Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 6 éve
| Csak azért kapta Brann meg a trónt mert neki nem kell trónszék
|
több mint 6 éve
Nagyon Tyrion központù rész volt!Szürke Féreg meg túl sok időt kapott az idei évadban!
Havas Jont bírom, de KH színészete az idei évadban borzalmas volt!
Korrekt lezárás volt!
Sorozat 10/9.5
Final 10/7.5
több mint 6 éve
Amúgy emlékezzünk meg Bronnról, | aki már-már Pisont istván-i magasságokba ("legnagyobb király") tornászta fel magát a végére. Martalócból kis tanácstag, pénzmester és Égikert Ura. Ha egyszer lesz "GoT 20 év múlva" folytatás, ott már lehet ő lesz a király, de minimum Bran segítője. 😊 |"méltó" volt az utolsó 15 perc egy ekkora sorozat lezárásához.
iktriad
Steelers fan
több mint 6 éve
Amúgy emlékezzünk meg Bronnról, | aki már-már Pisont istván-i magasságokba ("legnagyobb király") tornászta fel magát a végére. Martalócból kis tanácstag, pénzmester és Égikert Ura. Ha egyszer lesz "GoT 20 év múlva" folytatás, ott már lehet ő lesz a király, de minimum Bran segítője. 😊 |
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Grat iktriadnak a GoT fantasy magabiztos megnyeréséhez, a sok pozitív hozzáállás, és vele született optimizmusa meghozta a megérdemelt sikert.Ez az, pusztulnia kellett mindnek 😀
Érdekesség, hogy a 39 tippelő közül senki sem ért el értéktől függetlenül 5 találatot. Mindenkinek van halottja.
Külön dícséret Toca-nak, aki egyedül választott 5 elhulló karaktert.
És azért Vegasban tudnak valamit, hiszen az általuk halni tippelt 7 legesélyesebb szereplő mind megmurdelt.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
(0 spoiler)Én örülök, hogy így lett vége a GOT-nak. Az, hogy tetszett, az túlzás lenne állítani. 😊 Hogy miért örülök:
1) Végre vége, a YT nem fogja dobálni a teljesen értelmetlen, haszontalan és fárasztó GOT teória videókat (ezért is örültem az Endgame-nek is) 😊
2) Remélem Martin jól figyelt, és nem enged a kisértésnek, hogy összecsapjon egy-egy szálat
3) NAGYON NAGYON NAGYON alacsony elvárásokkal várom a következő SW trilógiát (az első nagyon a Disney-nek szól, a másik a mostani trilógiából fakad, a harmadik meg a D&D párosnak szól), így talán élvezni fogom
4) Amiért cinizmus nélkül örülök, hogy a fantasy mainstream lett (nyilván lehet vitatkozni, hogy már a LOTR is azzá tette-e vagy sem, de ugye a jövő nem mozi, hanem a tv, szóval én ezért tartom fontosabbnak a GoT-t). Ez jó, mert végre nem egy megtűrt szubkultúra, egy pincében tábla felett kockával dobálózó kövérgyerek sztereotípia az egész. Örülök, mert nyilván fog készülni 345 sorozat/film, amiből 342 szar lesz, de ha lesz 3 ami tényleg jó, már megérte (most ugye érkezik a His Dark Materials a HBO-ra, a Good Omens a Prime-ra, hogy csak kettő ígéretest említsek, de a GoT nélkül az American Gods sem készül el, amiért nagy kár lett volna).
Szóval, végre vége, beállítottam az értesítést Martin twitterjére, várom a könyv megjelenési dátumot. Addig is megyek Fire & Blood-ot olvasni. 😊

több mint 6 éve
Legmerészebb álmaimban se gondoltam volna, hogy ilyen pontosan ülni fog a leak...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Unpopular(?) opinion: | Nekem tetszett a GoT lezárása. |Szerintem is, ilyen kevés részben kábé így lehetett elfogadhatóan befejezni, jó lett.
iktriad
Bár mint már írtam olyan lett, mintha az Egri csillagok csak 250 oldalas lett volna, szépen felépített karakterekkel, előtörténettel, és amikor beindul a csihipuhi, akkor jön is a vége, és 10 oldalban le van zárva, hogy Dobóval ez történt, Gergővel az, Mekcseyvel amaz, a magyarok nyertek, ennyi.
Sidenote: ha jól tévedek, azt hiszem megnyertem a survivor fantasyt! Ha tényleg így van, | ráülhetnék a Vastrónra, erre Drogon porig égette. 😊 😊 😊 |De türelmetlen valaki hajnali fél ötkör... 😛
iktriad
több mint 6 éve
Grat iktriadnak a GoT fantasy magabiztos megnyeréséhez, a sok pozitív hozzáállás, és vele született optimizmusa meghozta a megérdemelt sikert.Érdekesség, hogy a 39 tippelő közül senki sem ért el értéktől függetlenül 5 találatot. Mindenkinek van halottja.
Külön dícséret Toca-nak, aki egyedül választott 5 elhulló karaktert.
És azért Vegasban tudnak valamit, hiszen az általuk halni tippelt 7 legesélyesebb szereplő mind megmurdelt.
több mint 6 éve
Unpopular(?) opinion: | Nekem tetszett a GoT lezárása. | Sidenote: ha jól tévedek, azt hiszem megnyertem a survivor fantasyt! Ha tényleg így van, | ráülhetnék a Vastrónra, erre Drogon porig égette. 😊 😊 😊 |
több mint 6 éve
azt hiszem a legkiszámíthatóbb végkifejlet jött be, legalább is én nagyon egyik történetszál befejezésén se lepődtem meg. de hogy az utolsó jelenetek mennyire giccsesek, te jó ég... 😀 na de végre vége 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Oké, hogy GOT erekció van mindenkinél, de azért csak befejezte a legnézettebb sorozat is. (TBBT). Romkom lett ez a végére, egy modern geek Jóbarátok, de Sheldon tuti all-time kategóriájú sitcom karakter volt 😊
több mint 6 éve
Nem csak az a baj, hogy nem volt idejük lepörgetni a plot-ot hanem az, hogy hatalmas lyukak/hibák vannak benne és a gyors tempó ezeket kiemeli. pl Dany elfelejti, hogy létezik a vasflotta miután Varys elmeséli, hogy azzal hozták át a kompániát Westerosra.Még tegyük hozzá, melyik évad mennyi pénzből készült. Magasan a legdrágább az utolsó évad, mert a story helyett (ami nincs) digitális és egyéb trükkök kellenek (ami van a fiókban). Az sfx és cgi költségek növekedése bevonza a tömegeket, onnantól a minőség másodlagos.vpiA story helyett? Hatszor hatvan percben elintézik az emberi történelem legnagyobb fenyegetését, majd gyakorlatilag kivégeznek még két teljes uralkodóházat is, Ez még egy (jobb) mozifilm-trilógiának is a torkán akadt volna, pedig az hosszabb, és mozifilmben aztán pörög a történet rendesen. 😀
Éppen az a baj, hogy a rettenet mennyiségű nyitott, elvarratlan storyline miatt a 6 rész arra sem volt elég, hogy a plotot lepörgessék igazán rendesen, elvarrva legalább a főbb szálakat.
peterk2005
"The plot is dark, and full of errors"
több mint 6 éve
amint vége kb 10 perc és a szokásos helyeken ott lesz 😀Köszi. Egyébként csak a sportos streameket ismerem, sorozatokkal kapcsolatban nem szoktam ezen erőlködni, elég ami tvbe megtalàlok 😊Lehet esetleg neten nézni vhol éjjel a GOTt, különösebb előfizetés vagy regisztráció nélkül? Ha igen, mikor kezdődik?Magyar idő szerint hajnal 3 órakor. Majdnem biztos vagyok benne, hogy meg lehet nézni előfizetés nélkül is, mert mindent meg lehet. Ha rendszeresen használod az ilyen stream platformokat, akkor ráakadsz úgyis. De akkor nem kérdeznéd. 😊
dande
Szerintem egyszerűbb előfizetni a hbo go-ra, 2 perc alatt megvan, az első hónap ingyenes, és le lehet mondani bármikor.
peterk2005
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Köszi. Egyébként csak a sportos streameket ismerem, sorozatokkal kapcsolatban nem szoktam ezen erőlködni, elég ami tvbe megtalàlok 😊Lehet esetleg neten nézni vhol éjjel a GOTt, különösebb előfizetés vagy regisztráció nélkül? Ha igen, mikor kezdődik?Magyar idő szerint hajnal 3 órakor. Majdnem biztos vagyok benne, hogy meg lehet nézni előfizetés nélkül is, mert mindent meg lehet. Ha rendszeresen használod az ilyen stream platformokat, akkor ráakadsz úgyis. De akkor nem kérdeznéd. 😊
dande
Szerintem egyszerűbb előfizetni a hbo go-ra, 2 perc alatt megvan, az első hónap ingyenes, és le lehet mondani bármikor.
peterk2005
több mint 6 éve
Na, tegnap megérkeztem én is. Az első és 5. Rész tetszett. Sok-sok logikátlanság, de alapjáraton tetszik az évad. Csak azt a fránya Hollywoodiasságot hagynák el egy-egy halálnál. Pont ezért tetszett | Cersei elhullása. | Többet nem mondok mert úgyis leírtatok már mindent. Szét tetszikeltem pár kommentet. Hajrá | Davos |
több mint 6 éve
Lehet esetleg neten nézni vhol éjjel a GOTt, különösebb előfizetés vagy regisztráció nélkül? Ha igen, mikor kezdődik?Magyar idő szerint hajnal 3 órakor. Majdnem biztos vagyok benne, hogy meg lehet nézni előfizetés nélkül is, mert mindent meg lehet. Ha rendszeresen használod az ilyen stream platformokat, akkor ráakadsz úgyis. De akkor nem kérdeznéd. 😊
dande

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Végig néztük az Officet emberek. Kajak nagyobb űrt hagy maga után mint a Got...Park and rec inkább, de a b99 is nagyon jó a legutóbbi évadot leszámítva
Szóval tessenek nekem ajánlani hasonló karakterű sorit kajáláshoz. Amúgy mi a Brooklyn 99ra gondolunk jelenleg.
Hanni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ki milyen befejezésre számit ma?| Dany meghal, nem tudom ki öli meg ,de igazából tökmindegy(ha életben marad akkor teljesen hiteltelen a sorozat), nagyjából minden karakter "körbeért" ebben a sorozatban, szóval nagyon meglepő lenne ha túlélné.
steelwolf
Jon megy Tormundék után ( túl sok utalás érkezett erre)
A "trónra" egy szakértő kormány(Davos,Tyrion, ha persze Tyriont nem csapja szét Bronn) ül le, Sansa vezetésével.
A walkerek nem fogytak el, kapunk rá valami utalást tuti.
Bran egy hatalmas kérdőjel, nem tudom hogyan fogják elvarrni ezt a szálat.
Én felkészültem, hogy csalódni fogok,bár mondták, hogy lesz még egy epikus "Red Wedding" féle fordulat..Kiváncsian várom. |
több mint 6 éve
Lehet esetleg neten nézni vhol éjjel a GOTt, különösebb előfizetés vagy regisztráció nélkül? Ha igen, mikor kezdődik?
több mint 6 éve
Ki milyen befejezésre számit ma?| a sárkányos csajt kicsinálja Jon, emiatt felveszi a feketét és elmegy a falon túlra, majd egy óriási hóvihar megtorpanásra készteti, ám pont mielőtt elfedné a hórengeteg előlünk, felizzik egy kék szempár vele szemben...
steelwolf
ezt talán már a béna írópáros sem húzza meg, de tuti találni fog Jon WW-re utaló nyomokat
Ja és Bran lesz a király természetesen, illik hozzá a munka. |
több mint 6 éve
Mindenképp ez a helyes sorrend. Én nem tudtam, hogy jönni fog film és mikor kijött netflixre a doku, meg is néztem.....utána a film már nem tartogatott sok újat. Ennek ellenére tetszett a film is, a doku meg nagyon komoly..!The Ted Bundy Tapesmost jön a film róla, majd utána nézem meg
Remek! Akit csak egy kicsit is érdekel(t)ek a sorozatgyilkosok, annak nem lehet kihagyni. Remek összefoglalás Bundyról.
Vrij6
Negritis
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!