NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 8 éve
Westworld. Ez a pilot atyaég, annyira össze volt rakva h beszarás, mégis hatalmas összevisszaság van a fejemben és kb 100kérdés merült fel bennem 😊 nagy élmény lesz ez a sorozatMost tanulok angolul de leköt.
A jelenet a Paint It, Blackkel meg zseniális volt.
braxa88
Negyedét se értem de nagyon jó
több mint 8 éve
igazából a hájppal egyetlen rész ér fel, az eddigi utolsó, a karácsonyi különkiadás, a többi inkább érdekes és elgondolkodtató, de közel sem kihagyhatatlan (mármint ha a történetüket elolvasod, magát az epizódot akár ki is hagyhatod)megnéztem az 1.rész. a disznókúrósat. tényleg nagyon jó volt, de semmi utópisztikusság nem volt még.nagyon, elképesztően jó, elgondolkodtató utópisztikus sztorik vannak benne. szerintem újranézem addig az eddigi részeketOktóber 21-ét bekarikázni a naptárban.a korábbi évadok mennyire jók?
www.youtube.com/watch?v=I-vAp9n8rQc
süti
braxa88
Löfli
braxa88
a Shameless hetedik évad is elkezdődött közben, na ez meg az a sorozat, amit vélhetően sose nézek majd újra, de borzasztóan örülök minden új résznek (a Rescue me volt talán hasonló)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
alakul az, bár én még csak az első évadot néztem megmegnéztem az 1.rész. a disznókúrósat. tényleg nagyon jó volt, de semmi utópisztikusság nem volt még.nagyon, elképesztően jó, elgondolkodtató utópisztikus sztorik vannak benne. szerintem újranézem addig az eddigi részeketOktóber 21-ét bekarikázni a naptárban.a korábbi évadok mennyire jók?
süti
braxa88
Löfli
braxa88
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
megnéztem az 1.rész. a disznókúrósat. tényleg nagyon jó volt, de semmi utópisztikusság nem volt még.nagyon, elképesztően jó, elgondolkodtató utópisztikus sztorik vannak benne. szerintem újranézem addig az eddigi részeketOktóber 21-ét bekarikázni a naptárban.a korábbi évadok mennyire jók?
süti
braxa88
Löfli
több mint 8 éve
braxa88
12 534
walking dead első 3 perce, nyugodtan megnézhető, nem derül ki h ki lett a pép. www.youtube.com/watch?v=EW_N5-ceitk
azért remélem h se karlecsapás, se megerőszakolás nem lesz :/
több mint 8 éve
A Leftoverst is már elkaszálták, csak lesz belőle még egy záró évad. Kár, hogy alig nézik, mert tényleg nagyon jó sorozat.ez se igaz feltétlenül, hiszen a még nem kaszáltak közül a Leftovers-t és a Veepet is 1m körüli néző nézi, a girls-t fele annyi, a silicon valley 2m-en van maximalizálva. A legtöbbel a showtime is versenyezni tud a premier kábel csatornák közül. Egyedül a Game of thrones sikerével lehet hosszabb távon kalkulálni náluk.de ami betalál az nagyon durván betalál.HBO meg garancia a sikerre.ez mondjuk nagyon nincs így, több bukik náluk, mint ami betalál.
Kenny
Höri
braxa88
Höri
több mint 8 éve
nagyon, elképesztően jó, elgondolkodtató utópisztikus sztorik vannak benne. szerintem újranézem addig az eddigi részeketOktóber 21-ét bekarikázni a naptárban.a korábbi évadok mennyire jók?
süti
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Október 21-ét bekarikázni a naptárban.a korábbi évadok mennyire jók?
süti
több mint 8 éve
Sikertelenség ide sikertelenség oda a HBO nem tud hibázni. A leggyengébb sorozataik is olyanok mint a Netflix kivételével akárhol a jó, de nem kiemelkedő sorozatok.Ez azért kicsit túlzó.
Jughead
Mostanában a drámáik betalaltak de azért van elég sok buktája, csak mert a hype vonat nem hozta el hozzánk, még így van.
több mint 8 éve
Jughead
5 231
Sikertelenség ide sikertelenség oda a HBO nem tud hibázni. A leggyengébb sorozataik is olyanok mint a Netflix kivételével akárhol a jó, de nem kiemelkedő sorozatok.
több mint 8 éve
Mikey
18 758
pár hete olvastam egy cikket, amiben fejtegették hogy az HBO-nál mennyire vakargatják a fejüket a vezetőség tagjai az általános sikertelenségen. tán pár embert ki is rúgtak emiatt.HBO meg garancia a sikerre.ez mondjuk nagyon nincs így, több bukik náluk, mint ami betalál.
Kenny
Höri
több mint 8 éve
ez se igaz feltétlenül, hiszen a még nem kaszáltak közül a Leftovers-t és a Veepet is 1m körüli néző nézi, a girls-t fele annyi, a silicon valley 2m-en van maximalizálva. A legtöbbel a showtime is versenyezni tud a premier kábel csatornák közül. Egyedül a Game of thrones sikerével lehet hosszabb távon kalkulálni náluk.de ami betalál az nagyon durván betalál.HBO meg garancia a sikerre.ez mondjuk nagyon nincs így, több bukik náluk, mint ami betalál.
Kenny
Höri
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
de ami betalál az nagyon durván betalál.HBO meg garancia a sikerre.ez mondjuk nagyon nincs így, több bukik náluk, mint ami betalál.
Kenny
Höri
több mint 8 éve
HBO meg garancia a sikerre.ez mondjuk nagyon nincs így, több bukik náluk, mint ami betalál.
Kenny
több mint 8 éve
Nem tudom,hogy hova lyukadhat ki ez a sorozat,de rengeteg potenciál van benne,HBO meg garania a sikerre.Westworld. Ez a pilot atyaég, annyira össze volt rakva h beszarás, mégis hatalmas összevisszaság van a fejemben és kb 100kérdés merült fel bennem 😊 nagy élmény lesz ez a sorozatA hsz-edben írtak miatt letöltöttem-megnéztem. Azt mondom váó, bámulatos volt. 😊
braxa88
Mikey
Új Lost?
több mint 8 éve
A Westworld is nagyon jól indult, de én az új felhozatalból egyelőre inkább ezt ajánlanám, ha egy sorozatot kellene mondani:---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Luke Cage senki?tervben van, de a rohadt netflix modell miatt nem haladok az előzőekkel sem.
K_baszott zseniális.
Kenny
több mint 8 éve
Mikey
18 758
Westworld. Ez a pilot atyaég, annyira össze volt rakva h beszarás, mégis hatalmas összevisszaság van a fejemben és kb 100kérdés merült fel bennem 😊 nagy élmény lesz ez a sorozatA hsz-edben írtak miatt letöltöttem-megnéztem. Azt mondom váó, bámulatos volt. 😊
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Westworld. Ez a pilot atyaég, annyira össze volt rakva h beszarás, mégis hatalmas összevisszaság van a fejemben és kb 100kérdés merült fel bennem 😊 nagy élmény lesz ez a sorozatA jelenet a Paint It, Blackkel meg zseniális volt.
több mint 8 éve
Jah, bár Tetch karaktere elég faszának néz ki így 1 rész alapján.Hát ez a Poison Ivy szál kurvagyengére sikeredett a Gothamben :SVérzik már az több sebből is. :/
empty taxi
süti
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Westworld? a pilot nekem bejött, meglátjuk hova lyukad ki a sztori
több mint 8 éve
Hát ez a Poison Ivy szál kurvagyengére sikeredett a Gothamben :SVérzik már az több sebből is. :/
empty taxi
több mint 8 éve
Szerintem meg az első két évad fasza, a harmadik viszont nem jött be, nekem túl sok volt. Egy-egy katyvasz, ami nem illett oda, meg úgy szimplán az volt az érzésem, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket (ha csak Tommyék... de az írók is 8D). Sokat akartak, ez némileg visszásan sült el.Peaky Blindersnél kihagyható az 1. évad? Igazából Tom Hardy miatt nézném (tudom vendégszereplő, de akkor is)!talán az a leggyengébb évad, mert folyamatosan nő a színvonal, viszont így se rossz, sőt. jól megalapoz az egésznek, meg csak 6 rész 😛
steelwolf
Löfli
Hardy mondjuk remek volt, bár főleg a második évadban villantott, de a harmadikban már őt is egyre nehezebb volt komolyan venni. Viszont Cillian Murphy is rohadt jól alakítja a szerepét, már amiatt is érdemes nézni.
Viszont én azt mondom, mindenképp megéri az elejétől nézni, szépen fel van építve, fordulatok itt-ott, egyik részből/évadból jön a másik, nem érdemes kihagyni az elsőt.