NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 8 éve
ervinator
1 703
Még jó, hogy nemrég azt írtam, hogy kifogytam a jó sorozatokból, mert indul az új dömping 😊 a már futó Shameless mellett most startolt a Better Call Saul S02, a Vinyl, az American Crime Story, a 11.22.63, hamarosan jön a Vikings és a Game of Thrones új évada, közben meg belefeledkeztem a Deadwood újrázásba is, ami még mindig zseniális.Április eleje Banshee 😊
Kihagytam valamit?
baggio
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
na az a kettő pont ugyanúgy a második szezon elején már rég elveszített a teljesen illogikus cselekményszövés miatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Még jó, hogy nemrég azt írtam, hogy kifogytam a jó sorozatokból, mert indul az új dömping 😊 a már futó Shameless mellett most startolt a Better Call Saul S02, a Vinyl, az American Crime Story, a 11.22.63, hamarosan jön a Vikings és a Game of Thrones új évada, közben meg belefeledkeztem a Deadwood újrázásba is, ami még mindig zseniális.House of Cards is lassan uj évaddal kezd, +mondanám a walking deadet ami most indult ujra de az már nagyon gyenge.
Kihagytam valamit?
baggio
több mint 8 éve
Még jó, hogy nemrég azt írtam, hogy kifogytam a jó sorozatokból, mert indul az új dömping 😊 a már futó Shameless mellett most startolt a Better Call Saul S02, a Vinyl, az American Crime Story, a 11.22.63, hamarosan jön a Vikings és a Game of Thrones új évada, közben meg belefeledkeztem a Deadwood újrázásba is, ami még mindig zseniális.Kihagytam valamit?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Game Of Thrones Season 6 (Teaser Trailer #2)www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhdIX9Pc0jf56Sypi3
több mint 8 éve
braxa88
12 534
utolsó két rész kárpótolt 😊leftovers 2x08 a sorzatgyártas mélypontja. nézhetetlenszerintem meg minden idők egyik legjobbja
braxa88
Löfli
több mint 8 éve
leftovers 2x08 a sorzatgyártas mélypontja. nézhetetlenszerintem meg minden idők egyik legjobbja
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
leftovers 2x08 a sorzatgyártas mélypontja. nézhetetlen
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Hálistennek a Netflixnek ki is végeztem már kettő Netflix original sorozatot, a Narcost illetve a Master of Nonet. Mindkettőt csak ajánlani tudom, a Narcosban imádtam azt, hogy a sorozat 50-60%a spanyolul van, a Master of None meg csak érdekes társadalmi kérdéseket feszeget, érdekes stílusban 😊Narcos fantasztikus!
tenorx
több mint 8 éve
A nap jó híre. A holnapi X-akták rész NEM a Falka folytatása lesz. Megnyugodtam egy picit.
több mint 8 éve
az első rész alapján elég kemény témákat feszegetCsak az első rész olyan beteg, de jól teszed, hogy nem darálod. Érdemes érlelni egy kicsit.
tetszett, de sztem csak napi 1 részt nézek belőle mert letaglóz
| főleg mikor már majdnem elhiszed hogy nincs semmi következménye annak hogy megdugta a disznót
kiderül hogy a családi élete romokban és álca az egész |
Negritis
több mint 8 éve
az első rész alapján elég kemény témákat feszegetmegnéztem a Black Mirror első évad első részét, háát ezt nem lehet darálniCserébe az egyik legkiforrotabb sorozat amit láttam jó pár évre visszamenően.
Negritis
Nekem nagyon nagy kedvencem.
süti
tetszett, de sztem csak napi 1 részt nézek belőle mert letaglóz
| főleg mikor már majdnem elhiszed hogy nincs semmi következménye annak hogy megdugta a disznót
kiderül hogy a családi élete romokban és álca az egész |
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
megnéztem a Black Mirror első évad első részét, háát ezt nem lehet darálniCserébe az egyik legkiforrotabb sorozat amit láttam jó pár évre visszamenően.
Negritis
Nekem nagyon nagy kedvencem.
több mint 8 éve
megnéztem a Black Mirror első évad első részét, háát ezt nem lehet darálni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Hálistennek a Netflixnek ki is végeztem már kettő Netflix original sorozatot, a Narcost illetve a Master of Nonet. Mindkettőt csak ajánlani tudom, a Narcosban imádtam azt, hogy a sorozat 50-60%a spanyolul van, a Master of None meg csak érdekes társadalmi kérdéseket feszeget, érdekes stílusban 😊
több mint 8 éve
kivégeztem the man in the high castle-t. fura benne, hogy a fő eredeti szerelmi háromszög volt a legkevésbé hiteltelen, és érdekes számomra, minden más jobb volt. amúgy tetszett nagyon, és az legutolsó képkockáknál jött is egy ez meg mi a fa**??????belekezdtem egyúttal a homelandbe és az első rész alapján nagyon tetszett.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
sztemaz ilyen sorozattal nem is baj, ha darálod. sztem heti bontásban szétesne az ember fejében a nyomozás, az összefüggéseket nem látnánk át.www.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20151021/rs_634x862-151121113347-ACS20S120Vanity20Fair20Ad.jpgjó régen felírtam, hogy ez kelleni fog, de megint lemegy majd 3 rész mire el fogok jutni a pilotig, már látom előre
baggio
Höri
de majd kiderül. jónak igérkezik
több mint 8 éve
www.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20151021/rs_634x862-151121113347-ACS20S120Vanity20Fair20Ad.jpgjó régen felírtam, hogy ez kelleni fog, de megint lemegy majd 3 rész mire el fogok jutni a pilotig, már látom előre
baggio
több mint 8 éve
Aközben hogy párszor hangosan felröhögtem az epizód alatt, nem tudtam eldönteni, hogy én tényleg az igazi X-aktákat nézem, vagy valami paródiát.Pontosan ez tetszett benne. Plusz megmutatta, hogy minden hangulatkeltés kérdése. Az a gyíkember egy nagyon ijesztőnek szánt részben tök félelmetes is lehet volna. Itt meg a végén kvázi megsajnáltad.
Mindazonáltal nem kicsit kifigurázza napjaink emberét.
Mikey
És Darin Morgan régi részei mind ilyen viccesek voltak lásd még a Csótányok támadása(az se volt rossz társadalom kritika annak idején) a Clyde Bruckman végső nyugodalma vagy a Látogatók.
több mint 8 éve
Mikey
18 758
Aközben hogy párszor hangosan felröhögtem az epizód alatt, nem tudtam eldönteni, hogy én tényleg az igazi X-aktákat nézem, vagy valami paródiát.Nekem bejött ez a mostani tényleg bájosan debil rész.A következő részt amúgy az Darin Morgan jegyzi majd, aki a leghumorosabb (abszolút jó értelemben véve) részeit jegyzi a régi sorozatnak. Amit olvastam az alapján most is ez a helyzet.Ez nem humoros volt hanem szar. A régi dzsines rész jutott róla eszembe az volt hasonlóan debil 😀
És 2 hét múlva jön ha minden igaz a Falka(Home) folytatása. Sokan a 2 Gumiemberes részt tartják a legfélelmetesebbnek, nyári újranézésem alapján ezt meg kell cáfoljam, Még mindig a Home a legdurvább epizód. Kíváncsi leszek sikerül-e az újrázás...
iktriad
Am a legfélelmetesebb rész nekem az volt, mikor vmi hallucinogén "medúzagombákat" találtak egy pincében/barlangban és nem túl szépeket haluztak be..
peach
iktriad
Mindazonáltal nem kicsit kifigurázza napjaink emberét.
több mint 8 éve
Nekem bejött ez a mostani tényleg bájosan debil rész.A következő részt amúgy az Darin Morgan jegyzi majd, aki a leghumorosabb (abszolút jó értelemben véve) részeit jegyzi a régi sorozatnak. Amit olvastam az alapján most is ez a helyzet.Ez nem humoros volt hanem szar. A régi dzsines rész jutott róla eszembe az volt hasonlóan debil 😀
És 2 hét múlva jön ha minden igaz a Falka(Home) folytatása. Sokan a 2 Gumiemberes részt tartják a legfélelmetesebbnek, nyári újranézésem alapján ezt meg kell cáfoljam, Még mindig a Home a legdurvább epizód. Kíváncsi leszek sikerül-e az újrázás...
iktriad
Am a legfélelmetesebb rész nekem az volt, mikor vmi hallucinogén "medúzagombákat" találtak egy pincében/barlangban és nem túl szépeket haluztak be..
peach
több mint 8 éve
A következő részt amúgy az Darin Morgan jegyzi majd, aki a leghumorosabb (abszolút jó értelemben véve) részeit jegyzi a régi sorozatnak. Amit olvastam az alapján most is ez a helyzet.Ez nem humoros volt hanem szar. A régi dzsines rész jutott róla eszembe az volt hasonlóan debil 😀
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
www.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20151021/rs_634x862-151121113347-ACS20S120Vanity20Fair20Ad.jpg
---