Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Hát ha te szerinted az Netflixes sorozat volt és Netflixen lehetett látni akkor állj le a drogokról 😛trónok harca? 😀youtu.be/rIamCAaPGrEJobban várom mint a 9-et.
steelwolf
Kiváncsi vagyok a witchert Netflixék mennyire tudják megcsinálni hirtelen nem jut eszembe fantasy / fantasy - szuper erőkkel tarkított sorozat ami erős volt.
Persze hype viszi majd.
Toca
Negritis
több mint 6 éve
közbe D23-on bejelentették a She Hulk, Moon Knight és a Ms Marvel (Kamala Khan) sorozatokat is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
trónok harca? 😀youtu.be/rIamCAaPGrEJobban várom mint a 9-et.
steelwolf
Kiváncsi vagyok a witchert Netflixék mennyire tudják megcsinálni hirtelen nem jut eszembe fantasy / fantasy - szuper erőkkel tarkított sorozat ami erős volt.
Persze hype viszi majd.
Toca
több mint 6 éve
youtu.be/rIamCAaPGrEJobban várom mint a 9-et.
steelwolf
Persze hype viszi majd.
több mint 6 éve
Nem tudom volt e már, de nekem a könyv meg a játék nagyon tetszett, kíváncsi leszek a sorozat milyen lesz.youtu.be/cSqi-8kAMmM

több mint 6 éve
2 nap és megkezdődik az utolsó Ballers szezon. Kíváncsian várom mit lehet még kihúzni előle, remélem valami hatalmas csavarral fog befejeződni.The Rock kikandikal a tusolobol, es kiderul, hogy az egesz csak egy alom volt. Aztan johet a real story, ot evadban.
Coolearie
több mint 6 éve
2 nap és megkezdődik az utolsó Ballers szezon. Kíváncsian várom mit lehet még kihúzni előle, remélem valami hatalmas csavarral fog befejeződni.
több mint 6 éve
Narcos: Mexico -> nem hozza az Escobaros minőséget, de közelíti. A Cali karteles évadnél jobb. Fasza volt. És itt is lenyűgöző az IRL sztori.When They See Us -> 4 részes valós események megfilmesítése. Nagyon megérintett, sajnáltam a srácokat, főleg a végén Korey Wiset, | a csávó azért ült 10+évet mert elkísérte a barátját a rendőrségre. |
több mint 6 éve
Végig érve a Bron/Broennel, nem hiszem, hogy valaha láttam jobb krimi sorozatot. Sőt, biztosan nem.Ráadásul hatalmas plusz pont Saga Norén. Zseniális karakter.
több mint 6 éve
Nagyon jók. 😊KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
nézegetem a Wu Assasins-t, egész jó sorozatÉn értelmetlenebb sorozatot nem láttam nagyon mostanában. A plot gyenge és unalmas amit még ennél is gyengébb egyéb dolgokkal fejelnek meg. Karakterépités 0.
Uwais-ék működnek a cgi meh
Negritis
És hat a végkifejlet meg ...
több mint 6 éve
Azt még annak idején elkezdtem, de nem fogott meg. 😕Véget ért minden sorozat amit nézek - Ray Donovan pedig csak novemberben jön vissza a nyaralásról - és rohadt nagy bajban vagyok, mert fogalmam nincs melyiknek álljak neki nézni. Valami jóféle sci-fi kéne, mert12 monkeykicsitnagyon elegem van ebből a világból és ki kéne szakadni belőle arra az időre, amíg nézem. 😀 Van ötletetek?
Mikey
KoporShow
The Expanse-t néztem, imádtam is.+ the expanse, sokan szeretik a könyveket isVéget ért minden sorozat amit nézek - Ray Donovan pedig csak novemberben jön vissza a nyaralásról - és rohadt nagy bajban vagyok, mert fogalmam nincs melyiknek álljak neki nézni. Valami jóféle sci-fi kéne, mertlassan jön a westworld is, nem?kicsitnagyon elegem van ebből a világból és ki kéne szakadni belőle arra az időre, amíg nézem. 😀 Van ötletetek?
Mikey
another life, altered carbon, lost in space, the orville
Negritis
r.baggio
A többinek utána olvasok, köszi.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 6 éve
+ the expanse, sokan szeretik a könyveket isVéget ért minden sorozat amit nézek - Ray Donovan pedig csak novemberben jön vissza a nyaralásról - és rohadt nagy bajban vagyok, mert fogalmam nincs melyiknek álljak neki nézni. Valami jóféle sci-fi kéne, mertlassan jön a westworld is, nem?kicsitnagyon elegem van ebből a világból és ki kéne szakadni belőle arra az időre, amíg nézem. 😀 Van ötletetek?
Mikey
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
oh, okay 😀 még a 2. évadot se néztem 😀lassan jön a westworld is, nem?Csak 2020-ban.
Negritis
Mikey
több mint 6 éve
lassan jön a westworld is, nem?Csak 2020-ban.
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 6 éve
Véget ért minden sorozat amit nézek - Ray Donovan pedig csak novemberben jön vissza a nyaralásról - és rohadt nagy bajban vagyok, mert fogalmam nincs melyiknek álljak neki nézni. Valami jóféle sci-fi kéne, mert12 monkeykicsitnagyon elegem van ebből a világból és ki kéne szakadni belőle arra az időre, amíg nézem. 😀 Van ötletetek?
Mikey
több mint 6 éve
nézegetem a Wu Assasins-t, egész jó sorozatUwais-ék működnek a cgi meh
több mint 6 éve
A Killing Eve, bár erősen hypeolt, de nekem nem tetszett.Sok a következetlenség és kb. nulla izgalom, fordulat.
Nekem a két főszereplő se volt meggyőző.
Van akinek bejött?
több mint 6 éve
Véget ért minden sorozat amit nézek - Ray Donovan pedig csak novemberben jön vissza a nyaralásról - és rohadt nagy bajban vagyok, mert fogalmam nincs melyiknek álljak neki nézni. Valami jóféle sci-fi kéne, mertlassan jön a westworld is, nem?kicsitnagyon elegem van ebből a világból és ki kéne szakadni belőle arra az időre, amíg nézem. 😀 Van ötletetek?
Mikey
több mint 6 éve
Véget ért minden sorozat amit nézek - Ray Donovan pedig csak novemberben jön vissza a nyaralásról - és rohadt nagy bajban vagyok, mert fogalmam nincs melyiknek álljak neki nézni. Valami jóféle sci-fi kéne, mert KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 6 éve
A Varázslók (The Magicians) HBO GO3 évada van fent eddig, már a végénél tartok. Ajánlós 😊
Annak, aki szereti a fantasys, kosztümös, szexes, drogos, véres, vicces, pörgős sorozatokat!
Itt aztán tényleg minden van, a valódi és a fantasy világok között utazgatnak a szereplők, akik mind egyetemisták. Jó nők alert! 😁
Annyit előre, hogy az első 2-3 rész nagyon lassan indul be, alig van történés, de utána tök jó.
Kevés sorozatok egyike, ami egyre jobb ahogy halad.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Wu Assassins egész jól indula cgi sajna gyenge, de az akció jó
mondjuk Uwais-éktól nem is várnék mást
több mint 6 éve
Pedig az egészért A Ráknépség a felelős.csak a gyíkembereketerős váltásként végre megnéztem a Chernbyl-t és huh súlyosA CIA ügynököt felfedezted benne?
Negritis
Mikey
Negritis
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀