorozat nagyszerű volt elejétől a végéig.ami kicsit zavaró volt, valószínű a kevés rész miatt idő sem volt rá... | de hogy egy olyan ember aki évtizedekig szopatja a világ legkomolyabb titkos ügynökségeit az 'pikk-pakk' több száz milkós illegális fegyver ügyletekbe vonjon be bárkit is.(gyerek mentés ide-oda) Ez kicsit nekem túl gyors volt. |
iktriad
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 227
Le a kalappal a The Night Manager alkotói előtt. Ez a minisorozat nagyszerű volt elejétől a végéig.ami kicsit zavaró volt, valószínű a kevés rész miatt idő sem volt rá... | de hogy egy olyan ember aki évtizedekig szopatja a világ legkomolyabb titkos ügynökségeit az 'pikk-pakk' több száz milkós illegális fegyver ügyletekbe vonjon be bárkit is.(gyerek mentés ide-oda) Ez kicsit nekem túl gyors volt. |
iktriad
több mint 8 éve
Le a kalappal a The Night Manager alkotói előtt. Ez a minisorozat nagyszerű volt elejétől a végéig.
több mint 8 éve
Mennyire kibebaszott jó a Daredevil! Mondjuk Punisher lopja a show! ..és mennyire jó lenne egy Netflixes Batman!
több mint 8 éve
Egész jó ez a "Kamionosok" sorozat a Discoveryn.
több mint 8 éve
Agatha Christie leghíresebb krimijéhez készült tavaly egy BBC-s 3 részes minisorozat.Ma le is daráltam, és végre, azt kell mondanom, hogy egy nagyon korrekt feldolgozása a regénynek!
www.imdb.com/title/tt3581932/?ref_=nv_sr_1
Ajánlom. 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
www.sorozatjunkie.hu/2016/03/17/vikings-es-az-5-evad/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Valaki aki nézi a Black Sails-t és túl van a 2. évadon.ja.. de szererencsére több flashback nincs.
| 2.évad 5. rész után vagyok, és elég egyértelmű, de valaki azért segítsen ki. Most komolyan meleg kapcsolat van/volt Flint és Thomas közt | ?? o.O
Drip
több mint 8 éve
Valaki aki nézi a Black Sails-t és túl van a 2. évadon.Mondjuk ezután miért voltál bizonytalan? 😊
| 2.évad 5. rész után vagyok, és elég egyértelmű, de valaki azért segítsen ki. Most komolyan meleg kapcsolat van/volt Flint és Thomas közt | ?? o.O
Drip
cdn1-www.afterellen.com/assets/uploads/2015/02/Black-Sails-205-12.png
több mint 8 éve
Valaki aki nézi a Black Sails-t és túl van a 2. évadon.yepp.
Drip
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Valaki aki nézi a Black Sails-t és túl van a 2. évadon. | 2.évad 5. rész után vagyok, és elég egyértelmű, de valaki azért segítsen ki. Most komolyan meleg kapcsolat van/volt Flint és Thomas közt | ?? o.O
több mint 8 éve
Nagyon lehet érezni melyik részeket rendezte Robin Wright,sokkal jobbak mint a többi.
több mint 8 éve
| Faszomat már, Meechum volt az egyik kedvenc szereplőm a sorozatban. | 😕| én is bírtam nagyon, hihetetlen jelenség volt 😀 |
| Vártam, hogy Lucas bekattan majd valahogyan, miután lógva hagyták, de azért erre nem számítottam! |
Vrij6
több mint 8 éve
Úgy voltam vele, hogy aki rámegy, és elolvassa, úgyis egyből tudni fogja. 😀| Faszomat már, Meechum volt az egyik kedvenc szereplőm a sorozatban. | 😕beirhatnád h melyik sorozatrol van szó..
| Vártam, hogy Lucas bekattan majd valahogyan, miután lógva hagyták, de azért erre nem számítottam! |
Vrij6
amugy house of cards
braxa88
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
braxa88
12 534
| Faszomat már, Meechum volt az egyik kedvenc szereplőm a sorozatban. | 😕beirhatnád h melyik sorozatrol van szó..
Vrij6
amugy house of cards
több mint 8 éve
| Faszomat már, Meechum volt az egyik kedvenc szereplőm a sorozatban. | 😕| Vártam, hogy Lucas bekattan majd valahogyan, miután lógva hagyták, de azért erre nem számítottam! |
több mint 8 éve
Meg úgy az egész valahogy nem áll össze, a Vikings-nál is ezt érzem most.a 20 részes berendelés ad nekik bőven időt alapozni, kultúrát mutogatni és elnyújtani a dolgokat, miközben a timeline nem minidig áll össze.
baggio
kereken 1 rész telt el Rollónál és megtanult franciául a nulláról, miközben ugyanazon két rész között a Björnre vadászló Berzerker pont felért a hegyre.
szóval igen, a tavalyi évad jobb volt.
Ebben a tavaszi szezonban az ACSFX, a Better Call Saul, a Love, a Lucifer, vagy a Mad Dogs is jobb sorozatélményt nyújt eddig.
több mint 8 éve
...azt olvastam, hogy a sztorik nagy része megtörtént, csak különböző emberekkel, korokban, és azt(is) gyúrták bele egy karakter életébe, hogy ütős legyen... gondolom nem véletlen Mick Jagger stb forgatókönyv írásában való szerepe sem...A fia, James (Kip Stevens) egész korrekt amúgy benne. Féltem, hogy csak a protekció miatt van ott, de eddig jól adja az önelégült punk énekest.
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 227
...azt olvastam, hogy a sztorik nagy része megtörtént, csak különböző emberekkel, korokban, és azt(is) gyúrták bele egy karakter életébe, hogy ütős legyen... gondolom nem véletlen Mick Jagger stb forgatókönyv írásában való szerepe sem...
több mint 8 éve
Nézem, ezzel még épp tudom tartani a lépést, de Carnavale bármilyen jó színész, főszerepben egy állandóan drogozó őrültet elég nehéz tolerálni. Meg úgy az egész valahogy nem áll össze, a Vikings-nál is ezt érzem most.Az első 5 rész alatt képtelenség azonosulni Richievel, abszolút nem tudod sajnálni a negatív dolgok miatt, amik történnek vele, mert kb a nagy részében vastagon benne van vagy egyenesen ő idézi elő. És remélem a női karaktereknek valamivel jobb soruk lesz az évad hátralévő részeiben.
baggio
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Nézem, ezzel még épp tudom tartani a lépést, de Carnavale bármilyen jó színész, főszerepben egy állandóan drogozó őrültet elég nehéz tolerálni. Meg úgy az egész valahogy nem áll össze, a Vikings-nál is ezt érzem most.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal