Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Nekem Cersei halálának módja kifejezetten tetszett. Megérdemelte, hogy ennyire "semmilyen" módon haljon meg.Az is tetszik, hogy Daenerys berágott a végére, és felégette a fél várost Drogonnal. Most komolyan, amiken keresztül ment a kezdetektől, hogy mindenkit elveszített, aki fontos volt neki, hogy mindenki elárulta folyamatosan, ez a legkevesebb. S ne feledjük, King's Landing lakói is megérdemelték.
Remélem nem az lesz a vége hogy
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Én egy markáns problémát/kellemetlenséget látok a 8. évaddal kapcsolatban, azt, hogy a legtöbb dolog csak fel van skiccelve, az eddigi megszokott tempó fel van nagyon gyorsítva.Ez a 6 rész a sorozat eddigi ritmusa alapján három 10 részes évad lett volna.
Az első 3 rész a 8.évad, ahogy megérkeznek, rákészülnek, majd elintézik az Éjkirályt.
A 4. rész a 9.évad, ahogy mindenki Deresből átkerül Királyvárhoz, Aryaék kalandjai az úton, Jaimeé, Jonéké, Sansáék gondja baja Deresben, Yara és Tormund erőfeszítései, Samwell földesúrrá válása, közben cselszövevények Cersei és Tyrion körül, és Dany elboruló elméjének szép felépítése, majd egy 10., záróvad a királyvári csatával, és annak következményeivel.
De mivel ugye egy, ráadásul 6 részes évadba kellett gyártástechnikailag belepréselni mindent, ezért van némi elmesélésbéli hiányérzetem, mivel a történet el fog jutni ahova akar, de rengeteg szórakoztató és karakterfejlődési elem, az eddig megkedvelt apróságok így nem forgatódtak le.
Nekem ez a bánatom.
több mint 6 éve
Jóska kellene majd ha ráérsz egy frissités a rendszernek 😃Még megvárom tényleg vége e a Cersei/Jaime duónak. Lehet, hogy csak kicsit megsérültek. Ahogy a keze visszanőtt, lehet jó a sebzésvédelme is és túléli.
Rózsa Sándor (betyár)
Egyelőre a tagadás fázisában vagyok.
Mindenesetre, ejnyebejnye Sobri, hogy a Night king-et lehagytad a listáról. Legalább neked eszedbe juthatott volna ez a forgatókönyv is. 😉Neki 1.01 volt a túlélési esélye az oddsok alapján, értelmetlen lett volna felvenni a listára.
peterk2005
több mint 6 éve
A szerelem ereje - Cercei jelenlétére visszanőtt. 😊
U HAD ONE JOB DUDE.
Kenny
több mint 6 éve
A wtf-eket leirták (sarkany 3 perc alatt szétcsapja az ellent, múlt részben meg nem győzött menekülni).vpiÉn meg azon rötyögök magamban, hogy a hardcore fanbase legnagyobb siráma már egy ideje az volt, hogy amióta megelőzték a regényeket, azóta átment a show tévésorozatba, eltűnt az "életszerűség" és bejöttek a hollywoodi mese-klisék. Ma pedig ugyanez a fanbase azon van kiakadva ahogy olvasom, hogy Cersei hogyan halhatott meg ilyen "szegényes", ötlettelen módon. F*ck you fanbase, Adolf Hitler says hello. 😉
A sárkány meg egy mágikus lény. Tudjaf*sz, hogy éppen mikor milyen erős. Lehet, hogy a múlt részben azért voltak olyan bénák mert még töltőn voltak Deres után. Tegnapra meg már befejeződött a recharge. Dany szemei is azért szórhattak szikrákat. 😉
Én egyébként élveztem ezt a részt. Is. Meg úgy nagyjából az egész sorozatot. Szerencsés alkat vagyok ebből a szempontból, mert a hibákra vakfoltos vagyok, ignorálom az ilyesmit, hogy szórakozhassak. Bár valószínűleg emiatt maradtam le Rogers nagyjelenetéről is. Szóval vannak ennek is hátulütői. 😉
A játékban meg szívesen részt vettem volna, de sajna hiába láttam mind a 7+ évadot, a neveket ennyi év alatt se sikerült megtanulnom. Egy sima Smith is nehezen marad meg helyesen, az ilyen Targaryen féle fantasy-s nevekre már rá se próbálok. 😊 Mindenesetre, ejnyebejnye Sobri, hogy a Night king-et lehagytad a listáról. Legalább neked eszedbe juthatott volna ez a forgatókönyv is. 😉
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Abból a szempontból jó volt ez a rész, hogy a mindenki által megjósolt Dany őrületet nem chokerkedték el, hanem rendesen megcsinálták. | Mondjuk az utolsó rész trailere már nagyon harmadik birodalom hangulatú, de mindegy. | A wtf-eket leirták (sarkany 3 perc alatt szétcsapja az ellent, múlt részben meg nem győzött menekülni).
A 7-8. évadból nekem még ez tetszett leginkább. De úgy tünik tényleg Arya wins the throne lesz (amit átad Jonnak). Jut eszembe, erre a Havas Choker Snowra miért gondol bárki, mint jó vezetőre? A legidegesítőbb határozatlan balfasz főnök tipus.
több mint 6 éve
| a kemény fater mondjuk nem csak úgy halt meg a budin, hogy na bumm, nagyon erőlködött, hanem a kicsi fia csinálta ki |Na ez a rész most nekem se tetszett annyira. Ok, voltak apróbb fordulatok | pl Arya visszafordul, és menti magát, vagy a hegy simán kinyírja "alkotóját"] | , de a nagyobb eseményekről Deadpool egyik kedvenc szófordulata jut eszembe: Mi a lónak a f@sza!|
Ha már kiröhögtették magukat a múltkori résszel, most az ellenkezőjével... | múltkor simán legyakták a sárkányt egy hajóval kb, és Euron volt a Jani, most meg majd becsinált és egy ugyanolyan sárkány fél perc alatt lezúzott 50 hajót, meg a főváros összes védelmét.] | Ezt most hogy?! Van az a mondás, hogy arany középút...na lehetett volna egy epic csata 2 sárkánnyal, ehelyett lett ez. Sikerült a két végletet belevinni 2részbe, grat.
Az meg, hogy | Cersei, aki top3 karakter az egész sorozatban, és egy rohadék, úgy hal meg, hogy ráomlik a tégla bazmeg...] | anyátokat!
Az egyetlen pozitív dolog, hogy Arya listájára új név került valószínűleg 😊
Chargers LT
Euron karakterét meg az Arany Kompániát eléggé leegyszerűsítették, habár ezelőtt is rengeteg jelentősnek gondolt vagy hatalmasnak gondolt karakter hullott el a legegyszerűbb vagy leggyorsabb módon.
Cersei halála szerintem tök jó volt, ennél lentebb már mi lehetett volna neki? Ennél még az is méltóságosabb lett volna ha kivégzik, habár így is Jaime-el együtt halt meg, ami picit szebbé teszi a halálát.
A kemény fater meg a budin ülve halt meg, na bumm, akkor nem borultak ki az emberek ennyire.
|
Solymi
több mint 6 éve
Na ez a rész most nekem se tetszett annyira. Ok, voltak apróbb fordulatok | pl Arya visszafordul, és menti magát, vagy a hegy simán kinyírja "alkotóját"] | , de a nagyobb eseményekről Deadpool egyik kedvenc szófordulata jut eszembe: Mi a lónak a f@sza!|
Ha már kiröhögtették magukat a múltkori résszel, most az ellenkezőjével... | múltkor simán legyakták a sárkányt egy hajóval kb, és Euron volt a Jani, most meg majd becsinált és egy ugyanolyan sárkány fél perc alatt lezúzott 50 hajót, meg a főváros összes védelmét.] | Ezt most hogy?! Van az a mondás, hogy arany középút...na lehetett volna egy epic csata 2 sárkánnyal, ehelyett lett ez. Sikerült a két végletet belevinni 2részbe, grat.
Az meg, hogy | Cersei, aki top3 karakter az egész sorozatban, és egy rohadék, úgy hal meg, hogy ráomlik a tégla bazmeg...] | anyátokat!
Chargers LT
Euron karakterét meg az Arany Kompániát eléggé leegyszerűsítették, habár ezelőtt is rengeteg jelentősnek gondolt vagy hatalmasnak gondolt karakter hullott el a legegyszerűbb vagy leggyorsabb módon.
Cersei halála szerintem tök jó volt, ennél lentebb már mi lehetett volna neki? Ennél még az is méltóságosabb lett volna ha kivégzik, habár így is Jaime-el együtt halt meg, ami picit szebbé teszi a halálát.
A kemény fater meg a budin ülve halt meg, na bumm, akkor nem borultak ki az emberek ennyire.
|
több mint 6 éve
Na ez a rész most nekem se tetszett annyira. Ok, voltak apróbb fordulatok | pl Arya visszafordul, és menti magát, vagy a hegy simán kinyírja "alkotóját"] | , de a nagyobb eseményekről Deadpool egyik kedvenc szófordulata jut eszembe: Mi a lónak a f@sza!Ha már kiröhögtették magukat a múltkori résszel, most az ellenkezőjével... | múltkor simán legyakták a sárkányt egy hajóval kb, és Euron volt a Jani, most meg majd becsinált és egy ugyanolyan sárkány fél perc alatt lezúzott 50 hajót, meg a főváros összes védelmét.] | Ezt most hogy?! Van az a mondás, hogy arany középút...na lehetett volna egy epic csata 2 sárkánnyal, ehelyett lett ez. Sikerült a két végletet belevinni 2részbe, grat.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Grandiózus, felejthetetlen rész volt, de azért az kicsit nevetséges, hogy az egy megmaradt sárkány leveri az egész várost, hadsereget, míg múltkor egy skorpiónyíllal kilométerekről leszedik a másikat. És Cersei halál tipusa is csalódás, ráesik a törmelék, azt ennyi?!
Szerkesztette: zavi27
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
A Mielőtt megismertelekben parádésat alakít szerintem!Trollkodok egyet. Ahogy írtam, egy darab részt nem láttam a GOTból. Az utolsó részt 😛 HBO-n kívül (ezért se nagyon láttam, mert nem volt/nincs HBO-m) valahol lehet majd nézni? Stream vagy vmi hasonló?Én a Dany-s szálat konkrétan miatta gyűlöltem, kínszenvedés volt minden egyes jelenet vele, pláne ezzel a GoT-os "mindenkinek az arcára közelítünk és mutatjuk vagy 5 percig azt az egy arckifejezését" rendezés miatt.
| Egyébként nekem tetszene, ha mégis csak Emilia Clark lenne a győztes, Nagyon szeretem, mint színésznőt, más filmekből. Hihetetlen arcjátéka van. |
dande
| Jonny fiú a másik kedvenc, akinek van az egy darab bánatos kutyafej nézése és szevasz. |
PEEtör
több mint 6 éve
Hajnal óta szakadok a röhögéstől ezen. 😊 (VIGYÁZAT: SPOILEREK A VIDEÓBAN!)twitter.com/ringer/status/1127787394588000256
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Nesztek, ezt a részt fikázzátok
több mint 6 éve
Viszont ha valaki felfigyelt rá, az mondja már meg nekem, hogy ARod tényleg benne volt? Mert nekem nem tűnt fel (bár nem is kerestem, mert mikor néztem nem volt eszemben a hír, hogy elvileg benne lesz). Időm meg nem igazán van végigkockázva újranézni.Borbinho kb egy órával ezelőtt linkelte a "szerepét"
shagi0206
több mint 6 éve
Viszont ha valaki felfigyelt rá, az mondja már meg nekem, hogy ARod tényleg benne volt? Mert nekem nem tűnt fel (bár nem is kerestem, mert mikor néztem nem volt eszemben a hír, hogy elvileg benne lesz). Időm meg nem igazán van végigkockázva újranézni.
több mint 6 éve
Parancsnok 😊 Nincs még egy ilyen üres karakter a főbb szereplők között. Csak sodródik az árral. Harctéren már van kudarca (fattyak csatája pl), és azon kívül, hogy becsületes, semmivel nem hívta fel magára a figyelmet.Johnny konkrétan megint semmi nem csinált az égegyadta világon. Ő a parancsnok? Holy f*cking shit.Trollkodok egyet. Ahogy írtam, egy darab részt nem láttam a GOTból. Az utolsó részt 😛 HBO-n kívül (ezért se nagyon láttam, mert nem volt/nincs HBO-m) valahol lehet majd nézni? Stream vagy vmi hasonló?Én a Dany-s szálat konkrétan miatta gyűlöltem, kínszenvedés volt minden egyes jelenet vele, pláne ezzel a GoT-os "mindenkinek az arcára közelítünk és mutatjuk vagy 5 percig azt az egy arckifejezését" rendezés miatt.
| Egyébként nekem tetszene, ha mégis csak Emilia Clark lenne a győztes, Nagyon szeretem, mint színésznőt, más filmekből. Hihetetlen arcjátéka van. |
dande
| Jonny fiú a másik kedvenc, akinek van az egy darab bánatos kutyafej nézése és szevasz. |
PEEtör
warr_b
Már az elején is olyan volt nekem, hogy semmilyen. A halála semmiféle reakciót nem váltott ki belőlem. Azóta se szimpatizálok vele.
Bezzeg a nagy spílerek Tyrion kivételével már mind elhullottak | (Tywin, Kisujj, Varys, Cersei) | . Konkrétan ők adták a sorozat lényegét.
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Johnny konkrétan megint semmi nem csinált az égegyadta világon. Ő a parancsnok? Holy f*cking shit.Trollkodok egyet. Ahogy írtam, egy darab részt nem láttam a GOTból. Az utolsó részt 😛 HBO-n kívül (ezért se nagyon láttam, mert nem volt/nincs HBO-m) valahol lehet majd nézni? Stream vagy vmi hasonló?Én a Dany-s szálat konkrétan miatta gyűlöltem, kínszenvedés volt minden egyes jelenet vele, pláne ezzel a GoT-os "mindenkinek az arcára közelítünk és mutatjuk vagy 5 percig azt az egy arckifejezését" rendezés miatt.
dande
PEEtör

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Trollkodok egyet. Ahogy írtam, egy darab részt nem láttam a GOTból. Az utolsó részt 😛 HBO-n kívül (ezért se nagyon láttam, mert nem volt/nincs HBO-m) valahol lehet majd nézni? Stream vagy vmi hasonló?Én a Dany-s szálat konkrétan miatta gyűlöltem, kínszenvedés volt minden egyes jelenet vele, pláne ezzel a GoT-os "mindenkinek az arcára közelítünk és mutatjuk vagy 5 percig azt az egy arckifejezését" rendezés miatt.
dande
Szerkesztette: PEEtör
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=lTW1iS2dYEI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 934
Ez volt számomra talán az elmúlt 2 évad legjobb része, de a 8. évadból biztosan. Mondjuk ebben lehet az is szerepet játszott, hogy | ki nem állhattam Cersei-t 😀 | Volt nem egy logikai baki most is. D&D igazán elmehetett volna az évad előtt egy harcászati továbbképzésre mert elég merész elképzeléseik vannak, hogyan is kéne védekezni, de nyilván tökmind1 lett volna az egész, mert nagyjából ugyan ez lett volna a végeredmény, egy sárkány csak egy sárkány.
Azzal viszont nem értek egyet akik | Danny úgymond "pálfordulását" kritizálják. Egész sorozat alatt megvolt benne ez a kettősség, ez a kiszámíthatatlanság, konkrétan már az 1. évadban hidegvérrel halálra ítéli a saját testvérét. |
Ami még nem tetszett az | a halhatatlan Mountain. Lehet őt kellett volna küldeni egy személyben a Night King ellen.
Jaime halála. Sokkal nemesebb halált érdemelt volna ennél, minthogy megjelenik Mr. PlotHole és lebírkózza, majd rázuhan a mennyezett... Cersei ugyan ez, szívesebben megnéztem volna egy nyilvános kivégzést, hogy látjátok miatta halt most meg sok ezer ember. |
Amitől viszont még a hátamon is futkos a szőr az Arya, | mert nagyon úgy állították be ebben a részben, hogy ő lesz megint az, aki egyensúlyt hoz az erőben, ami már kezd sok lenni a jóból... |
Jön a sorozat utolsó része, igazából nagy elvárásaim nincsenek már. Lepjenek meg, húzzák meg a váratlant és azzal én már valamelyeset boldog is lennék.
több mint 6 éve
twitter.com/Julian_Epp/status/1127769402475274241😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Jóska kellene majd ha ráérsz egy frissités a rendszernek 😃
több mint 6 éve
Amúgy az is érdekes, hogy hogy a tökömbe maradtak dothrakik, meg ennyi makulátlan (az utolsó rész trailer-ében meg még több látható, kábé mintha a harmadik rész nem is lett volna)... Az arany kompánia meg kiállt a kapu elé háromszáz balfasszal... 😛
Szánalom lett ez az egész évad 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"