NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Aranyélet hozza a szintet.

több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A Supergirl S02E04-ben megemlítették Mick Vick kutyás sztoriját! 😊
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 228
Braquo
 www.imdb.com/title/tt1429534/
aki szerette a (The Shield) Kemény zsarukat, annak kötelező
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 913 — Csodabogár
én úgy döntöttem h ha kint az egész évad darálom
Negritis
engem beszippantott. pont ez a jó benne hogy nem rohan hanem van benne rendes karkterfejlődés, és az apró részek helyre kerülnek. de úgy hogy újabb szálak jönnek létre.
valami elkezdődött.
petey
az a baj h ahogy én láttam az első 2 rész alapján, nagyon fontos apróságok lesznek
amikre 6-8 nap után nem fogok emlékezni
úgyhogy majd darálom egyben úgyse sokat kell várni 😀
Negritis
ez az Ep05 wááá 😀

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 235 — The Mathematician
Westworld.
Kurva lassú. nekem az 1.rész után csalódás, többet vártam. Azért nézős tovább, de azért kicsit több történést várok, mert nagyon sok volt az unalmas rész az utóbbi 2 részben
braxa88
Negritis
engem beszippantott. pont ez a jó benne hogy nem rohan hanem van benne rendes karkterfejlődés, és az apró részek helyre kerülnek. de úgy hogy újabb szálak jönnek létre.
valami elkezdődött.
petey
az a baj h ahogy én láttam az első 2 rész alapján, nagyon fontos apróságok lesznek
amikre 6-8 nap után nem fogok emlékezni
úgyhogy majd darálom egyben úgyse sokat kell várni 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Westworld.
Kurva lassú. nekem az 1.rész után csalódás, többet vártam. Azért nézős tovább, de azért kicsit több történést várok, mert nagyon sok volt az unalmas rész az utóbbi 2 részben
braxa88
Negritis
valami elkezdődött.

több mint 8 éve
Westworld.
braxa88

több mint 8 éve
Nem ilyen kezdésre számitottamva TWDnél!
steelwolf
Ja,egybe kell nézni az utolsó résszel amit mindenki fikázott,ezt meg mindenki Isteníti.
Volt benne 1-2 logikai buktató,de bőven az elviselhető kategórián belül.Nekem tetszett
JDM pedig akkorát rakott,amit TV-ben ritkán látni.

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Westworld.
több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 508 — no es importante
október 21. van

m.cdn.blog.hu/sc/scabeabnde/image/2011/blackmirror.jpg
baggio
na a 3x01 nagy csalódás volt, a "túltolás" klasszikus esete, 1 órán keresztül nézni ezt a modern kori passiót ahogy próbálja átütni a mondanivalóját, hát na
baggio
Nálam abszolút telitalálat az összes rész.
Hétvégén meg is néztem őket, méltó folytatás.
tenorx
Na a 3x04 miatt tényleg lehet azt mondani, hogy volt értelme az új évadnak, mert az egyértelműen többszörnézős, a christmas special szintjét simán megütő epizód. A 3x02 egy (igen) rossz lsd-trip, a 3x03 meg még az elsőnél is borzasztóbb szenvedéstörténet, kifejezetten szánalmas lezárással, szerintem.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
TWD
Atyavilag, mekkora tököt novesztett a sorozat!!!
10/10.

| én elhittem h mindenki megmurdel , de akkor is mikor carl kezét kellet volna levágni h 1-2 headshot lesz még |
több mint 8 éve
rantotthus Seattle Seahawks 261
Mi rész volt ez a TWD te jó ég
több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
október 21. van

baggio
na a 3x01 nagy csalódás volt, a "túltolás" klasszikus esete, 1 órán keresztül nézni ezt a modern kori passiót ahogy próbálja átütni a mondanivalóját, hát na
baggio
Nálam abszolút telitalálat az összes rész.
Hétvégén meg is néztem őket, méltó folytatás.
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
steelwolf
...és végül nagyon durván jó lett!
több mint 8 éve
több mint 8 éve
október 21. van

baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
WW ep3?
kezdenek érdekessé válni a dolgok. AH-ról is kiderül, nem az a joviális öregúr akit várt az ember.
viszont | Dolores lehet a kulcs ahhoz, hogy az androidok öntudatra ébrednek egyre jobban? ugye Bernard kezdte el az updateket, és Dolores a tesztalany. ő is képes volt lelőni Trevort, mert neki azt programozták, hogy mindig megerőszakolják. Ki lehet Ed Harris? Arnoldot keresi? vagy ő Arnold. nem lennék meglepve ha egy android lenne, egy külön kóddal. az epizód végén kik ölték meg Teddy-t és a Sheriffet? nem robotok voltak mert nem tudta őket lelőni Teddy. | Sok-sok érdekes és apró dolog/kérdés van, ettől zseniális egyelőre. remélem nem szúrják el.
petey
Én kicsit kezdem elveszteni a fonalat, amiről amúgy nem vagyok meggyőződve, hogy bármikor meg is volt. 😀
Mikey
baszki most esett le, hogy a faszi akit mutogatnak, hogy a sógorával jött, az | nem más, mint Ed Harris fiatalban, nem? vagy túl elborult elmélet? csak flashbackben adják.. |

több mint 8 éve
október 21. van

---
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
WW ep3?
kezdenek érdekessé válni a dolgok. AH-ról is kiderül, nem az a joviális öregúr akit várt az ember.
viszont | Dolores lehet a kulcs ahhoz, hogy az androidok öntudatra ébrednek egyre jobban? ugye Bernard kezdte el az updateket, és Dolores a tesztalany. ő is képes volt lelőni Trevort, mert neki azt programozták, hogy mindig megerőszakolják. Ki lehet Ed Harris? Arnoldot keresi? vagy ő Arnold. nem lennék meglepve ha egy android lenne, egy külön kóddal. az epizód végén kik ölték meg Teddy-t és a Sheriffet? nem robotok voltak mert nem tudta őket lelőni Teddy. | Sok-sok érdekes és apró dolog/kérdés van, ettől zseniális egyelőre. remélem nem szúrják el.
petey
Én kicsit kezdem elveszteni a fonalat, amiről amúgy nem vagyok meggyőződve, hogy bármikor meg is volt. 😀
több mint 8 éve
WW ep3?

több mint 8 éve
uh le kéne szedni a 2. részét is a westworld-nek
az első rész számomra brutálisan erős volt
Negritis
a 2.-ban tekernek rajta egy elég emberest 😀
petey
már lent van, ma tervezem is megnézni a kérdés hogy mozi előtt vagy után 😀

nah közbe megnéztem, és sztem akkora tekerés nem volt rajta
szimplán elkezdték kibontani jobban a dolgokat, pl hogy milyen mikor valaki megérkezik és tovább mutatták be a park háttér működését

amúgy a TBBT-t mostani évad nekem tetszik, bár tudom h vannak hibái
és remélem az utolsó ez

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 8 éve
Negritis
a 2.-ban tekernek rajta egy elég emberest 😀

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ray Donovan visszatér az ötödik évadra is. Jó!
Mikey
micsoda happy end volt 😀

több mint 8 éve
Negritis
ha az első után kérdéseid voltak,a második után azt se tudod merre vagy arccal előre 😀
Nekem van egy korai teóriám miszerint | maga Dolores a vírus | -csak akkor olvasd ha láttad a második részt-

több mint 8 éve