NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 212 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
kikerült az online kölcsönzőkbe a Blue Mountain State film 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 226
The Slap (szigorúan aussie változatban) akinek van/volt azért, akinek nem pedig azért... a nagycsalád/szerető/stb szabadon behelyettesíthető...
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
húú ez nagyon jónak tűnik 😊
 www.youtube.com/watch?v=JyPeQM4OgyU
braxa88
Életem legunalmasabb órája valaha! Kill me!
Höri
á nem hiszek én neked 😊
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
braxa88
Életem legunalmasabb órája valaha! Kill me!

több mint 8 éve
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 567
meg mindig tartom h a regi sorozat ugy volt kerek es lezart.
az uj evadot majd egyben nezem meg de felek h belekop a regibe.
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az első rész nekem csalódás volt, és szegény Wingert egy hülye karaktere pazarolták el. A mostani már visszahozta a borzongós X-Akta részeket.

És nem értem, mi ez a sminkelés Gillian Andersonon. Szoktam látni képeken mostanság, szerintem teljesen kjrrektul néz ki, de itt tényleg valahogy nem az igazi.

A következő részt amúgy az Darin Morgan jegyzi majd, aki a leghumorosabb (abszolút jó értelemben véve) részeit jegyzi a régi sorozatnak. Amit olvastam az alapján most is ez a helyzet.

És 2 hét múlva jön ha minden igaz a Falka(Home) folytatása. Sokan a 2 Gumiemberes részt tartják a legfélelmetesebbnek, nyári újranézésem alapján ezt meg kell cáfoljam, Még mindig a Home a legdurvább epizód. Kíváncsi leszek sikerül-e az újrázás...
több mint 8 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
az új x-akták meg volt valakinek? mit gondol róla?
braxa88
Csodálom, hogy a háttérhatalom engedte, hogy leadják. 😊
Mikey
azt, hogy a Bills ráfaragott, a cigarettázó ember még mindig él 😊

egyébként nekem tetszett, egy új sorozatként valószínűleg nem élne meg a mai mezőnyben, de nem is erre épít, inkább a nosztalgiára. mondjuk lehetne kevesebb premier plánban mutatott idegen és több misztikum.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
braxa88
Csodálom, hogy a háttérhatalom engedte, hogy leadják. 😊
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
braxa88
Láttam az első részt. Szerettem a sorozatot, de ez egy kicsit erőltetett felmelegítés. Meglátjuk mi lesz belőle. Gillian Andersonra ráférne néhány kiló. Nagyon beesett az arca (sose volt szép, de most majdnem csúnya szegény). Duchovny viszont karakteres lett "vénségére", bár nehezen vonatkoztatok el Hank Moody-tól.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Érdekes volt ez a Legends of Tomorrow első rész, összességében nekem bejött.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Engem a sorozat világa ami megfog, lekerülsz a Földre száz évvel egy atomháború után abban a hitben hogy az emberiségnek annyi rajtad kívül, és fogalmad nincs mi vár rád, az én beteg lelkemet mindig is foglalkoztatta milyen lehet egy hasonló világban. (Persze ez nem jelenti azt hogy át is szeretném élni. 😊)
Mikey
Ez érdekelt benne engem is, de aztán a karakterekkel nagyon nem voltam kibékülve.
Most más úgy sincs, lehet akkor adok neki még pár rész esélyt.
süti
Finn karaktere végig ill. a második évadban Abby karaktere ami roppant idegesítő, de a többi idővel szerintem kialakul szépen. Eleinte még borzasztó tesze-tosza mindenki és ragaszkodnak a "régi" világ normáihoz, de aztán rájönnek hogy azok nem életképesek már.

Majd írj véleményt. 😊
több mint 8 éve
The Shannara Chronicles -ről valaki vélemény?
Negritis
szarabbra számítottam az MTV-s költségvetésből, de abszolút nem lett gagyi.
igaz még csak az első részt láttam.
az Avicii gyereket már az Arrowban se kedveltem, de Crixus és Harry Morgan erős casting, így mindenképp maradok, mert szép lett. Egyelőre ennyi biztos, aztán majd kiderül, hogy jó is e 😀

több mint 8 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Ma kezdődik a harmadik évada az egyik, jelenleg is futó kedvenc sorozatomnak, a The 100-nek, juhéé!
Mikey
Valamit mesély már róla, miért jó. Mire hasonlít. Amolyan Lost-féle túlélősdi? Honnantól indl be igazán? stb.

süti
a második évad már fullon pörög, az elsőnek a második fele éri el a tolerálható szintet.
Black Sails darán vagyok. részről részre jobb. már a kurvajó kategória
braxa88
én meg elkaszáltam a 2x04 után, annyira nem történt semmi érdekes :/
Höri
Nálam az első éved utolsó 2 része is már kimaradt. nagyon nem maradt benne senki aki kicsit is érdekelt volna. A story dögunalom volt.
Shawn84
most ez a black sails vagy a 100? 😀
braxa88
Ja bocs. Black Sails
több mint 8 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Engem a sorozat világa ami megfog, lekerülsz a Földre száz évvel egy atomháború után abban a hitben hogy az emberiségnek annyi rajtad kívül, és fogalmad nincs mi vár rád, az én beteg lelkemet mindig is foglalkoztatta milyen lehet egy hasonló világban. (Persze ez nem jelenti azt hogy át is szeretném élni. 😊)
Mikey
Ez érdekelt benne engem is, de aztán a karakterekkel nagyon nem voltam kibékülve.
Most más úgy sincs, lehet akkor adok neki még pár rész esélyt.
több mint 8 éve
Ma kezdődik a harmadik évada az egyik, jelenleg is futó kedvenc sorozatomnak, a The 100-nek, juhéé!
Mikey
Valamit mesély már róla, miért jó. Mire hasonlít. Amolyan Lost-féle túlélősdi? Honnantól indl be igazán? stb.

süti
a második évad már fullon pörög, az elsőnek a második fele éri el a tolerálható szintet.
braxa88
Höri
Nálam az első éved utolsó 2 része is már kimaradt. nagyon nem maradt benne senki aki kicsit is érdekelt volna. A story dögunalom volt.
Shawn84
most ez a black sails vagy a 100? 😀
több mint 8 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Mikey

süti
braxa88
Höri
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 231 — The Mathematician
The Shannara Chronicles -ről valaki vélemény?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Mikey

Ajánlották sokan, bele-bele néztem de nem nyerte el a tetszésemet. Falling skiest is nagyon dícsérték, de én nem bírtam megnézni a 3. epizódot...
süti
Nem tudom mihez hasonlítsam, Lostból két percet sem láttam. 😊
Túlélős-öldösős sztori, ahol a lényeg hogy te életben maradj, főként úgy hogy jó százalékkal megölöd az ellenségedet majd pedig "ellenségem ellensége a barátom" mottóval mész tovább.
Ahogy Höri írja, kicsit laposan kezd, de az első évad második felére beindul, a második évad pedig nagyon konkrétan adja a történéseket, és részről-részre jobb. Tipikusan nem az a fajta sorozat, ami az első két-három résszel megfogja a nézőjét.
Persze idegesítő dolgok, karakterek vannak benne (utóbbiból nem is egy), de összességében szerintem alakul szépen és arról a világról, amelyben játszódik két évad után is kb. semmit sem tudni, szóval még akár nagyon sok is lehet benne ha ügyesen csinálják.

Aztán kinek a pap, kinek a paplan, nekem sok olyan sorozat bejött már, ami kb. egy ismerősömnek sem és vice versa, szóval nem fogom azt mondani, hogy adj neki még egy esélyt. 😊
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
Mikey

süti
braxa88
Höri
beindul az utána, hidd el. tényleg egyik legjobb sorozat most.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Mikey

süti
braxa88

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 231 — The Mathematician
Falling Skies nagyon ergya sajnos
az első évad nem rossz de utána összevissza megy a hülyeség én asszem a 3. évaddal kaszáltam el véglelgesen

pedig volt kis XCom feelingje sztem azért bírtam ki addig
a The 100-t ismerőseim közül többen szeretik, amit kivettem ez a young adult vonal sorozatos verziója

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Mikey

Ajánlották sokan, bele-bele néztem de nem nyerte el a tetszésemet. Falling skiest is nagyon dícsérték, de én nem bírtam megnézni a 3. epizódot...
süti
én csak pilotot láttam, abbol ez egy fiataloknak szóló gagyi sci-fi
nem tetszett
több mint 8 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Mikey