NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 990 — Apu ökölbeszorított keze
Westworld. Ez a pilot atyaég, annyira össze volt rakva h beszarás, mégis hatalmas összevisszaság van a fejemben és kb 100kérdés merült fel bennem 😊 nagy élmény lesz ez a sorozat
A jelenet a Paint It, Blackkel meg zseniális volt.
braxa88
Most tanulok angolul de leköt.
Negyedét se értem de nagyon jó

több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 508 — no es importante
Október 21-ét bekarikázni a naptárban.

www.youtube.com/watch?v=I-vAp9n8rQc
süti
a korábbi évadok mennyire jók?
braxa88
nagyon, elképesztően jó, elgondolkodtató utópisztikus sztorik vannak benne. szerintem újranézem addig az eddigi részeket
Löfli
megnéztem az 1.rész. a disznókúrósat. tényleg nagyon jó volt, de semmi utópisztikusság nem volt még.
braxa88
igazából a hájppal egyetlen rész ér fel, az eddigi utolsó, a karácsonyi különkiadás, a többi inkább érdekes és elgondolkodtató, de közel sem kihagyhatatlan (mármint ha a történetüket elolvasod, magát az epizódot akár ki is hagyhatod)

a Shameless hetedik évad is elkezdődött közben, na ez meg az a sorozat, amit vélhetően sose nézek majd újra, de borzasztóan örülök minden új résznek (a Rescue me volt talán hasonló)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 235 — The Mathematician

süti
braxa88
nagyon, elképesztően jó, elgondolkodtató utópisztikus sztorik vannak benne. szerintem újranézem addig az eddigi részeket
Löfli
megnéztem az 1.rész. a disznókúrósat. tényleg nagyon jó volt, de semmi utópisztikusság nem volt még.
braxa88
alakul az, bár én még csak az első évadot néztem meg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

süti
braxa88
Löfli
több mint 8 éve
walking dead első 3 perce, nyugodtan megnézhető, nem derül ki h ki lett a pép.
 www.youtube.com/watch?v=EW_N5-ceitk
azért remélem h se karlecsapás, se megerőszakolás nem lesz :/
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 852 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
HBO meg garancia a sikerre.
Kenny
ez mondjuk nagyon nincs így, több bukik náluk, mint ami betalál.
Höri
de ami betalál az nagyon durván betalál.
braxa88
ez se igaz feltétlenül, hiszen a még nem kaszáltak közül a Leftovers-t és a Veepet is 1m körüli néző nézi, a girls-t fele annyi, a silicon valley 2m-en van maximalizálva. A legtöbbel a showtime is versenyezni tud a premier kábel csatornák közül. Egyedül a Game of thrones sikerével lehet hosszabb távon kalkulálni náluk.
Höri
A Leftoverst is már elkaszálták, csak lesz belőle még egy záró évad. Kár, hogy alig nézik, mert tényleg nagyon jó sorozat.
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 215 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

süti
braxa88

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve

süti
több mint 8 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 19 384 — Vikings fan
Sikertelenség ide sikertelenség oda a HBO nem tud hibázni. A leggyengébb sorozataik is olyanok mint a Netflix kivételével akárhol a jó, de nem kiemelkedő sorozatok.
Jughead
Ez azért kicsit túlzó.
Mostanában a drámáik betalaltak de azért van elég sok buktája, csak mert a hype vonat nem hozta el hozzánk, még így van.
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 231
Sikertelenség ide sikertelenség oda a HBO nem tud hibázni. A leggyengébb sorozataik is olyanok mint a Netflix kivételével akárhol a jó, de nem kiemelkedő sorozatok.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
Kenny
Höri
pár hete olvastam egy cikket, amiben fejtegették hogy az HBO-nál mennyire vakargatják a fejüket a vezetőség tagjai az általános sikertelenségen. tán pár embert ki is rúgtak emiatt.
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kenny
Höri
braxa88
ez se igaz feltétlenül, hiszen a még nem kaszáltak közül a Leftovers-t és a Veepet is 1m körüli néző nézi, a girls-t fele annyi, a silicon valley 2m-en van maximalizálva. A legtöbbel a showtime is versenyezni tud a premier kábel csatornák közül. Egyedül a Game of thrones sikerével lehet hosszabb távon kalkulálni náluk.

több mint 8 éve
Kenny
Höri
több mint 8 éve
Kenny

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Westworld. Ez a pilot atyaég, annyira össze volt rakva h beszarás, mégis hatalmas összevisszaság van a fejemben és kb 100kérdés merült fel bennem 😊 nagy élmény lesz ez a sorozat
braxa88
A hsz-edben írtak miatt letöltöttem-megnéztem. Azt mondom váó, bámulatos volt. 😊
Mikey
Nem tudom,hogy hova lyukadhat ki ez a sorozat,de rengeteg potenciál van benne,HBO meg garania a sikerre.
Új Lost?

több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 508 — no es importante
A Westworld is nagyon jól indult, de én az új felhozatalból egyelőre inkább ezt ajánlanám, ha egy sorozatot kellene mondani:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Luke Cage senki?
K_baszott zseniális.
Kenny
tervben van, de a rohadt netflix modell miatt nem haladok az előzőekkel sem.

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
braxa88
A hsz-edben írtak miatt letöltöttem-megnéztem. Azt mondom váó, bámulatos volt. 😊
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Luke Cage senki?
K_baszott zseniális.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Hát ez a Poison Ivy szál kurvagyengére sikeredett a Gothamben :S
empty taxi
Vérzik már az több sebből is. :/
süti
Jah, bár Tetch karaktere elég faszának néz ki így 1 rész alapján.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 913 — Csodabogár
Westworld? a pilot nekem bejött, meglátjuk hova lyukad ki a sztori

több mint 8 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Hát ez a Poison Ivy szál kurvagyengére sikeredett a Gothamben :S
empty taxi
Vérzik már az több sebből is. :/
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 313 — Whoops, looks like something went wrong.
Peaky Blindersnél kihagyható az 1. évad? Igazából Tom Hardy miatt nézném (tudom vendégszereplő, de akkor is)!
steelwolf
talán az a leggyengébb évad, mert folyamatosan nő a színvonal, viszont így se rossz, sőt. jól megalapoz az egésznek, meg csak 6 rész 😛
Löfli
Szerintem meg az első két évad fasza, a harmadik viszont nem jött be, nekem túl sok volt. Egy-egy katyvasz, ami nem illett oda, meg úgy szimplán az volt az érzésem, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket (ha csak Tommyék... de az írók is 8D). Sokat akartak, ez némileg visszásan sült el.

Hardy mondjuk remek volt, bár főleg a második évadban villantott, de a harmadikban már őt is egyre nehezebb volt komolyan venni. Viszont Cillian Murphy is rohadt jól alakítja a szerepét, már amiatt is érdemes nézni.

Viszont én azt mondom, mindenképp megéri az elejétől nézni, szépen fel van építve, fordulatok itt-ott, egyik részből/évadból jön a másik, nem érdemes kihagyni az elsőt.