Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Véget ért az HBO-féle Ricky Gervais Show harmadik évada, és ezzel együtt vélhetően maga a sorozat is... Nagy élmény volt 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én meg végre befejeztem a harmadik könyvet illetve megvettem az ötödiket, remélhetőleg lassan bele tudok kezdeni a negyedikbe is 😊
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Előző héten bedaráltam a Game of Thrones első két évadát.
HÁt kibaszott jó szerintem, csak azt sajnálom, hogy most várhatok a harmadikra. :/Stez
tessék olvasni a könyveket. megéri.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Előző héten bedaráltam a Game of Thrones első két évadát.
HÁt kibaszott jó szerintem, csak azt sajnálom, hogy most várhatok a harmadikra. :/

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Szerintem a tetőpont az volt mikor Hank megölte a két amigót a parkolóban.

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Dextereztek itt, mikor ma sokkal fontosabb nap van. 😛
Sajnos Dexre még várni kell kicsit, de a Breaking Bad ma éjjel indul.
All hail King Heisenberg! 😀gsn
Nálam ettől a pillanattól emelkedett jóból zseniálisra a sorozat:
több mint 12 éve
gsn 3 548
Dextereztek itt, mikor ma sokkal fontosabb nap van. 😛
Sajnos Dexre még várni kell kicsit, de a Breaking Bad ma éjjel indul.
All hail King Heisenberg! 😀

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Beindult a Comic Con.
...
shawnka
Dexter első 2 percét is bemutatták, nagyon nehéz megállni, hogy ne nézzem meg 😀Pocs
annyira rossz volt, hogy nem büntettelek titeket azzal, hogy megosszam.shawnka
miért volt rossz?braxa88
neked bejött az, hogy | még abból a helyzetből is kimagyarázza magát? de azért remélem rámcáfolnak, és rohadtul nem fogja Deb megkajálni Dex sztendápolását | shawnka
nem kajálta megbraxa88
nem hát, ez csak az első két perc, persze h megpróbálja | de az évad úgyis arról fog szólni, h Deb h tudja feldolgozni a tesó igazi mivoltját! |

|
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Beindult a Comic Con.
...
shawnka
Dexter első 2 percét is bemutatták, nagyon nehéz megállni, hogy ne nézzem meg 😀Pocs
miért volt rossz?braxa88
neked bejött az, hogy | még abból a helyzetből is kimagyarázza magát? de azért remélem rámcáfolnak, és rohadtul nem fogja Deb megkajálni Dex sztendápolását | shawnka
nem kajálta meg
több mint 12 éve
Beindult a Comic Con.
...
shawnka
miért volt rossz?braxa88
neked bejött az, hogy | még abból a helyzetből is kimagyarázza magát? de azért remélem rámcáfolnak, és rohadtul nem fogja Deb megkajálni Dex sztendápolását |
több mint 12 éve
Beindult a Comic Con.
...
shawnka
miért volt rossz?
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
A bratyó tuti lesz a TWD 3. évadában, mááár nagyon várom. 😀 😀 Nagyon király a trailer. 😀
több mint 12 éve
Beindult a Comic Con.
...
shawnka
annyira rossz volt, hogy nem büntettelek titeket azzal, hogy megosszam.
több mint 12 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Beindult a Comic Con.
...
shawnka
Dexter első 2 percét is bemutatták, nagyon nehéz megállni, hogy ne nézzem meg 😀

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
év híre bazzeg  sorozatplanet.web4.hu/cikk/sons-of-anarchy-5-evad-a-community-jeff-wingere-a-csapatban

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Beindult a Comic Con.

Spartacus 3. évad teaser trailer:

The Walking Dead 3. évad 4 perces trailer:
shawnka
ezer köszi ezeket! walking dead vége a legnagyobb!!!! reméltem h visszatér még a bratyó... 😊

|
több mint 12 éve
Beindult a Comic Con.

Spartacus 3. évad teaser trailer:

The Walking Dead 3. évad 4 perces trailer:
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Köszönöm a Rotisserie liga feltalálóinak, hogy vannak fantasy ligák, és ősztől újra játszhatok az ő általuk kitalált game-el! Egy újabb nagyon érdekes, emlékezetes 30 fo 30 adásból tudtam ezt meg.
több mint 12 éve
Nem tudja valamelyik sorozat guru, hogy a közeljövőben számíthatunk-e a Friday Night Lightshoz hasonló sorozatra? Az se baj, ha enm focis (bár az lenne igazán jó) csak sport témakörben legyen. Már hiányzik valami hasonló 😊

Előre is köszönöm a választ!Mex
Hamarosan jön egy focis sorozat, The Real All Americans címmel, mely a Jim Thorpe-féle Carlisle Indians-ról fog szólni, az amc csatorna és Tommy Lee Jones garancia lehet a minőségrejjncaa
Na ez jó hír, remélem jóféle sorozat lesz. 😊 Kb. mikorra várható?Mex
Még csak a pilot van berendelve, most forgatják, az őszi szezonban debütálhatjjncaa
ha most forgatják akkor nem hiszem h ősszel már vetítenék.
több mint 12 éve
Nem tudja valamelyik sorozat guru, hogy a közeljövőben számíthatunk-e a Friday Night Lightshoz hasonló sorozatra? Az se baj, ha enm focis (bár az lenne igazán jó) csak sport témakörben legyen. Már hiányzik valami hasonló 😊

Hamarosan jön egy focis sorozat, The Real All Americans címmel, mely a Jim Thorpe-féle Carlisle Indians-ról fog szólni, az amc csatorna és Tommy Lee Jones garancia lehet a minőségrejjncaa
Na ez jó hír, remélem jóféle sorozat lesz. 😊 Kb. mikorra várható?Mex
Még csak a pilot van berendelve, most forgatják, az őszi szezonban debütálhat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger

Na ez jó hír, remélem jóféle sorozat lesz. 😊 Kb. mikorra várható?

több mint 12 éve

Hamarosan jön egy focis sorozat, The Real All Americans címmel, mely a Jim Thorpe-féle Carlisle Indians-ról fog szólni, az amc csatorna és Tommy Lee Jones garancia lehet a minőségre

---
több mint 12 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger

Előre is köszönöm a választ!

több mint 12 éve
Az imént fejeztem be a Wilfred első évadát. A főszereplő egy lecsúszott, céltalan ügyvéd, aki a szomszéd kutyáját hús-vér embernek látja - kutyajelmezben, ausztrál akcentussal. Elég egyedi cucc, viszonylag komoly témákkal foglalkozik, minden rész egy-egy emberi tulajdonságra van felépítve (félelem, boldogság, lelkiismeret stb.) és arról, hogy az jó vagy rossz, vagy egyáltalán létezik-e, és Wilfred ezek segítségével teszi jobb emberré a főhőst. Vagy nem. Egyébként hatalmas dumák vannak benne, én szénné röhögtem magamat a 13 rész alatt.shawnka
nagyon beteg sorozat 😀
több mint 12 éve
Az imént fejeztem be a Wilfred első évadát. A főszereplő egy lecsúszott, céltalan ügyvéd, aki a szomszéd kutyáját hús-vér embernek látja - kutyajelmezben, ausztrál akcentussal. Elég egyedi cucc, viszonylag komoly témákkal foglalkozik, minden rész egy-egy emberi tulajdonságra van felépítve (félelem, boldogság, lelkiismeret stb.) és arról, hogy az jó vagy rossz, vagy egyáltalán létezik-e, és Wilfred ezek segítségével teszi jobb emberré a főhőst. Vagy nem. Egyébként hatalmas dumák vannak benne, én szénné röhögtem magamat a 13 rész alatt.