Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 11 éve
GOT | Simán mindenki erre a pillanatra várt már az 1.évad közepe óta 😀Mondjuk azt hittem Tyrion simán belebasz egy kardot vagy valami ilyesmi, de így se volt rossz 😀 |
több mint 11 éve
Fuhú, hogy ez a Blacklist szinkron mennyire szánalmasra sikeredett... 😀 Egyre rosszabb szinkronokat csinálnak.
több mint 11 éve
Ugye mekkora? 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
GoT SPOILER!hatalmas spoiler 😕
| imagerz.com/QBZAXUtvAwMDVF4bRAVR | Rataxes
több mint 11 éve
GoT SPOILER!| imagerz.com/QBZAXUtvAwMDVF4bRAVR |
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
GoT| VÉGRE GECII!!!! bár jobban örültem volna ha felnégyelik és körbeakasztják királyvárban a kis férget.
ami miatt viszont aggódom, hogy lost jelleggel végelátlatatlanuk jönnek az újabb és újabb szálak és nincs nagyon terv a befejezésre, ami majd alakul valahogy. persze addig is áll a bölölő ezerrel az új részekre. |
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
| Én is csak azért sajnálom, mert nem látom többet gyökérkedni. A színésznek viszont max respect. |got nem olvastam a könyveket | A büdös picsába, én komolyan sajnálom 😀. Azt hittem, hogy a lagzi után nyilvánosan kivégezteti Shaet, de hát ez jobban ütött 😀 | Chevy| én sajnálni nem fogom, de hiányozni volt, annyira beteg volt meg vicces már a gyökérsége 😊 meg a színész is nagyon át tudta adni. imádtam gyűlölni a karaktert. Cersei még ilyen. | braxa88
több mint 11 éve
Azért ez a got rész elég silány volt | az utolsó percig.Egy dolog mentette meg, hogy végre kinyírták a seggdugaszt. Jack Gleesonnak viszont respect, kevés sorozat karaktert gyűlöltem ennyire mint őt, és Joffreynak pont ez volt a reszortja és tökéletesen hozta |
több mint 11 éve
got nem olvastam a könyveket | A büdös picsába, én komolyan sajnálom 😀. Azt hittem, hogy a lagzi után nyilvánosan kivégezteti Shaet, de hát ez jobban ütött 😀 | Chevy| én sajnálni nem fogom, de hiányozni volt, annyira beteg volt meg vicces már a gyökérsége 😊 meg a színész is nagyon át tudta adni. imádtam gyűlölni a karaktert. Cersei még ilyen. |
több mint 11 éve
got nem olvastam a könyveket | A büdös picsába, én komolyan sajnálom 😀. Azt hittem, hogy a lagzi után nyilvánosan kivégezteti Shaet, de hát ez jobban ütött 😀 |
több mint 11 éve
Esetleg valakinek van felirata a Hannibal 7. részéhez? Dánke előre is!Vrijbloedhu.podnapisi.net/hu/hannibal-2013-feliratok-p3060531
de amúgy, ha szedsz le BS playert az magától keres neked hozzá feliratot
több mint 11 éve
Kétszer néztem meg a Mother sorozatzáróját. Egy-két dolog el lett sietve (például | mi a faszért néztük három éven át évad elején és végén, hogy Barney elveszi Robint, ha aztán a huszadik percben elváltak a végén? | )Nekem is baszta a csőröm, de igazából érthető minden. | A finálét felvették tán már az első évad végén, a gyerekek miatt, ezért kénytelenek voltak mindent úgy alakítani. Ted akkor még Robint hajkurássza, ergo akkor még Ő volt az anya jelölt. Szóval a Barney-Robin kapcsolat sem tarthatott örökké. Mellékes, hogy egyszerűbb lett volna azzal zárni, hogy Kids thats how i met your mother és cső ... Mert nekem az utolsó 1-2 perc rontotta el az egészet |
De végülis ez a legjobb, ami történhetett, és még így is tele volt cukisággal. Nagyon-nagyon fog hiányozni...
Plusz nyáron elköszön a Newsroom, elköszön decemberben a SoA is, kezdek aggódni magam miatt 😀berger90
több mint 11 éve
Köszi! Teljesen jó az angol, puskán még nem volt fent semmi...Esetleg valakinek van felirata a Hannibal 7. részéhez? Dánke előre is!Vrijbloedangolt itt találsz, a magyar fordítás még nincs kész: feliratok.infoDexxter Tailor
több mint 11 éve
Esetleg valakinek van felirata a Hannibal 7. részéhez? Dánke előre is!Vrijbloedangolt itt találsz, a magyar fordítás még nincs kész: feliratok.info

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Esetleg valakinek van felirata a Hannibal 7. részéhez? Dánke előre is!
több mint 11 éve
Elkezdtem a House of Cards-t. BrutálWesterÉs egyre durvább lesz!
több mint 11 éve
Elkezdtem a House of Cards-t. Brutál
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Oberyn. Ez igen!braxa88Imádom hogy elvesznek egy hatalmas badass karaktert, aztán tolnak az arcunkba egy újat 😀😀😀 Get on da Oberyn bandwagon!!! 😀
több mint 11 éve
A Vikings elég jó minőséget hoz a második évadban is.cartman023Nekem is nagyon bejön eddig végig.
több mint 11 éve
Vikingek elérhetőek szinkronosba? Sajna azt hittem az valami film belenéztem, tetszett, elaludtam, mondom akkor majd az ismétlést megnézem, erre kiderült, hogy sorozat, így nem értem😊kishaszicsak az első évad
több mint 11 éve
TWD:Ez a vizualitás kontra részletesség esete, gondolom. Dexter pl. sokkal jobb sorozatban, mivel a könyvek azok Dexter központúak - tényleg róla szól szinte minden, míg a sorozatban ezt így nem lenne értelme megvalósítani, mert dögunalom lenne. Ugyanakkor vannak a könyvekben sokszor olyan finomságok, részletek, és történések, amik a sorozatban meg "lájtosítva" lettek - nem vérengzésre gondolok -, hanem arra, hogy a későbbi cselekmények folytatásához muszáj volt eltérni is a sztoritól, meg elnagyolni is dolgokat. A TWD is megosztó lehet ilyen esetekben, lásd van akinek tetszik a sorozatzárás, más meg várta volna, hogy minden ütőkártya ki legyen játszva 6 résszel korábban😊
nekem kifejezetten tetszett az évadzáró, jól felvezették a következőt.
közben olvasgatom a képregényt is, és hihetetlen, hogy mennyire más a hangulat is (pl a sorozatba nem emlékszem, hogy betették volna azt, hogy mitől walking dead a neve, pedig nagyon jó). Képregényben vannak történet szálak, amik sztem sokkal jobban ki vannak dolgozva, és vannak olyan részek, amik a sorozatban jobban tetszenek, ez azért fura.csebi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Belekezdtem a Célszemély 2. évadba. All-time top3 lett.Vikingek elérhetőek szinkronosba? Sajna azt hittem az valami film belenéztem, tetszett, elaludtam, mondom akkor majd az ismétlést megnézem, erre kiderült, hogy sorozat, így nem értem😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
A Vikings elég jó minőséget hoz a második évadban is.
több mint 11 éve
így jártam anyátokkal című sorozatot le tudom valahonnan tölteni angolul magyar felirattal? ha nicns akkor angollal is jó. de olyan kéne amit nem külön kell letölteni, hanem dvd lejátszó be tudja hozni TV-n
előre is köszi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!