NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Negan elég badass, | jövő héten fel fog robbanni az internet 😀 |

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 227
most már amúgy is a Slasher darálásába kezdtem...😊
több mint 8 éve
Le a kalappal a The Night Manager alkotói előtt. Ez a minisorozat nagyszerű volt elejétől a végéig.
iktriad
ami kicsit zavaró volt, valószínű a kevés rész miatt idő sem volt rá... | de hogy egy olyan ember aki évtizedekig szopatja a világ legkomolyabb titkos ügynökségeit az 'pikk-pakk' több száz milkós illegális fegyver ügyletekbe vonjon be bárkit is.(gyerek mentés ide-oda) Ez kicsit nekem túl gyors volt. |
ozibozi
| mondjuk a 2.-3. rész erről szólt, hogy hogyan férkőzik Roper bizalmába. persze kevésnek tűnhetett még így is, pedig a sorozat 40%-a erről szólt 😊 vagy akkor szarul mutatták be, de szerintem ezek voltak a legjobb részek |
Löfli
| nekem a bizalomba férkőzés OK, csak gyorsnak tűnt a 100 milkós cégek irányítása stb , attól aki évtizedeken keresztül mindenkit átvert, a legmagasabb körök támogatásával. Mindegy nem akarok ezen rugózni | , csak...😊
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 212 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Le a kalappal a The Night Manager alkotói előtt. Ez a minisorozat nagyszerű volt elejétől a végéig.
iktriad
ami kicsit zavaró volt, valószínű a kevés rész miatt idő sem volt rá... | de hogy egy olyan ember aki évtizedekig szopatja a világ legkomolyabb titkos ügynökségeit az 'pikk-pakk' több száz milkós illegális fegyver ügyletekbe vonjon be bárkit is.(gyerek mentés ide-oda) Ez kicsit nekem túl gyors volt. |
ozibozi
| mondjuk a 2.-3. rész erről szólt, hogy hogyan férkőzik Roper bizalmába. persze kevésnek tűnhetett még így is, pedig a sorozat 40%-a erről szólt 😊 vagy akkor szarul mutatták be, de szerintem ezek voltak a legjobb részek |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
iktriad
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 850 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mennyire kibebaszott jó a Daredevil! Mondjuk Punisher lopja a show! ..és mennyire jó lenne egy Netflixes Batman!
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Egész jó ez a "Kamionosok" sorozat a Discoveryn.
több mint 8 éve
erős a daredevil,Bernthal pedig tökéletes.

több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!
Agatha Christie leghíresebb krimijéhez készült tavaly egy BBC-s 3 részes minisorozat.

Ma le is daráltam, és végre, azt kell mondanom, hogy egy nagyon korrekt feldolgozása a regénynek!

www.imdb.com/title/tt3581932/?ref_=nv_sr_1

Ajánlom. 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
 www.sorozatjunkie.hu/2016/03/17/vikings-es-az-5-evad/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Valaki aki nézi a Black Sails-t és túl van a 2. évadon.
| 2.évad 5. rész után vagyok, és elég egyértelmű, de valaki azért segítsen ki. Most komolyan meleg kapcsolat van/volt Flint és Thomas közt | ?? o.O
Drip
ja.. de szererencsére több flashback nincs.
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
| 2.évad 5. rész után vagyok, és elég egyértelmű, de valaki azért segítsen ki. Most komolyan meleg kapcsolat van/volt Flint és Thomas közt | ?? o.O
Drip
Mondjuk ezután miért voltál bizonytalan? 😊

cdn1-www.afterellen.com/assets/uploads/2015/02/Black-Sails-205-12.png

több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
Drip
yepp.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard

több mint 8 éve
Nagyon lehet érezni melyik részeket rendezte Robin Wright,sokkal jobbak mint a többi.

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 212 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
| Faszomat már, Meechum volt az egyik kedvenc szereplőm a sorozatban. | 😕

| Vártam, hogy Lucas bekattan majd valahogyan, miután lógva hagyták, de azért erre nem számítottam! |
Vrij6
| én is bírtam nagyon, hihetetlen jelenség volt 😀 |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve

| Vártam, hogy Lucas bekattan majd valahogyan, miután lógva hagyták, de azért erre nem számítottam! |
Vrij6
beirhatnád h melyik sorozatrol van szó..
amugy house of cards
braxa88
Úgy voltam vele, hogy aki rámegy, és elolvassa, úgyis egyből tudni fogja. 😀

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

Vrij6
beirhatnád h melyik sorozatrol van szó..
amugy house of cards
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Meg úgy az egész valahogy nem áll össze, a Vikings-nál is ezt érzem most.
baggio
a 20 részes berendelés ad nekik bőven időt alapozni, kultúrát mutogatni és elnyújtani a dolgokat, miközben a timeline nem minidig áll össze.
kereken 1 rész telt el Rollónál és megtanult franciául a nulláról, miközben ugyanazon két rész között a Björnre vadászló Berzerker pont felért a hegyre.

szóval igen, a tavalyi évad jobb volt.

Ebben a tavaszi szezonban az ACSFX, a Better Call Saul, a Love, a Lucifer, vagy a Mad Dogs is jobb sorozatélményt nyújt eddig.

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 850 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
...azt olvastam, hogy a sztorik nagy része megtörtént, csak különböző emberekkel, korokban, és azt(is) gyúrták bele egy karakter életébe, hogy ütős legyen... gondolom nem véletlen Mick Jagger stb forgatókönyv írásában való szerepe sem...
ozibozi
A fia, James (Kip Stevens) egész korrekt amúgy benne. Féltem, hogy csak a protekció miatt van ott, de eddig jól adja az önelégült punk énekest.
több mint 8 éve
...azt olvastam, hogy a sztorik nagy része megtörtént, csak különböző emberekkel, korokban, és azt(is) gyúrták bele egy karakter életébe, hogy ütős legyen... gondolom nem véletlen Mick Jagger stb forgatókönyv írásában való szerepe sem...
több mint 8 éve
Nézem, ezzel még épp tudom tartani a lépést, de Carnavale bármilyen jó színész, főszerepben egy állandóan drogozó őrültet elég nehéz tolerálni. Meg úgy az egész valahogy nem áll össze, a Vikings-nál is ezt érzem most.
baggio
Az első 5 rész alatt képtelenség azonosulni Richievel, abszolút nem tudod sajnálni a negatív dolgok miatt, amik történnek vele, mert kb a nagy részében vastagon benne van vagy egyenesen ő idézi elő. És remélem a női karaktereknek valamivel jobb soruk lesz az évad hátralévő részeiben.

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
Nézem, ezzel még épp tudom tartani a lépést, de Carnavale bármilyen jó színész, főszerepben egy állandóan drogozó őrültet elég nehéz tolerálni. Meg úgy az egész valahogy nem áll össze, a Vikings-nál is ezt érzem most.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal