NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 11 éve
GOT új része fasza, csak kár, hogy igazából amikor megláttam | a Hegyet | , már előre tudtam, hogy mi lesz a dolog csattanója. Meg a zárójelenetet sem volt nagy szám kitalálni. 😀 | Nem olvastam a könyveket, nem tudom, hogy mi lesz a vége, de go Oberyn. 😀 |
több mint 11 éve
Most nem, mert pihennek egy hetet, de tényleg jó lesz 😛Erre majd jövőhéten visszatérünk.Sebii| Hegy vs. Oberyn. Best moment ever. | HanniMi lett a vége a sorozatban? Ki maradt életben, ki nem?Sobri Jóska
| Lysat meg végre ledobták az ajtón, az első évad óta vártam ezt 😀 |
Mindig jövőre
több mint 11 éve
A Hannibalra megint nincsenek jelzők.Egyszerűen verhetetlen, úgy ahogy van.
több mint 11 éve
Függőben maradt? Ok.Erre majd jövőhéten visszatérünk.Sebii| Hegy vs. Oberyn. Best moment ever. | HanniMi lett a vége a sorozatban? Ki maradt életben, ki nem?Sobri Jóska
több mint 11 éve
Erre majd jövőhéten visszatérünk.| Hegy vs. Oberyn. Best moment ever. | HanniMi lett a vége a sorozatban? Ki maradt életben, ki nem?Sobri Jóska
több mint 11 éve
| Hegy vs. Oberyn. Best moment ever. | HanniMi lett a vége a sorozatban? Ki maradt életben, ki nem?
több mint 11 éve
elég komoly magyar jelenlét volt a louie legutóbbi, negyedik részében 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ehelyett igyekeztek megpörgetni az eseményeket hátha nem kezdessz gondolkozni.hátja, lehetett volna jobban kitalálni h | miért nem mentik meg Theont, és miért éli túl lényegében minden fontos karakter. | braxa88fantasztikus rész voltezt inkább hagyjuk, bár nem is ez a gond, hanem maga a jelenet:
Ramsay egy pszichopata nem kell és nem is lehet értelmet keresni a cselekedetiben.braxa88
youtu.be/kWwjdfjwhm4?t=4m38s
eszméletlenül gagyibaggio
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Hülye amcsik. 😀Lesz Hannibal 3. évad, fuckyeah. 😀VrijbloedPedig az amcsiknál gyenge számokat produkál.
Nem értem hogy nem lehet szeretni ezt a sorozatot, kegyetlen jó a képi világa és hangulata az egésznek.cartman023
Bezony. Meg a párbeszédek. Meg úgy az egész.Kegyetlenül húz magával. 😀
Kíváncsi vagyok Hannibal ebben az évadban fogja szépen rendbe rakni Masont, aminek látjuk az eredményét a filmben, vagy majd később. A tippem az, hogy még a 2 rész valamelyikében.
több mint 11 éve
hátja, lehetett volna jobban kitalálni h | miért nem mentik meg Theont, és miért éli túl lényegében minden fontos karakter. |fantasztikus rész voltezt inkább hagyjuk, bár nem is ez a gond, hanem maga a jelenet:
Ramsay egy pszichopata nem kell és nem is lehet értelmet keresni a cselekedetiben.braxa88
eszméletlenül gagyibaggio
több mint 11 éve
fantasztikus rész voltezt inkább hagyjuk, bár nem is ez a gond, hanem maga a jelenet:
eszméletlenül gagyi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
fantasztikus rész voltRamsay egy pszichopata nem kell és nem is lehet értelmet keresni a cselekedetiben.
több mint 11 éve
Maga a rész tényleg nagyon nem volt a helyén (néha olyan szépen építenek fel részeket, nem tudom ilyenkor mi történik)Got Tyrion beszéd 😀Eazzyezt az alapanyagot ilyen katasztrofális rendezéssel tönkretenni igazi művészet (leszámítva tényleg a végét)
| Theon kudarcba fulladt "kiszabadításánál" lehet cikibb jelenetet elképzelni? | baggio
| Nem tudom eldönteni, hogy mi volt ott cikibb. Hogy ilyen bénák voltak, vagy hogy hagyta elmenni őket a srác... |
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Got Tyrion beszéd 😀Eazzyezt az alapanyagot ilyen katasztrofális rendezéssel tönkretenni igazi művészet (leszámítva tényleg a végét)
| Theon kudarcba fulladt "kiszabadításánál" lehet cikibb jelenetet elképzelni? |

---
több mint 11 éve
Got Tyrion beszéd 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Lesz Hannibal 3. évad, fuckyeah. 😀VrijbloedPedig az amcsiknál gyenge számokat produkál.
Nem értem hogy nem lehet szeretni ezt a sorozatot, kegyetlen jó a képi világa és hangulata az egésznek.
több mint 11 éve
Lesz Hannibal 3. évad, fuckyeah. 😀
több mint 11 éve
Community kasza 😕

---
több mint 11 éve
mai Fargo is király volt, főleg a cold openes megoldás volt nagyon ötletes 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Mason Verger a 2001-es Hannibalban, ugye?😀 Gary Oldmanként. 😀 😀Mason Verger behozatala még lehet alapanyag pár részre, de szerintem Ő nem lesz terítéken az évadzáróig. Nálam inkább elvárás a 3. évad mint reménykedés 😀 Ilyen sorozatot nem lehet kaszálni.BlaiseHannibal 2x10... Basszus évadzáró előtt 3 résszel egy ilyen brutális epizódot bedobni? 😮BlaiseHatár a csillagos ég. 😀
Vajon hogy fogják folytatni?
Remélem lesz 3. évad. Fuller is reméli. 😀
Egyszerűen a legjobb sorozat. 😀 (TD meg BB mellett)Vrijbloed
Nem tudom abból a szálból mit hoznak ki, de várós. 😀
Hát, akielkaszálja, azt megetetem Hanniballal, de szép lassan. 😀
több mint 11 éve
a Turn tetszik még nagyon, az amerikai függetlenségi háború idején játszódikTudtok ajánlani újonc, vagy 1.,2. évadnál járó sorozatokat?Vikings, Arrow, Hannibalbraxa88
ja ne sitcomot köszi 😊
Fargoba kezdtem bele, nekem eddig bejön a hangulat, Billy Bob Thornton beteg 😀 😀Kroos
www.sorozatjunkie.hu/2014/04/11/pilot-mustra-turn-1x01/

---
több mint 11 éve
Tudtok ajánlani újonc, vagy 1.,2. évadnál járó sorozatokat?Vikings, Arrow, Hannibal
ja ne sitcomot köszi 😊
Fargoba kezdtem bele, nekem eddig bejön a hangulat, Billy Bob Thornton beteg 😀 😀Kroos
több mint 11 éve
Tudtok ajánlani újonc, vagy 1.,2. évadnál járó sorozatokat?ja ne sitcomot köszi 😊
Fargoba kezdtem bele, nekem eddig bejön a hangulat, Billy Bob Thornton beteg 😀 😀
több mint 11 éve
Mason Verger behozatala még lehet alapanyag pár részre, de szerintem Ő nem lesz terítéken az évadzáróig. Nálam inkább elvárás a 3. évad mint reménykedés 😀 Ilyen sorozatot nem lehet kaszálni.Hannibal 2x10... Basszus évadzáró előtt 3 résszel egy ilyen brutális epizódot bedobni? 😮BlaiseHatár a csillagos ég. 😀
Vajon hogy fogják folytatni?
Remélem lesz 3. évad. Fuller is reméli. 😀
Egyszerűen a legjobb sorozat. 😀 (TD meg BB mellett)Vrijbloed