NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 8 éve
A Supergirl S02E04-ben megemlítették Mick Vick kutyás sztoriját! 😊
több mint 8 éve
ozibozi
17 228
Braquo www.imdb.com/title/tt1429534/
aki szerette a (The Shield) Kemény zsarukat, annak kötelező
több mint 8 éve
ez az Ep05 wááá 😀az a baj h ahogy én láttam az első 2 rész alapján, nagyon fontos apróságok lesznekén úgy döntöttem h ha kint az egész évad darálomengem beszippantott. pont ez a jó benne hogy nem rohan hanem van benne rendes karkterfejlődés, és az apró részek helyre kerülnek. de úgy hogy újabb szálak jönnek létre.
Negritis
valami elkezdődött.
petey
amikre 6-8 nap után nem fogok emlékezni
úgyhogy majd darálom egyben úgyse sokat kell várni 😀
Negritis
több mint 8 éve
az a baj h ahogy én láttam az első 2 rész alapján, nagyon fontos apróságok lesznekengem beszippantott. pont ez a jó benne hogy nem rohan hanem van benne rendes karkterfejlődés, és az apró részek helyre kerülnek. de úgy hogy újabb szálak jönnek létre.Westworld.én úgy döntöttem h ha kint az egész évad darálom
Kurva lassú. nekem az 1.rész után csalódás, többet vártam. Azért nézős tovább, de azért kicsit több történést várok, mert nagyon sok volt az unalmas rész az utóbbi 2 részben
braxa88
Negritis
valami elkezdődött.
petey
amikre 6-8 nap után nem fogok emlékezni
úgyhogy majd darálom egyben úgyse sokat kell várni 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
engem beszippantott. pont ez a jó benne hogy nem rohan hanem van benne rendes karkterfejlődés, és az apró részek helyre kerülnek. de úgy hogy újabb szálak jönnek létre.Westworld.én úgy döntöttem h ha kint az egész évad darálom
Kurva lassú. nekem az 1.rész után csalódás, többet vártam. Azért nézős tovább, de azért kicsit több történést várok, mert nagyon sok volt az unalmas rész az utóbbi 2 részben
braxa88
Negritis
valami elkezdődött.
több mint 8 éve
Westworld.én úgy döntöttem h ha kint az egész évad darálom
braxa88
több mint 8 éve
Nem ilyen kezdésre számitottamva TWDnél!Ja,egybe kell nézni az utolsó résszel amit mindenki fikázott,ezt meg mindenki Isteníti.
steelwolf
Volt benne 1-2 logikai buktató,de bőven az elviselhető kategórián belül.Nekem tetszett
JDM pedig akkorát rakott,amit TV-ben ritkán látni.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Westworld.Kurva lassú. nekem az 1.rész után csalódás, többet vártam. Azért nézős tovább, de azért kicsit több történést várok, mert nagyon sok volt az unalmas rész az utóbbi 2 részben
több mint 8 éve
Na a 3x04 miatt tényleg lehet azt mondani, hogy volt értelme az új évadnak, mert az egyértelműen többszörnézős, a christmas special szintjét simán megütő epizód. A 3x02 egy (igen) rossz lsd-trip, a 3x03 meg még az elsőnél is borzasztóbb szenvedéstörténet, kifejezetten szánalmas lezárással, szerintem.Nálam abszolút telitalálat az összes rész.október 21. vanna a 3x01 nagy csalódás volt, a "túltolás" klasszikus esete, 1 órán keresztül nézni ezt a modern kori passiót ahogy próbálja átütni a mondanivalóját, hát na
m.cdn.blog.hu/sc/scabeabnde/image/2011/blackmirror.jpg
baggio
baggio
Hétvégén meg is néztem őket, méltó folytatás.
tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
braxa88
12 534
TWDAtyavilag, mekkora tököt novesztett a sorozat!!!
10/10.
| én elhittem h mindenki megmurdel , de akkor is mikor carl kezét kellet volna levágni h 1-2 headshot lesz még |
több mint 8 éve
rantotthus
261
Mi rész volt ez a TWD te jó ég
több mint 8 éve
Nálam abszolút telitalálat az összes rész.október 21. vanna a 3x01 nagy csalódás volt, a "túltolás" klasszikus esete, 1 órán keresztül nézni ezt a modern kori passiót ahogy próbálja átütni a mondanivalóját, hát na
baggio
baggio
Hétvégén meg is néztem őket, méltó folytatás.
több mint 8 éve
Nem ilyen kezdésre számitottamva TWDnél!...és végül nagyon durván jó lett!
steelwolf
több mint 8 éve
Nem ilyen kezdésre számitottamva TWDnél!
több mint 8 éve
október 21. vanna a 3x01 nagy csalódás volt, a "túltolás" klasszikus esete, 1 órán keresztül nézni ezt a modern kori passiót ahogy próbálja átütni a mondanivalóját, hát na
baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
baszki most esett le, hogy a faszi akit mutogatnak, hogy a sógorával jött, az | nem más, mint Ed Harris fiatalban, nem? vagy túl elborult elmélet? csak flashbackben adják.. |WW ep3?Én kicsit kezdem elveszteni a fonalat, amiről amúgy nem vagyok meggyőződve, hogy bármikor meg is volt. 😀
kezdenek érdekessé válni a dolgok. AH-ról is kiderül, nem az a joviális öregúr akit várt az ember.
viszont | Dolores lehet a kulcs ahhoz, hogy az androidok öntudatra ébrednek egyre jobban? ugye Bernard kezdte el az updateket, és Dolores a tesztalany. ő is képes volt lelőni Trevort, mert neki azt programozták, hogy mindig megerőszakolják. Ki lehet Ed Harris? Arnoldot keresi? vagy ő Arnold. nem lennék meglepve ha egy android lenne, egy külön kóddal. az epizód végén kik ölték meg Teddy-t és a Sheriffet? nem robotok voltak mert nem tudta őket lelőni Teddy. | Sok-sok érdekes és apró dolog/kérdés van, ettől zseniális egyelőre. remélem nem szúrják el.
petey
Mikey
több mint 8 éve
október 21. vanm.cdn.blog.hu/sc/scabeabnde/image/2011/blackmirror.jpg
---
több mint 8 éve
Mikey
18 758
WW ep3?Én kicsit kezdem elveszteni a fonalat, amiről amúgy nem vagyok meggyőződve, hogy bármikor meg is volt. 😀
kezdenek érdekessé válni a dolgok. AH-ról is kiderül, nem az a joviális öregúr akit várt az ember.
viszont | Dolores lehet a kulcs ahhoz, hogy az androidok öntudatra ébrednek egyre jobban? ugye Bernard kezdte el az updateket, és Dolores a tesztalany. ő is képes volt lelőni Trevort, mert neki azt programozták, hogy mindig megerőszakolják. Ki lehet Ed Harris? Arnoldot keresi? vagy ő Arnold. nem lennék meglepve ha egy android lenne, egy külön kóddal. az epizód végén kik ölték meg Teddy-t és a Sheriffet? nem robotok voltak mert nem tudta őket lelőni Teddy. | Sok-sok érdekes és apró dolog/kérdés van, ettől zseniális egyelőre. remélem nem szúrják el.
petey
több mint 8 éve
WW ep3? kezdenek érdekessé válni a dolgok. AH-ról is kiderül, nem az a joviális öregúr akit várt az ember.
több mint 8 éve
már lent van, ma tervezem is megnézni a kérdés hogy mozi előtt vagy után 😀uh le kéne szedni a 2. részét is a westworld-neka 2.-ban tekernek rajta egy elég emberest 😀
az első rész számomra brutálisan erős volt
Negritis
petey
nah közbe megnéztem, és sztem akkora tekerés nem volt rajta
szimplán elkezdték kibontani jobban a dolgokat, pl hogy milyen mikor valaki megérkezik és tovább mutatták be a park háttér működését
amúgy a TBBT-t mostani évad nekem tetszik, bár tudom h vannak hibái
és remélem az utolsó ez
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 8 éve
uh le kéne szedni a 2. részét is a westworld-neka 2.-ban tekernek rajta egy elég emberest 😀
Negritis
több mint 8 éve
Ray Donovan visszatér az ötödik évadra is. Jó!micsoda happy end volt 😀
Mikey
több mint 8 éve
uh le kéne szedni a 2. részét is a westworld-nekha az első után kérdéseid voltak,a második után azt se tudod merre vagy arccal előre 😀
Negritis
Nekem van egy korai teóriám miszerint | maga Dolores a vírus | -csak akkor olvasd ha láttad a második részt-
több mint 8 éve
uh le kéne szedni a 2. részét is a westworld-nekaz első rész számomra brutálisan erős volt