Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 11 éve
| picit sajnálom, hogy ennyire az a elején nyírták ki, szerintem sokkal hangsúlyosabb lett a szerepe, pláne hogy összehaverkodott Ana-val. Végre egy rész ami nem a benga indiánról szólt.Banshee| Szemetek. Kinyírták Odette-t. 😥 | gyurczi
😮Kenny
Brockból meg eddig ki nem néztem, hogy ennyire kemény faszú rendőr, mit lerendezett ötszörös túlerővel szemben, egyedül, baszki! Respect.
Imádom ezt a sorozatot, nem tudom, melyik sorozat melyik epizódja volt utoljára ennyire epikus. Talán Ope halála, vagy még az sem. |
Mindig jövőre
több mint 11 éve
ha history sorozat akkor alap.
több mint 11 éve
kezdett a Sirens második évada, még mindig kurvajóa History Channelen meg volt nemrég egy újabb minisorozat:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nekem bejött a Sons vége.Én most végeztem vele. Amilyen bántóan középszerű és érdektelen volt ez az évad, olyannyira meglepetésszerűen jó volt az utolsó rész. Ez az utolsó húsz perc nagyon ott volt. Még percekig csak ültem utána.
2 verzió volt bennem, ami felidegesített volna:
| 1. Jax sittre kerül, aztán ott vegzálják élete végéig.
2. Ez már nem annyira. Elveszik a képet a végén még az ütközés előtt aztán ránk bízzák, hogy kitaláljuk mi a vége. Hollóvá változik-e vagy sem. |
Mindenesetre nagy kedvencem távozott most, még nem döntöttem el magamban, hogy top1 vagy top2, de akörül van. Szóval aki most ráér, az nyugodtan fogjon hozzá.Höri
több mint 11 éve
Nagyon beteg cucc ez a Galavant 😀
több mint 11 éve
Elementary dara közben.:Phil Simms,a világ legjobb késdobálója. 😀
több mint 11 éve
Banshee| Szemetek. Kinyírták Odette-t. 😥 |
😮Kenny
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Shameless (L)| Sírtam amikor felrobbant a ház az előző rész végén és odarepült a hapsi lába Frank elé 😀 |
Bár az előző évad végét szerintem elbaszták, de a hangulata miatt továbbra is kedvencJakehomer
több mint 11 éve
Shameless (L) Bár az előző évad végét szerintem elbaszták, de a hangulata miatt továbbra is kedvenc
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Engem az se zavarna, ha a Vikings szurkolója lesz.Egy a fontos, hogy szeresse a focit!Jó hát nálam még odébb van ez a kérdés 😀, de Packers drukker ne legyen 😀
De úgy érzem, hogy ezzel nem lesz gond.😊
Bár, pillanatnyilag a Nascar mindent visz nála.laccoo74
több mint 11 éve
Engem az se zavarna, ha a Vikings szurkolója lesz.Egy a fontos, hogy szeresse a focit!De úgy érzem, hogy ezzel nem lesz gond.😊
Bár, pillanatnyilag a Nascar mindent visz nála.
több mint 11 éve
Louie élete!laccoo74Az kéne még csak, hogy Packers fan legyen. Nem is ertelek 😛
több mint 11 éve
Louie élete!
több mint 11 éve
Ha gyerekem lesz, Dragon Ballt nézetek majd vele éjjel-nappal. 😀Alfréd a kacsa! 😀
Best.Stez
több mint 11 éve
Ha gyerekem lesz, Dragon Ballt nézetek majd vele éjjel-nappal. 😀ha nem is best, de zseniális sorozat
Best.Stez
ideális zászlóvivője volt az animéknek a nyugati világba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
több mint 11 éve
wilfred egyik legbetegebb sorozat, én is szeretem
több mint 11 éve
Wilfred. 😀Aki eddig nem nézte, tegyen egy próbát, engem most fog beszippantani... 😀
több mint 11 éve
Ha gyerekem lesz, Dragon Ballt nézetek majd vele éjjel-nappal. 😀Best.
több mint 11 éve

Avatar : Az utolsó léghajlító, Aang legendája!
5-6 éve gimisként mindig néztem a Nickelodeon-on, kb 1,5 hete szóba jött baráti társaságban, és azóta újranéztem a 3 "évadot " (víz könyve, föld könyve, tűz könyve). Az egyik kedvenc sorozatom, még ha csak "gyerekmese" is. Ezen kívül max a Pokemont néztem még kb tizen x éve, szóval nem vagyok egy rajzfilm rajongó.
De szerintem marha jól bemutatja a jó és a rossz oldalt, hogy nem olyan egyszerű, hogy csak eldöntöm, hogy mostantól jó leszek (Zuko küzdelme önmagával a teljes sorozaton át az egyik legjobban megírt karakter - all time).
Most kezdtem el olvasni a képregényeket, amik az Aang legendája és a Korra legendája között játszódnak.
(The Promise 1-2-3, The Search 1-2-3, The Rift 1-2-3). A Korra legendáját még nem láttam, kíváncsi vagyok rá, az eredeti társaságot (Aang, Katara, Sokka, Toph, Zuko, Momo^^, Appa (Y) ) nagyon megszerettem már gimnazistaként is, és most is felelevenedtek az emlékek 😀.
Az is tuti, hogy ha lesz gyerekem később, akkor az ilyen és hasonló meséket fogom vele megnézetni, mert sztem még mondanivalója is van, azon kívül, hogy rendkívül szórakoztató, és könnyű kikapcsolódásra tökéletes (20perc 1 rész).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."