Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 8 éve
braxa88
12 534
legyen ez a legnagyobb bajAz oda-vissza teleportálás erre az évadra végképp komikus méreteket öltöttNagyjából az egyetlen dolog, ami zavart engem az évad során. De ez legalább végtelenül.
baggio
Mikey
ezzel a két uccsó résszel a GoT végképp a sorozattörténelem csúcsára ért, a többi nagy klasszikus kb a cipőjét kötheti be. (aki ezt megkérdőjelezi az elfogult. nincs, és nem is lesz még egy sorozat amit ennyien néznének a premier másnapján hazánkban.)
és még lesz 2 évad. vmi elképesztően fantasztikus lesz.
több mint 8 éve
Mikey
18 758
Az oda-vissza teleportálás erre az évadra végképp komikus méreteket öltöttNagyjából az egyetlen dolog, ami zavart engem az évad során. De ez legalább végtelenül.
baggio
több mint 8 éve
Tényleg jó rész volt ez is, de ezért mondom mindig (pl. a hollós üzengetés mellett), hogy nagyon a helyén kell kezelni a GoT-ot, mert el lehet persze sütni rá ilyen esetekben, hogy fantasy, bármi megtörténhet, viszont az igazán nagy klasszikusoknál (Wire, Sírhant művek, satöbbi-satöbbi, képzelje mindenki ide a nagy kedvencét a Lostot leszámítva) egy kissé realisztikusabb keretek között kellett nagyokat húzni az alkotóknak...| lol, a könyvben meg az előző évadokban kurvahosszú minden út, itt meg epizódok alatt mennek oda-vissza a keskeny tengeren... |+1 nagyon erős rész volt, bár azt nem értettem, hogy | Varys hogy lehet egyszerre két helyen 😀 | kristof| dorne-ban szerzett pár hajót, és visszament azokkal mereenbe. jó gyors hajók lehetnek 😊 | Löfli
kristof
Az oda-vissza teleportálás erre az évadra végképp komikus méreteket öltött
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rhaegar elrabolta Lyannát, ezért is tört ki a háború. (különböző teóriák szerint annyira azért nem kellett megerőltetnie magát, mert Lyannával végül egymásba szerettek)...és akkor Robert nem tudta h terhes? Vagy 1 évig nem voltak egy helyen?Lyanna Stark mikor szült kivel volt ,párban'?robert baratheon
steelwolf
Löfli
steelwolf
több mint 8 éve
...és akkor Robert nem tudta h terhes? Vagy 1 évig nem voltak egy helyen?Lyanna Stark mikor szült kivel volt ,párban'?robert baratheon
steelwolf
Löfli
több mint 8 éve
Lyanna Stark mikor szült kivel volt ,párban'?robert baratheon
steelwolf
több mint 8 éve
Lyanna Stark mikor szült kivel volt ,párban'?
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
| lol, a könyvben meg az előző évadokban kurvahosszú minden út, itt meg epizódok alatt mennek oda-vissza a keskeny tengeren... |+1 nagyon erős rész volt, bár azt nem értettem, hogy | Varys hogy lehet egyszerre két helyen 😀 | kristof| dorne-ban szerzett pár hajót, és visszament azokkal mereenbe. jó gyors hajók lehetnek 😊 | Löfli
több mint 8 éve
braxa88
12 534
gondolom nem sok sorozat résznek van 10/10es értékelése imdb-n, a trónok harca most zsinórban hozott kettőt.
több mint 8 éve
bogjosi
1 501
GoT| Jól értettem (következtetek), hogy Jon Snow Lyanna Stark és Rhaegar Targaryen, tehát 'tűz és jég' fia?! |
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 8 éve
| dorne-ban szerzett pár hajót, és visszament azokkal mereenbe. jó gyors hajók lehetnek 😊 |Na,ez brillians volt.Mennyire jok voltak a zenek😮+1 nagyon erős rész volt, bár azt nem értettem, hogy | Varys hogy lehet egyszerre két helyen 😀 |
Kenny
kristof
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
Cersei nagyon kampó lesz
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Na,ez brillians volt.Mennyire jok voltak a zenek😮+1 nagyon erős rész volt, bár azt nem értettem, hogy | Varys hogy lehet egyszerre két helyen 😀 |
Kenny
több mint 8 éve
Mikey
18 758
Ray Donovan is back! Hozzáteszem, ha annyira nyomatni fogják ezt a vallásos bullshitet, mint az első epizódban, akkor hamar fel fogok hagyni a nézésével.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
fasza volt tényleg ez a rész GOT, de azért hozzá teszem, az elmúlt pár rész egy óriási kliséhalmaz, semmiféle meglepetés, egy kicsit hiányolom a Martin féle-elmebeteg fordulatokatÉpp ideje, hogy Westeros lemenjen kutyába Dany előtt.
az elmúlt két részben mindegyik szálon előre megmondta az ember, mi fog történni, annyira adta magát
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
fasza volt tényleg ez a rész GOT, de azért hozzá teszem, az elmúlt pár rész egy óriási kliséhalmaz, semmiféle meglepetés, egy kicsit hiányolom a Martin féle-elmebeteg fordulatokataz elmúlt két részben mindegyik szálon előre megmondta az ember, mi fog történni, annyira adta magát
több mint 8 éve
GoT.. überbrutál. legjobb rész ever. ez nem sorozat, ez blockbuster filmvalóban rendben volt,de | meghalt a legjobb karakter 😀,továbbá vajon a vörös meghal az utolsó részben? |
braxa88
több mint 8 éve
westworld trailer elég jó lett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
GoT.. überbrutál. legjobb rész ever. ez nem sorozat, ez blockbuster film
több mint 8 éve
ozibozi
17 227
Gomorra második évada is véget ért, mekkora királyság és hálivúd nélkül... vagy pont azért? 😊
több mint 8 éve
Narcos season 2 szeptember másodikán! 😊végre valami jó hír
Amare
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Mikey
18 758
a tegnapi epizód szerintem egyértelmű választ adott a kérdésre. 😊| Ezt nem értem. A saját arcánál időzött? vagy hogy érted, hogy amelyikben leszúrták? || plusz arya egy korábbi részben pont annál az arcnál időzik amelyikben leszurták...lehet hogy simán a szinésznő menti meg,de az nagyon gagyi lenne| Viselkedése,előző részben magához vette a bökőjét,most nem volt nála.Valami oldalon olvastam ezt,de van benne valami. |GoTMi utalna arra hogy nem?
| Arya volt a szétszurkált csaj vagy nem? |
Kenny
JayB
Kenny
|
thebeke
Borbinho