Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Nagyon beton a Narcos.

több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 507 — no es importante
 www.theverge.com/2016/9/6/12813764/narcos-season-renewal-three-four-netflix

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 227
Vágási Feri legnagyobb bunyói.
Ferit bármikor leütik, mindig felkel, így fontos példaként állhat bármelyikőnk elé.

444.hu/2016/08/31/akciofilmajanlatunk-ma-estere
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Katonák, fegyverek, öldöklés ide vagy oda, azért a Szomszédok 68. epizódját nehéz überelni.
Stez
Ne erőltesd nem megy
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Katonák, fegyverek, öldöklés ide vagy oda, azért a Szomszédok 68. epizódját nehéz überelni.

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 667 — Cowboys fan
15 éves a sorozatgyártás csúcsa
libabőr
braxa88
baszki, már ilyen rég lett volna? akkor sürgősen meg kell nézni sokadik alkalommal is...

szerk: bár igazából kilencedikén lesz 15 éves 😊
slowmotion
Bastogne és a The Breaking Point talán a legjobb sorozatrész amit valaha láttam.
Kenny
ja, azok nem rosszak. mondjuk lényegében az egész sztorinak az a tetőpontja, simán le tudom képzelni, hogy azoknak szentelték a legnagyobb figyelmet.
pont a múltkor néztem meg az "Így készült" részt, na ott magyarázgatta a spec effektes faszi, hogy hogyan kellett az erdőt megcsinálni, hogy úgy nézzen ki, mint egy gyufává lőtt susnyás. nem egyszerű...
több mint 8 éve
libabőr
braxa88
baszki, már ilyen rég lett volna? akkor sürgősen meg kell nézni sokadik alkalommal is...

slowmotion
Bastogne és a The Breaking Point talán a legjobb sorozatrész amit valaha láttam.

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 667 — Cowboys fan
libabőr
braxa88

Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
 www.youtube.com/watch?v=OGcmKl9HpeA
libabőr
több mint 8 éve
Egész jó ez a Ballers második évada,jobb mint az első,mondjuk Andy Garcia,meg a fel-fel bukkanó focisták/edzők jelenléte sokat dob rajta.

Szerkesztette: Kenny

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Ballers
| Homokos parton 4.58-as 40 yard, ez nagyobb arcpálma, mint amin a csávó szaltózott utána 😀 |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
Bárkinek van bármi forrása ötlete, hogy hogyan lehetne megszerezni a M.A.S.H. sorozat 3-11, évadát (lehetőleg magyar felirattal, hogy még bonyolultabb legyen a dolog)?
somoskovig
torrenten nincs? felirat meg legalább angol sztem van egy népszerűbb release-hez

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 323 — 49ers GM
Bárkinek van bármi forrása ötlete, hogy hogyan lehetne megszerezni a M.A.S.H. sorozat 3-11, évadát (lehetőleg magyar felirattal, hogy még bonyolultabb legyen a dolog)?

több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nagyszerű fan videó minden idők (legjobb) legérzelmesebb sorozatához!

www.youtube.com/watch?v=EwO8iI90cGw
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
Ray Donovan visszatér az ötödik évadra is, örülés van.
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 212 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nem olcsó, de kötelező!

www.sorozatjunkie.hu/2016/08/12/louis-ck-budapest-augusztus-27/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
You, me and the Apocalypse
Egy hete találtam rá erre a sorozatra, ami egyelőre nagyon bejön. Jók a színészek, vicces, de van benne akció is. Nagyon érdekes az alapsztori, 5.résznél járok, és nem vágok még mindent (ami pozitívum!)

ja és persze Rob Lowe for president!

(ó fuck, most olvasom, hogy csak az első évada van és nem is lesz folytatás...)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 227
A Gomorra 2. évadát is csak olaszul szabad megnézni (felirattal) Ebben a műfajban még nem csináltak ennél jobbat (szvsz) vlsz az sem ártott neki, hogy a szerzőt, Roberto Savianot meghagyták a script írók között.
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Underground. amugy sem a legjobb a sorozat, de a 9.rész vmi eszméletlen gagyi, többször röhögtem h ezt ne már.
amikor az egyik feka áll fél percig minden fedezék nélkül, körülötte kb 8-10 ember lövöldöz rá és egy sem találja el... 😀 ebben semmi tulzás nem volt, tényleg igy volt. meg h mi volt az a piros trutyi amibol feljött, meg honnan került bele 😀
hú nagyon várom a szezonzárót 😀
braxa88
a témakörben nálam a Power a legalja.
Jelenleg is van három olyan aktív szereplő, akik közül
1, nyakon lőtték
2. megszurkálták 20-szor
3. ráégett a pince

Így azért nehéz komolyan venni, főleg, hogy megint berendeltek +2 évadot, így mindenki túlél mindent.

több mint 8 éve
A kezdeti aggodalmaim után Ray Donovan azért rendben van. Lehet csak amiatt mondom mert megszoktam hogy tolják benne a vallásos vonalat, nem tudom, de nagyon komoly drámává fejlődött. Nem hullanak olyan szinten az emberek mint az előző évadokban, és csak Paula Malcomson mutogatja a melleit -- inkább ne ő tenné -- de üt a történet. Néha azért kicsit megvan az "ezmegmiafaszomvolt?" érzés, de ennyi minden sorozatban van. | Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Belikov kinyírása után merre tovább. |
több mint 8 éve
Underground. amugy sem a legjobb a sorozat, de a 9.rész vmi eszméletlen gagyi, többször röhögtem h ezt ne már.
amikor az egyik feka áll fél percig minden fedezék nélkül, körülötte kb 8-10 ember lövöldöz rá és egy sem találja el... 😀 ebben semmi tulzás nem volt, tényleg igy volt. meg h mi volt az a piros trutyi amibol feljött, meg honnan került bele 😀
hú nagyon várom a szezonzárót 😀
több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
háj, aszem jóhelyre írok. Megtudnátok mondani, hogy az All or Nothingot honnan lehet beszerezni?? (amazonon kívül) Minimum 16K ban, de ha 1080p az sem baj

több mint 8 éve
 www.youtube.com/watch?v=YekQIyZdmVo
süti
Részemről ez az, ami nagyon várós sorozat. Az első évad nagyszerűen össze volt rakva.
több mint 8 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Ezek várósak még idén:

www.youtube.com/watch?v=oyoXURn9oK0

www.youtube.com/watch?v=G3DwTh_aPKw
több mint 8 éve
Béczkó 1 264
The Walking Dead: Season 7 Trailer !!

www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhEL6V0Qre68M2vZ0f