NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 8 éve
Mondjuk a Jóbarátokra semmiképpen sem mondanám, hogy megsínylette az elhúzást, az pont az a sorozat, amit még évadokig kapkodtak volna az emberek, ment is a sírás, hogy vége lett. A Supernatural valóban szar lett, és az elmúlt pár évad gyenge volt már, de ez az utolsó nekem bejön, kifejezetten megvan a régi feelingje a részeknek, amiket az elején éreztem. Smallville-ről nem nyilatkozom, mert talán az első három vagy négy évadot láttam csak, aztán elkaptam egy-egy részt a későbbiekből, de mondjuk nekem ott már voltak karakterek, akikre azt mondtam, hogy ez kicsit sok.
Viszont pont nem mondanám, hogy a DC-sorozatoknál nincs muníciója az íróknak, ezernyi szuperhős meg gonosz van, olyan merítési lehetőség lenne, amire igenis meg lehet írni több évadot, csak nem is érzem, hogy annyira el akarnának mélyülni az egészben, inkább azt gondolják megoldásnak, hogy az évad/főgonosz, és néhány részenként felbukkanó szuperhős meg ismert arc elviszi a hátán az egészet, holott tök felületes az egész, még a főszereplők is, nemhogy a többi arc.
Az Arrow-n keresztül bemutatott szuperhősvilágot konkrétan nem lehet komolyan venni.
A Flash kicsit más, hiába az átmenet a két sorozat között, ott azért érezni, hogy nagyobb energiát fektetnek a karakterekbe, meg úgy alapból mindenbe. Persze tudom, hogy a Flashbe ölnek minden pénzt, míg az Arrow-t a semmiből csinálják, de akkor is.
több mint 8 éve
nem vitatom eztsmallville lesz ebből is meglátjátok 😀a siker alapvetően rosszat tesz a legtöbb network szériának.
Negritis
7x22 részben elkerülhetetlen, hogy túlhúzzák, maximum akkor lehet egyenletes szintű, ha monster of the week rendszerben írják. Egyszerűen nincs elég muníciója az íróknak, hogy ilyen hosszú, érdekes átívelést kitaláljanak. Meg nincsenek is rákényszerítve, hiszen nézik elegen akármi is van.
Höri
Supernatural, Csillagkapu, TBBT, Jóbarátok mind megsínylette azt hogy egy 3-4 évados sztorit a népszerűség miatt túltoltak
a legrosszabb példa erre sztem a Smallville és a Himym ahol előre fix volt hogy mi a cél de sehogy se akartak eljutni oda a "pénz" miatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
smallville lesz ebből is meglátjátok 😀a siker alapvetően rosszat tesz a legtöbb network szériának.
Negritis
7x22 részben elkerülhetetlen, hogy túlhúzzák, maximum akkor lehet egyenletes szintű, ha monster of the week rendszerben írják. Egyszerűen nincs elég muníciója az íróknak, hogy ilyen hosszú, érdekes átívelést kitaláljanak. Meg nincsenek is rákényszerítve, hiszen nézik elegen akármi is van.
több mint 8 éve
smallville lesz ebből is meglátjátok 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Mondjuk Oliver királynő elvileg három évet volt távol az otthontól, papíron fogságban egy szigeten ugye, de azóta konkrétan már annyi minden történt vele, amire lassan rá sem lehet fogni, hogy három év alatt egyáltalán lehetséges lenne. 8DÉs ugye ha nem kaszálják el a sorozatot, akkor valószínűleg kitalálnak valami újabb csúcszsztorit flashbacknek.
több mint 8 éve
Küzdök az Arrow 3. évadjával, de szó szerint. Eddig még csak-csak elment de ez az évfolyam már rókabőr gyanús. A fő bajom, hogy az íjászok úgy szaporodnak mint mint a hétszentség. Gyakorlatilag már minden sarokra jut egy. Kész röhej.De Lagerthát nem is viszik túlzásba, amikor viszont központba kerül, az jó. És a Vikingsban pont az a király, hogy nem akarnak mélyen belemenni mindenki lelkizésébe, de mégis sikerül elérni azt, hogy az ember azonosulni tudjon a szereplőkkel, és érezni lehessen a karakterfejlődést.Csak én gondolom úgy, hogy egyre szarabb ez az Arrow? De nem az, hogy csak szar, hanem mostanra eljutottam odáig, hogy egyenesen irritál? Baromi sok lett Felicity is az utóbbi időben, de a csúcs az Laurel, neki elég megszólalnia, és agyvérzést kapok, a szánalmas fülsüketítő sikolyától meg kínomba tudok maximum röhögni.Laurel miatt kaszáltam. TV történelem legirritálóbb karaktere/szinésznője
Az meg a hab a tortán, hogy lassan kezd unalmassá válni, hogy a széplányok mostmár minden részben szarrá verik két mozdulattal az egyébként kiképzett orgyilkosokat, akik állítólag a világ legjobbjai. 8D Mert azt még megértem, hogy a komoly katonai múlttal rendelkező testőr harcba tud szállni a jobbakkal is, de hogy a világ életében kis csitri ügyvédbojtárcsaj, na azért na. (8 Totál érdektelenné váltak a szereplők, a különböző szervezetek és a főgonoszok is.
A flashbackek is kezdenek untatni, semmi sem történik, az egy-egy DC-szereplő felbukkanása pedig igazából semmit sem dob a részeken. Igazából tíz részenként visszatérünk Oliver (és valamelyik csak, akit épp kúr) folytonos drámázására, meg hogy szuperhősünk magát hibáztatja minden szarért, és éppen azért durcizik.
Ez az évad szerintem konkrétan szenvedés, és nem látom, hogy úgy valami normálisat kihoznának ebből.
Már csak azért nézem, mert a Flash viszont rohadt jó szerintem, és mivel elég gyakran „átjárnak” a szereplők egyikből a másikba, azért nem árt követni mindkettőt.
A Legends of Tomorrowért is odavannak sokan, de egyelőre nekem az is elég lapos. Próbálják közelebb hozni a karaktereket, meg a fejlődésükre hangsúlyt fektetni, de mégsem érzem, hogy sikerülne a dolog, klisé klisé hátán, és itt sem történik kis túlzással semmi sem. A sorozat arról szól, hogy különböző időkbe repülgetnek, és mindenhol megszopatja őket egy faszi. Ezt így meddig lehet húzni? A Flashben jó volt Vandal Savage, itt sem mondom, hogy annyira rossz lenne, de az, hogy minden rész az utána való futkosásról szól, nekem elcsépeltté teszi a sztorit.
Persze itt is minden részre jut valami dráma, aminek a lényege tulajdonképpen tökre ugyanaz, csak a főnök úr (Rip) mindig másnak kénytelen benyalni meg engedni. Snarték gyökérkedése is oké pár részig, poénos, de valahogy minden rész végén csak azt kérdezem magamtól, ezek mi a frászt keresnek itt? (Persze megkaptuk a választ a kérdésre, nem is egyszer a részek alatt, csak szarabbnál szarabb indokok voltak ezek.)
Ray pedig az Arrowból (ahol nem volt vele bajom, talán azért, mert ritkán került a középpontba) eljutott Laurelbe, hogy már-már kurva idegesítő. 8D
Mondjuk a Legendset azért még nem írom le, mégiscsak új sorozat, de így az első pár rész után nekem csalódás.
A Vikingsban viszont nem tudok csalódni, továbbra sem. Hozza a szintet.
Stez
de vicc h minden néző utálja a karektert és nem képesek kiírni. (és ugye nem is aza imádom utálni a karaktert mint pl a GoTban Joffrey v Cersei)
Vikings persze kurvajó. Lagertha hmm 😊
braxa88
Laurel viszont az elmúlt másfél évadban folyton ott van, és nem képesek még csak háttérbe sem szorítani, mindig ott kell lennie.
Egyébként a csak a Supernaturalban nem volt irritáló, sőt, én ott bírtam nagyon, ezért is csalódás most
Ez a karakter kiírás is elvesztette már a varázsát, nem lehet komolyan venni. Az utóbbi időben Arrowban például bárki meghalt, azt valamilyen parádés csoda folytán visszahozták, emiatt sem lehet komolyan venni az egészet.
Ha kaszáltad egyébként, akkor pont lemaradtál arról, hogy ebben az évadban meg már Felicity is központba került, ami természetesen az egyre unalmasabbá váló, ugyanolyan poénjairól, a vergődéséről és a drámázásáról meg állandó lelkizéséről szól. A sorozat közepén még az egyik legjobb karakter volt, magáért a csajért is odavolt az ember, na, ez mostanra nála is átmegy lassan Laurelbe.
És nem tudom nem nézni, nehogy a Flashnél elvesszek viszont valamivel, ami itt történt, patthelyzet. D8
Stez
A nők meg olyanok amilyenek. Felicity jó csaj lenne, de ez a valakivel le kéne feküdni de mégsem stílus nekem már irritáló. Nem is nagyon erőltetem, mert igazából nem látom mivé akarják fejleszteni a sorozatot. A flashback egyébként már nagyon erőltetett, a fickó bejárta Tolnát-Baranyát pár év alatt, miközben menetrendszerűen mindenhol fogságba esett és ki akarták nyírni. Na vissza inkább a vikingekhez.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Egyébként a csak a Supernaturalban nem volt irritáló, sőt, én ott bírtam nagyon, ezért is csalódás mosta Harpers Islandben jó volt szőkén
Stez
több mint 8 éve
De Lagerthát nem is viszik túlzásba, amikor viszont központba kerül, az jó. És a Vikingsban pont az a király, hogy nem akarnak mélyen belemenni mindenki lelkizésébe, de mégis sikerül elérni azt, hogy az ember azonosulni tudjon a szereplőkkel, és érezni lehessen a karakterfejlődést.Csak én gondolom úgy, hogy egyre szarabb ez az Arrow? De nem az, hogy csak szar, hanem mostanra eljutottam odáig, hogy egyenesen irritál? Baromi sok lett Felicity is az utóbbi időben, de a csúcs az Laurel, neki elég megszólalnia, és agyvérzést kapok, a szánalmas fülsüketítő sikolyától meg kínomba tudok maximum röhögni.Laurel miatt kaszáltam. TV történelem legirritálóbb karaktere/szinésznője
Az meg a hab a tortán, hogy lassan kezd unalmassá válni, hogy a széplányok mostmár minden részben szarrá verik két mozdulattal az egyébként kiképzett orgyilkosokat, akik állítólag a világ legjobbjai. 8D Mert azt még megértem, hogy a komoly katonai múlttal rendelkező testőr harcba tud szállni a jobbakkal is, de hogy a világ életében kis csitri ügyvédbojtárcsaj, na azért na. (8 Totál érdektelenné váltak a szereplők, a különböző szervezetek és a főgonoszok is.
A flashbackek is kezdenek untatni, semmi sem történik, az egy-egy DC-szereplő felbukkanása pedig igazából semmit sem dob a részeken. Igazából tíz részenként visszatérünk Oliver (és valamelyik csak, akit épp kúr) folytonos drámázására, meg hogy szuperhősünk magát hibáztatja minden szarért, és éppen azért durcizik.
Ez az évad szerintem konkrétan szenvedés, és nem látom, hogy úgy valami normálisat kihoznának ebből.
Már csak azért nézem, mert a Flash viszont rohadt jó szerintem, és mivel elég gyakran „átjárnak” a szereplők egyikből a másikba, azért nem árt követni mindkettőt.
A Legends of Tomorrowért is odavannak sokan, de egyelőre nekem az is elég lapos. Próbálják közelebb hozni a karaktereket, meg a fejlődésükre hangsúlyt fektetni, de mégsem érzem, hogy sikerülne a dolog, klisé klisé hátán, és itt sem történik kis túlzással semmi sem. A sorozat arról szól, hogy különböző időkbe repülgetnek, és mindenhol megszopatja őket egy faszi. Ezt így meddig lehet húzni? A Flashben jó volt Vandal Savage, itt sem mondom, hogy annyira rossz lenne, de az, hogy minden rész az utána való futkosásról szól, nekem elcsépeltté teszi a sztorit.
Persze itt is minden részre jut valami dráma, aminek a lényege tulajdonképpen tökre ugyanaz, csak a főnök úr (Rip) mindig másnak kénytelen benyalni meg engedni. Snarték gyökérkedése is oké pár részig, poénos, de valahogy minden rész végén csak azt kérdezem magamtól, ezek mi a frászt keresnek itt? (Persze megkaptuk a választ a kérdésre, nem is egyszer a részek alatt, csak szarabbnál szarabb indokok voltak ezek.)
Ray pedig az Arrowból (ahol nem volt vele bajom, talán azért, mert ritkán került a középpontba) eljutott Laurelbe, hogy már-már kurva idegesítő. 8D
Mondjuk a Legendset azért még nem írom le, mégiscsak új sorozat, de így az első pár rész után nekem csalódás.
Stez
de vicc h minden néző utálja a karektert és nem képesek kiírni. (és ugye nem is aza imádom utálni a karaktert mint pl a GoTban Joffrey v Cersei)
braxa88
Laurel viszont az elmúlt másfél évadban folyton ott van, és nem képesek még csak háttérbe sem szorítani, mindig ott kell lennie.
Egyébként a csak a Supernaturalban nem volt irritáló, sőt, én ott bírtam nagyon, ezért is csalódás most
Ez a karakter kiírás is elvesztette már a varázsát, nem lehet komolyan venni. Az utóbbi időben Arrowban például bárki meghalt, azt valamilyen parádés csoda folytán visszahozták, emiatt sem lehet komolyan venni az egészet.
Ha kaszáltad egyébként, akkor pont lemaradtál arról, hogy ebben az évadban meg már Felicity is központba került, ami természetesen az egyre unalmasabbá váló, ugyanolyan poénjairól, a vergődéséről és a drámázásáról meg állandó lelkizéséről szól. A sorozat közepén még az egyik legjobb karakter volt, magáért a csajért is odavolt az ember, na, ez mostanra nála is átmegy lassan Laurelbe.
És nem tudom nem nézni, nehogy a Flashnél elvesszek viszont valamivel, ami itt történt, patthelyzet. D8
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Csak én gondolom úgy, hogy egyre szarabb ez az Arrow? De nem az, hogy csak szar, hanem mostanra eljutottam odáig, hogy egyenesen irritál? Baromi sok lett Felicity is az utóbbi időben, de a csúcs az Laurel, neki elég megszólalnia, és agyvérzést kapok, a szánalmas fülsüketítő sikolyától meg kínomba tudok maximum röhögni.Laurel miatt kaszáltam. TV történelem legirritálóbb karaktere/szinésznője
Stez
több mint 8 éve
Csak én gondolom úgy, hogy egyre szarabb ez az Arrow? De nem az, hogy csak szar, hanem mostanra eljutottam odáig, hogy egyenesen irritál? Baromi sok lett Felicity is az utóbbi időben, de a csúcs az Laurel, neki elég megszólalnia, és agyvérzést kapok, a szánalmas fülsüketítő sikolyától meg kínomba tudok maximum röhögni.Az meg a hab a tortán, hogy lassan kezd unalmassá válni, hogy a széplányok mostmár minden részben szarrá verik két mozdulattal az egyébként kiképzett orgyilkosokat, akik állítólag a világ legjobbjai. 8D Mert azt még megértem, hogy a komoly katonai múlttal rendelkező testőr harcba tud szállni a jobbakkal is, de hogy a világ életében kis csitri ügyvédbojtárcsaj, na azért na. (8 Totál érdektelenné váltak a szereplők, a különböző szervezetek és a főgonoszok is.
több mint 8 éve
Gothamnek jót tett | Mr. Freeze | vagy legalábbis én jobban kedvelem az ő sztoriját, mint a többieknek.Csak ne húzzák az évad végéig, inkább jönne 4-5 részenként egy új szereplő.
Hasonlóan jóra sikeredett | Hugo Strange | karaktere, hozza az elvártakat.
több mint 8 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
| Én olvastam, könyvben nem 😊 |11 22 63én csak az első részt láttam és bár lekötött, nem vagyok izgatott a folytatás iránt.
én "laikusként" nézem, a könyvet nem olvastam, de a sorozat szerintem pazar.
Nagyon kevés sorozat kötötte ennyire le a figyelmem és tartotta fent az érdeklődésem az első 2 | 3 | részben. James Francot ilyen szerepeben picit még szoknom kell, és vannak dolgok amik elsőre picit "gagyinak" tűntek, de sztem majd lesz rá magyarázat. | (azt mondjuk nem vágom hogy fog életben maradni 3 évig 😀 részenként 2x életveszélyben van) |
Borbinho
Spoilerben megkérdezem, hogy aki tudja mi a vége, meg tudja erősíteni a teóriámat:
szóval a vége az lesz, hogy | Franco fogja megölni Kennedy-t | ?
Höri
több mint 8 éve
Penny Dreadfult darálok! Baszott jó, Eva Green zseniális!! www.youtube.com/watch?v=dQWtK6cdnYE
Ez a jelent mindent vitt!
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
Azt vastam 2napja h allitolag lesz folytatas de mem tudni mikor...Szoval allitolag.Majd megnezem a 10.evadot bar jot nem olvastam eddig rola.
Aki kacerkodik a novellak elolvasasaval ami meg az elso 9 evad kozben jottek ki...hat olyan semmilyenek.
több mint 8 éve
ja a gyíkos részen meglepődtem xD nem hittem, hogy egy 6 részes évadban bevállalják 😀
több mint 8 éve
na oszt mikor lesz a következő x-akták évad? mert így befejezni egy évadot az valami csodálatos dolog.A cigis ember jeleneteit leszámítva eléggé gyengus volt ez a rész is. És innen érdekes lesz folyatatni a dolgot, ha Carterék ezt akarják majd. Az utolsó jelenetet meg nem tudom hova tenni. Ha lenne még rész a jövő héten, azt mondom oké, de így hogy egyelőre nem tudni lesz-e folytatás, elég fura"befejezni" a minisorozatot.
ano92
Összességében kaptunk 1 jó (3.) két elmegy (2., 4.) és 3 gyengus részt. Sajna összességében ez eléggé csalódás volt a számomra.
több mint 8 éve
11 22 63én csak az első részt láttam és bár lekötött, nem vagyok izgatott a folytatás iránt.
én "laikusként" nézem, a könyvet nem olvastam, de a sorozat szerintem pazar.
Nagyon kevés sorozat kötötte ennyire le a figyelmem és tartotta fent az érdeklődésem az első 2 | 3 | részben. James Francot ilyen szerepeben picit még szoknom kell, és vannak dolgok amik elsőre picit "gagyinak" tűntek, de sztem majd lesz rá magyarázat. | (azt mondjuk nem vágom hogy fog életben maradni 3 évig 😀 részenként 2x életveszélyben van) |
Borbinho
Spoilerben megkérdezem, hogy aki tudja mi a vége, meg tudja erősíteni a teóriámat:
szóval a vége az lesz, hogy | Franco fogja megölni Kennedy-t | ?
több mint 8 éve
11 22 63én "laikusként" nézem, a könyvet nem olvastam, de a sorozat szerintem pazar.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Lesz egy tutira jó hétvégéd, ha elkezded. 😀Most jutottam el odáig, hogy ledaráljam a Fargo 2. évadát. Igen, tudom, shame on me, hogy eddig "vártam" ezzel.óó ne aggódj még az elsőt se kezdtem el ^^
A következő napokban azon fogok agyalni, hogy az első vagy a 2. évad volt az erősebb. De talán mindegy is. 😊 A 10-es jár neki. 😊
| Az egyik kedvenc ironikus jelenetem, amikor Mike a királyságáról beszél a házban, majd beültetik nem később egy irodai székbe melózni. 😊 |
Vrij6
Drip
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Most jutottam el odáig, hogy ledaráljam a Fargo 2. évadát. Igen, tudom, shame on me, hogy eddig "vártam" ezzel.óó ne aggódj még az elsőt se kezdtem el ^^
A következő napokban azon fogok agyalni, hogy az első vagy a 2. évad volt az erősebb. De talán mindegy is. 😊 A 10-es jár neki. 😊
| Az egyik kedvenc ironikus jelenetem, amikor Mike a királyságáról beszél a házban, majd beültetik nem később egy irodai székbe melózni. 😊 |
Vrij6
több mint 8 éve
Most jutottam el odáig, hogy ledaráljam a Fargo 2. évadát. Igen, tudom, shame on me, hogy eddig "vártam" ezzel.A következő napokban azon fogok agyalni, hogy az első vagy a 2. évad volt az erősebb. De talán mindegy is. 😊 A 10-es jár neki. 😊
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
na oszt mikor lesz a következő x-akták évad? mert így befejezni egy évadot az valami csodálatos dolog.
több mint 8 éve
Tulajdonképpen lehetetlen igazán jó King adaptációt készíteni.Tökéletesen egyezik a véleményünk. 😊
King stílusa megjeleníthetetlen filmen.
King művön alapuló filmet lehet jót csinálni (pl. Halálsoron, Ragyogás, Remény rabjai), de megfogni az írásai által alkotott hangulatot, milliőt -szerintem- lehetetlenség.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Na,megjott Jesus is,már csak Negan és Lucille hianyzik 😊igen, elég érdekes karakter, a képregénynél még messze le vagyok maradva. amúgy bmennyire is ekézik a TWD-t, én szeretem, jó sorozat.
Kenny
viszont ami most nekem nagyon üt az a Suits, kb olyan mint az első évad. jó én jogász vagyok, és imádom a jogi csűrés-csavarást, de igazából ez hiányzott nekem nagyon az 3-4. évadból, hogy picit kevesebb lett a tárgyalás. komolyan néha azon veszem magam, hogy aggódok mi lesz Mike-kal 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.