NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Arrow:
@Stez örülhet
empty taxi
Még nem merek. Manapság az a divat, hogy senki sem tud meghalni.
Viszont én azért bontottam egy pezsgőt. A következő remélem az lesz, hogy atomot dobnak Star Cityre és megdöglik Diggle meg Felicity, Slade Wilson meg kiszabadul és lekaszabolja Olivert. xd

Mondjuk a történtek ellenére is borzasztóan gyenge a sorozat, minden rész stabilan szar, nem hiszem, hogy most felpörögne ettől.

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Arrow:
@Stez örülhet
empty taxi
kaszáltam de rákerestem youtubeon, imádom a jelenetet 😀
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Arrow:
@Stez örülhet

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
| Rebeccát sajnálom, szerettem volna még meztelenül látni a sorozatban, de nem így 😊 . |
ervinator
hát igen, de ha már csak ennyire silányult volna le a szerepe, akkor jobb, hogy nem kínlódtak pár kitöltő jelenet megírásával, hanem lett valami tényleges része a történet végén. Csak el ne felejtsem év végén a Jaws | posthumus eyecandy | szavazáson 😀
Höri
Elvileg minden részben szerepel szóval valami lesz még vele.
Toca
Feltámad mint Bobby
Höri
| vagy jön egy új nekrofil sorozatgyilkos |

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
| Rebeccát sajnálom, szerettem volna még meztelenül látni a sorozatban, de nem így 😊 . |
ervinator
hát igen, de ha már csak ennyire silányult volna le a szerepe, akkor jobb, hogy nem kínlódtak pár kitöltő jelenet megírásával, hanem lett valami tényleges része a történet végén. Csak el ne felejtsem év végén a Jaws | posthumus eyecandy | szavazáson 😀
Höri
Toca
Feltámad mint Bobby

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan
ervinator
Höri
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
11 22 63

tökéletes befejezés, az egész sorozat szinte hibátlan volt. Utolsó részben elég durván ment az érzelmi hullámvasút, nagyon komolyan összerakták. csak ajánlani tudom

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
ervinator

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
WD
Negan odabaszott rendesen.
TÉNYLEG SPOILER!képregényes!
| Kiváncsi vagyok eltértek-e a képregénytől és tényleg Glennt verte-e agyon.Mondjuk ezt többször megtették már,szóval akármi lehet. |
| ez volt kb a legrosszabb cliffhanger amit produkaltak eddig. |

Szerkesztette: Kenny

több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 703
Banshee visszatért az utolsó évaddal, remélem hozza majd a megszokott magas szintet.
Mikey
Nagyon durván jól kezdett!
steelwolf
| Nagyon érdekes lesz, hogy mit hoznak ki ebből a felvezetésből. Én nem így indultam volna neki az utolsó évadnak, ahogy ők tették. Rebeccát sajnálom, szerettem volna még meztelenül látni a sorozatban, de nem így 😊 Szóval összegezve nagyon lekötött az első rész, de volt egy kis csalódottság érzetem, hogy Hoodból kvázi Luke Skywalkert csináltak. |

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Banshee visszatért az utolsó évaddal, remélem hozza majd a megszokott magas szintet.
Mikey
Nagyon durván jól kezdett!
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
több mint 8 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Óriási hiba lett volna angolra vinni az egészet, tökéletes a hangulata, mindenki úgy beszél ahogy kell. Egyébként fun fact, a Pablot játszó brazil színészről egy kép:
 www.boxpop.com.br/wp-content/uploads/2015/09/wagner-moura.jpg
JayB
Hízott szépen a szerep kedvéért, de azért ki is tömték picit. Jól áll neki nagyon a szerep.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Narcos-t nézi valaki? Eszméletlen jó. Plato o plomo? 😊
JayB
így-így. nagyon jó sorozat, remek színészekkel, és nagyon jót tett neki, hogy nagyrésze spanyolul van. alig várom a folytatást.
'Yo soy Pablo Emilio Escobar Gaviria' - 'Plata.. o plomo?'
Borbinho
na ez az, engem pont a spanyolság tart távol.
Höri
ez adja az egész sorozat sava-borsát.Nagyon jó hangulatot ad neki 1-2 spanyol jelenet.

több mint 8 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 032 — Packers Suicide Squad
JayB
Már kijött a második évad?
Gergőbácsi
elv augusztusban jön majd. vagy később :\
Borbinho
kösz, majdnem megijedtem 😊

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Óriási hiba lett volna angolra vinni az egészet, tökéletes a hangulata, mindenki úgy beszél ahogy kell. Egyébként fun fact, a Pablot játszó brazil színészről egy kép:
 www.boxpop.com.br/wp-content/uploads/2015/09/wagner-moura.jpg
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
JayB
így-így. nagyon jó sorozat, remek színészekkel, és nagyon jót tett neki, hogy nagyrésze spanyolul van. alig várom a folytatást.
Borbinho
Höri
pedig nagyon jó hangulatot ad neki, csakugy mint a sok narráció és eredeti felvételek, emiatt olyan mint egy dokumentumfilm, főleg az első 1-2 rész.
tényleg fantasztikus sorozat
több mint 8 éve
JayB
Borbinho

több mint 8 éve
JayB
Gergőbácsi
elv augusztusban jön majd. vagy később :\

több mint 8 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 032 — Packers Suicide Squad
JayB

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
JayB

több mint 8 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Narcos-t nézi valaki? Eszméletlen jó. Plata o plomo? 😊

Szerkesztette: JéBé
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 850 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
na iktriad én a 1x06-tal kiszálltam a Vinylből, gondolom te azért kifejezetten élvezted azt a részt 😊

a The Night Manager viszont tényleg remek volt
baggio
Jól gondolod. 😉 Így lemaradtál over the hill Elvisről és józan(!) Richieről. OW viszont nem volt benne a legutóbbi részben.

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
11 22 63

vigyázat, erős  thumbs2.ebaystatic.com/d/l225/m/mGSBxU1WiIllv7F5u4doaTw.jpg
Nemtudom kik nézik, de szerintem valami irtózatosan jó. Fuh nagyon várom az utolsó részt.
| Reméltem, hogy már a 7. részben elérünk az utolsó naphoz, bár picit gyorsan dobálták az utolsó pár napot, de ha vkinek részleges emlékezetvesztése van, akkor, főleg abban az időben, nem sokat tud csinálni. Viszont a Billes rész kicsit lehozott az életről. Azt hittem, egy full lájti helyen lesz, kb mint ahova bevitték. De így nagyon para, amikor láttam a fején a sebet, gondoltam, hogy ez már nem vicces. Meg alapból az a hely, omg. Egy picit élt bennem a remény, hogy csak fél, de még tudja, hogy mi a szitu.2-3 hétről van szó, ha jól rémlik. Max egy hónap telt el. Elég para. Az meg, hogy leugrott, talán a legjobb, ami vele történhetett ezek után. Kurvára várom az utolsó részt |

több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
na iktriad én a 1x06-tal kiszálltam a Vinylből, gondolom te azért kifejezetten élvezted azt a részt 😊

a The Night Manager viszont tényleg remek volt

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal