NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 8 éve
Na, megvolt a Vikings.Szóval szeretem, hogy végre van egy sorozat, ahol nem húzzák a nagy dolgokat, egyből a közepébe vágnak és mindig tudnak olyat fordítani, hogy érdekes maradjon.
Most is így volt ez. Plusz most ez a húzás azért szerintem Ragnarnak is jót tesz, még ha nem is lesz hosszú távú a dolog gondolom. Illetve ahogy korábban írták, jó ez, mert tényleg sokszereplős lett az egész, számtalan érdekes karakter van, most még hozzájuk csapódik egy-kettő, Ragnar szépen lassan háttérbe szorul, eljár felette az idő, és középpontba kerülnek a gyerekek.
Jó ez, jó rész volt nagyon, várom a folytatást!
több mint 8 éve
ervinator
1 703
Nem gondoltam volna, hogy a GoT tud még értelmes részt csinálni, de most kellemesen csalódtam benne. Várom a folytatást.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
VikingsNagyon fasza volt az utolsó rész ezzel a reboottal. Sokkal jobban várom a folytatást mint egy hete hittem volna
| Ragnar nem sokági fogja huzni 😕 szépen felépítik Björn mellé a többi fiát is. Ivar, Ubbe, Hvitserk és Sigurd is "megkapta a felnőtt szinészt", ezzel meg van az uj nemzedék, az uj irányvonal. ami egyrészt jó mert sokági vihető a sorozat, és Björn elég jó karakter, Ivar is az lesz sztem, de Ragnar mégis csak egyike az all-time favoritjaimnak minden sorozatot beleértve |
braxa88
több mint 8 éve
VikingsAz új részt még nem látta, de összességében Ragnart kezdik szerintem eléggé elbaszni.
| Ragnar nem sokági fogja huzni 😕 szépen felépítik Björn mellé a többi fiát is. Ivar, Ubbe, Hvitserk és Sigurd is "megkapta a felnőtt szinészt", ezzel meg van az uj nemzedék, az uj irányvonal. ami egyrészt jó mert sokági vihető a sorozat, és Björn elég jó karakter, Ivar is az lesz sztem, de Ragnar mégis csak egyike az all-time favoritjaimnak minden sorozatot beleértve |
braxa88
Eddig badass létére is imádta az ember, de az elmúlt kb. egy évadban ez a szenvedős, drogos én már elég szar. Amióta ezt erőltetik, azóta érzem úgy, mintha kb. csak ballaszt lenne, nem akarják kiírni, húzzák még a dolgot, de úgymond szépen eltapossák azt a karakternél, amit eddig felépítettek.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Vikings| Ragnar nem sokági fogja huzni 😕 szépen felépítik Björn mellé a többi fiát is. Ivar, Ubbe, Hvitserk és Sigurd is "megkapta a felnőtt szinészt", ezzel meg van az uj nemzedék, az uj irányvonal. ami egyrészt jó mert sokági vihető a sorozat, és Björn elég jó karakter, Ivar is az lesz sztem, de Ragnar mégis csak egyike az all-time favoritjaimnak minden sorozatot beleértve |
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
ervinator
1 703
elég rendesen halad a Banshee a középszerűség felé.Remélem ez változik a hátralévő részekben.Ugyanezt gondolom én is. Eddig nagyon összecsapottnak tűnik az évad.
Kenny
több mint 8 éve
elég rendesen halad a Banshee a középszerűség felé.Remélem ez változik a hátralévő részekben.
több mint 8 éve
Mikey
18 758
kezdtek. nem ilyen megoldásra számítottam. magamban csak annyit kérdeztem, hogy "ennyi? ez most komoly?"Bansheeígy hogy eltelt nemtom hány hónap, igazából már lassan elavul a dolog, hogy Hood nem is Hood, amiről azt hittük, hogy a záró etap szól majd. Nekem az a szál nem hiányzik különösebben, de tény, hogy Jobbal valamit kezdeni kéne.
| Végén a Jobos jelenet remélem előrevetíti a maradék 6 rész fő történetvonalát. Kicsit megúszósnak érzem ezt a ki ölte meg Rebeccát. Ettől függetlenül élvezem az évadot, de szeretném látni, hogyan próbálják megmenteni Jobot, amitől Banshee a Banshee |
ervinator
Höri
| viszont Hood börtönbe került, ami kemény is lenne, ha a végén nem támadták volna meg a nőt a parkolóban. így elég tré. |
több mint 8 éve
Bansheeígy hogy eltelt nemtom hány hónap, igazából már lassan elavul a dolog, hogy Hood nem is Hood, amiről azt hittük, hogy a záró etap szól majd. Nekem az a szál nem hiányzik különösebben, de tény, hogy Jobbal valamit kezdeni kéne.
| Végén a Jobos jelenet remélem előrevetíti a maradék 6 rész fő történetvonalát. Kicsit megúszósnak érzem ezt a ki ölte meg Rebeccát. Ettől függetlenül élvezem az évadot, de szeretném látni, hogyan próbálják megmenteni Jobot, amitől Banshee a Banshee |
ervinator
több mint 8 éve
én a 2. évad közepén döntöttem úgy h menjenek a picsába 😀Akkor tovább mint én, mert én az 1. rész felénél kinyomtam.félve jegyzem csak meg, hogy még mindig nem jutottam túl az 1. évad 2. részén 😀😀a sorozat amit mindenki néz, mégis mindenki szid 😊Game Of Thrones (Season 6 Trailer #2)előző évadnál úgyse tudnak gyengébbet csinálni.bár kitudja.
www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh28yix2F8uMSQlNfr
Béczkó
Kenny
braxa88
Drip
Shawn84
az első évad még kb ment a könyvek vonalán de utána kicsit a tököm a faszságokba hangulatom lett és mondom cső
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
JéBé
7 035
Én is csak azért nem kapcsoltam ki az elején mert öcsémmel néztem aki olvasta a könyveket, így lehetőségem volt 2 percenként megkérdezni tőle hogy most ez ki, mi, miért. Életem legjobb sorozatos döntése volt.
több mint 8 éve
ez a house of cards 4. évad annyira nem jött be igazán.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Shawn84
8 527
Akkor tovább mint én, mert én az 1. rész felénél kinyomtam.félve jegyzem csak meg, hogy még mindig nem jutottam túl az 1. évad 2. részén 😀😀a sorozat amit mindenki néz, mégis mindenki szid 😊Game Of Thrones (Season 6 Trailer #2)előző évadnál úgyse tudnak gyengébbet csinálni.bár kitudja.
Béczkó
Kenny
braxa88
Drip
több mint 8 éve
az nem a walking dead? 😊a sorozat amit mindenki néz, mégis mindenki szid 😊Game Of Thrones (Season 6 Trailer #2)előző évadnál úgyse tudnak gyengébbet csinálni.bár kitudja.
Béczkó
Kenny
braxa88
több mint 8 éve
félve jegyzem csak meg, hogy még mindig nem jutottam túl az 1. évad 2. részén 😀😀a sorozat amit mindenki néz, mégis mindenki szid 😊Game Of Thrones (Season 6 Trailer #2)előző évadnál úgyse tudnak gyengébbet csinálni.bár kitudja.
Béczkó
Kenny
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Érthetetlen, megmagyarázhatatlan 😛én 145-öt nézek, de azt nem 😛a sorozat amit mindenki néz, mégis mindenki szid 😊Game Of Thrones (Season 6 Trailer #2)előző évadnál úgyse tudnak gyengébbet csinálni.bár kitudja.
Béczkó
Kenny
braxa88
Höri
több mint 8 éve
én 145-öt nézek, de azt nem 😛a sorozat amit mindenki néz, mégis mindenki szid 😊Game Of Thrones (Season 6 Trailer #2)előző évadnál úgyse tudnak gyengébbet csinálni.bár kitudja.
Béczkó
Kenny
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
a sorozat amit mindenki néz, mégis mindenki szid 😊Game Of Thrones (Season 6 Trailer #2)előző évadnál úgyse tudnak gyengébbet csinálni.bár kitudja.
Béczkó
Kenny
több mint 8 éve
Game Of Thrones (Season 6 Trailer #2)előző évadnál úgyse tudnak gyengébbet csinálni.bár kitudja.
Béczkó
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Game Of Thrones (Season 6 Trailer #2)www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh28yix2F8uMSQlNfr
több mint 8 éve
újra király a Vikings, végreÉs a Vinyl is egyre jobb. A legrosszabbkor száltál ki.
baggio
több mint 8 éve
újra király a Vikings, végre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
ervinator
1 703
Banshee| Végén a Jobos jelenet remélem előrevetíti a maradék 6 rész fő történetvonalát. Kicsit megúszósnak érzem ezt a ki ölte meg Rebeccát. Ettől függetlenül élvezem az évadot, de szeretném látni, hogyan próbálják megmenteni Jobot, amitől Banshee a Banshee |