NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 8 éve
Vinyl első 2 rész odabaszós, remélem marad is...Az 5. résztől leolvadtam ma hajnalban, igaz ebben OWnek nem kis szerepe volt. 😉 Richie meg egy jó nagy barom.a zenék se egyszerűek
ozibozi
Tényleg Baggio, neked eddig bejön/nézed még egyátalán?
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
ozibozi
17 227
Vinyl első 2 rész odabaszós, remélem marad is...több mint 8 éve
Én meg nem. Amíg ezt a jelenlegi fost el nem kaszálják, nem vágnak bele a Batmanbe szvsz, sajnos. De egyébként egyre több, nagyobb kaliberű jövőbeli nagy Batman-ellenséget várok a következő részekben (és évadokban is), szerintem rájöttek, hogy kalap szar az eddigi részek kétharmada, viszont az ilyenek behozatalával, mint Hugo Strange vagy (főleg) Mr. Freeze, még el tudják érni, hogy többen nézzék a sorozatot, bár nem hiszem, hogy további 2-3 évadnál többet megél ez a sorozat, de nem is bánnám, ha elkaszálnák.Simán el tudom képzelni,hogy egyszer csak ugrunk egyet az időben és a batman filmek elejére/végére kapcsolunk és jön az igazi Batman.Nekem a Gothammel 2 bajom van!ez engem is idegesít, ha tudnak csinálni Gothamet meg Arrowt akkor miért nem lehet normális felnőtt Batmanet, ez a gotham egy kalap szart nem ér. 😕
1.-Ben McKenzie Stephen Amell magassági szinteken színészkedik!
2.-Az h van, Batman sorozat sokkal jobb lenne! Lehetne csinálni, reális dolgok vannak benne, nem kell CGI, nagyszerű ,villiians' vannak! De így h megy a Gotham ameddig el nem kaszálják (min +5 év) addig tuti h nem lesz! 😕
steelwolf
braxa88
Kenny
Mondjuk én amondó vagyok, hogy ez a Legends of Tomorrow sem fogja sokáig túlélni, ha a jelenlegi szinten folytatódik… Annak ellenére, hogy most volt benne egy csavar, ez számomra például abszolút nem volt sokkoló úgymond, és igazából továbbra sem történik semmi egyéb, mint ez a folytonos szenvedés egyik időből a másikba, és ez a bagázs _szuperhős_ nevetséges, mit erőlködik egy emberrel (aki a Flashben még azért jó volt, az ember azt mondta rá, hogy akár elmenne főgonosznak, de itt... LOL a csávó).
több mint 8 éve
Simán el tudom képzelni,hogy egyszer csak ugrunk egyet az időben és a batman filmek elejére/végére kapcsolunk és jön az igazi Batman.Nekem a Gothammel 2 bajom van!ez engem is idegesít, ha tudnak csinálni Gothamet meg Arrowt akkor miért nem lehet normális felnőtt Batmanet, ez a gotham egy kalap szart nem ér. 😕
2.-Az h van, Batman sorozat sokkal jobb lenne! Lehetne csinálni, reális dolgok vannak benne, nem kell CGI, nagyszerű ,villiians' vannak! De így h megy a Gotham ameddig el nem kaszálják (min +5 év) addig tuti h nem lesz! 😕
steelwolf
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Nekem a Gothammel 2 bajom van!ez engem is idegesít, ha tudnak csinálni Gothamet meg Arrowt akkor miért nem lehet normális felnőtt Batmanet, ez a gotham egy kalap szart nem ér. 😕
steelwolf
több mint 8 éve
Nekem a Gothammel 2 bajom van!1.-Ben McKenzie Stephen Amell magassági szinteken színészkedik!
több mint 8 éve
House of Cards:Claire viszi a hátán az évadot és | közvetve ő iranyítja az orszagot az alelnokon keresztul. |
húbazmeg!!! (4 részt nyomtam le eddig)
| szerintetek hogyan szabadulnak majd meg Claire-től? Nemhogy az elnöki hivatalára, hanem az országára veszélyes eddig, és Blythe-ot máris a kezében tartja. Ha mondjuk Frank meg talál halni (csak nem már), mi lehet akkor? |
bergerdani
több mint 8 éve
Kellett már vmi csavar a Legends of Tomorrowba, kezdtek a részek nagyon klisészerűvé válni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
House of Cards:húbazmeg!!! (4 részt nyomtam le eddig)
| szerintetek hogyan szabadulnak majd meg Claire-től? Nemhogy az elnöki hivatalára, hanem az országára veszélyes eddig, és Blythe-ot máris a kezében tartja. Ha mondjuk Frank meg talál halni (csak nem már), mi lehet akkor? |
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Hugo Strange mennyire jó már a Gothamben.13.-ik rész végén beigazolódott amire számított mindenki.
több mint 8 éve
Mad Dogs! Január 21-én jött ki, most jutottam el odáig, hogy menjen a dara és félelmetesen jó.
több mint 8 éve
Megnéztem az első két részt, a BBC könyvadaptációi általában jók, különösen ha kémregényről van szó, ez sem kivétel.Ha a maradék 4 részben is ilyen vagy jobb lesz, akkor az neki remek ajánlólevél lenne Broccoliék* felé. Bár picit talán még fiatal Bondnak.+1, és ez alapján Tom lehetne 007 is mert jól hozza a formát 😊Szerintem nagyon is érdemes. Ahogy Kenny is írta, az első 2 rész alapján kifejezetten igényesen elkészített minisorozatról van szó.A The Night Managert nézi valaki? Az első két rész alapján elég jó minisorozatnak tűnik.Gondolkodtam rajta, hogy belenézek.
iktriad
empty taxi
iktriad
MirrMurr
*Nem a kormányzóra és az államügyészre gondoltam a Bűnvadászokból. 😊
iktriad
Ajánlom a témában egyébként a Spies of Warsaw című kétrészest. Jó a forgatókönyv, a színészi játék és Janet Montgomery elképesztően jól néz ki benne.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Ha a maradék 4 részben is ilyen vagy jobb lesz, akkor az neki remek ajánlólevél lenne Broccoliék* felé. Bár picit talán még fiatal Bondnak.+1, és ez alapján Tom lehetne 007 is mert jól hozza a formát 😊Szerintem nagyon is érdemes. Ahogy Kenny is írta, az első 2 rész alapján kifejezetten igényesen elkészített minisorozatról van szó.A The Night Managert nézi valaki? Az első két rész alapján elég jó minisorozatnak tűnik.Gondolkodtam rajta, hogy belenézek.
iktriad
empty taxi
iktriad
MirrMurr
*Nem a kormányzóra és az államügyészre gondoltam a Bűnvadászokból. 😊
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
+1, és ez alapján Tom lehetne 007 is mert jól hozza a formát 😊Szerintem nagyon is érdemes. Ahogy Kenny is írta, az első 2 rész alapján kifejezetten igényesen elkészített minisorozatról van szó.A The Night Managert nézi valaki? Az első két rész alapján elég jó minisorozatnak tűnik.Gondolkodtam rajta, hogy belenézek.
iktriad
empty taxi
iktriad
több mint 8 éve
Szerintem nagyon is érdemes. Ahogy Kenny is írta, az első 2 rész alapján kifejezetten igényesen elkészített minisorozatról van szó.A The Night Managert nézi valaki? Az első két rész alapján elég jó minisorozatnak tűnik.Gondolkodtam rajta, hogy belenézek.
iktriad
empty taxi
több mint 8 éve
A The Night Managert nézi valaki? Az első két rész alapján elég jó minisorozatnak tűnik.Már csak a cast miatt kezdtem el nézni,de nem csalódtam.Jó a téma és igényes a megvalósítás is.eddig.
iktriad
több mint 8 éve
A The Night Managert nézi valaki? Az első két rész alapján elég jó minisorozatnak tűnik.Gondolkodtam rajta, hogy belenézek.
iktriad
Madden hates me.
több mint 8 éve
A The Night Managert nézi valaki? Az első két rész alapján elég jó minisorozatnak tűnik.
több mint 8 éve
OMG ez mennyire jó lesz!@https://www.youtube.com/watch?v=M87rgqbqgXk
www.youtube.com/watch?v=ZZwaqFhs9fo
braxa88
Vikings b*szott k*rva jó. Ezt kellett volna nyomatni eddig is, nem az Athelstan f*szságot. | Remélem nem szándékoznak újrakezdeni... |
Most kezdem végre azt érezni, hogy tényleg vikingekról szól a sorozat... | Berserker, medve harc, kínzás, vér és erőszak. Erről szóljon egy vikinges sorozat, ne a kereszténységről, meg pajzsfalakról... |
több mint 8 éve
voodoo tatummal kevertem össze az FNL-ből.shame on me.csak hasonlít rá, de nem Ekoez is kötelezőDjango szerepében Mr Eko.
www.youtube.com/watch?v=SmflVRzYnL0
braxa88
Kenny
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
ez is kötelezőez is 😊
braxa88
OMG ez mennyire jó lesz!
www.youtube.com/watch?v=ZZwaqFhs9fo
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
csak hasonlít rá, de nem Ekoez is kötelezőDjango szerepében Mr Eko.
braxa88
Kenny