Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 8 éve
www.theverge.com/2016/9/6/12813764/narcos-season-renewal-three-four-netflix
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
ozibozi
17 227
Vágási Feri legnagyobb bunyói.Ferit bármikor leütik, mindig felkel, így fontos példaként állhat bármelyikőnk elé.
444.hu/2016/08/31/akciofilmajanlatunk-ma-estere
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Katonák, fegyverek, öldöklés ide vagy oda, azért a Szomszédok 68. epizódját nehéz überelni.Ne erőltesd nem megy
Stez
több mint 8 éve
Katonák, fegyverek, öldöklés ide vagy oda, azért a Szomszédok 68. epizódját nehéz überelni.
több mint 8 éve
ja, azok nem rosszak. mondjuk lényegében az egész sztorinak az a tetőpontja, simán le tudom képzelni, hogy azoknak szentelték a legnagyobb figyelmet.Bastogne és a The Breaking Point talán a legjobb sorozatrész amit valaha láttam.15 éves a sorozatgyártás csúcsabaszki, már ilyen rég lett volna? akkor sürgősen meg kell nézni sokadik alkalommal is...
libabőr
braxa88
szerk: bár igazából kilencedikén lesz 15 éves 😊
slowmotion
Kenny
pont a múltkor néztem meg az "Így készült" részt, na ott magyarázgatta a spec effektes faszi, hogy hogyan kellett az erdőt megcsinálni, hogy úgy nézzen ki, mint egy gyufává lőtt susnyás. nem egyszerű...
több mint 8 éve
Bastogne és a The Breaking Point talán a legjobb sorozatrész amit valaha láttam.15 éves a sorozatgyártás csúcsabaszki, már ilyen rég lett volna? akkor sürgősen meg kell nézni sokadik alkalommal is...
libabőr
braxa88
slowmotion
több mint 8 éve
15 éves a sorozatgyártás csúcsabaszki, már ilyen rég lett volna? akkor sürgősen meg kell nézni sokadik alkalommal is...
libabőr
braxa88
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
braxa88
12 534
15 éves a sorozatgyártás csúcsawww.youtube.com/watch?v=OGcmKl9HpeA
libabőr
több mint 8 éve
Ballers| Homokos parton 4.58-as 40 yard, ez nagyobb arcpálma, mint amin a csávó szaltózott utána 😀 |
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Bárkinek van bármi forrása ötlete, hogy hogyan lehetne megszerezni a M.A.S.H. sorozat 3-11, évadát (lehetőleg magyar felirattal, hogy még bonyolultabb legyen a dolog)?torrenten nincs? felirat meg legalább angol sztem van egy népszerűbb release-hez
somoskovig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Bárkinek van bármi forrása ötlete, hogy hogyan lehetne megszerezni a M.A.S.H. sorozat 3-11, évadát (lehetőleg magyar felirattal, hogy még bonyolultabb legyen a dolog)?
több mint 8 éve
Nagyszerű fan videó minden idők (legjobb) legérzelmesebb sorozatához!www.youtube.com/watch?v=EwO8iI90cGw
több mint 8 éve
Mikey
18 758
Ray Donovan visszatér az ötödik évadra is, örülés van.
több mint 8 éve
nem olcsó, de kötelező!www.sorozatjunkie.hu/2016/08/12/louis-ck-budapest-augusztus-27/
több mint 8 éve
You, me and the ApocalypseEgy hete találtam rá erre a sorozatra, ami egyelőre nagyon bejön. Jók a színészek, vicces, de van benne akció is. Nagyon érdekes az alapsztori, 5.résznél járok, és nem vágok még mindent (ami pozitívum!)
ja és persze Rob Lowe for president!
(ó fuck, most olvasom, hogy csak az első évada van és nem is lesz folytatás...)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
ozibozi
17 227
A Gomorra 2. évadát is csak olaszul szabad megnézni (felirattal) Ebben a műfajban még nem csináltak ennél jobbat (szvsz) vlsz az sem ártott neki, hogy a szerzőt, Roberto Savianot meghagyták a script írók között.
több mint 8 éve
Underground. amugy sem a legjobb a sorozat, de a 9.rész vmi eszméletlen gagyi, többször röhögtem h ezt ne már.a témakörben nálam a Power a legalja.
amikor az egyik feka áll fél percig minden fedezék nélkül, körülötte kb 8-10 ember lövöldöz rá és egy sem találja el... 😀 ebben semmi tulzás nem volt, tényleg igy volt. meg h mi volt az a piros trutyi amibol feljött, meg honnan került bele 😀
hú nagyon várom a szezonzárót 😀
braxa88
Jelenleg is van három olyan aktív szereplő, akik közül
1, nyakon lőtték
2. megszurkálták 20-szor
3. ráégett a pince
Így azért nehéz komolyan venni, főleg, hogy megint berendeltek +2 évadot, így mindenki túlél mindent.
több mint 8 éve
Mikey
18 758
A kezdeti aggodalmaim után Ray Donovan azért rendben van. Lehet csak amiatt mondom mert megszoktam hogy tolják benne a vallásos vonalat, nem tudom, de nagyon komoly drámává fejlődött. Nem hullanak olyan szinten az emberek mint az előző évadokban, és csak Paula Malcomson mutogatja a melleit -- inkább ne ő tenné -- de üt a történet. Néha azért kicsit megvan az "ezmegmiafaszomvolt?" érzés, de ennyi minden sorozatban van. | Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Belikov kinyírása után merre tovább. |
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Underground. amugy sem a legjobb a sorozat, de a 9.rész vmi eszméletlen gagyi, többször röhögtem h ezt ne már.amikor az egyik feka áll fél percig minden fedezék nélkül, körülötte kb 8-10 ember lövöldöz rá és egy sem találja el... 😀 ebben semmi tulzás nem volt, tényleg igy volt. meg h mi volt az a piros trutyi amibol feljött, meg honnan került bele 😀
hú nagyon várom a szezonzárót 😀
több mint 8 éve
háj, aszem jóhelyre írok. Megtudnátok mondani, hogy az All or Nothingot honnan lehet beszerezni?? (amazonon kívül) Minimum 16K ban, de ha 1080p az sem baj
több mint 8 éve
Mikey
18 758
www.youtube.com/watch?v=YekQIyZdmVoRészemről ez az, ami nagyon várós sorozat. Az első évad nagyszerűen össze volt rakva.
süti
több mint 8 éve
Ezek várósak még idén:www.youtube.com/watch?v=oyoXURn9oK0
www.youtube.com/watch?v=G3DwTh_aPKw
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
The Walking Dead: Season 7 Trailer !!www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhEL6V0Qre68M2vZ0f